nu es neatradu! goda vaards speciaali mekleeju. nejau velti izdrukaaju 405 PDF user manual lapas LV valodaa tagad studeeju pa vakariem kameer galva iet rinkji
OFFT!
taa man vieniigajam ir vai taa ir shii foruma iipatniiba, ka nenaak uz mail pazinjojumi par atbildeem forumaa? :face-plain:
Nezinu kā Nikonam, Pentaksim ir speciāli jāuzstāda settingos ka tiks izmantota IR remote, tad uztvērējs sāk midžināties un (manuprāt) aparāts nekādā sleep modē nemaz neiet. A varbūt iet, neesmu mēģinājis. Katrā ziņā šancē čotka. Ir vēl arī opcija IR remote ar 3s aizturi - noder ja pats gribi būt bildēt lai paspētu pulti kabatā iebāzt.
Nu D70s ir jāuzliek shooting mode pie slēdža nostrādāšanas veidiem -> "ar pulti". Ir izvēle Single, Continuous, No pults, No pults ar 2 sekunžu aizturi Vienīgais aperāta settingos liekas laiks - cik ilgi būs aktīvs tas pults palaižamais shooting mode. Vajag pārbaudīt vai pults strādā? Var noorganizēties, tiesa man ir oriģinālā Nikon pults. Nav "visiem derošais" lētucis no e-bay
ew - gudrais cirsliiti! uztaisi 2 klishkjus guuglee un pasaki - kaada wireless remote modelis der D300? It kaa ML-3, BET - vienaa vietaa shamo rada komplektaa ar to IR bunduli, citaa - vienu pashu pulti .... ej nu tiec gudrs ... manuaalii nekas nav rakstiits.
dansiga - nekas nav vienkāršāks kā parasta pārbaude. Man ir tas ML-L3... Bet kas tas par IR bunduli ar ko jamo rāda??? Man komplektācijā nekas tāds nenāca un strādā labi!
palaidniex, da nav nekas tai biibelee!!!!! tev ir pults ML-L3 ... bet es runaaju par ML-3 .... (juuti atshkjiriibu?;-ppp) ... ij vispaar 0 tu kaadu vakaru vareetu atnaakt uz kaadu viinu un es paproveetu tavu pulti - a ja nu der?;-)))))
cirsliitis, nu vieniigaa joma, kur Canon ceert pushu Nikon - ar aprakstu manuaalii ..... Nikonisti laikam gudraaki, ka nevaig tik siiku aprakstu ;-ppp;-))))))))
dansiga:palaidniex, da nav nekas tai biibelee!!!!! tev ir pults ML-L3 ... bet es runaaju par ML-3 .... (juuti atshkjiriibu?;-ppp) ... ij vispaar 0 tu kaadu vakaru vareetu atnaakt uz kaadu viinu un es paproveetu tavu pulti - a ja nu der?;-)))))
a man it kaa pietiekot tikai ar pulti. Laptop.lv apsoliijjas liidz pirmdienai mani "apmierinaat" un noskaidrot, kas t ad man iisti der;-)
Nu mārrutks viņu zina, ko ta pults vēl dod? Ko tie sīkie knibulīši labu dara? Aāā - aizvaru var pacelt un tā... Saki, ka vajag pamēģināt parasto pulti un sarkanu zaļo pūķi kādu vakaru?
Cirsliitis, nu bet .... es integreejos ieksh nikonistiem un pirmajaa reizee jaaizlasa;-ppp Savadaak jau bez taa gadaas ik pa briidim izgaazties kaa vecai seetai ;-)))))