forum.gif
bezkompromisu fotogrāfs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / bezkompromisu fotogrāfs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.09.08 12:35
 citēt
Vaarna:http://www.precos.lv/forum/?bid=348937&pid=1245084

vot šotā pieminēšāna parāda dažu bezatbildīgu pieiešanu bildēšanai- kā ir , tā bildēju :D, bet te pat bildējamais objekts pozītīvi izsakās par procesu, un fotogrāfs ir bijis uzdevuma augstumos!!! Tas ir tikai +++ fotogrāfam!!!, pēc šāda teksta , ja jaizšķirās par labu starp vairākiem, rozīnīte ir DD pusē.
Publicēts: 01.09.08 13:55
 citēt
Koleegas!!!

Neko siikaak nepaskaidrojot pilniigs sviests!!! Par pozaam, bildeem, viedokljiem par visu!!! Es tikai veelos izprast taa visa ceeloni - laikam jau nauda!!! Laikam jau fotograafi vismaz Latvijaa nekad neiemaaciisies to pelniit ar sev tiikamu nodarbi un vienoti!!!
Publicēts: 01.09.08 15:55 labots
 citēt
Ojaars : Ot vecit soreiz PROBLEMA ir nevis naudaaa bet gan VISA biznesa lauka cakaresjana , tev kadreiz ir gadijies dzirdet par Fotografiem kas "Uzmacas cilvekiem" tad luk man par vairak ka 20 gadiem ir nacies kadas 2-3 reizes no kuram 1 reali veci ari reali iesedinaja bet svaigaka vesture es zinu tikai vienu kurs intesivi macas virsu visam un visur. Daudz esi dzirdejis ka fotografi draud meicjai ar kompromatu par to ka maicja atsakas bildeties pie vinja , kad uz sadarbibu nav izdevies pielauzt nu nekadi ne ar solijuniem ne ar draudiem tad nez no kurienes saka uzrasties lidzjutigas "Blondines" un meginat pierunat "Nobildeties tacju pie Dainja pie kura pati ne reiz jau esot bildejusies" un tadas viena pec otras!!. Pust citiem saviem modeljiem par "Sabojatiem modeljiem " tapec meicja vispar nebildejoties "Kaila" delikati noklusejot ka VIENIOGAIS pie ka meicja nebildejas ir PATS DD jo pie parejiem kareiz meicja izbildejusies ne viena viena Kailfoto sesija un ne vainas. Kad tas viss nak gaisma tad sak draudet meicjai ja turpinas "Par meru izrunaties" tad taps nopubliceti damu kompromitejosji teksti kur vina esot "Kautka ne ta" izteikusies par citiem fotogarfiem , sadu "Fotografu" kam loti patik vakt kompromatu un draudet citiem zinu tikai vienu un vinja vards ir Dainis Dericss , kurs loti mil uzsvert savu pareizumu un krutumu noliekot citu fotofrafu darbuss un stastor modeljiem par "Neprasmigajiem fotogafiem" un savu krutumu. Ja DD doma ka mani kautka ietekme vinja pastavigie draudi un solijumi tad var nemeaz necensties iebiedet ne modeljus ne mani vislaik esmu teicis Dinis ir VILTVARDIS kurs nav fotografs kur nu vel "Labs" jo LABIEM darba netrukst un nav jamacas virsu vienam vinju atsuvusjam modelim vairak ka 2 menesji no vietas un beigas vela sakt santazet ar kompromata publicesjanu un meginat ieteklet ar citu cilveku palidzibu. Man sai gadijuma pilnigi pie vienas vietas kads vinja "Bizess" jo man savss kam neviens klat netiek , ot kas man NAV vienaldzigs stas ir ka kautlads iesacejs sak CAKARET FOTO JOMU kaa tadu ar savam darbibam kompromite visus parejoss fotografus. Pietiek vina tada suskja ka DD lai naktos ciest citiem fotografiem. DD "Solijumus" ir ievertejusji ar modelja radinieki un vinju domas sai sakara ir apsaluti vienozimigas un ja man sjie prasa "Vins gadijuma nav Manikas no kura taga butu jabaidas" es nezinu ko ieteikt , jo pirms tam tadus neesmu sastapis .

