forum.gif
bezkompromisu fotogrāfs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / bezkompromisu fotogrāfs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.08.08 20:11
 citēt
Jo tālāk lasu jo paliek interesantāk :) Kas kāds ar par seksu bildē un kāda bildējas? :D Vispār jau interesants tas bizness. No nākamās nedēļas sāku bildē plikas meičas, lai var šajās diskusijās piedalīties kā pilntiesīgs bildētājs!
Publicēts: 28.08.08 20:39
 citēt
nu protams,cilvēkiem jau divas svarīgas lietas vien ir,baroties un vairoties...
ak34-pasludini sevi par labāko putnu bildētāju,pārējiem uzraksti,ka tā neviens putnus nebildē,kā viņi to dara un uzsāc jaunu foruma diskusiju.
zo-ārstēties nevajag nevienam,vajag saprast,ka pasaule ir dažāda un cilvēki arī.
Ja kāds nezin,tad cilvēku raksturo tas,ko viņš runā...dreef tekstus diezgan interesanti lasīt,nepazīstot viņu personīgi,var ļoti smalki noteikt cilvēka pasaules uztveri un psiholoģisko portretu.
Publicēts: 28.08.08 21:54
 citēt
Tā jau Juri visi dara,ne tikai fotogrāfi....
Tā notiek visā reliģijās,visās valdībās un jebkurā citā jomā.
Reti kurš saprot,ka labāks var kļūt tikai par sevi,nevis salīdzinot ar kādu citu.
.
Publicēts: 28.08.08 22:34
 citēt
Dreef, nebiju domājis , ka esmu tik vērts, ka tu esi ziedojis tik daudz laika atbildei :), bet tā arī es nesapratu, vai tu tēlo muļķi, vai esi muļķis... vai tev ir grūti ar vienu teikumu uzrakstīt- nu ieliku sliktā pozītē, bet MEITENEI PATĪK... un viss uzreiz nostājās savās vietās- ir teicami izpildīta meitenes iecere :):):), bet tu visādi izlokies, un nebrīnies, ja saņem visos saitos ļoti daudz nopēlunus. Tā ir ļoti loģiska cilvēku reakcija, un nebrīnies, ja esi ieguvis vienu tevis nosodītāju vairāk :)
Dreef, jauku tev arī šo vakaru :)
Publicēts: 28.08.08 23:26
 citēt
Haiduks:tā arī es nesapratu, vai tu tēlo muļķi, vai esi muļķis...

par šito: 5/5/5(1) :D
Publicēts: 29.08.08 00:05
 citēt
ew nu te jau nav ko raxtiiit, godajamais DD domu lidojusm taads visi amatier fotogarfi ir pokemoni :D:D nu laikam vinjsir visvarenais pokeonu karals un valdnieks :D:D
Publicēts: 29.08.08 01:42
 citēt
uhhh, kaadas kaisliibas es esmu palaidusi garaam :-((((((
Publicēts: 29.08.08 02:09
 citēt
Ak dies.. kur jums pacietība šitos palagus rakstīt??? Izrādās fotogrāfi ir tīri nekas rakstnieki arī..
Es piedāvāju rīkot fotogrāfu cīņas.. un translēt internetā par samaksu.. nu tipa viens rings.. 4 fotogrāfi.. fotografē vienu meiteni, un tad katram jākritizē pārējie.. un ringa malā stāv dažādi aukstie ieroči... vot būtu šovs..
Publicēts: 29.08.08 02:16
 citēt
oskrasz, kaads internets!?!?!? peerkam laiku televiizijaa!;-)))))
Publicēts: 29.08.08 02:16
 citēt
palasot kaut vai te: www.erfoto.lv...
zem bildes :D chalis nopietni slims. vinjam ar kritikas uztveri toch ir di**aa :face-glasses:
Publicēts: 29.08.08 05:38 labots
 citēt
Par fotogrāfiem....Protams latvietis latvietim labākā uzkoda bet ne vienmēr, tas ir bez iemesla. Ir gadijies runāt ar modelēm kuras saka, ka bildes neizdevās galvnokārt deļ fotogrāfa pālieku lielās uzmanības piesaistīšanas pret gaismām, tehniku un tikai pakaļfonā atstājot komunikāciju ar modeli. Fotogrāfu vārdā nenosaukšu, nav ko mest akmeni citu dārzā, kurā dalību es negrasos ņemt.
DD skumīgi skatīties, ka katru reizi saruna sākas ar to ka viss ir iegrāmatots, būs reakcija par apvainojumiem, bet nekas nav. Tad vai nu jāklusē, ja nekas cits bez blefa nebūs tad jādarbojas, vai savādāk sāc izskatīties pēc mūžīgi apbižotā krievu tautības iedzīvotāja. Ceru, ka tā vairs nākotnē nebūs un visi dzīvosim draudzīgi un laimīgi.
Ideju zagšana vispār liekas muļķīga ideja kā tāda, ir jābūt patiešām labam, lai tavus darbus PAT MĒĢINĀT ( un i to nav garantija vai sanāls ) varētu nokopēt un bieži vien meistaru darbus jau var atpazīt pēc stila. Ja ļoti satraucies, ka kko tev tomēr nozags tad varbūt radošais izpildijums nav bijis uzdevumu augstumos? Nokopēt var duraks durakam ne duraks meistaram... vispār visa šitā cepšanās liekas smieklīga. Tas drīzāk atgādina kādu tehnokrātu Bāāāzaru.
Rebjaata buuudem zit druuzno :D
Publicēts: 29.08.08 08:40
 citēt
nja, so te visu nevar ne izlasit. Tiesam var apbrinot kur ir laiks tos palagus rakstit.......
a jegas ta nav....
Publicēts: 29.08.08 10:39
 citēt
2n9:

