alvils:No vienas puses, vai tas ir jauki, ka bilde savāc virs 6.41, bet viens, kam tu nepatīc, ielik "dzēst" un reitings uzreiz nokrīt līdz 6.34 un atpakaļ faktiski nekāpj lai arī cik pēc tam sekotu "patīk". Sešdesmit lietotājiem "patīk", bet redz vienam nē ("dzēst") un bildes karjera, ja tā to var saukt, ir izbojāta uz visiem laikiem. Tad, loģiski, gribās šo vienu ļaunprāti "noignorēt".
Man patika Pauliic ideja par to, ka problēmas vajag risināt, nevis ignorēt. Ļaunprāša nobanošana, izdzēšana, izslēgšana no savas dzīves IR problēmas risināšana. Ignorēšana šai gadījumā būtu turpināt izlikties, ka viss ir o.k., vai ne tā?
BET! Ir taisnība arī aininaai. Būtu stulbi, ja izveidotos sistēma "liec man 555 vai es tevi izslēgšu".
Bilde ir savākusi reitingu ar taviem "reitinga masturbaiterēšanas" centieniem - un tu to zini...
Publicēju mūsu ar alvils sarakstīšanos, kā pierādījumu maniem vārdiēm: > Kam: Alloxa > Kad: 03:45 26.08.2008 > Tēma: komentārs 555 > > Sveiks,
Es par Tavu komentāru. Ne jau par atzīmi 434. Nav jau tā, ka man atzīmes neinteresē. Melotu, ja tā teiktu (daudzi šai ziņā te dikti melo), ka atzīmes pie vienas vietas. Bet es šito jautājumu rakstītu arī tad, ja ar to pašu komentāru atzīme būtu 555. )
"brūnais pardudz, tonālās persp. nav." Kā to saprast, ka nav tonālās parspektīvas. Neko par to iepriekš neesmu dzirdējis. Varbūt Tu vari būt tik lapns un vari man to izskaidrot? Lūdzu! > No: Alloxa > Kam: alvils > Kad: 10:56 26.08.2008 > Tēma: RE: komentārs 555 > > velti labāk savu laiku apmācīšanai, nevis likšanai SEV (mīļajām) nepelnītus 555 - tobiš aktīvai 555 balsošanai... ceļš, kuru esi izvēlējies ved vilšanās strupceļa - savu sirdsapžiņu nevar piemānīt, lai kā tu necentos to izdarīt. Ar cieņu, Aleksejs.
Nu un beigās sanāca tā, kā alvīls "iestājās" atriebēju pulkā - www.fotoblog.lv... > No: alvils > Kam: Alloxa > Kad: 06:42 29.08.2008 > Tēma: lohs > > vari likt man mieru, kropli?
Admiņiem - vārbūt ir atnācis laiks k/k darīt, ar atriebšanas balsojumiem... par banošanu, es gan nerunāju, bet "aizvert" uz to acis, manuprāt, arī nevajadzētu.
Alloxa, es piedāvāju ierubīt šo "POGU". Vienkārši vienojamies, ka es tevi un tu mani turpmāk blogā ignorē. Es neatbildu uz taviem ierakstiem un nekomentēju/nebalsoju tavas gaitas, tu tieši tāpat attiecībā uz mani. Ko saki?
alvils:Alloxa, es piedāvāju ierubīt šo "POGU". Vienkārši vienojamies, ka es tevi un tu mani turpmāk blogā ignorē. Es neatbildu uz taviem ierakstiem un nekomentēju/nebalsoju tavas gaitas, tu tieši tāpat attiecībā uz mani. Ko saki?
Viegla ceļa uz "virsotni" es tev apsolīt nevaru, tavējam gan labumam, to pašu vari apsolīt arī man. Būšu priecīgs, kad atnāks tāds laiks, kā nebūs kur piesieties - sāksi taisīt perfekts bildes. Pagaidām tev pietrūkst kā zināšanu, tā arī prakses - ar ambīcijām vien, ir krietni pamaz. P.S. Vai tagad zini, kas ir tonālā perspektīve?
Alloxa, šķiet, ka jā. attiecībā uz manu lauku, ja sapratu pareizi, doma bija tāda, ka tas izskatās plakans, jo ir vienkrāsains, nav toņu virzības atšķirot tuvumu un tālumu pēc krāsām. tas ir tas, ko izsecināju, lasot par tonālo perspektīvu. neesmu pārliecināts, vai tas lauks izskatītos labāk, ja nebūtu plakans (vienkrāsains)... bet nu, nav svarīgi. es nenoliedzu to, ka man daudz jāmācās. bet, ja tu domā, ka poga "dzēst" man jeb ko iemāca, tad nu, tā nav.
