forum.gif
bezkompromisu fotogrāfs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / bezkompromisu fotogrāfs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.12.12 10:28
 citēt
hintLV:Vienalga, ka tik forši bildē.

A ko sieva saka?
Publicēts: 28.12.12 11:17 labots
 citēt
Hm, kur jauns topiks..
Publicēts: 28.12.12 13:23
 citēt
Sieva naivi tic, ka viss notiek lielās fotomākslas vārdā :face-smile: :face-smile: :face-smile:
Publicēts: 28.12.12 13:57
 citēt
es naivi ticu, ka viņam ir unikālas idejas. tikai labi noslēptas, jo rādīt nevienam nevar :face-grin:
Publicēts: 28.12.12 16:07
 citēt
:D laikam atkal DD kādam dikti sariebis :D, ka uzpeld virspusē pēc 4ri gadi. :D
Bet par to tel. piekrītu. Ja gribi par otru padebatēt, debatē neslēpjoties, lai taviem vārdiem būtu ticamība, a to es domāju ka
efoteo=DD , kas te sevi grib izcelt, un lielos ienaidniekus atrast :D
Publicēts: 28.12.12 16:51
 citēt
Meitbliežiem laikam liela konkurence.:face-wink:
Bet, kur konkurence, tur arī visādi muļķīgi kašķi...:face-sad:
Publicēts: 28.12.12 21:29
 citēt
Friidis:Meitbliežiem laikam liela konkurence.:face-wink:

... a kur tu redzi muļķigus kašķus. Personīgi es zinu tikai divus fotogrāfus, kas sevi izceļ, citus noliekot :D. DD un RZ .
Bet es zinu, ka tieši otrādi- uzlieli kolēģi, un pats pacelsies tā acīs, kuram kolēģi uzlieli :P
Publicēts: 28.12.12 21:38 labots
 citēt
Haiduks:
Friidis:Meitbliežiem laikam liela konkurence.:face-wink:

... a kur tu redzi muļķigus kašķus. Personīgi es zinu tikai divus fotogrāfus, kas sevi izceļ, citus noliekot :D. DD un RZ .
Bet es zinu, ka tieši otrādi- uzlieli kolēģi, un pats pacelsies tā acīs, kuram kolēģi uzlieli :P

Blakus tēmu takš lasīji- mēģināju aizstāvēt nepamatotā maucības veicināšanā apvainotu kolēģi Agri, bet tiku "nolikts", kā kašķīgs oktobrēnu un komjauniešu maukumājās izaudzēts izvirtulis...:face-grin:

DD pazīstu sen (no ER Foto laikiem)- sākumā likās (un arī bija) ļoti simpātisks un aizrautīgs domubiedrs. Bet tad kaučkā pēkšņi viņš pārvērtās dižā profā (man šķiet, tā pārvērtība sakrita ar pāreju no "Pana-Pana" uz "Canon'a pirmo Mark'u") un dajebkādu, pat pamatotu kritiku sāka uztvert, kā dziļu personīgu apvainojumu. Tagad mīļā miera labad cenšos viņa "trauku.lv" galerijās nekomentēt..:face-wink:
Publicēts: 28.12.12 23:17
 citēt
Friidis:
Haiduks:

Blakus tēmu takš lasīji- mēģināju aizstāvēt nepamatotā maucības veicināšanā apvainotu kolēģi Agri, bet tiku "nolikts", kā kašķīgs oktobrēnu un komjauniešu maukumājās izaudzēts izvirtulis...:face-grin:

DD pazīstu sen (no ER Foto laikiem)- sākumā likās (un arī bija) ļoti simpātisks un aizrautīgs domubiedrs. Bet tad kaučkā pēkšņi viņš pārvērtās dižā profā (man šķiet, tā pārvērtība sakrita ar pāreju no "Pana-Pana" uz "Canon'a pirmo Mark'u") un dajebkādu, pat pamatotu kritiku sāka uztvert, kā dziļu personīgu apvainojumu. Tagad mīļā miera labad cenšos viņa "trauku.lv" galerijās nekomentēt..:face-wink:

To nevajag ņemt galvā... ja uz Arņa bildēm skatoties redz maucību, tad saproti, kāda ir tā smadzeņu uzbūve. Diez ko viņš redz, kad iet čurāt... un jātur rokā :D
Publicēts: 16.03.13 04:23
 citēt
Tas slimais tirinātājs DD jau sāk piedāvāt naudu par pozēšanu:face-devil-grin:
Publicēts: 16.03.13 08:12
 citēt
efoteo:Tas slimais tirinātājs DD jau sāk piedāvāt naudu par pozēšanu:face-devil-grin:

cik piedāvā?
Publicēts: 16.03.13 08:51
 citēt
Rolands66:
efoteo:Tas slimais tirinātājs DD jau sāk piedāvāt naudu par pozēšanu:face-devil-grin:

cik piedāvā?

Laiki mainās, bet jautājums paliek: KAS notiek "FOTOMĀXLĀ"???:face-grin::face-devil-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: