forum.gif
bezkompromisu fotogrāfs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / bezkompromisu fotogrāfs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.08.08 14:39
 citēt
2n9 - atradis gan pie piesieties - pie manas profilbildes :D

aizstāvis atradies. runā pats par sevi un par to arī atbildi nevis citu vārdā - ne visi ir vienādi, līdz ar to savus apgalvojumus derētu tā kā paņemt atpakaļ!

labākais, ka kādus 3 skuķus vai pat vairāk biju uzgājis, kur šamais vienā un tajā pašā vietā pie kaut kādām puķēm - pavasarī bildējis..nu ar izdomu pasmagi..bet ko nu daudz, te jau pietiekami tā jau dzirdēts no citiem :)
Publicēts: 26.08.08 15:02
 citēt
DD arī manām draudzenēm sūta albūmos, cik foršas, lai nāk bildēties.
Lol, nu, :D :D pārsmējos šito izlasot, bet fakts, kas fakts.
Publicēts: 26.08.08 15:47
 citēt
vislabākā aizsardzība ir uzbrukums, vai ne 2n9 ?

patiesībā, man smagi pajāt kas nu tev tur izskatās vai neizskatās, galvenais, lai tev acīs kož.

un ja tev netīk tas ko kāds kaut kur postē, neviens nespiež lasīt.

kopumā daudziem tas pavēra plašāku iespaidu par šo tipiņu.
Publicēts: 26.08.08 15:58
 citēt
a moš jams drīFa špijons :face-monkey:
Publicēts: 26.08.08 16:18
 citēt
vairāk jau izskatās pēc paša, nevis špiona.
Publicēts: 26.08.08 16:18
 citēt
Šamo keksu ( DD ) es ar esmu pamanījis, bildes jau viņam nemaz nav sliktas - a brāķi mums visiem gadās. Neaizstāvu šito fruktu, bet pelt arī nepeļu. Ja tā padomā, es neesmu labāks par DD :) arī es esmu ievērojis kaut vai draugos kādu smuku meitēnu un piedāvājis pabildēties, nolikt viņas ziepjbildes gan neesmu nolicis un apmātībā visām pēc kārtas ar neuzmācos :D

Traki no viņa puses, ka citus fotogrāfus noniecina - tas nu gan ir fuj.. :face-monkey:
Publicēts: 26.08.08 17:00
 citēt
aigarsa : Pac jau sen butu histeriski breciss un rakstijis ka neviens veinju nemil jo kruatakais pasaulee:):) Bet kadreiz tocno nebja ne vainas , bet kad jumts nobrauca taaa Pizdjecccccccccc pilnigs:):) Lutums : A skukju bildes tiesjam nav sliktas jo draga viena un piesjauta stila kas patik visam blondinem UN MAN ARI , tik pats kautka strauji palika dirsa galigais.
Publicēts: 26.08.08 18:08 labots
 citēt
talavietis : Tici man vins piedalas , vins uzmanigi lasa:):) Aigarsa vienkārši izmanto viņa paša stilu , šis medz nobloķēt to kas viņam kautko ne pa pratam pateicis un tad gari plaši apraktīt turpat "Oponenta trukumus un savus labumus" a tas ta neko preti nevar vairs pateikt jo nobloķets:):) Koŗoče naturāls "Miera hercogs" :):)
Publicēts: 26.08.08 18:13
 citēt
žetōns talavietim, bez tam ir taču zināms ar ko tas viss beixies...
nu nafigam jākustina ... un jābojā gaiss...