Ko jus domajat , kapec es tik sezju un skatoss ko sjiss raksta , TAPEC ka zinu ka sjim sirmi noraui ta sjis sakar deaudet un solit visiem pec kartas un ka redzat modelji nav nekads iznemums . Tiesji tapec ari visu sjo rakstu ka DD ir veiks PR specss kura labaka aizsardziba ir uzbrukumss un draudi seit pat tekstoss gan modeljiem privatos tekstoss ir FOTOGRAFUS kompromitejosja lieta kas skar spapigi PILNIGI VISUS kas strada ar modeljiem!! Mana doma jau labu laiku ir ka sjis viruka darbiba "WEB modelju joma" butu ta nopietni japieskata no varasiestazju puses jo vinja agresivitate un ekspansivas darbibas uz pilnigi svesjiem cilvekiem neadekvatas izdarbibas pret modeljiem ne par ko labu par "Fotografiem" neliecina.
Publicēts: 01.09.08 17:15
 citēt
Lunis:
Ne ko sliktu par Daini un arii ikvienu citu no visiem fotograafiem, negribu teikt, jo cik man iznaacis sastraadaaties varu teikt tikai to labaako! Visas nianses, kuras tiek mineetas, ir tik taal subjektiivas, cik taas skar zinaamu intereshu loku! Protams, katram ir savas intereses ar kaadaam tas sevi izpauzh vai pilnveido fotograafijaa- vienam tas ir feinas bildes, otram feinas meitenes, tresham - feina tehnika, ceturtam - staavoklis sabiedriibaa ..... un veel sazin kas!!! Jaa nepatiik, ka ir kritika par bildeem, kritika par ....., taadu pilniigi pashkritisku cilveeku ir ljoti maz!!
Protams, ja kaut kaadaa meeraa tiek paarkaapti vispaarpienjemtie uzvediibas un moraales kriteeriji, tad vareetu sekot zinaaams nosodiijums, bet saknes tam noteikti ir mekleejamas veesturee, kaads nevietaa pateikts vaards, kaada attieksme, kaada poziicija. Es negribu iedziljinaaties visaas striidu un savstarpeejo paarmetumu niansees, bet gribeetos, lai katrs tomeer varbuut izveertee savas darbiibas moraalos, tikumiskos un eetiskos aspektus attieciibaa pret citiem, un varbuut neveerteesim citus peec sevis, jo kas notiek citaa mees to neuzzinaasim.( tas viss izsecinaats paarlasot sho domu apmainjas sadalju).

Mans personiigais viedoklis: es neticu vechi un daamas, ka nekad nevajadzees kopiigi dariit, kaadu kopiigu projektu, vai fotcheet kaadu kopiigu pasaakumu. Draugi.lv, komentaari, foto, dienasgraamatas, sarkanie paklaaji un, varbuut, rozaa lidojumi ....., ir tikai neliela dalja no visa, kaa celt savu popularitaati un atpaziistamiibu un neviens no tiem nav nosodaams, cik taal tas atbilst katra indiviida veelmeem un intereseem, bet tas tomer nedriikst paarkaapt vispaarpienjemtos uzvediibas un moraales kriteerijus un cik taal tas jau ir paarkaapts, tas ir tikai katra pasha atbildiibas zinjaa.
Publicēts: 01.09.08 18:04 labots
 citēt
Ojaars : Ja tava nostaja ir LABA no biznesa viedoklja ES AR ne ar vienu nekonflikteju un ar visiem vienmer sadarbojos. BET man ir labs kolegjiss kuram ir nosacits sods ZINI PAR KO ? Par FOTO , vins budams exstra klases laborants NEPASTASTIJA ka tur kadam klintam kuru vins pat nebij ieverojis BILDES ir bix taka ar novirzem , lieta kas PROFESIONALAM LABORANTAM principa nav jafikse un vins ari nefikseja maz kadi divainisji pasaule nedzivo. Ka rezultata dzeks ar skarnaiem izglitibas diplomiem un genialu galvu dabuja NOSACITU SROKU! Es bridinu sabiedribu ka Dainis Dericss ir NEADEKVATS PERSONAZJ kurs uzdodamies par FOTOGRAFU kas vins faktiski nav , uzmacas nepazistamiem cilvekiem sievietem WEB portala , ja cilvekam ir labpaticis vinju ATRAIDIT vins turpina izteikt daznedazjadus nevienozimigus piedavajumus un ja vel tad nekas nenotiek tad keras pie santazjas iztekdams draudus publicet "Neizlemigo " kompromitejosjus matrealus un iesaistot ietekmesjanas kampanja ari savas pazinjas . ES TO VISIEM PASAKU lai nodrosjinatu sevi pret variantu ka ES ZINAJU bet nevienam nepataicu! Viss. Nveiens NORMALS PROFESIONALIS nepiesienas nepazistamiem cilvekiem ar sadiem piedavajumiem kur ni vel megina piespiest uz sadarbibu ar santazjas palidzibu un ietekmetajiem. Pirmo ko iemaca PROFESIONALI tas ir ar maksimalu pietati apieties ar modeljiem , uzmaksanas ir reti pieredzeta lieta kur nu vel santazja ar kautkadiem pilnigi smiekligiem kompromatiem tas vispar ir NEDZIRDETS gajiens lidz sjim. Ta rikojas tikai iespejams slims cilveks ar neadekvatu pasaules uztevi katrazinja to nedara FOTO PROFESIONALJI kads nekad nav bijis Dainis Dricss jeb Dreef! Tiesji par to es ar bridinu sjeit VISUS es to teicu UN BRIDINAJU !!
Publicēts: 01.09.08 18:30
 citēt
Luni - nevaru neko tev iebilst, ne papildinaat! Nav atbilstoshas informaacijas!!!
Klau, vajadzeetu taa kaa ietuseet, es taads darbos iegrimis! ... bet to privaati!
Publicēts: 02.09.08 11:02
 citēt
Ojaars:Luni - nevaru neko tev iebilst, ne papildinaat! Nav atbilstoshas informaacijas!!!
Klau, vajadzeetu taa kaa ietuseet, es taads darbos iegrimis! ... bet to privaati!

