forum.gif
NETTAR - kadru skaitīšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / NETTAR - kadru skaitīšana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.08.08 23:24 labots
 citēt
Problēma sekojoša.. ..Izdomāju pamēģināt vidējā formāta filminieku. Šajā gadījumā rokās nonāca vācu NETTAR [6x6]. Ielādēju filmu [ILFORD] un tagad īsti nesaprotu kā lai zin cik tālu tīt uz nākamo kadru!!? Aparātam uz aizmugurējā vāka ir lodziņš, kur pēc apraksta vajadzētu rādīties kadra kārtas numuram..sanāk ka NR jānostāda lodziņa viducī & tad filma būs pareizi pozicionēta? kādam ir ieteikumi?
Publicēts: 26.08.08 23:25
 citēt
ja pareizi sapratu, tad kadra kārtas NR ir norādīts uz filmas. vai es k-ko ne tā sapratu?
Publicēts: 26.08.08 23:32
 citēt
wja jabut noraditam uz filmas cik aceros
Publicēts: 26.08.08 23:36
 citēt
hm..es te tagad esmu aiztinis līdz vienai resnai strīpai.. ..vai tas ir kadra sākums, vai robeža [border]? velns, kā lai šito saprot :D
Publicēts: 26.08.08 23:55
 citēt
fak:Problēma sekojoša.. ..Izdomāju pamēģināt vidējā formāta filminieku. Šajā gadījumā rokās nonāca vācu NETTAR [6x6]. Ielādēju filmu [ILFORD] un tagad īsti nesaprotu kā lai zin cik tālu tīt uz nākamo kadru!!? Aparātam uz aizmugurējā vāka ir lodziņš, kur pēc apraksta vajadzētu rādīties kadra kārtas numuram..sanāk ka NR jānostāda lodziņa viducī & tad filma būs pareizi pozicionēta? kādam ir ieteikumi?

Pareizi uzdots jautājums parasti satur atbildi :)
------->1 klikt --->2 klikt --->3 utt. --->12 klikt ------------------>
Publicēts: 27.08.08 00:13
 citēt
60uz5komats6:
fak:Problēma sekojoša.. ..Izdomāju pamēģināt vidējā formāta filminieku. Šajā gadījumā rokās nonāca vācu NETTAR [6x6]. Ielādēju filmu [ILFORD] un tagad īsti nesaprotu kā lai zin cik tālu tīt uz nākamo kadru!!? Aparātam uz aizmugurējā vāka ir lodziņš, kur pēc apraksta vajadzētu rādīties kadra kārtas numuram..sanāk ka NR jānostāda lodziņa viducī & tad filma būs pareizi pozicionēta? kādam ir ieteikumi?

:D interesants niks ir nācis klāt :D:D:D
bet pazuduši visi ng mutāciju varianti un pa saiteuznabu :D:D:D
un ar 12 klikT ir sanācis 0 galerijā:face-smile:
Publicēts: 27.08.08 01:00
 citēt
Haiduks:
60uz5komats6:ozicionēta? kādam ir ieteikumi?

:D interesants niks ir nācis klāt :D:D:D
bet pazuduši visi ng mutāciju varianti un pa saiteuznabu :D:D:D
un ar 12 klikT ir sanācis 0 galerijā:face-smile:

Tas tā kā būtu pārmetums par bilžu nepublicēšanu?
Kaut kā nekad neesmu uztvēris internetu par vietu kur būtu vērts kaut ko no bildēm likt,bez tam 99% ciparbilžu ir konkrētai vajadzībai un konkrētiem klientiem bildētas,par atlikušo 1% neesmu pārliecināts ka kādam izņemot mani tās varētu būt interesantas.Filmas savukārt ir domātas optiskai kopēšanai+vēl slinkums skanēt. :)
Publicēts: 27.08.08 01:16
 citēt

Melnā svītra būtu ietīšanas sākums - piem, man māmijai liekot kasetē filmu, ir jāuztin uz tās melnās līnijas (start tur pat raks'tits) attiecībā pret norādīto pozīciju. Bet tā kā tev ir lodziņš, visdrīzāk ir jātin, kamēr lodziņā parādās "1".
Publicēts: 27.08.08 08:11
 citēt
briedi, paldies! viss sanāca :) tagad jāķeras pie paša foto procesa :)
Publicēts: 27.08.08 10:11
 citēt
fak:briedi, paldies! viss sanāca :) tagad jāķeras pie paša foto procesa :)

Lūdzu :face-monkey:
Veiksmi fočēšanā, un
Lai dzīvo analogais foto! ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):