Man nepatīk doma par baru, kas kopā rada mākslu. Es to noraidu tās gumā.
Ja reiz ir aizgājis līdz viedokļu sadursmei par it kā sīkumiem, tad lai tā arī paliek. Nekādu kopīgu pasākumu. Punkts un princips.
Iespējams, ka šādu diskusiju dalībnieki tomēr ir apdāvinātāki nekā sākumā šķiet. Jo to visu izlobīt un izsecināt no 800 pikseļu pastmarkām - tur jābūt brangām onalizēšanas, vizualizācijas un redzes spējām.

Kaut kā nēesi uztvēris domu, kāpēc kailas sievietes jābildē. Cik nu es skatos tās bildes pa amatieru portāliem, tad galvenais motīvs ir paskatīties uz plikiem sievišķiem. Pārējais jau ir otršķirīgi un kalpo par pamatojumu. Tā kā sievietes man patīk, sāku pasvērt, ka tiešām vajag pieķerties šim hobija aspektam. ;)
Publicēts: 29.08.08 10:45
 citēt
2n9:

Apskatīju- ar abām... kreisā no ciešā spiediena deformēta, labās liekās naf, skaistas meitenes priekša pataisīta , manuprāt, ne visai baudāma
Par meiteni - skaistai meitenei
...
...
Ceru, ka man NEnāksies MODELĒM pārpublicēt, kā viens var samaitāt skatu skaistai meitenei.:D:D:D

Vareni ...
/prāto: diez cik reizes vienā īsā tekstā jāuzraksta "skaista meitene", lai izpildītu obligāto dzimumu pievilkšanās normu?/
Vai ir arī tādas neskaistas meitenes?
Saskaitot vārdus un apzīmējumus, vairumā gadījumu tiek runāts tikai par "meitene" vai "skaista meitene", foto analīzei neatveltot diez cik daudz vietas un laika. Un kā pēc tā visa kāds var ticami pateikt, ka raidījums tomēr nav par tīksmināšanos par svaigu miesu?

Ko darīt , 2ng, izlasi vēlreiz Publicēts: 27.08.08 21:28
Bet tā, kā tu incāki te raksti, tad nedaudz skaidrībai... normāls fotogrāfs CENŠĀS izcelt skaisto, un notušēt (neizcelt ) defektus, nenormālam tas uzreiz liekās, ka visi tāpat kā viņš redz tikai gaļu... un ja skata gaļu, tad deformācijām un neestētiski uzbildētajam vairs naf nozīmes. Ja ir sveša foto ētika un estātika... ko darīt??? turpini tikai tādā pašā garā. Vai drīz atkal nebūsi ap sevi tā pielicis, ka lai attīrītu saitu, būs jauns niks jātaisa un vecais jālikvidē :face-grin:
Publicēts: 29.08.08 10:55
 citēt
Pliki 17- gadīgi čiči ir smuki, vai ne, Haiduk? :)
Publicēts: 29.08.08 10:58
 citēt
ekoists:nu protams,cilvēkiem jau divas svarīgas lietas vien ir,baroties un vairoties...
ak34-pasludini sevi par labāko putnu bildētāju,pārējiem uzraksti,ka tā neviens putnus nebildē,kā viņi to dara un uzsāc jaunu foruma diskusiju.
zo-ārstēties nevajag nevienam,vajag saprast,ka pasaule ir dažāda un cilvēki arī.
Ja kāds nezin,tad cilvēku raksturo tas,ko viņš runā...dreef tekstus diezgan interesanti lasīt,nepazīstot viņu personīgi,var ļoti smalki noteikt cilvēka pasaules uztveri un psiholoģisko portretu.