Ojār, sen tiešām neesi redzēts. Ap 26-28.septembri briest Tērvetes plenērs, kuru organizē Daiņa nosodītā attiecīgā ienaidnieku biedrība (Jebšu tie paši vecie ERfoto vēži ;) ).
Publicēts: 02.09.08 12:02
 citēt
Vaards. Es protams esmu gatavs piedaliities, kur var guut siikaaku informaaciju!!!
Publicēts: 02.09.08 14:32 labots
 citēt
2n9 miris:(, lai dzīvo Vilksapedasivenu :)

Vilksapedasivenu:

Jasaka, ka bildes runa pasas par sevi, un Daina Derica bildes nevar salidzinat ar aigarsa bildem, jo pirmas ir krietni labakas un to ir daudz, tatad aprunataju vada skaudiba pret kolegi, kas gan nav netipiski vienam digigrafijas entuziastam Latvija.
Bus nakamreiz jaed kads vaidetajs, nevis siveni. Ja nu vienigi vaidetajs un skaugis pats nav viens riktigs sivens.

:):):) un kurš tad ir tas salīdzinātājs, vai Vilksaizrijiesarsivēnu ... kas tad būsi nākošais; n-mīcījumi skanēja labāk!!!:face-smile:
Publicēts: 02.09.08 14:34
 citēt
nekā! Vilksizdrāzasivēnu interesantāks. katram komentāram savs stāsts. vecie ng paveidi pat klāt nestāv. ;)
Publicēts: 02.09.08 14:53
 citēt
alvils:nekā! Vilksizdrāzasivēnu interesantāks. katram komentāram savs stāsts. vecie ng paveidi pat klāt nestāv. ;)

man patīk tavu lasīt no otras puses :D
Publicēts: 02.09.08 15:01
 citēt
Ojaars:Vaards. Es protams esmu gatavs piedaliities, kur var guut siikaaku informaaciju!!!

Sīkāku info var iegūt no Luņa, Vaarda, Vaarnas u.c. Bet vēl nekas nav līdz galam saštukots - tamdēļ nekas vēl nav īsti uz paplātes nolikts :)
Publicēts: 02.09.08 15:53
 citēt
Vaards: Kad ir kas konkreets dodiet zinju, luudzu!!!
Publicēts: 02.09.08 16:10
 citēt
Jaa, atsevishkji gabalinji bija pat tiiri baudaami... kaa izklaideejosha satura literatuura...
Publicēts: 03.09.08 19:37
 citēt
Annir:man veltiijums visiem vilkiem un visiem siveeniem [url=http://www.youtube.com/watch?v=2vNk4K3YaIc

