stāsts īss - ir tāds fotogrāfs - Dainis Dērics, gan jau par šo fruktu daudzi ir dzirdējuši.. tad nu šodien viņa dienasgrāmatā parādījās ieraksts par to, ka būs LV skaistuļu šovs un ka nu obligāti būs jāskatās, jo 3 no 20 dalībniecēm šis pazīstot un pat iepostējis bildes..bildes viņam no draugiem un tad nu kā pēdējā bilde ielikta šī: i7.draugiem.lv... nokomentēju, protams, par to kas tur nav kārtībā īsti..nu, par krūti, protams. nekā aizskaroša, pat pierakstīju, ka nedomāju to personīgi..kā jums šķiet, kas pēc tam notika? pareizi domājat, šis mani nobloķējis, pat neko nekomentējis...ak jel.. bišku bērnišķīgs cilvēks, ko teikt..padzirdot dažādas lietas par viņu, krītas diezgan stipri viņa vērtējums..
Tu ta uzmanīgu ar viņu , vinš ir visai kaitīgs puisītis mīl modeļiem rakstīt ka vissu kas viņu albūmiņos redzams tasijuši slikti fotogrāfi ka ši Krutākais fotogrāfs latvijā utt. ir vesela kompānija fotogrāfu un ne tikai kas regulāri komfliktē ar viņu arī tepatās Blogā Pavisam nesen vinš šen iekrita manis rūpīgi izliktās lamatās un ar kaunu bijn spiests aizvākties BET viņs parasti tik lēti nepadodas taka gan jau pēc laika būs atpakaļ Cik zinu vinš tasijis bildes vismaz vienai no konkursa dalībniecēm Diānai Kubasovai jo uz tām stāv viņa logo Es ar esmu tasijis bildes vairākām šī konkursa pretendentēm bet balsot gan par nevienu konkrēti neaicinātu
Dreef Šeit gan viņam bilžu nav, bet var Erfoto pačekot www.erfoto.lv... Vēl viņam piemīt ļoti uzjautrinoša vajāšanas mānija, ka visi grib nospert viņa ģeniālās fotoidejas
Tas ir grūti prognozējams vinš visur ložņā zem kresajiem nikiem pirmkārt lai izčekotu modeļus un uzmāktos ar piedāvājumiem , otrkārt viņam problēmas ar fantāziju un idejām un viņa lielākās fobija ir "Vissi sper mana idejas" , kad man vajadzēja šo izaicināt uz atklātu kašķi es ilgi un sistemātiski bombijos bloga forumā jo zināju ka šis visu lassa ,kamēr šis neizķerpija piespiedu šos "Uzpeldēt" ar īsto vārdu "Dreef" un dumu tekstu "Tiko speciāli piereģistrējos" itkā forumos rakstīto varētu izlasīt nereģistrējies
ievish:Dreef Šeit gan viņam bilžu nav, bet var Erfoto pačekot www.erfoto.lv... Vēl viņam piemīt ļoti uzjautrinoša vajāšanas mānija, ka visi grib nospert viņa ģeniālās fotoidejas
2n9:Katram savi joki vai izpratne par lietām. Cilvēks (Dainis) pastāv uz savu, citi - uz savu. Lai tak darbojas. Jūsu darbi no tās visas parunāšanas paliek labāki vai sliktāki, ko? Visgodīgāk ir modeles ātri vai vēlu, bet izfukāt. Šo slēpto mērķi ir grūti izslēgt, jo vairums tikai tāpēc ap meitenēm grozās, kā izskatās. Cita lieta, vai arī/kaut vai tas sanāk. Ne sērijas, ne koncepcijas, ka tik pliku krūti vai dibenu dabūt caur 70-200 aplūkot ...
Patiesībā esmu visai maz modeles fukājis. Ohujistes daudz vairāk. No kā izriet, ka, lai nofukātos, pietiek oho piereģistrēties, un fočuks nemaz nav jāpērk.
Es arī zinu vienu līdzīgu foto fanu, kas draugiem.lv liek savus "mākslas" darbus ... un visas meitenes "kūst" ... un lien d**** cerībā, ka varētu ... hvz ko... vienreiz atļāvos iekomentēt pie zagtas bildes, ka tā nav viņa... oi bļā ko tik man nenācās dzirdēt... šeit gan viņa bildes netiek īpaši spodrinātas... kā arī daudzi no klātesošajiem caur tīmekli ar viņu ir sadevušies rokās (draugiem.lv) ...
Nu nē ar Dreef nav tik vienkārši , agrāk viņš bij ļot normāls Datorists tasija baig analītiskos aprakstuss čalim tada izteikti "Ciparu domāšana" bez variantiem. Bet tad pēc manām domām vinš ticis kāda psihoterapeita vai kautkā tamlīzdīga rokās un šim PA SMAGO izskalotas amadzenes uz tēmu "Esmu krutākais fotogrāfs Latvijā" kopš tā laika vinš ir pilnīgs čau lidz ārprātam un histērijai un darbi ir tipisks plaģiāts no standarta modes žurnālu fočenēm un Stoku tipa bildēm Tas viss sūds bet viņam tieksme uzmāktie skuķiem ar piedāvājumiem fočeties dara vinš to milzīgos apjomos un it visur sākot no Draugiem lidz visādiem Cālis utt Nu tāds labais preteklītis , nevaig aizmirst ka vinš ir PR speciālists bet nu dara vinš to rupji un primitīvi Man reiz viņš paaicināja pakonsultēt par Studijas gasmām un konstatēju ka dzekam vienkārši NAV fantāzijas viņs nespēj "Iedomāties" bet gan strādāt tikai PĒC PARAUGA nu tipa IEDOMĀTIES kā isskatīsies GAISMA kas jauzkliek šis nespēja tāpēc gribēja močit tik SPILGTAS bez ēnu ugunis kadas es nekad nelietoju un nelieku Viņš ne reiz ir solijies ar mani tiesāties ko mēs visi ar intresi arī gaidam BET nav sanācis vēl sagaidīt kā arī nav sanācis sagaidīt mana "Briesmīgā" CV publiskošanu ko šis jāu kādus pāris gadus sola Viņa ciešākā parliecība un teorīja ir "Fočet nav jāmāk galvenais iepirkt krutāko tehniku tā fočes pati "
Annir : Tāpēc jau es smejoss jo šis daudzkur solijis to "Ja kas publicēt CV " kad sāku rēk DAVAI PUBLICĒ ta šis parasti aizmirsst Taka šim divi DUSMĪGĀKIE sielijumi parasti ir "Publicēt CV " un "Tulīt sniegšu matereālus tiesai" un tā jau pāris gadus , čomi nevar sagaidīt un katreiz rēc kad šoš sauks par lieciniekiem uz tiesu vai jāskatas būs CV šausmas
alksnis : nē es vislaik par šo rēcu jo Draugos skuķi šad tad pārsūta Deef tekstus kur minēti divi "Briesmīgi cilvēki" no kuriem visām esot ļoti jāpiesargoties tas ir Juris Abramenko un Lunis Es parasti no šitā esmu bez iekšām no smiekliem jo škuķi prašņa Ko mēs daram ka JĀPESARGOTIES zin kā ziņkārīgas sievietes , tad nu prasati atbildu ka mums ar Abramenko katram 20 gadus pieredze darbā ar modeļiem un neviena nesūdzās bet Dreef tikai 2 gadi bet jau širmis ciet un meičas stāsta par pastāvīgu Dreef uzmākšanos ar bildēšanās piedāvājumiem
Annir : Vot vot mēs ar Abramenko "Recidvisti" ar saviem 20 bet bet Dreef ar savi 2 gadiem tik sešinieks bet jau ar uzmākšanos pie parašas nokļuvis Vispār neatminos ka man par kādu būtu teikts ka uzbāžās ar piedāvājumiem šitais džeks šai zīņā iz Unikāls un stāsta ka "Tās lietas tā tik vien darot " Latvijā tas tā točno nebij un nav pieņemts , pietam ja šo atšuj tad pēc laika mācās vēl un vēl
Lunis:Annir : Vot vot mēs ar Abramenko "Recidvisti" ar saviem 20 bet bet Dreef ar savi 2 gadiem tik sešinieks bet jau ar uzmākšanos pie parašas nokļuvis Vispār neatminos ka man par kādu būtu teikts ka uzbāžās ar piedāvājumiem šitais džeks šai zīņā iz Unikāls un stāsta ka "Tās lietas tā tik vien darot " Latvijā tas tā točno nebij un nav pieņemts , pietam ja šo atšuj tad pēc laika mācās vēl un vēl
Mērķtiecība, starp citu, nemaz nav tik peļama rakstura īpašība.