alvils:Alloxa, šķiet, ka jā. attiecībā uz manu lauku, ja sapratu pareizi, doma bija tāda, ka tas izskatās plakans, jo ir vienkrāsains, nav toņu virzības atšķirot tuvumu un tālumu pēc krāsām. tas ir tas, ko izsecināju, lasot par tonālo perspektīvu. neesmu pārliecināts, vai tas lauks izskatītos labāk, ja nebūtu plakans (vienkrāsains)... bet nu, nav svarīgi. es nenoliedzu to, ka man daudz jāmācās. bet, ja tu domā, ka poga "dzēst" man jeb ko iemāca, tad nu, tā nav.
aitinaa:vispar jau tipiski- problemas ir viriesiem, bet vienmer vainiga sieviete, nozelojami
Tev kāds ir teicis, ka - jā, tā man ir problēma, ka krāns kaklā karājas, vēl viens fotosomā, bet vēl vienu krānu taisos pirkt sportam? Neviens! Vīrieši krānus pieskrūvē, labo un maina. Neesmu redzējis sievieti - santehniķi, runājot paralēlēs.
Nebiju ievērojusi, ka tas santehniķis, kas nāk mainīt krānus ir vīrietis :face-surprise: nākamreiz piegriezīšu vērību
man sho pogu gribeetos pielietot tiem autoriem, kas visaam bildeem liek 555 - mani apvaino shaada autora apciemojums pie manaam bildeem ;-ppp;-)))) Tas, ja man ieliek mazaak par 5 - ir tikai interesanti - taatad cilveeks domaa pirms balso! un ja veel komentaaru uzraxta - juhuu!!!! priecaajos arii par tiem komentaariem, kurus it kaa nepienjemu - tie arii liek domaat!
Pauliic, skolas laikaa manus vecaakus sauca uz skolu ((( lai arii peec atziimeem biju teicaminiece;-)))
un, ko iesaki darīt Dansing, ar tiem autoriem, kas liek 555. kad esi atzinīgi novērtējis viņa? Varbūt tiem tad nelikt?
aitinaa, ai da es neuzprasos uz miilestiibu!!!!! es tieshi otraadi - gribu atbriivoties no liekaas nastas!;-) Kurus es izveeleetos? NU to atljaushos skalji nepubliskot, bet vai tad Tev arii taa nav - ja 555 ieliek Y - tu paskaties uz to atziimi un aizmirsti, bet ja tev atziimes ieliek A (pat ne visus 555) - tu azh palecies no priekiem, ka A ir vispar pamaniijis un veel tik labi noveerteejis?
dansiga:aitinaa, ai da es neuzprasos uz miilestiibu!!!!! es tieshi otraadi - gribu atbriivoties no liekaas nastas!;-) Kurus es izveeleetos? NU to atljaushos skalji nepubliskot, bet vai tad Tev arii taa nav - ja 555 ieliek Y - tu paskaties uz to atziimi un aizmirsti, bet ja tev atziimes ieliek A (pat ne visus 555) - tu azh palecies no priekiem, ka A ir vispar pamaniijis un veel tik labi noveerteejis?
stings, pielietot sho pashu pogu
godīgi būtu vienāda attieksme pret visiem, bet... negribu nevienu skaļi vārdā saukt, bet tad jāignorē arī pavisam neslikti autori, pat , kas pa pašu reitinga augšu grozās...???
bet vai tad Tev arii taa nav - ja 555 ieliek Y - tu paskaties uz to atziimi un aizmirsti, bet ja tev atziimes ieliek A (pat ne visus 555) - tu azh palecies no priekiem, ka A ir vispar pamaniijis un veel tik labi noveerteejis?
macos tik vala no sis atkaribas..... bet nu jaaa, es tiesam laikam sevi pievienoju tai kategorijai ko aizmirst. Lidz ar to jau esmu izlemusi- nekadas atzimes te nevienam neliksu
tas gan lieki! Ja Tev bilde patīk liec kautvai 999999999 ,BET auoram ir jāsaprot, ka Tev viņa tiešām patīk un galvenais KĀPĒC patīk! man drīzāk liekas, ka vērtējumam +1 nav vajadzīgs komentārs, jo bieži vien tieši tādām bildēm es nevaru atrast, ko pateikt
dansiga:aitinaa, ai da es neuzprasos uz miilestiibu!!!!! es tieshi otraadi - gribu atbriivoties no liekaas nastas!;-) Kurus es izveeleetos? NU to atljaushos skalji nepubliskot, bet vai tad Tev arii taa nav - ja 555 ieliek Y - tu paskaties uz to atziimi un aizmirsti, bet ja tev atziimes ieliek A (pat ne visus 555) - tu azh palecies no priekiem, ka A ir vispar pamaniijis un veel tik labi noveerteejis?
stings, pielietot sho pashu pogu
godīgi būtu vienāda attieksme pret visiem, bet... negribu nevienu skaļi vārdā saukt, bet tad jāignorē arī pavisam neslikti autori, pat , kas pa pašu reitinga augšu grozās...???