Tas]http://www.youtube.com/watch?v=2vNk4K3YaIc

Tas[/url] šits, šitais labāks: www.youtube.com...
Publicēts: 05.09.08 17:41
 citēt
P.S. šī nav atbilde uz tiem murgiem ko samurgojāt, jo man tiešām nav laika rakstīt attaisnošanos uz muļķībām, kam vēlāk tiek rakstīti jauni apmelojumi ;-).
Ojaar: Lunim nav neviena pierādījuma par to ko viņš tur murgo un kā redzi viņš neko uz manām atbildēm nav pateicis, bet murgo atkal kaut ko no jauna. Jau sen atpakaļ secināju, ka slims indivīds un runā vairāk nekā dara un nekā māk darīt. Tādēļ arī pārtraucu sadarbību gan ar viņu gan tiem, kas viņu atbalsta šajos melos. Ja atbalstīsi šo meļu kompāniju, tad viņi tevi izmantos un vēlāk ja nebūsi vajadzīgs/interesants un viņus neatbalstīsi melos, tad tāpat izvazās pa dubļiem, ka nemaz nemanīsi to. Tā nerīkojas kulturāli audzināti cilvēki un kur nu vēl profesionāli fotogrāfi, kaut arī esmu noņēmis prāvu kumosu maizītes...
Publicēts: 08.09.08 09:46
 citēt
Publicēts: 08.09.08 09:59
 citēt
Maris:http://www.gintermuiza.lv/

Der:)
Publicēts: 09.09.08 13:58
 citēt
Senders:
Maris:http://www.gintermuiza.lv/

Diemžēl šajā iestādijumā visiem sviestā sagājušajiem Daiņa Dērica apmelotājiem vietas nepietiks. Jo ir pienācis tāds laiks, ka normālie cilvēki (Dainis Dērics un pāris viņa kailmodeles) ir uz roku pirkstiem saskaitāmi.

Kaut gan - var jau mēģināt šajā iestādijumā ielikt arī tos pāris normālos, lai viņiem nav jācieš no visādiem nepieskaitāmiem psihopātiem.

Bet varbūt tā tas arī tiek darīts - cilvēkus, kam atveras čakras, kas pēkšņi saprot dzīves jēgu un dzird dieva balsis - tos šeit pasargā no tumsonīgās masas?

Snif, kā tur īsti ir?
Publicēts: 10.09.08 11:21
 citēt
Fotoblog saimei pievienojos pavisam nesen.
Pirmie ieraksti forumā, ko gadījās palasīt, faktiski visi noved pie Luņa un Dreef konfrontācijas augstos toņos.

Nebeidzu brīnīties, kur jūs ņemat tik stipru zāli?
Publicēts: 10.09.08 15:36
 citēt
Snow:Nebeidzu brīnīties, kur jūs ņemat tik stipru zāli?
tikai tirgū pie vecenītēm!
Publicēts: 10.09.08 23:18
 citēt
Vaards:
Senders:

Diemžēl šajā iestādijumā visiem sviestā sagājušajiem Daiņa Dērica apmelotājiem vietas nepietiks. Jo ir pienācis tāds laiks, ka normālie cilvēki (Dainis Dērics un pāris viņa kailmodeles) ir uz roku pirkstiem saskaitāmi.

Kaut gan - var jau mēģināt šajā iestādijumā ielikt arī tos pāris normālos, lai viņiem nav jācieš no visādiem nepieskaitāmiem psihopātiem.

Bet varbūt tā tas arī tiek darīts - cilvēkus, kam atveras čakras, kas pēkšņi saprot dzīves jēgu un dzird dieva balsis - tos šeit pasargā no tumsonīgās masas?

Snif, kā tur īsti ir?

A par vispār saruna? Man jau likās, ka mēs par nākamā plenera norises vietu domājam, bet laikam sajaucu forumu.
Publicēts: 11.09.08 09:05
 citēt
SENDERS :D :D :D neslikti
Publicēts: 11.09.08 15:56
 citēt
Godīgi,man tiešām šodien darbā nebija ko darīt un visus šos palagus izlasīju :D :D :D

secinājums: Melns nav tik melns kā to mālē un bats nav tik balts kā izliekas :face-devil-grin:
Publicēts: 11.09.08 15:57
 citēt
tātad nepareizs wb! :D
Publicēts: 11.09.08 16:04
 citēt
Ance, nu Tev gan pacietība. Lai gan man ir brīži kad nav ko darīt, tad šis ir vismazāk par ko iedomājos ko varētu izlasīt :D :face-devil-grin:
Publicēts: 11.09.08 16:21
 citēt
SL:Ance, nu Tev gan pacietība. Lai gan man ir brīži kad nav ko darīt, tad šis ir vismazāk par ko iedomājos ko varētu izlasīt :D :face-devil-grin:

Lai izprastu gan vienu,gan otru pusi,gan neatkarīgos ir jāizlasa visssssssssssss :D būtu man darbā ko darīt,ne atsēdēt stundas,tad tiešām pacietības un laika nebūtu...