Kaut kā šim es piekrītu viss vairāk.
Publicēts: 29.08.08 11:12 labots
 citēt
Portreti:Pliki 17- gadīgi čiči ir smuki, vai ne, Haiduk? :)

Kur nu man ar tevi sacensties šajā jautājumā :D... bildē gan viņa izskatās vecāka.
Publicēts: 29.08.08 13:13
 citēt
Publicēts: 29.08.08 13:35
 citēt
2n9:
normāls fotogrāfs CENŠĀS izcelt skaisto, un notušēt (neizcelt ) defektus, nenormālam tas uzreiz liekās, ka visi tāpat kā viņš redz tikai gaļu... un ja skata gaļu, tad deformācijām un neestētiski uzbildētajam vairs naf nozīmes.

Spriežot pēc tā, ka skaisto cenšas izcelt ne jau vienā modelē un 100 mizanscēnās, kas tapušas ar viņu ilgākā laikā, var spriest, ka uzsvars ir uz ķeksīti - jo vairāk plikas esmu dabūjis, jo labāk.
Katrs bez pūlēm var atrast foto meistarus, kas strādā ar vienu modeli ilgstoši, bet maz būs tādu, kas katru reizi citu, jaunu ņem. Tik daudz liekā, tik daudz iepazīšanās no jauna, jauni mulsuma brīži, jaunas vilšanās, jauna neziņa. Es tam ne-ti-cu. Tātad, foto kalpo kā aizsegs. Vai mani uztrauc, ar ko citi piesedzas? Nē. Mani uztrauc nopietnība sejā, ar kādu tiek stāstītas blēņas. ;)
Un, protams, ka skauž. Kā nu bez tā.

Un cik ilgi tu skatījies spogulī??? kamēr šito izdomāji... :D
Publicēts: 29.08.08 14:02 labots
 citēt
S.V.I.E.S.T.S*

* - Slimo un Vājo Ignorances Eskalācija Sevišķi Tuvinātā Spektrā.
Publicēts: 29.08.08 14:35 labots
 citēt

Mākslas aktu foto aizkulises ;)

P.S. Bilde nav mana bet nolinkota no Interneta dziļumiem
Publicēts: 29.08.08 15:00
 citēt
2n9:

Un cik ilgi tu skatījies spogulī??? kamēr šito izdomāji...

Nevarīgs komentāros esi palicis.... sakrities kā sēta. Jo nekā jau nav, ko pateikt pretī. Ir trāpīts precīzi haiduka būtības serdē.
Kā jau parasti. :D

Varam sarīkot pārbaudi - es tūliņ paprasīšu Dreef internetā, jo viņu personīgi nepazīstu, cik meitenes minējušas Haiduku kā potenciālo viņu kailbilžu tēvu, un, ja to būs 20, tad turpināsim šo tēmu. Ja būs tikai simtiņš, tad ne.

Wow, nu jaf 2n9 ar haiduku esi samainījis... kā jaf rakstīju, savu bēdu uz cita vārda vieglāk izsūdzēt... un tauta tevi SAPRATĪS
bet par nevarīgu komentos- man vienkārši tevis žēl- tūlīt tu ap sevi būsi tā pietaisījis, ka atkal blogā leksi ar jaunu niku.
Bet iepriekš visu esmu tev pateicis ( Publicēts te pat: 27.08.08 21:28 ) ... ja tev nepielec , ko es varu tev palīdzēt.
2n9, kurš tu esi tajā ak34 ieliktajā bildē??? tā kā mēs tevi neesam redzējuši- tev izvēles brīvība...
mani cilvēki zin, un manis tur naf... tāpēc nemokies rakstot savas dumības.
Publicēts: 29.08.08 15:04
 citēt
bet tā ak34 bilde laba! :)
Publicēts: 29.08.08 15:39
 citēt
2ng... mūs tu uzjautrini... uzraksti vēl, lai būtu jautrāk. Pēc taviem tekstiem, kas par foršiem feisiem sanāk. LAPS cilvēks esi :)
Publicēts: 29.08.08 16:05 labots
 citēt
ak34 : Vai ku jauka bilde , vienigi ABAS meitenes ir Bloga pastavigas autores un nelabprat atceras redzamo pasakumu.
Publicēts: 29.08.08 16:07
 citēt
Lunis:ak34 : Vai ku jauka bilde , vienigi ABAS meitenes ir Bloga pastavigas autores un nelabprat atceras redzamo pasakumu.

:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 29.08.08 16:11
 citēt
2n9:
Haiduks:2ng... mūs tu uzjautrini... uzraksti vēl, lai būtu jautrāk. Pēc taviem tekstiem, kas par foršiem feisiem sanāk. LAPS cilvēks esi :)

Peace duke! Sorry, peace HaiDUKe.
Un aizej taču vienreiz pie ārsta. Nav labi ar lielizmēra parazītiem dzīvot - tad nebūs arī vairs "mēs", bet viens spēsi atbildēt.