Pamēgini reitingu izreikināt pēc formulas: (fotogrāfa reitingu) dalīt uz (fotogrāfiju skaitu) un velreiz dalīt uz (komentātu skaitu) - iznāks ļoti tūvu patiesībai.
dansiga:tas, ka autora darbi ir labi, veel nenoziimee, ka vinjsh ir arii labs veerteetajs un kritikjis!
Pārāk divdomīgi - precizē par kuriem tu runā
Morsitis:
dansiga:tas, ka autora darbi ir labi, veel nenoziimee, ka vinjsh ir arii labs veerteetajs un kritikjis!
un otrādi! :face-monkey: kā zināms labam hokeja trennerim pat nav obligāti jāmāk slidot
Negribētu es atdot savus bērnus, mācīt peldēt, trennerim kas peldēt neprot.
Negribētu es atdot savus bērnus, mācīt peldēt, trennerim kas peldēt neprot.
protams,ka nevajag pārspīlēt, bet man ir zināmi daži cilvēciņi, kas nemāk rokās nedz fotoaparātu noturēt, nedz arī dziedāt! BET skatoties uz dziesmusvētku albumu, pateiks - "Šī bilde Tev toč nav sanākusi, JO....(te seko izklāsts par to, kas ir nepareizi), lai gan tāpat tas nav svarīgi, JO dziedāja viņi tāpat galīgi šķibi!"
Alloxa, nekrenjkjeejies ..... rakstot to komentaaru, nedomaaju nevienu konkreeti ;-) bet uzraxtiiju sen noveerotu atzinju! Par sevi arii domaaju, ka kritizeet man izdodas labaak nekaa fotografeet.
Mjaa - es laikam tuuilit nonaakshu pretrunaa pati ar sevi ...... a varbuut tiem, kurus es klusinjaam uzskatu par ...... gruuti noformuleet par ko, lai juutiigaakas dveeseles neapvainotos ... ok - par tukshu vietu .......... varbuut vinjiem TIESHAAm visas bildes patiik!?!?!?
Uzreiz atzīšos ka esmu slikts ar to, ka nelieku sliktus vērtējumus un maz komentēju (dažreiz ielieku, kad pat ar maniem nerviem nevaru skatīt vērtējamo objektu), bet lieku pozītīvu vērtējumus tikai tām bildēm, kuras aizrauj un man patīk. Par tām bildēm, kuras man nepatīk, vai tehniskais izpildījums varēja būt labāks, es vienkārši apskatos un nedaru neko. Kāpēc? Teikšu godīgi, baidos no negatīva balsojuma (lasiet - atriebības).
Tāpēc kritiku es atstāju profesionāļu ziņā, jo es tāds neesmu. Esmu tehnisks cilvēks, fotografēju galvenokārt atiešanai no ikdienas rutīnas un gūstu gandarījumu, ka ir sanākusi laba fotogrāfija un ka citi arī to novērtē. Attiecībā uz kritiku, es vienmēr darbā saku, ja kaut kas neapmierina, tad sakiet to, savādāk, kā es varu uzlabot savu darbu? Tas pats arī šeit, es labprāt gribētu redzēt komentārus arī pie savām fotogrāfijām, jo tad vismaz var kaut ko mācīties un pilnveidoties...
Bet jebkurā gadījumā, kritikai ir jābūt pamatotai, ja tu māki to pamatot, tad liec savu vērtējumu kādu TU gribi, bet neesi atriebīgs!
P.S. Neapvainošos, ja sāksiet mani ap...t, tamdēļ jau internets ir labs ar to, ka nevari ieskatīties un runāt ar oponentu aci pret aci...
stings, ja tu manus textus uzskati par uzbrauicieniem - tad labaak nesaki man ko domaa! Jo MAN Tavs muuzham noliedzoshais stils arii ne iipashi iet pie sirds - taa ka abpuseeji ....
starp citu stings ...... mans niks ir ar VIENU burtinju "n"!
dansiga:stings, ja tu manus textus uzskati par uzbrauicieniem - tad labaak nesaki man ko domaa! Jo MAN Tavs muuzham noliedzoshais stils arii ne iipashi iet pie sirds - taa ka abpuseeji ....
starp citu stings ...... mans niks ir ar VIENU burtinju "n"!
dansiga, nu Tu uzreiz visu uz sevi, kas teica, ka Tu brauc? un Tu jau gribi redzēt to manu noliedzošo pusi.... mierinu sevi, ka es neesmu vienīgā, kas Tev sirdij nav tuvu, tāpat man pietiek ar tiem, kam esmu sirdī tuvu