forum.gif
vāciņš
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / vāciņš
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.08.08 02:42
 citēt
Jā, tieši trijos naktī es gribu noskaidrot, vai es esmu vienīgais kam bieži sanāk kautkur pakāst objektīva vāciņu? Prasti kad fočēju ātri noņemu vāciņu, paknipsēju un pectam sākas jautrākais ''kur i vaciņš?'' gabals. ;)

Vai canon nevarētu izdarīt tāpat kā kautkādiem lētākiem digitālajiem uztaisīt fīču, ka vāciņš ir piestiprināms pie striķīša? vai tamlīdzīgi? :D
Publicēts: 25.08.08 03:00
 citēt
Njā - cik reizes neesmu atsājis pļavā :D
labi, ka parasti jau ātri atcerās, un vismaz aptuveni var "izpīpēt" pie kura zāles stiebra, vai koka esmu to atstājis :)
Kgan aktuāli tas ir tikai tad, kad kājās ir šorti bez kabatām un nav līdzi fotoaparāta soma - tā jau parasti to vāciņu cenšos kkur ievietot, lai nepazūd... :)

Bet vai tad nevar ar kkur jĒbajā nopirkt kkādus kreisos vāciņus ar striķīti? Ja ir pareizais diametrs tad jau tā kā vajadzētu derēt jebkādam objektīvam, neatkarīgi no firmas - Kanons, Nikons or kas cits. Tad problēma būtu risināta :)
Kgan tas protams der tik tādā variantā ja striķītis stiprinās pie objektīva, jo ja regulāri maina objektīvus tad tač katru reizi striķīti pie kameras pa jaunu nesies... :)

Tā ka labāk jau vien pa kabatām mēģināt glabāt ;)

Tādas tās pārdomas par vāciņiem 3jos naktī :D
Publicēts: 25.08.08 04:01
 citēt
Objektīva vācinš , KAS TAS TĀDS?
Publicēts: 25.08.08 08:06
 citēt
gan jau ka domaats lens-cap, nee, nav gadiijies.
Publicēts: 25.08.08 08:44
 citēt
vajag mēģināt pieradīnāt sevi viņu visu laiku likt tikai vienā kabatā. Tā automātiski, tad arī uzreiz zinātu kur meklēt :)
Publicēts: 25.08.08 09:28
 citēt
ehhh, no visu stiklu kaudzes kādi 2 vāciņi vēl i palikuši... šķiet ka troļļi nes viņus prom...
Publicēts: 25.08.08 09:34
 citēt
..esmu pakāsis tikai vienu vāciņu... ar visu objektīvu... :face-plain:
Publicēts: 25.08.08 13:12
 citēt
a es vacija kkadiem turistiem redzeju tadu fishku ka vacinjam pielipinaas tads plastmasinsh un tam klat strikjis un tas strikjis pie objektiva. lidzigi kaa ir fujifilm finepix ka vaacinsh strikjii iekaarts. nevar pazust.
Publicēts: 25.08.08 16:29
 citēt
Rādās, ka pro veči tādus vāciņus nelieto... :D tas tikai aizņem laiku, tāpēc arī pro somās kameras stāv bez vāciņiem, un objektīviem netiek likti vāciņi ne vienā, ne otrā pusē.
Publicēts: 25.08.08 16:38
 citēt
jaa esmu manijis saadus variantus kad reportieriem pleca somaa samesti objektivi bez vacinjiem un tad nonem kamerai objektivu apmeram parakajs pa somu kkadu izvelk paskataas aa derees uzliek un ieprieksejo iemet somaa
Publicēts: 25.08.08 23:44
 citēt
Es ar kādreiz ta mētaju stiklus pa somu, līdz pamaniju ka somā saradušies visādi sū.. - smiltis, lapas, zāle, zari, visādi papīri, alus korķi un izsmēķi... šis tas no ta bija arī uz matricas pēcāk.. :face-grin:
Publicēts: 26.08.08 00:14
 citēt
a man reflekss, līdzko noņemu vāciņu tā bikšu aizmigurējā kabatā iekšā. Neesmu vēl 3 gadu laikā nevienu pazaudējis! ;

Bet ja tagad ņemtu un sietu klāt tos vāciņus ar striķiem pie objektīviem tas tikai maisītu.
MartinK:Rādās, ka pro veči tādus vāciņus nelieto... :D tas tikai aizņem laiku, tāpēc arī pro somās kameras stāv bez vāciņiem, un objektīviem netiek likti vāciņi ne vienā, ne otrā pusē.

Nu par to ka priekšā varētu nelikt vāciņu ok, uzliec filtru, bet uz pakaļas jau gan vajadzētu...
Publicēts: 26.08.08 00:23
 citēt
Ja esi repotieris pofig tie stikli. maza skrambiņa vai puteklis neko netraucēs.
Amatieriem gan izskatās katrs puteklis ir kā maza ērce pie artērijas.

vāciņi jāiemācās automātā likt kabatās. Vai nopirkt plecu somu. risinājumu daudz
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):