aigarsa:stāsts īss - ir tāds fotogrāfs - Dainis Dērics, gan jau par šo fruktu daudzi ir dzirdējuši.. tad nu šodien viņa dienasgrāmatā parādījās ieraksts par to, ka būs LV skaistuļu šovs un ka nu obligāti būs jāskatās, jo 3 no 20 dalībniecēm šis pazīstot un pat iepostējis bildes..bildes viņam no draugiem un tad nu kā pēdējā bilde ielikta šī: i7.draugiem.lv... nokomentēju, protams, par to kas tur nav kārtībā īsti..nu, par krūti, protams. nekā aizskaroša, pat pierakstīju, ka nedomāju to personīgi..kā jums šķiet, kas pēc tam notika? pareizi domājat, šis mani nobloķējis, pat neko nekomentējis...ak jel.. bišku bērnišķīgs cilvēks, ko teikt..padzirdot dažādas lietas par viņu, krītas diezgan stipri viņa vērtējums..
Tad ar kuru krūti- lielo vai mazo nav kārtībā, tavuprāt?
Portreti : Tu zini "Neatlaidība" ir laba citās jomās bet ja man pa brīdim jāklausās ka "Manai , Sievai , Meitai , Draudzenei neatlaidīgi uzmācās visādi fotogrāfi" tad tik nestāsti ka tev darba lidz acīm un tāpec būs ilgi jāgaida. Kā noskaidrojas kā likums "Uzmācās tik viens" pavisam konkrēts Dreef un viņam arī issktās nav ko darīt ja reiz uzmācās bet man tāpēc jataisnojas ka man šances lidz kaklam un nevaru nevienu paņemt ārpus rindas grūti saprast ka LABI NEUZMĀCAS viņiem parasti ir ko darīt bez kādas uzmākšanās Da ir iestāžu uzmanību tas pievērš , par cik pie mentiem esmu diezgan regulāri darba darīšanās tad ik pa brīdim jāklausās par uzmācīgiem tipiem kas esot "Fotogrāfs" nu nav viņi FOTOGRĀFS jo FOTOGRĀFS neuzmācās viņiem darbu un plikumu tāpat pietiek bez uzmākšanās
aigarsa:stāsts īss - ir tāds fotogrāfs - Dainis Dērics, gan jau par šo fruktu daudzi ir dzirdējuši.. tad nu šodien viņa dienasgrāmatā parādījās ieraksts par to, ka būs LV skaistuļu šovs un ka nu obligāti būs jāskatās, jo 3 no 20 dalībniecēm šis pazīstot un pat iepostējis bildes..bildes viņam no draugiem un tad nu kā pēdējā bilde ielikta šī: i7.draugiem.lv... nokomentēju, protams, par to kas tur nav kārtībā īsti..nu, par krūti, protams. nekā aizskaroša, pat pierakstīju, ka nedomāju to personīgi..kā jums šķiet, kas pēc tam notika? pareizi domājat, šis mani nobloķējis, pat neko nekomentējis...ak jel.. bišku bērnišķīgs cilvēks, ko teikt..padzirdot dažādas lietas par viņu, krītas diezgan stipri viņa vērtējums..
Tad ar kuru krūti- lielo vai mazo nav kārtībā, tavuprāt?
Apskatīju- ar abām... kreisā no ciešā spiediena deformēta, labās liekās naf, skaistas meitenes priekša pataisīta , manuprāt, ne visai baudāma( runa ir par attēlu, ja par meiteni, tad jālasa kreisā un labā otrādi)
Oi, kā te radošo personību problēmas panesušās. Labi, ka kaķis lasīt nemāk, te jau vairs nesmietos, bet rēktu kā tīģers. Luni, vai „...kāda psihoterapeita vai kautkā tamlīdzīga...” funkcijas nevarēj izpildīt pazīstamā „ļiģerisma akamedija” vai kā viņu tur?
