forum.gif
EOS 50D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / EOS 50D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.08.08 13:03
 citēt
Nu ko, laiks mainīt savus 40D...

web.canon.jp...
www.dpreview.com...
Publicēts: 26.08.08 13:12
 citēt
Live view vispār ir arī 40D.
Jā, ja godīgi, es arī šī modeļa jēgu nesaskatu, tāda kā tukša dzīšanās pakaļ nikonam.
Publicēts: 26.08.08 13:15
 citēt
Annir:neizklausaas paarliecinoshi... minor upgrade - vairaak pikselju (lielaaks troksnis0, lielaaks ekraans un liveview... izskataas peec taada maarketinga trika - re re mees ar, mees ar...
a nikon tikmeer taisa jaunus bestsellerus...

Annir, kas ta tev? Vai tad pirms brīža nesludināji, ka uzvaras gājienā ies vēl mazākas un pikseļainākas matricas? Pilnais formāts(ff) mirs utt utt?
Publicēts: 26.08.08 13:18
 citēt
Nu lielākais upgreids - Digic 4 :face-monkey:
Interesanti ar ko jams atšķirsies.

LCD tāds pats kā Nikona jaunākajiem... 920kpix
Publicēts: 26.08.08 13:21
 citēt
matrica arī savādāka :)

a.img-dpreview.com...
Publicēts: 26.08.08 13:51
 citēt
Tur var taisīt cik daudz un kādas matricas gribi, bet fizikas likumus tas nemainīs. Ko dod lielie megapixeļi, ja objektīvu izšķirtspēja ir tāda kā ir. Tāpēc arī vēl dzīvo vidējais un lielais formāts, pat uz filmām, jo tur gaismas jūtīgais laukums ir lielāks un labāko objektīvu izšķirtspēja ir aptuveni tāda pat kā mazformāta fiksiem

50D lielos megapixeļus imho tik ar dažiem fiksfokāļiem varēs tā kārtīgi izbaudīt
Publicēts: 26.08.08 14:04
 citēt
mainās detalizācija, šarpojot un liekot kontrastu dabūsi labāku bildi (ar pēcapstrādi). Tas arī viss.
To pašu var teikt, vai Haselim/midformātam vajag 50mpix pakaļu (btw, ir kaut kur sempļi??)
Publicēts: 26.08.08 14:06
 citēt
vēl liels uzlabojums ir ISO 12800, tikai testus varētu sagaidīt!
Publicēts: 26.08.08 14:16
 citēt
es gribētu redzēt ISO samplus. Bet vispār ir diezgan daudz ievērojami uzlabojumi. Varbūt ne tik daudz ali no 40D lektu uz 50D, bet no 30D noteikti!
Publicēts: 26.08.08 14:16
 citēt
Mandalay:mainās detalizācija, šarpojot un liekot kontrastu dabūsi labāku bildi (ar pēcapstrādi). Tas arī viss.
To pašu var teikt, vai Haselim/midformātam vajag 50mpix pakaļu (btw, ir kaut kur sempļi??)

No tukša gaisa detalizāciju nedabūsi. Paskaties kāda izšķirtspēja ir _labākajiem_ 35mm objektīviem un kādi ir difrakcijas limiti, tad 15mpix ikdienas bildētājam būz ~3x par daudz. A vidējā formāta 50Mpix jēga ir diezgan liela. Ja to pakaļu pieliek aiz kāda lielā formāta objektīva, tad problēmām nevajadzētu būt
Publicēts: 26.08.08 14:21
 citēt
musco:vēl liels uzlabojums ir ISO 12800, tikai testus varētu sagaidīt!

40D pie 3200 bilde jau nebaudāma, neredzu no tik augstiem iso jēgu, ja vien nav iemācījušies troksni apslāpēt.
Publicēts: 26.08.08 14:34
 citēt
samazinot nedaudz bildi var apslāpēt luminiscenci nezaudējot kvalitāti. kaut-kā tā.
Nu par tās izškirtspējas limitu jau ir skaidrs, bet anyway detalizačija ir lielāka, jo tiek savākti +/- visa gaisma. Tad jau arī 1dsm3 ar 21mpix uz 35mm ir totāla figņa, jo neviens objektīvs nepavilks ;)
Publicēts: 26.08.08 15:03 labots
 citēt
pie 1600 ISO ar 600mm F4L IS USM - 50D
ericreagan.smugmug.com...