es piemēram principiāli atturos no jebkādiem komentāriem un kritikas pie histēriķu darbiem, jā, es paveru un apskatu un tik pat veiksmīgi aizveru. Man pietiek un paldies par iepēju apskatīt. Mums nav kritiķu, mums ir vērtētāji- 3x5, ja sākas kritika/komentāri 98% tie ir debili (pēc satura).
Publicēts: 26.08.08 18:14
 citēt
ne 100% gadījumos
Publicēts: 26.08.08 18:50
 citēt
Bērnudārzs! Jums tiešām darīt nav ko? Man ir un man pokemonu fotogrāfi draugos nav vajadzīgi, tādēļ lūdzu neaiciniet, lai pēc tam sūdzētos cik es esmu slikts ;-).
Nerakstīts likums ir neaprunāt modeļus. Tad lūk konkrētais sūdzambībele manā dienasgrāmatā ierakstīja, ka modelei krūtis ir viena lielāka par otru vai otras vispār nav un ļoti slikti izskatās…. Pašam nav neērti tā rakstīt par modeli un pēc tam vēl sūdzēties internetā un aprunāt fotogrāfus tur kur viņa nemaz nav? Viens pokemons draugos iepostēja par šo jūsu spamu un domāju neatbildēt, bet kaut kā esmu taisnības cīnītājs un melus nevaru atstāt nesodītus. Starp citu vēl nevienu pokemonu neesmu bloķēkis draugos, kurš izteicies slikti/korekti par manu darbu, bet slikti par modeļiem es neļaušu izteikties nevienam! Tādēļ šādi "fotogrāfi" tiks bez brīdinājuma/paskaidrojuma ignorēti. Arī Luni ignorēju, bet nezkādēļ viņš raksta, ka mani ignorē, tikai vārdi nesaskan ar darbiem (atkal kārtējie meli apstiprinājušies).
Vēl viņš raksta, ka es esmu atkāpies no visām diskusijām, bet varu iepostēt visas diskusijas (kur esmu bjiis klāt un zinu par viņām), tad cienījamais Lunis atkāpies no visām savām apmelojošo kampaņu diskusijām, kur man pat nācies speciāli reģistrēties un viņš vēl NEVIENĀ nav atbildējis par saviem vārdiem/darbiem. Lūk, arī šeit man nācās reģistrēties un lūk kā viens atkāpies:
www.fotoblog.lv...
Man ir labi draugi (ļoti sakarīgi fotogrāfi arī), kas mani reizēm painformē par šī slimā indivīda SPAMU un aicina mani atbildēt, bet man tiešām nav tam laika un vēlēšanās. Šobrīd tiek atrastā informācija apkopota un tad sekos rīcība. Šim cilvēkam runāšana nepalīdz un vispār nesaprotu kā jaunieši var ticēt Hitlera tipa vadonim, kas māk tikai skaisti runāt un vēl NEKO nav izdarījis. Arī tagad izteicies, ka taisījis bildes vairākām konkursa dalībniecēm, bet ja būs kaut kas jāparāda, tad būs atruna, ka tas viss bijis par maksu un nav rādāms. Kaut gan šoreiz viņš ir bijis viltīgāks – uzrakstījis, ka taisījis bildes vairākām konkursa pretendentēm, bet tā kā viņas bijušas ap 3520 (vai kaut kā tā), tad varbūt, ka kaut ko ir arī nofotografējis.
Un Datorists es nekad neesmu bijis (ne man attiecīga izglītība, nekā). Tik vien kā sieva datoriste un tik vien tas, ka man patīk tehnika un šo to saprotu no tās – datortehnika, foto tehnika, auto un moto tehnika utt. Arī ar "fočēties" piedāvājumiem nevienam neesmu uzmācies – vismaz pēdējos divus gadus nevienam neesmu piedāvājis savus pakalpojumus un ja paši piesakās, tad tā nav uzmākšanās. Komentārs draugos, ka meitenei pa skaisto vajag nofotografēties nenozīmē, ka to piedāvāju es vai ka es uzreiz esmu krutais fotogrāfs. Tas ir vienkārši ieteikums kamēr meitene skaista un jauna, jo redzu, ka ir potenciāls. Kaut vai te jau pieminētā Diāna pati pieteicās (neko viņai neesmu komentējis starp citu pirms tam kā arī nevienai no pārējām 2 konkursa dalībniecēm, jo viņām mani ieteica citas modeles, kas jau bija pie manis fotografējušās), tādēļ varat jebkuram manis fotografētam cilvēciņam pajautāt kas un kā (lai nebūtu sabojātie telefoni). Arī Cālis neesmu reģistrēts un vispār nezinu kas tur notiek. Liekas man sieva tur pēdējā laikā aktīvi ņemās. Nesen nācās reģistrēties precos.lv, jo gribējās tur šo to atbildēt (diskusija bija par mani).
Par to CV publikāciju man nemaz nebija jāmeklē, jo viens pats gribēja sev PR reklāmas kampaņu uztaisīt (pašslavināšanās) savā vietējā avīzē, kura var atļauties publicēt nepārbaudītu informāciju:
www.ogreszinas.lv...
Atmetiet sadaļu ar tekstu: Profesionālo fotogrāfiju apguvis dažādās mācību iestādēs Krievijā, Baltkrievijā, Lietuvā, Igaunijā, Vācijā. Par visbūtiskāko ieguvumu uzskata zināšanas, kas iegūtas meistarklasēs pie labākajiem speciālistiem savā jomā."
un būs jums Luņa īstais CV, jo par mācību iestādēm ārzemēs viņš nespēs nevienu savu papīru uzrādīt. Tiešām nekā briesmīga tur nav un kā jau rakstīju, tad arī viņam ir fotogrāfa papīrs. Būtu vēl darba vietas uzrakstījis pa gadiem, tad būtu īsts CV.
Publicēts: 26.08.08 18:50
 citēt
P.S. komentārs bija par garu un nācās iekopēt otru daļu ko saspamoju ;-).
Un par to 20 gadu pieredzi visi rēc un arī par manu "it kā" 2 gadu pieredzi arī visi kolēģi rēc un pat mana sieva rēc, ka viens galvu saspiedis nepajokam. Nez kur tad man tās bildes radušās? No gaisa nokritušas vai kāds uzdāvinājis? Par Juri Abramenko tiešām vienreiz izteicos publiski veselai kaudzei skuķu. Tas bija vienā diskusiju grupā, kur viņš sabrauca modelēm augumā, ka viņas neko nemākot un tipa jāiet pie viņa mācīties, lai mācētu pareizi iepozēt. Tad nu es un vēl viens pieteicās aiziet paskatīties ko tad viņš īsti piedāvā, lai nebūtu tukšas runas. Bet tāda iespēja netika piedāvāta, jo tas esot tikai meitenēm. Kādu laiku paliku gribot, bet tad informācija pati atnāca, jo dažas modeles pēc fotosesijas nez kādēļ pašas pastāstīja ar ko viņām ir bijušas vissliktākās fotosesijas. Pārējo visu var izlasīt tajā diskusijā, lai nebūtu tā, ka man kaut kas ir jāizdomā/jāpārstāsta. Tādēļ ja man kāds jautā ko varu ieteikt, tad iesaku tikai normālus fotogrāfus, par kuru rezultātiem esmu pārliecināts. Bet konkrēti Lunis gan visiem stāsta pasakas. Pat Latvijā populāriem cilvēkiem (kurus viņš nepazīst) stāsta pasakas (piemēram, kas taisa kailfoto Gleizda akcijas ietvaros). Bet ir cilvēkiem pašiem sava galva uz pleciem un viņi netic pasakām/meļiem, bet reāliem darbiem un reālu fotogrāfu atsauksmēm, kā rezultātā man no tādiem Luņiem ne silts ne auksts - šie cilvēki iet nevis pie viņa pusgadu stāvēt rindā, bet nāk fotografēties pie manis. Starp citu varat pajautāt tur tajās Ogresziņās publicētajās bildēs redzamajiem modeļiem cik ilgi viņi gaidījuši savu kārtu ;-). Pasūtītāji paši mani atrod pēc atsauksmēm vai darbiem un kā jau minēju, tad nevienam ar piedāvājumiem neuzmācos - tieši otrādi, mēģinu lielāko daļu novirzīt, jo es tāpat visus nevaru safotografēt un daudzi manus pakalpojumus nevar atļauties.
P.S. Ir tāds teiciens: "suņi rej, bet karavāna iet tālāk". Tādēļ neaiciniet mani risināt jūsu problēmas šeit.
Publicēts: 26.08.08 19:03
 citēt
Es jau domāju cik ilgi mān būs jāgaida:):)
Publicēts: 26.08.08 19:09
 citēt
Ak jā, aizmirsu pierakstīt par Refoto biedrību. Man nekādu iebildumu nav, ja biedrība tiešām darbosies cēlu mērķu vārdā un darīs reālas lietas un nāks pretim fotogrāfiem. Pagaidām vārdi nesaskan ar darbiem. Lūk Lunis ir valdes loceklis un ja viens no šīs biedrības pamatprincipiem ir aizstāvēt fotogrāfus, tad paši izdarat secinājumus... Ir vēl viens tāds pats biedrs, kas vispār sevi neuzskata par fotogrāfu, bet pārējos fotogrāfus apmelo. Man domāt viņš pēdējā pusgada laikā biki nācis pie prāta, jo vairāk melus neredzu no viņa puses. Viņš man ieteica pašam visās apmelošas kampaņas vietās atvainoties viņa vietā - baigi smieklīgi un gudri, bet lai nu paliek. Man patīk, kad ir taisnīgs darbs, rīcība un vārdi saskan ar darbiem.
Publicēts: 26.08.08 19:29
 citēt
Dreef, nav grūti dzīvot pasaulē, kur tik daudzi tevi apmelo un pāri dara? ;) Bet nu varau saprast par ko te tas strīds? Sieviešu maz uz pasaules, kuras bildēt? Vai PR gribas pabīdīt? Nevar kritiski uz saviem darbiem kāds paskatīties? Nav te mums neviena Newtona, Bressona utt. ;) Par tavu attieksmi pret citu fotogrāfu darbiem un komentāriem par taviem darbiem esmu dzirdējis. :D
Publicēts: 26.08.08 19:55
 citēt
mož labāk paņemt pāris brīvdienas un aiziet uz aglonu pārdomāt dzīvi :))))