jā,sen nebiju lasījusi blogā rakstiņus,aizmirsusi biju,ko nozīmē "palagi" :D
Publicēts: 11.09.08 16:39
 citēt
Ui,tas jau sens gabals,toreiz tā arī pacietības nepietika,lai izsekotu katram domu gājienam :face-devil-grin: būs garie ziemas vakari priekšā un grāmatu manā plauktā aptrūksies,zināšu kur kriminālromāniņu palasīt :face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 11.09.08 16:40
 citēt
Tie jau ziepju ōperīši :D
Publicēts: 12.09.08 23:37
 citēt
Ance:Ui

A tā Ance tā neko, smukiņa...!:)
Publicēts: 13.09.08 00:04
 citēt
Portreti:
Ance:Ui

...tad beidzot ieraudzīji :D:D:D
Publicēts: 13.09.08 10:28
 citēt
Haiduks:
Portreti:

...tad beidzot ieraudzīji :D:D:D

"Līdz īstajam ceļam viņai vēl tālu" tā kā pagaidi nedaudz :face-smile:
Publicēts: 27.12.12 03:58
 citēt
Arī es varu tikai un vienīgi piekrist tam, ka bēdīgi "sjavenais" DD īsti normāls nav ne kā fotogrāfs, ne kā cilvēks. Laikam nav Latvijā vairs daudz tādu sieviešu, meiteņu kurām šis nebūtu uzmācies (tas ir skāris arī manu paziņu loku) Nepārtraukti uzbāžas ar tipa "saviem" bezmaksas projektiem,nepārtraukti dzied sev slavas dziesmiņas utt. Kā izrādas, to nemaz neinteresē, lai bildes tiktu iekš tiem projektiem, bet galvenais lai tās nonāk viņa kolekcijā sevis paša prieka pēc, tā sacīt jāsaka, patirināšanai. Šim fruktam arī ar izdomu un idejām ir tā pašvakāk, jo bildējot tas vēlas, lai meitenes pašas kaut ko izdomātu, pagorītos un papozētu. Un šad tad kādu ideju šis pasmeļas no savām modelēm :), kuras pēc tam piedēvē sev. Arī par viņa komunikācijas prasmi(protams neskaitot nākamo modeļu apvārdošanu), nekas labs nav dzirdēts. Jābrīnās tiešām arī par meiteņu lētticību. Katrā ziņā lai nu ko, bet kā fotogrāfu es šamējo ieteiktu tikai saviem nelabvēļiem :)
Publicēts: 27.12.12 10:36
 citēt
Nu baigais nelietis tas DD!
Tēma vairāk kā 4 gadus veca, kā jums tādas vispār izdodas izrakt?..
Publicēts: 27.12.12 11:23
 citēt
Mani gan vairāk interesē, kur tauta ņem tos telefonu nummurus n-to profilu reģistrēšanai blogā... neba nu pērk zelta zivtiņu tikai tādēļ lai aptaisītu cilvēku sazincik gadus vecā tēmā? Delfos taču to var izdarīt par velti...
Publicēts: 27.12.12 11:49 labots
 citēt
vai kādas te batālijas ir notikušas :D pārlasīju ar interesi, jo atminos tos pāris "seminārus" kinostudijā kuros viens dalībnieks par varītēm gribēja uztaisīt gaismas, kas intensitātē līdzinātos kodolsprādzienam, nemaz nerunājot par "ideju zagšanu" :D
Publicēts: 27.12.12 12:08
 citēt
Schneider:Nu baigais nelietis tas DD!
Tēma vairāk kā 4 gadus veca, kā jums tādas vispār izdodas izrakt?..

Bet nekas jau nav mainījies :)
Publicēts: 27.12.12 12:39
 citēt
Tante: Bet nekas jau nav mainījies :)

Tad jānoorganizē nepārtrauktu tiešraidi kā no ērgļa ligzdas vai Repšes kabineta.
Publicēts: 28.12.12 01:06
 citēt
Ja šī personāža(DD) nekorektums un bezkaunība no tā laika būtu mazinājušās, tad neviens šo tēmu arī vairs necilātu, bet diemžēl nekaunībai un uzbāzīgumam it sevišķi pēdējā laikā, ir tendence krasi pastiprināties :face-sad: Cilvēciņš tā sacīt sāk līst ārā no biksēm.........bet nu ko tu kārtējam bezmaksas "ģēnijam-tirinātājam" padarīsi :face-smile: :face-smile: :face-smile:
Publicēts: 28.12.12 09:10
 citēt
Vienalga, ka tik forši bildē.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6