forum.gif
Pērku filmu attīstīšanas tanku
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku filmu attīstīšanas tanku
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.08.08 18:57 labots
 citēt
Pēc iespējas jaunu un lētu protams :) Laikam labāk plastmasas, vienai vai divām filmām.
Publicēts: 27.08.08 19:02
 citēt
lāčplēša 64. iesaku ņemt priekš viena ruļļa, jo ar diviem var pakārties
Publicēts: 27.08.08 19:02
 citēt
Kāpēc tikai 2? :D
JOBO tank meklē...
Publicēts: 27.08.08 19:14
 citēt
lāčplēša ielā tikko biju, tur stāv tāds nenormāli sliktā stāvoklī. izskatās ka bijis piesiets striķītī un aiz mašīnas pa grantsceļu vilkts :) man onka iekš BFS teica ka savu Jobo pārdos varbūt, vēl zvanīs. Tikmēr meklēju alternatīvas, ja nu šis pārdomā
Publicēts: 27.08.08 23:15
 citēt
Man ar tanks aktuāls! vidējam formātam.
Publicēts: 27.08.08 23:53
 citēt
eBay,, met pakalj'',izveele milziiga. Labaakie ar lodiiteem spiraalee-prieks ar taadu straadaat..
Publicēts: 28.08.08 00:26
 citēt
biju sagatavojis fotoskolu par bunduļiem, kompis ar sagatavotajām bildem un rakstu nospraga :face-grin:

karoče, šodien ar vecajiem bunduļiem neviens normāls cilveks vairs nečākarejas, sameklē JOBO ebajā man ir 1520ais, ideals, viegls, parocīgs, tumsu vajag tik daudz cik ieslidinat filmu spolē, 1,5 min. Talak viss gaismā, Līdzi nāk viena transformejama spole- vai nu viena 135ce, vai 1-2 120ās,, lietderīgi paņemt uz reiz otru spoli sanak viena reize tiek galā ar divam 135.
Publicēts: 28.08.08 09:36
 citēt
VB:biju sagatavojis fotoskolu par bunduļiem, kompis ar sagatavotajām bildem un rakstu nospraga :face-grin:

karoče, šodien ar vecajiem bunduļiem neviens normāls cilveks vairs nečākarejas, sameklē JOBO ebajā man ir 1520ais, ideals, viegls, parocīgs, tumsu vajag tik daudz cik ieslidinat filmu spolē, 1,5 min. Talak viss gaismā, Līdzi nāk viena transformejama spole- vai nu viena 135ce, vai 1-2 120ās,, lietderīgi paņemt uz reiz otru spoli sanak viena reize tiek galā ar divam 135.

forši, paldies - tieši uz to Jobo skatījos. Ja man cilvēks no BFS neatzvanīs rītdien, skatīšos ko ebay piedāvā. Par 80Eur (incl. shipping) redzēju bunduli kopār ar visiem piederumiem - termometriem, klipšiem, traukiem utt. bet nu tas ir tā padārgi tomēr.
Publicēts: 01.09.08 19:56
 citēt
briedis:Kāpēc tikai 2? :D
JOBO tank meklē...
ir takš universālie. arī "Krokusam" ir 5-ām filmām.
Publicēts: 01.09.08 20:19
 citēt
VB:biju sagatavojis fotoskolu par bunduļiem, kompis ar sagatavotajām bildem un rakstu nospraga :face-grin:

Man jau liekas, ka var mierīgi arī vecajos krievu plastmasas bunduļos tīstīt. Vismaz pats tā daru un sanāk gana ok
Publicēts: 01.09.08 20:32
 citēt
VB:tumsu vajag tik daudz cik ieslidinat filmu spolē, 1,5 min.
man necik daudz nevaig arī ar divspirāļu plastmasas tanku. protams, ja filma nav gadu uz radiatora turēta.
Publicēts: 01.09.08 20:48
 citēt
Man ir kaukaadi jobo skiet ko neizmantoju.. Pac daros ar agfas interesantu verki kur jaaieliek filminja ar visu kaseti, tad ievelk filmu autometiski spiraalee un nogriezh no kasetes, aatri eerti un gaismaa var dariit .
Publicēts: 03.09.08 13:52 labots
 citēt
ebay neko sakarīgu neatradu, visiem sūtīšana astronomiski dārga. ja kādam ir labs tanks ko var lietot, piesakieties lūdzu. shauttra lūdzu arī dod ziņu ja gribi no kāda jobo atbrīvoties. nav svarīgi vispār Jobo vai ne, galvenais lai ir varianti :)

mani var sasniegt privāti uz trakais at gmail punkts com
Publicēts: 03.09.08 14:06
 citēt
nopirku sev 35mm tanku pa 6 mārciņām ( ar visu sūtīšanu ) takā nesaki, ka dārgi ;p
Publicēts: 03.09.08 14:12
 citēt
wizulis ir nepārspējams! :face-glasses:
Publicēts: 03.09.08 14:31
 citēt
alvils:wizulis ir nepārspējams! :face-glasses:

beidzot kāds atzīst manu talantu ;p
Publicēts: 03.09.08 14:33
 citēt
vai tad kāds to ir noliedzis? (klusēšana - piekrišana, nenoliešana - atzīšana) :)
Publicēts: 03.09.08 15:06
 citēt
alvils:vai tad kāds to ir noliedzis? (klusēšana - piekrišana, nenoliešana - atzīšana) :)

pazīstu dažus, kas to dara regulāri :D
Publicēts: 03.09.08 15:09
 citēt
viņi neko nesaprot! :)
Publicēts: 03.09.08 22:41
 citēt
Wizulis, es arii tevi miilu ;-)
Publicēts: 04.09.08 11:15
 citēt
Wizulis:nopirku sev 35mm tanku pa 6 mārciņām ( ar visu sūtīšanu ) takā nesaki, ka dārgi ;p

linku lūdzu (kā viņi diggā mēdz teikt - pics or it didn't happen)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):

Sol