ar tiem līģerismiem ar tā uzmanīgi vajag. ne visi var panest to ko tur saka par tevi kāds tu tāds un šitāds un ko tu te dari un tur ir 3 varianti. vai nu tu aiziesi prom pēc pirmās reizes, vai tev saskalos smadzeni uz labo pusi, vai arī uz kreiso tā ka vispār aizmetīs ciet nu ne visiem tas palīdz un ne visiem vajag tās akadēmijas mož labāk paņemt pāris brīvdienas un aiziet uz aglonu pārdomāt dzīvi )))
arturso:ar tiem līģerismiem ar tā uzmanīgi vajag. ne visi var panest to ko tur saka par tevi kāds tu tāds un šitāds un ko tu te dari un tur ir 3 varianti. vai nu tu aiziesi prom pēc pirmās reizes, vai tev saskalos smadzeni uz labo pusi, vai arī uz kreiso tā ka vispār aizmetīs ciet nu ne visiem tas palīdz un ne visiem vajag tās akadēmijas mož labāk paņemt pāris brīvdienas un aiziet uz aglonu pārdomāt dzīvi )))
orks : „ļiģerisma akamedija” Ot tas taa ar var būt , jo visai pexsnji no tir normala kexsa sjis partapa par kautko starp Maniaku un histerisku veceni Dazi kas sjo zin senak saka ka sjis vislaik tads BET es ta nebij noverojis un ta PEXSNJI sjim sjirmis aizkrita uz GENALITATI @ Krutumu bez ipasji redzamiem iemesliem uz to
orks:Oi, kā te radošo personību problēmas panesušās. Labi, ka kaķis lasīt nemāk, te jau vairs nesmietos, bet rēktu kā tīģers. Luni, vai „...kāda psihoterapeita vai kautkā tamlīdzīga...” funkcijas nevarēj izpildīt pazīstamā „ļiģerisma akamedija” vai kā viņu tur?
vo, vo līderisma akadēmijā izskalo smadzenes... dažus zinu, labāk redzu ejam...
Oi Marčelo mēs taga varetu dibīnāt "Brālību" tipa "Ļaunie tipi no kā Dreef brīdina izvairīties skuķus" Oi pareiz ši tak kautkādām tavām beibēm bij rakstijis ka nebvaigot iet pie tevis bet pie viņa jo šis esot KRUTAIS bet tu esot slikts kautkas tada garaa Tā trīs kandināti jau ir Abramenko , Lunis , Marchello šausmoņi no kā skuķiem jauzmanās tad vēl 6 gab "Ļaunie" kas dibinājuši "Arodbiedrību cīņai pret Dreef" tur bij tādi Ļaunie kā Andris Eglītis , Elmārs Rudzītis un mūsu pašu AK34 Bļin nu nemīl pasaule to nabadziņu ko lai saka
Nu man jau pēc Kinostudijas tusiem DD darba stils neiepatikās. Izklausās, ka džekam viss gājis uz slikto pusi. BTW līģerismā kursi normālās devās palīdz saprast savu vietu un spējas. Bet laikam jau gadās arī ielīderēt auzās
2n9 : Jā es tev piekrītu BET šit ir viena bet BŪTISKA problēma . DD visās malās uzdod sevi par "Profesionals Fotografs" tai pasja laika rikojas ka apsaluts amatieris iesacejs bez jebkadam etikas normam , PIRMAKRT jau sienoties visas malas klat skukjiem par ko sjie sudzas un tenko ari visas malas stastidami ka viniem regulari "Piesienas profeionals fotografs" noliek vinju bildes un piedava tasit SAVAS KRUTAKAS. Pats DD visusr uzssver ka nekkur nav macijies neko nav jamak un neko ar netaisas macities jo "Galvenais kruta tehnika" ta visu izdarot pati , tatad vins vienkarsji nedz ievero nedz taisas respektet jebkadas uzvedibas normas bet BLAUT "Esmu Profesionals fotogarfs" loti patik. Esmu vairakkart dazjiem vecmeistariem solijis ka IGNORESJU VINJU PRINCIPA nu vienkarsji nekomunicesju. BET zini kas satieku savu cjomu un kursa biedru Vacieti kas paliela foto montsra viens no sefiem un tas mans prasa "Kas tas par akstu no jums plosas stastijis ka esot Krutakais Latvija bet darbi nekadu sakarigu nav nekur nav piedalijies ne ar vieniem nav sadarbojies neko nav pabeidzis nekadu licencju vai sertifikatu nav bet blamiere ka Visa pasaule sperot vinja idejas un sjis Krutakais Latvija , KAS TAS TADS!?" A ko es saku NU ir tads neko nevaram izdarit puikam sirmis bix aizbraucis