Mēs... tas ir mēs... parasti šādus tavus tekstus lasām bariņā, un ņirdzam tāpat bariņā... bet dakteris tevi jaf sen gaida :D ielā ar jocīgu vārdu - TVAIKS
Publicēts: 29.08.08 16:31
 citēt
2n9:

Mēs... tas ir mēs... parasti šādus tavus tekstus lasām bariņā, un ņirdzam tāpat bariņā... bet dakteris tevi jaf sen gaida :D ielā ar jocīgu vārdu - TVAIKS

Bariņā ņirgt, tas būs uz lietu vakarā. Vai arī vēl viens fakts, ka sačākstējis esi - pats par sevi vairs nespēj ne komentēt, ne atbildēt, ne pastāvēt. Tikai bariņā.
... ap galdu bariņā sastājušies balti tēli un uzmundrina h., arī bariņā: "sadod viņam, sadod, tēti, no mūsu bariņa!" H., būdams bariņā, atbildē paceļ kārtējo špicglāzīti: "Priekā jums visiem, kas bariņā, mani sapņu tēli, no peace duke!"

:face-smile::face-smile::face-smile:
nūuuu tiešām, prieks lasīt par tavu bāgāto fantāzijas plūdumus... kādu zālīti pīpē???
Publicēts: 29.08.08 16:31 labots
 citēt
muļķi haiduk, beidz izliekties
Publicēts: 29.08.08 16:40
 citēt
bro-tip, nekad neatņemšu tev to vārdu un darbību- esi bez bēdām.... pie bildes jaf pierakstīju- paldies, tavs nopelns ka es ieekonomēju 8 Ls :D
Publicēts: 29.08.08 17:17
 citēt
2n9:
bro-tip:muļķi haiduk, beidz izliekties

:D
Re, kā cilvēki drēbi pazīst. Un nemaz bariņu nevajag ...

.

kur tu redzi cilvēkus???
ja domā 2n9 un bro-tip:face-grin::face-grin:
Bet dzeju arī tomēr vajag mācēt rakstīt... lai vismaz neblamētos.
Vājš garā esi ,
naf vērts ar tevi turpināt, savādāk par mani arī kāds sāks ekonomet 8 Ls... palikšu tiešām jums abiem līdzīgs :D

2n9 un bro-tip jauku jums vakaru :)
Publicēts: 29.08.08 17:20 labots
 citēt
ekoists:nu protams,cilvēkiem jau divas svarīgas lietas vien ir,baroties un vairoties...

un tūlīt arī (fotogrāfiem, mūziķiem, žurnālistiem un ne tikai par laimi!) trešā - dajoš izklaides!

2n9:Man nepatīk doma par baru, kas kopā rada mākslu. Es to noraidu tās gumā.
nubet ķinītis? cik tad tā autorkino.
Publicēts: 31.08.08 15:27
 citēt
Nu ko jūs visi brūkat virsū DD jeb Dreefam? Re, cik labi par viņu izsakās citos portālos:

> Fotogrāfs Dainis Dērics - esam par viņu sajūsmā... Tik jauks cilvēks, man pat palīdzēja auskariņus aiztaisīt un zeķturus...

Publicēts: 31.08.08 17:14 labots
 citēt
"es arī šeit biju" :face-monkey:
Publicēts: 31.08.08 17:39
 citēt
oi, cik jauka diskusija izvertusies. Un ak34 bilde ir burviga:):):)
Publicēts: 31.08.08 18:38
 citēt
Vaarna:Nu ko jūs visi brūkat virsū DD jeb Dreefam? Re, cik labi par viņu izsakās citos portālos:

> Fotogrāfs Dainis Dērics - esam par viņu sajūsmā... Tik jauks cilvēks, man pat palīdzēja auskariņus aiztaisīt un zeķturus...

Kurā portālā tas ir?
Publicēts: 01.09.08 09:59
 citēt
Publicēts: 01.09.08 10:52 labots
 citēt
Vaarna:http://www.precos.lv/forum/?bid=348937&pid=1245084

Pēc tava teksta drīzāk izklausījās kā gribu.lv ;) Jācer tik, ka tad vēl topošais vīrs to neizlasīja un neizlasīs. Fotogrāfs zeķturus palīdz aiztaisīt un auskarus .... Materiāls šķiršanās lietai
Publicēts: 01.09.08 11:30
 citēt
nez, man šitās batālijas kkā pō, šitais labāk patika :face-monkey:

www.precos.lv...
Publicēts: 01.09.08 12:04
 citēt
Brīnumaina pasaule un tepat blakus, vai ne, VB? :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: