forum.gif
Camera Hand Strap Grip for Canon Nikon Minolta Sony
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Camera Hand Strap Grip for Canon Nikon Minolta Sony
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.08.08 15:26
 citēt

shadi ir 5 gab.

Features:

# This hand strap grip is ergonomically designed for comfort
# Greatly improve your stability and accuracy
# Extra comfort and security
# Designed to fit any hand size
# Camera Grip allows the photographer to control the camera with greater ease and accuracy
# The grip is Great for the majority of digital, film and video cameras
# The grip screws into your tripod mounting
# Allows you to use it on your tripod without the need to remove it from the camera

8 ls

26331533
Publicēts: 27.08.08 15:57
 citēt
pat bildīti no ebaja paņēmis! :)
bet nu lai veicas! :face-grin:
Publicēts: 27.08.08 17:18
 citēt
Bergmanis:pat bildīti no ebaja paņēmis! :)
bet nu lai veicas! :face-grin:

vai tik Tu nebuus inspektors caps ? un daudz tev briivaa laikaa lai inspekteetu shada tipa sludekljus ??????

vai te nav neviena modera kas shitaadus tipinjus apbalvo ar baniem ? nu nevaig i neskaties, nee veel kauko jaiedvesh kaatraa, oi kaka, oi no jebaja, oi tur leetaaks, oi ..... utt.
Publicēts: 27.08.08 17:28
 citēt
tā kā uz Pentax uzlikt nevar,tad laikam neņemšu :D
Publicēts: 27.08.08 18:46
 citēt
kas notiek, ja piesuņo kamerai ar vertikālās bildēšanas gripu?
Publicēts: 27.08.08 19:05
 citēt
Mustangs - mierigak, mierigak, vienkarshi nedoma ka te ir aunu bars, kas ebay dzive nav redzejushi.
kam vajag, nopirks tapat. kam vajag, bet var gaidit - nopirks no ebay. viss chiki. a vot ja tu lecies, principaa no tevis nepirkshu (man ari nevajag) :)
Publicēts: 27.08.08 19:15
 citēt
Es sev nopirku tieshi shadu. Lietosana ir samera erts, ja sanak kameru visu laiku rokas turet. Bet reizem prasas ari uzlikt uz pleca...
Publicēts: 27.08.08 20:54
 citēt
Tev vēl šitie turamie ir? Man te viens kolēģis interesējās!
Publicēts: 28.08.08 01:27
 citēt
versatile:Mustangs - mierigak, mierigak, vienkarshi nedoma ka te ir aunu bars, kas ebay dzive nav redzejushi.
kam vajag, nopirks tapat. kam vajag, bet var gaidit - nopirks no ebay. viss chiki. a vot ja tu lecies, principaa no tevis nepirkshu (man ari nevajag) :)

es piedavaju te un tuliit uzreiz, principaa kad bija interese par sho shteli es par 8 ls butu pabnjemis tepat 100%.

kam ir pacietiiba gaidiit 4 nedeeljas un hvz ko sanjemt .. pizduij uz priekshu suutam un tirgojaam pa 5 ls taisam biznesu, k dirshaaas es nesaprotu ... pidaru bars jeibogu, liidz veemienam apniikushi shitie ziidainju bars
[ pokemoni ] neviens normaals vecis kam bliezzamais somaa un darbs ganaa te neseedes, lai spamotu !!! ja komentee tad pamatoti kapeec tev shkjiet nepamatots sludinajums piemeeraam piena paku pardodaam par 9 lati, ok diskuteejam sheit ir najobka .... !

vot pasaku atklaati ik reiz kad ielieku sheit slud. ar to arii beidzas mana velme, deelj sho job. skolnieku izvirtiibaam, - ka nosist laiku, veeljovairaak besi admini kas parliecinoshi ir skaidrojushi sho vietu kaa blogu kuraa jebkuraam ir tiesiibas izspaust savu viedokli, - zin ko ..... nah shis bij peedeejais posts te ....

nevienu neaicinu liidzinaaties, bet vienkaarshi meers ir pilns, es sapratu ja es paardotu shteliites ieksh pokemon.lv - OK
bet te tak normaali chomi (itkaa) vienaas siles streebeeji ... nee pie pirmaas izdeviibas uzdirst uz pleca nepalaidiis graaam, vienkaarshi taa draugos uz visaam vestuleem atbildeets, tad jau te jaapaspamo ....

mana prece + plus shipngs + laiks + plus pieljauju ka buus pidrilaam japieved klaat, - ar labdariibu nenodarbojos .... luuk arii cena !

ja kaads piedavaa pa 5 ls es rit kaut nopirkshu 100 Gab. !!!
Publicēts: 28.08.08 01:33
 citēt
Un tagad izmazgā muti :face-wink:
Publicēts: 28.08.08 15:06 labots
 citēt
sasar:Un tagad izmazgā muti :face-wink:

Mjā- reti "inteliģents" mustangs te "izkārnījās"...:face-sad:

P.S. Kaut gan, ja nerēķina nenormatīvo leksiku daudzmaz pieklājīgā sabiedrībā, sava taisnība viņam ir- nepatīk- ej tālāk un nevāvuļo.
Publicēts: 28.08.08 16:22
 citēt
mani personigi fascinee ka no ebaya pirceji lai pierunatu nejmti nio vinjiem preci, izmanto argumentu - gaidit un sanjemt hvz - it ka pashi sanjemtu nakamaja rita ar aviizi un butu ieprieksh kjiina bijushi apchamdit :D

un vispar +sasar.
Publicēts: 29.08.08 06:04
 citēt
kā tur tautās bija teiciens? "tu ar tādu muti maizi ēd??" :D :D
Publicēts: 02.09.08 03:29
 citēt
Izteicienu forma pieklibo bet taisnība vien Mustangam ir...
Publicēts: 12.09.08 08:13
 citēt
"lus pieljauju ka buus pidrilaam japieved klaat, - ar labdariibu nenodarbojos .... luuk arii cena !" pidrilla-tas domaats kaa potenciaalaa pirceeja apziimeeejums? :face-devil-grin:
Publicēts: 12.09.08 08:26
 citēt
:face-grin::face-grin::face-grin: skaidrojošā vārdnīca....... PIDRILA - cilvēks. kurš pērk preci ar piegādi
Publicēts: 14.09.08 14:06
 citēt
:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):