P.S. 50D ir oficiāli announced:
www.photographybay.com...
Publicēts: 26.08.08 15:52
 citēt
Seviskji kruta liekas funkcija Auto Lighting Optimizer kas sajaj attelu jau bildesanas stadijaa:):) Bet 3 colu displejs jau bija ari 40.D vai ne taa?:) Jutiba ISO 100-12800 man vienmer ir patikusjas auxstas jutibas es pat ar 300D bildeju uz 1600 portretuss i man patika:):) Nu liela mara Markatingss izklausas kautgan jauna Matrica+procesors noteikti viesis daudz intresantu niansju , varbut beidzt bus izcinijusji savu CANON "Peleko" krasu problemu:):)
Publicēts: 26.08.08 16:05
 citēt
50D ir uzlabotas kritiskākās lietas, kas pircējiem liks atkal izvēlēties Canon, nevis Nikon D300 - vairāk pikseļu, lielāki ISO, ekrāns ar daudz pikseļiem, AF regulēšanas iespēja, bet cena būs zemāka kā Nikon'am.

Skaidrs tikai tas, ka 50D pircējiem noteikti būs jāiepērk jaunas CF kartes ar lielāku ātrumu un ietilpību - jau ar 40D bildējot 2GB kartē salien tikai kādas 130 bildes, bet ar 50D kartes būs jāmaina kā filmiņas :)
Publicēts: 26.08.08 16:18 labots
 citēt
Isteniba pie Krieviem sji zinja paradijas vizmaz pirms paris dienam ar palielu aprakstu.

www.3dnews.ru...
Publicēts: 26.08.08 16:30
 citēt
varēja canons vai nikons uztaisīt ISO 25. visiem tik tos lielos ISO... nēnu, tas jau arī labi, ka strādā pie trokšņu novēršanas mazgaismas bildēšanas apstākļiem. bet studijai?! izgaismo cik gribi, bet asumu tādu, ka sagriezties ar lielu ISO nedabūsi tik un tā...
Publicēts: 26.08.08 16:52
 citēt
nevieš cerības, ka šis būs ar kaut ko baigi atšķirīgs no 40D...tikko praktiski tak to 40D palaida..pat gads knapi vai pagājis?
labāk pagaidīt FF nākamo..
Publicēts: 26.08.08 17:40
 citēt
iso25 man liekas tīri tehniski nevarēs realizēt, jo nepaspēs matricu nolasīt. tad vajag citu pieeju matricas nolasīšanai.
Publicēts: 26.08.08 18:04
 citēt
tieši tā :)
Publicēts: 26.08.08 21:03
 citēt
Mandalay:iso25 man liekas tīri tehniski nevarēs realizēt, jo nepaspēs matricu nolasīt. tad vajag citu pieeju matricas nolasīšanai.

kad gāja runa par Nikon D3x, tad tur bij no 12- 650 ISO ja pareizi atceros
Publicēts: 26.08.08 21:07
 citēt
:face-monkey: Canons iet sviestaa :face-monkey:

Nē nu es nopietni, tāds mārketings, ka vienkārši fuj.
Labāk varēja piestrādāt un izlaist kautko patiešām labu, un kaut kad krietni vēlāk, ieturērt lielāku pauzi un kaut ko uzstaisīt no jauna, nevis paņemt par bāzi atkal 30D ok šajā gadījumā 40D un iemest lielāku ekrānu, un pielikt pikseļus matricai. Nereedzu jēgu.
Ja grib izbaudīt tos pikseļus tad ir jāperk MARK III, bez tam šaubos vai tas 12800 iso būs jēdzīgs.
Manuprāt TAS IR MERCEDES AR ZAZ MOTORU , lai cik nozēlojami tas arī nebūtu. :)
Publicēts: 26.08.08 23:58
 citēt
man jau vismaz tas sempls ar 1600 iso liekas ljoti pat lietojams. Ir mazaaks grauds nekaa 40D
un feini jau ka buus iespeeja piereguleet AF, ja ir veeleeshanaas. NAv nekur jaanes uz servisiem piereguleet body un stiklus peerkot nevarees iegraabties uz front vai back F. Peerc un regulee peec savas veelmes. noise reduc ir 4 liimenji. TAs vien jau liek domaat, ka vajag buut mazaakam graudam. vismaz taa sempl bilde to pieraada. pikselji arii pie apstraades paliidz. man uz cietaa pietiek vietas...
Publicēts: 27.08.08 05:16
 citēt
Lunis:Isteniba pie Krieviem sji zinja paradijas vizmaz pirms paris dienam ar palielu aprakstu.

http://www.3dnews.ru/news/polnie_spetsifikatsii_quot_tsifrozerkalki_quot_canon_eos_50d/

Ne tikai Krieviem...

Publicēts: 27.08.08 05:19
 citēt
Reālākais konkurents šim liekas ir Nikon D90, kas arī tūlīt varētu paziņot par savu iznākšanu, tā cena baumu līmeni lēšama par 100$ mazāka ar objektīvu, kur Canon 50D maksā 100$ vairāk body komplektācijā.

+ D90 solās būt HD video, kas ir kā papildus fīča vidējā līmeņa dSLR amatieru kamerām ;)

Publicēts: 27.08.08 07:38
 citēt
hands-on preview...

www.dpreview.com...
Publicēts: 27.08.08 11:06 labots
 citēt
Lunis:Seviskji kruta liekas funkcija Auto Lighting Optimizer kas sajaj attelu jau bildesanas stadijaa:):) Bet 3 colu displejs jau bija ari 40.D vai ne taa?:) Jutiba ISO 100-12800 man vienmer ir patikusjas auxstas jutibas es pat ar 300D bildeju uz 1600 portretuss i man patika:):) Nu liela mara Markatingss izklausas kautgan jauna Matrica+procesors noteikti viesis daudz intresantu niansju , varbut beidzt bus izcinijusji savu CANON "Peleko" krasu problemu:):)

piekrītu Lunim par augstajām jūtībām... :) arī grauds ir jāmāk izmantot (šausmīgi neciešu vārdu - TROKŠNI!!! :( , vajag pie bildēm strādāt klusā telpā :D )

www.fotoblog.lv...

3200 iso, 400mm no rokas 1/50-100 sek.
Publicēts: 27.08.08 18:23 labots
 citēt

(šausmīgi neciešu vārdu - TROKŠNI!!!

šķiet termins trokšņi ir attiecināms uz digitālajām fotokamerām turklāt grauds ir filmām. bet tas jau normāli šajā portālā jaukt dažādas lietas un vel mācīt citiem.
Publicēts: 27.08.08 18:28
 citēt
Man tiko atnaca piedavajumss:):):)
www.jessops.com...
Publicēts: 27.08.08 18:30
 citēt
normālu graudu fotožopā nedabūt. digitālais "grauds" arī nav tas īstākais un baudāmākais. 50D tiešām tāds ieliktnītis (vai visi iepriekšējie par tādiem kļuvuši) :face-monkey:
Publicēts: 27.08.08 18:32
 citēt
Nikons iepēra dubult-Xā
Publicēts: 28.08.08 02:22
 citēt
Lunis:Man tiko atnaca piedavajumss:):):)
http://www.jessops.com/Products/CategoryDetail.aspx?CatID=6070&cm_mmc=Jessops_Email-_-eflyer_270808-_-newdslrs-_-canon50d_HTML

Labs gan tev tas piedāvājums ņemot vērā, ka cena kas būs Canon EOS 50D ir $1200 body komplektācijā nevis paundi. Bet nu varbūt tas darīt ar nolūku - lai vervētu jauno nikonistus...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):