nedeeljas citaats
ljoti labi pateiks :))):face-devil-grin:
Publicēts: 26.08.08 21:27
 citēt
paldies, cenšos :D
Publicēts: 26.08.08 21:50
 citēt
Oj, saldais ēdiens iet vaļā!!!
Visi atkal sit Dreefu un Dreef nevienam neļaujas!!!

"Viņš man ieteica pašam visās apmelošas kampaņas vietās atvainoties viņa vietā - baigi smieklīgi un gudri, bet lai nu paliek."

Jā, tas esmu es! Viens no tiem daudzajiem slikatjiem meļiem! :face-monkey:

Dreef, tad vecas draudzības vārdā, aizgāji un atvaionojies visās tajās vietās - jo tu taču visu ieseivo, sakopē un pieraksti? Man pašam to visu būtu atrast un izdarīt dikti grūti...

Bet vispar - Varu šajā diskusijā lepoties ar to, ka Dreef mani pirmo nobanoja no sava fotogrāfu draugu saraksta! Tiesa, nebiju par fotogrāfēšanu neko pateicis - smīkņāju par Dreefa briesmīgajiem pieņēmumiem globālās ekonomikas sakarā.

Kliukt, un nav vairs Dreefa viedā dienasgrāmata apskatāma :face-crying:

Bet pirms tam Dreef jau bija kārtīgi uzmetis lūpu, bija n-tās reizes uzrakstījis tekstuālus palagus ko jāskrollē uz leju 5.minūtes (c)13.

Protams, nevarētu arī teikt, ka bildītes Dreef taisītu nesmukas. Man personīgi daudzas Dreefa spīžīgās bildītes patīk - ne visur jāmeklē nenormāla māksla. Kā iepriecinājums meitenēm tās der gana labi!

Un atbildot Dreefam par manu pazušanu no regulārajām batālijām par fotogrāfijas "taisnību", tad darbs un attiecīgie pienākumi man tādas batālijas sākuši sagādāt, ka brīžiem šāda atslodze un memuāru rakstīsāna fotogrupās galīgi nepalīdz atslogoties. Plus Dreef pašizolējas ar banu palīdzību - un nav nekādas intereses par tādu tipāžu tur īpaši papildus interesēties un meklēt ko šams domā.
Publicēts: 26.08.08 23:52
 citēt
aigarsa, ko tu par šādiem sīkumiem ņem galvā :)... es par vienu statiski uznemtu bildi šuterī pateicu, ka vajag dinamiskāk... nu saklupa man virsū šutera guru:face-grin:... sevi aizstāvot guru dabuja piepīpēt... tagad esmu tur persona ĻOTI NEVĒLAMA :) , ka pat veselai kabeļtīkla līnijai ir noslēgta pieja tam saitam :face-grin: :face-grin::face-grin:. Vai tādēļ dzīve beidzās- nē manī nebeidzās :), un šuterī arī nebeidzās... un tev aigarsa arī nebeidzās pēc banna. Bet ja Dreef raksta, ka esi aizskāris meiteni- tas gan naf labi... arī es te izteicu 25.08.08 18:23 savu vērtējumu tepat... norādot, ka fotogrāfs to ir neveiksmīgi veicis:face-sad:.
Bet te daudzi runāja par meitenēm... KAM NAGI- TAM ZIVS!!! lasīt abpusēji...
Publicēts: 27.08.08 00:33
 citēt
Dreef:un būs jums Luņa īstais CV, jo par mācību iestādēm ārzemēs viņš nespēs nevienu savu papīru uzrādīt. Tiešām nekā briesmīga tur nav un kā jau rakstīju, tad arī viņam ir fotogrāfa papīrs. Būtu vēl darba vietas uzrakstījis pa gadiem, tad būtu īsts CV.

/Gaida Luņa papīru kserokopijas.../

:)

Taisnībai jābūt!:)
Publicēts: 27.08.08 00:44
 citēt
> Bet vispar - Varu šajā diskusijā lepoties ar to, ka Dreef mani pirmo nobanoja no sava fotogrāfu draugu saraksta!

Muldi, Vaards, pirmo no foto brandžas Dreefs nobanoja mani! :face-glasses:
Un iemesls tam (banam) bija...:

> Starp citu vēl nevienu pokemonu neesmu bloķēkis draugos, kurš izteicies slikti/korekti par manu darbu, bet slikti par modeļiem es neļaušu izteikties nevienam!

Tieši pretējs, kā raksta pats Dreefs - toreiz es izteicos par viņa darbiem, nevis modelēm, jo 100 gadīgu ēku frīzes par modeļiem īsti nenosauksi.
Publicēts: 27.08.08 16:20
 citēt
Annir - tas, ko iesaki CILVĒKIEM, ir laps, tikai nepavisam neder "radošām personībām".
Publicēts: 27.08.08 17:49
 citēt
nū. ja mani ilgi kaitinājiuši un slikti barojuši, parakstu zem bildes, ka ziepene otrādi, gadās pat, ka "jāizčurājas pirms bildēšanas, lai nebūtu uz bildes sarkanas acis.". ne jau zem jebkuras - zem tām, zem kurām tas taisnība. 3/4 no portālu un sterveru zavsegdatijiem mani arī nobloķējuši. pirma tam gan kādas ruprklības atsit. neņemu smagi.
Publicēts: 27.08.08 18:08
 citēt
Visus apbižotos laikam neesmu pieminējis, tādēļ ceru pēdējo reizi šajā portālā man būs jāraksta palags.
Haidukam arī pierakstu mīnusu (vienu reizi jau pierakstīju), tādēļ ja šādi izteikumi turpināsies, tad sekos attiecīga rīcība un man nāksies modeļiem pārpublicēt tekstus kā konkrētais fotogrāfs atsaucas par modeļiem.... Ir dažādi paņēmieni kā ar šādiem indivīdiem cīnīties... Vienkārši padomājiet par ētiku pret modeļiem un lai vispār viņi ar jums gribētu strādāt.
Precējies esmu 7 gadus, bet tikko piedzima puika un tiešām plikumu pietiek tāpat bez uzmākšanās. Par līderisma akadēmijām un tamlīdzīgiem murgiem izskatās, ka jūs esat pat stulbāki par klaču bābām. Tiešām bērnudārzs.
Cooper, jeb Kārli: lūdzu bez divdomībām. Ja raksti, tad raksti konkrēti un bez klačošanās un kaut kādām līderisma akadēmijām. Man ir visa sarakste vēl saglabāta, tādēļ pagaidām klusēju un ja vajadzēs, tad pacelšu gaismā ;-). Tāds normāls džeks likies vismaz toreiz...
Marchello: neko par ļauno tipu nerakstīju un vispār par tevi neko ne zinu ne kādam stāstu (vērtēju darbus kā jau minēju). Vienkārši biju brīdinājis, lai pokemoni un neatzītie fotogrāfi man neraksta stulbas vēstules. Lūk, precīzi mans teksts:
"Es jau brīdināju, ka publicēšu neatzīto mākslinieku vēstules, tādēļ to tagad arī daru ;-(.
Ja jums galīgi neveicās ar fotografēšanu, tad, lūdzu, nerakstiet man savu sāpi (mani tas galīgi neinteresē un es pokemoniem parasti pat neatbildu :D). Vienkārši smieklīgi liekas."
Šī rīcība attaisnojās, jo ja šādi neatzītie/apbižotie fotogrāfi man rakstīja katru nedēļu, tad tagad reizi pusgadā ;-).
Un ja jau esi bloķēts un spēji lasīt manu dienasgrāmatu, tad man nākas secināt, ka pokemoni atgriežas ar viltus profiliem, kaut gan es par viņiem neliekos ne zinis - lai paši cīnās.
Vaards: tu pat neesi sapratis par ko tevi nobanoja? Bija diezgan garš un sakarīgs skaidrojums, pat ne vienu vien reizi un ne vienā vien vietā... Plus tu ar galvu slimoji un pirms tam jau tiki nobanots no domubiedru grupas, kur vienai blondīnei sabrauci augumā par viņas prāta spējām (viņai pat nācās lūgt palīdzību administratoram…) – bez acīmredzama iemesla es nereaģēju un ļauju katram izpausties/pazīmēties. Bet vēlreiz atgādinu, ka modeļu aprunāšana no fotogrāfu puses man nav pieņemama. Vaarnai taisnība - viņa bija viena no pirmajām fotogrāfu pulciņā un liekas arī nav pareizi sapratusi par ko. Objektīva kritika visa tur ir atstāta, bet kad sāki braukt man augumā (par manām zināšanām Jūgendstilā utt.) un es par to vairākas reizes brīdināju (31. decembra vakarā), ka man nav laika rakstīt palagus un atbildēt uz muļķībām, jo jābrauc svinēt Jaunais Gads, tad par to tikai paņirgājies - tipa, vai svinēt nav jābrauc un gan jau es tāpat vēl kādu "draņķību ierakstīšu", tad sekoja bans (tas nav precīzs teksts, bet ar zemteksta skaidrojumu).
Bet arī Vaarna nav pirmā, jo jau pirms tam biju banojis visādus pokemonus. Man tiešām nav laika stulbībām un bābu klačām vai katru reizi taisnoties par savu viedokli un nepatiesiem apmelojumiem. Nu nepatīk man tā fotogrāfija un to arī godīgi pasaku – man nav jāklačojas un par savu viedokli nekautrējos (saku to skaļi un publiski). Tas daudziem jaunajiem fotogrāfiem nepatīk un, lūk, aiz muguras visi baksta. Tieši tāpat arī šoreiz noticies. Pilnīgi kauns.
Nu pokemoni, kurš vēl nav godīgi nobanots un lielais sliktais Dreef viņu apbižojis ;-)? Lai nākošreiz jūs neizskatītos kā klaču bābas, tad varat rakstīt man vēstules un es visiem mēģināšu izskaidrot, ja kaut kas nav skaidrs. Kā jau minēju, tad man katrai rīcībai ir pamatojums un bez iemesla nekas netiek darīts. Vienkārši paši padomājat ko izdarījāt ne tā.
Publicēts: 27.08.08 18:11
 citēt
kameer citi taisa ''parastas fotosesijas''(ta saka Dreef) tikmeer pats ar ''neparastaam nodarbojas'' :))
Publicēts: 27.08.08 21:00
 citēt
saiteuznabu atkal ir modusies:):)
Publicēts: 27.08.08 21:18 labots
 citēt
Dreef:
Haidukam arī pierakstu mīnusu (vienu reizi jau pierakstīju), tādēļ ja šādi izteikumi turpināsies, tad sekos attiecīga rīcība un man nāksies modeļiem pārpublicēt tekstus kā konkrētais fotogrāfs atsaucas par modeļiem....

Dreef, piedod, bet sāc mācīties lasīt latviski... mans teksts_
Apskatīju- ar abām... kreisā no ciešā spiediena deformēta, labās liekās naf, skaistas meitenes priekša pataisīta , manuprāt, ne visai baudāma
Par meiteni - skaistai meitenei
Par fotogrāfu- pataisījis nebaudāmu
Ceru ka tagad māki atšķirību saskatīt... bet tevi es visu laiku cienīju... laikam jaf LUNIM ir 100% taisnība.
Ceru, ka man NEnāksies MODELĒM pārpublicēt, kā viens var samaitāt skatu skaistai meitenei.:D:D:D

Vēl viens citāts no tevis
-Un ja jau esi bloķēts un spēji lasīt manu dienasgrāmatu, tad man nākas secināt, ka pokemoni atgriežas ar viltus profiliem,
saprotu, naf par mani, bet es līdzīgās situācijās kopā ar meitenēm no viņu profila rēcam par nevarigajiem... tikai nevarīgie bloķē... LIELI izcīna uzvaru bez bloķēšanas.

Un pēdejais jautājums, lai būtu pilnīga skaidrība starp mums...KAS TU TĀDS ESI, KA VARI ATĻAUTIES "Haidukam arī pierakstu mīnusu (vienu reizi jau pierakstīju), " VAI PATS KUNGS UN DIEVS???
Pirms man te sāc rakstīt romānu atbildē ļoti uzmanīgi apdomā manu tev teikto katru vārdu... tajos nevienā naf ļaunuma... bet par bildi- fotogrāfs, kas sevi ciena- šādu LIKVIDĒ. Es tieši pats tā daru, ja fotogrāfa (manis) dēl var piesieties meitenei, tad neesmu bijis savā vietā (uzdevuma augstumos)
Dreef, jauku tev vakaru :)
Publicēts: 27.08.08 21:28
 citēt
aitinaa:saiteuznabu atkal ir modusies:):)

bez tādiem blogs paliktu garlaicīgs :D:D:D... un parasti cilvēki šādi izsaka savu bēdu, sāpi... saprotu, ka kauns ir teikt pašam par sevi, tad nu mēģina novirzīt sāpi uz citiem,... un tā viņš aizstāj 2n9 ar opjiem, citā vietā, kur būs izdevīgi, lietos citu vārdu :D
2n9, nu vienreiz taču sapurinies un sāc dzīvot normāli dzīvi :face-smile:
Publicēts: 28.08.08 09:35
 citēt
Dreef: [...]
Cooper, jeb Kārli: lūdzu bez divdomībām. Ja raksti, tad raksti konkrēti un bez klačošanās un kaut kādām līderisma akadēmijām. Man ir visa sarakste vēl saglabāta, tādēļ pagaidām klusēju un ja vajadzēs, tad pacelšu gaismā ;-). Tāds normāls džeks likies vismaz toreiz...
[...]

Dreef, nevajag man draudēt ar sarakstes pacelšanu gaismā. Tur nav nekā tāda par ko man būtu jākaunas. :)

Skaidrības labad citēšu pats sevi:
Nu man jau pēc Kinostudijas tusiem DD darba stils neiepatikās. Izklausās, ka džekam viss gājis uz slikto pusi.

Kur te ir divdomības un klačošanās? Skaidri pateicu, ka man neiepatikās tavs darba stils. Nu un? Tas nozīmē, ka man nepatika sadarbība un es to neturpināju. Esmu redzējis to par ko te sacepās Lunis u.c. Aiz ko arī secinu, ka es ar tevi nevarētu normāli sadarboties. BTW nekā personīga, mums nav visiem jāpatīk :)

BTW līģerismā kursi normālās devās palīdz saprast savu vietu un spējas. Bet laikam jau gadās arī ielīderēt auzās :)

Un kas te ir nepareizi? Tikai nevajag visu uzreiz attiecināt uz sevi. Nekļūsti taču smieklīgs. :)
Publicēts: 28.08.08 09:45
 citēt
kas ir ēters??? un kas strādā? Tu ko??????????????

Bet visa sarakste- jautri, jautri.... agrāk bija vienkāršāk- veči izkāvās, a tagad nekā......
Publicēts: 28.08.08 09:48
 citēt
Ja izkāvās - tas bija hiligānisms ar visām izrietošajām sekām. Virtuālajā vidē sliktākajā gadījumā admini izbano :face-grin:
Publicēts: 28.08.08 10:58
 citēt
2n9:Kamēr Dreef meiteņu albumos izsaka komplimentus, cerot, ka pamanīs aiz vārda piekabināto FOTOGRĀFS, tikmēr citi regulāri draugiem.lv pasūta Sarkano paklāju, ar tādu pašu mērķi. Visiem jau gribas tās meiču biksītes novilkt, visiem, tik ne visiem kā senīliem opjiem gribas pēc tam to visu fotografēt. :)

Sarkanais paklajs nu galigi nav tas pats kas nolikt citu darbu pasham netaisot ne par matu ko labaaku...un tur arii visa taa saals shajaa gadijumaa. Un veel pie tam publiski izteikt lai uzmanas no taadiem un taadiem fotografiem. Tas ir solidi??? Dirst jau var par daudz ko bet nu visam ir savas robezjas.
Publicēts: 28.08.08 11:01
 citēt
Cooper:
Dreef: [...]
[...]

Dreef, nevajag man draudēt ar sarakstes pacelšanu gaismā. Tur nav nekā tāda par ko man būtu jākaunas. :)

Skaidrības labad citēšu pats sevi:
Nu man jau pēc Kinostudijas tusiem DD darba stils neiepatikās. Izklausās, ka džekam viss gājis uz slikto pusi.

Kur te ir divdomības un klačošanās? Skaidri pateicu, ka man neiepatikās tavs darba stils. Nu un? Tas nozīmē, ka man nepatika sadarbība un es to neturpināju. Esmu redzējis to par ko te sacepās Lunis u.c. Aiz ko arī secinu, ka es ar tevi nevarētu normāli sadarboties. BTW nekā personīga, mums nav visiem jāpatīk :)

BTW līģerismā kursi normālās devās palīdz saprast savu vietu un spējas. Bet laikam jau gadās arī ielīderēt auzās :)

Un kas te ir nepareizi? Tikai nevajag visu uzreiz attiecināt uz sevi. Nekļūsti taču smieklīgs. :)

Cooper skaties ka neieliek Dreef Tevi savaa dienasgramataa kā veel vienu ļaundari kurš nabadziņu ir apbežojis :face-grin: :face-grin::face-grin:
Publicēts: 28.08.08 11:08
 citēt
Pliku sieviešu bildētājiem pat nevajag neko bildēt, lai būtu jautri. Tik vajag savā starpā strīdēties par mākslu, idejām, modeļiem un dzīvi vispār. Varbūt jāpamēģina? :D
Publicēts: 28.08.08 11:14
 citēt
WTF?
jeibogu vai tad mees visi nevaram dziivot pilni miilestibas un draudzibas? kur miers uz zemes un cilvekiem labs prats?? kur otrs vaigs??? nu vai tad taa vajag???? kur palicis viss labais?????? man ir tik daudz neatbildetu jautajumu!? GOSH

bet ja nopietni tad iekaustit ar AUGSTAS UZVEDIBAS GRAMATU vai vismaz RAINA KOPOTIEM RAKSTIEM

vai tik ne HAMELEONU ROTALAS II?

Peeteriitis
-sviests?

Peeteriitis2
-sviests!

Seetnieks(noskumis)
-zeeni vai jus ludzu nenovietotu savus atkritumus urninaa?

p.s.

galejas nepieciesamibas gadijuma veikt abu raditajpirkstu dekapitesanu.
Publicēts: 28.08.08 11:18
 citēt
2n9:Nu re, Marchello, un, ja jau tik daudziem nesanāk ne par matu labāk (es gan Dreef bildes lielā izmērā un izlasītā sērijā neesmu redzējis, lai vispār kaut ko spriestu, jo no sīktēliem droši var pateikt tik to, ka tāds kadrs pastāv), tad ir laiks to miesas kultu bišķi atlikt malā, izslēgt vispārējo konveijeru un sāncensību ar bildēm, kurās nav redzams, teiksim, nekas no laikmeta modes. Daļa problēmas sakņojas arī pieņēmumā, ka fotogrāfija visiem citiem nozīmē tikpat daudz, cik augstu vietu tā ieņem fotogrāfa prioritāšu sarakstā. Bet tā nav ... apskatos es jaunākās paštaisītās kāzu bildes, kas ieliktas blakus algota cilvēka fotodarbiem, LĪDZVĒRTĪGĀ statusā, un skaidri redzu, ka estēti ir mazākumā. Tai lielākai daļai der dajebkas.
Tā arī meitenēm - nebūs Sarkanā paklāja fotogrāfu piedāvājumu, nu nekas, uztaisīs pati izstieptā rokā kadru, vai draudzenei palūgs. Tikmēr cilvēki dāvina savu laiku, resursus, taisot faktoloģiskus kadrus ar meiteni rudzu laukā, un nekas no tā nenonāks plašākai lietošanai un vēsturē. Paši rada ažiotāžu, paši pēc tam plūcas ne par ko ...

Tak lai bildee katrs ko veelas, kaa veelas un ar kaadiem panjeemieniem bet kapeec publiski ir janomelno citi. Man no ta ka vinam ir pretenzijas pret mani ir ne silts, ne auksts. Es par principu kaa taadu...Un neviens nepateiks ka tada riciba ir normala...
Publicēts: 28.08.08 13:02
 citēt
latvietis ir un paliek latvietis, labaak rok cita daarzinaa nekaa saveejaa....:face-grin:
Publicēts: 28.08.08 19:42
 citēt
Haidukam: lasīt māku ļoti labi. Ja tu raksti: "labās liekas nav" - tātad tu raksti par modeli nevis manu darbu. Ne jau tās ir manas krūtis un ne jau es viņas deformēju - tātad tu esi izteicies par modeli nevis manu darbu. Pie tam es to bildi neesmu publicējis kā tu to dari savām fotografētajām modelēm (varu aiziet un nokomentēt ko domāju par tavu darbu, ja vēlies ;-)), bet modele pati ir to ielikusi kā profila bildi un arī visiem viņas draugiem izskatās šī bilde ir patikusi vislabāk. Tādēļ nekas nav jāpublicē, jo visi tāpat jau to ir redzējuši un atzinuši par labu esam. Tikai samaitāti cilvēki var pievērst uzmanību meiteņu krūtīm, ka viena lielāka par otru, pie tam to skaļi komentējot. Man bija viena modele, kura izteikti no šī kompleksa visu mūžu kautrējas un ja parādās šādi "fotogrāfi komentētāji", tad viņa nemūžam vairs nepozēs. Tādēļ es par modeļiem cīnos/aizstāvu un šādi "fotogrāfi" noteikti nav manos draugos. Tādēļ arī pierakstu mīnusu un pirmo nopelnīji diskusiju grupā, ko, cerams, vēl atceries:
Andrejs Paulis (Haiduks), 2. jūl 22:27:
Dainis Dērics (Dreef) FotoGrāfs ; - ), šodien 07:57
Nekad vairs man šādi neraksti!!! Vienkārši nekaitini, jo nebūs smuki, ja te dažus kārsim pie zvana! Kā jaf teicu, man padodas viegli kontaktēties ar cilvēkiem, it īpaši ar tiem, kas grib bildēties, un kad es rakstu , ka nevaru, naf laika, sakot, lai iet pie citiem, man atkal atbild ka esot dargi, un tikai par plikumiem esot bezmaksas. Es atbildēju, ka neticu!!! no trim meitenēm esmu saņēmis vēstuļu kopijas ar tekstu no fotogrāfiem!!!, lai tādejādi viņas pierādītu savu taisnību. Tev bija 150 Ls, ... Tālāko neminēšu, jo kā ja teicu, te naf vieta ecēties :)

Pierādījumi nesekoja un tie bija kārtējie meli apmelošanas kampaņā vai zīmēšanās kampaņā (īsti nesapratu). Kad turpat uzrakstīja ļoti laba modele (pozējusi liekas lielākai daļai Latvijas fotogrāfu un vēl pati apgūst šo nozari):
Biedziet kashkjeeties :) taa tieshaam ir, ja fotografs gribees driikstees izmsntot savam portfolio lielaas bildes, cena vai nu samazinaas, vai nu pazuud :)
Es personiigi vareetu ieteikt Andreju Zavadski vai Daini, jo ar vinjiem ir ljoti viegli straadaat un rezultaats neliek vilties :) Par cenaam gan nezinu :(
--------------
tad tu uzreiz sāki dziedāt citu dziesmu, jo ar meliem mani aprakt nav iespējams...
Un cienīji tu mani tādēļ, lai netaisītu tev antireklāmas kampaņu manis fotografētām modelēm, kuras tu veiksmīgi centies pierunāt pie sevis fotografēties, un pēc tam viņas man zvana un prasa padomus... Un ja Lunim 100% taisnība, tad lai viņš kaut vai vienu faktu par mani apstiprina. Vienmēr viņš no visām diskusijām ir notinies, tādēļ man vien atliek šo visu saglabāt un tad iesniegt izskatīšanai profesionāļiem.
Par lietotāju bloķēšanu ir tā, ka pokemoni vairojas ģeometriskā progresijā un ja viņi netiek bloķēti, tad es tērēju savu laiku nelietderīgi. Kā reizi pagājušā nedēļā iztīrīju bloķēto sarakstu, kur vairāk nekā puse jau bija mirušie lietotāji (tātad pokemoni un korekti nobloķēti). Man nav tik daudz laika, lai sēdētu visos portālos, taisnotos, atbildētu uz apmelojumiem, cīnītos par taisnību, zīmētos ar savām fotogrāfijām, uzmāktos visām modelēm ar savu piedāvājumu (kā to dara ne tu viens manos draugos) vai kā savādāk. Un ja tu skaties kopā ar meitenēm no viņu profila draugus, tad man jāsāk apšaubīt tevi kā fotogrāfu vispār...
Un atbilde uz pēdējo jautājumu: nē neesmu Dievs. Esmu vienkāršs Latvijas iedzīvotājs, kam patīk taisnība un nepatīk meļi (pat ļoti nepatīk). Tu jau vienreiz samelojies par ko arī savā atmiņā ievilku mīnusu. Un es tiešām apdomāju visus tavus vārdus, ko esi man rakstījis. Pagaidām tie ir par labu Luņa meliem, jo viņš pa tavu pirti tusējies, meitenes koļījis un tā teikt savs čoms. Neko labu tiešām neesmu redzējis, ka tu par mani uzrakstītu, izņemot to turpmāko tekstu kā savu attaisnošanos tajā pašā diskusijā, kur tevi "pielīdzināja"...
Uzrakstīji, ka ja pats netiec galā, tad iesaki mani un Plūmi, bet tie atkal bija kārtējie meli, jo vēl NEVIENA modele nav nākusi no tavas puses ar ieteikumu. Viena feikotā bija, kurš liekas bija tavs viltus profils cenas izzināšanas procesam utt. To varēja saprast pēc izaicinošiem tekstiem, lai es tik piekristu apmelojošiem tekstiem par Haiduku un tad būtu ko likt galdā, piemēram: "vai Haiduks fotografē pornogrāfiju, vai viņš grib tikai seksu, vai viņš ir labs fotogrāfs utt." (kaut kas tādā stilā). Tādēļ ja būtu labi vārdi, tad es to noteikti novērtētu, ja kaut kur pamanītu. Varbūt pats vari iedot norādi vai iekopēt kaut ko no šāda publiska izteikuma? Kā jau rakstīju, tad man nepatīk, kad vārdi nesakrīt ar darbiem...
Piedod, bet es māku filtrēt tekstus un patiesos vārdus. Tad arī tajā pašā diskusijā uzrakstīju:
Dainis Dērics (Dreef) FotoGrāfs ; - ), 3. jūl 18:18
Ā, nu piedod Andrej, bet tekstā bija minēts Dainis. Tad nu es pieslēdzos ;-).
Publicēts: 28.08.08 19:43
 citēt
P.S. manus skaidrojošos palagus ar vienu reizi neņem pretim ;-).
Un vēlreiz citējot tevi: "Pirms man te sāc rakstīt romānu atbildē ļoti uzmanīgi apdomā manu tev teikto katru vārdu... tajos nevienā naf ļaunuma..."
Vēlreiz pārlasīju visus tavus tekstus manā virzienā un pat izsaukuma zīmes pamanīju, kas vēl pastiprina to ļaunuma izpausmi. Varbūt es tiešām nemāku lasīt un saprast uzrakstīto un visu laiku kaut ko pārprotu? Es arī nerakstu ļauni, bet mani nepārtrautki pārprot ;-). Un vai romāns skaitījās tā rindkopa ar 2 vai 3 teikumiem? Man romāns skaitās tas, ko tikko uzrakstīju ;-). Cerams, tas būs pēdējais un vairs nenodarbosies ar to, ko tikko uzrakstīju, jo tad es palieku "ļauns" pokemonu sapratnē ;-).
Copper: es neko nedraudēju, bet palūdzu paskaidrojumus, ko tu atkal nesniedzi. Ja nesniegsi un turpināsi divdomīgi izteikties par darba stilu Kinostudijā (kad nebija nevienas sūdzības no tavas/neviena puses un tagad sāki kaut ko fantazēt), tad man nāksies pašam izskaidrot pēc savas sapratnes kādēļ vēlējies savu vietu atdot citiem fotogrāfiem pēc vairākām reizēm. Vēl jo vairāk, ka nekaunies no tās sarakstes, ko rakstīji, tad esmu pat atļauju saņēmis. Tikai pēc tam nesūdzies kā pārējie ;-). Pats padomā, kas tev nepatika un tad tikai izsaki to viedokli...
Marchello: es nelieku nevienu dienasgrāmatā kā kādu slikto fotogrāfu, bet brīdinu lai nerīkojas pokemoniski, neapgrūtina mani ar stulbībām un nevienu nenomelnoju. Tas, ja publicēju konkrētā fotogrāfa rīcību ir paša fotogrāfa vaina - es to tikai dokumentēju. Varat arī manas rīcības publicēt, ja tās šķiet nepieņemamas/smieklīgas/nekorektas utt., bet ne apmelot un piešūt bumbas kuru nav. Konkrēti tavā variantā liekas biju vienai modeļu bildei apakšā ierakstījis, ka modele ok, bet fotogrāfija parastā. Tur albuma nosaukums bija kaut kas baigi "izaicinošs" - ne ta "profesionālā fotosesija", ne ta "perfektās fotogrāfijas", bet nu tik vienkāršas fotogrāfijas (kā no tusiņiem), ka tā arī godīgi ierakstīju - tipa nekā sevišķa vai īpaša - tas ir fotogrāfija parastā ;-). Vari pats to bildi iedot kādam neatkarīgam (labāk anonīmam) vērtētājam, ja liekas, ka es kaut ko fantazēju. Vari pat tepat fotoblogā ievietot vērtēšanai, jo pat parasti fotogrāfi iesācēji tev to pateiks.
P.S. mani vairāki cilvēki palūdza uz šīm stulbībām vairāk neatbildēt (tai skaitā modeļi). Pieteicās gan arī nez kādēļ vairāki modeļi fotografēties, bet tas jau cits stāsts. Jūs paši sev bedres rokat un par labu tas jums noteikti nenāk. Tādēļ atvainojos visiem turpmākajiem komentētājiem par interneta likumu pārkpāpšanu - neatbildēt uz jautājumu. Varat rakstīt man personīgi un noskaidrosim/atrisināsim jūsu problēmu. Nevienam padomu vēl neesmu atteicis :face-angel:.
Publicēts: 28.08.08 19:48
 citēt
aarpraats liekas te dazhiem vajadzeetu aarsteeties
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6