Būs par mazu... Vajag lai var sastūķēt iekšā divus garos stiklus, bodiju un vēl laptopu... un vēl visādus sīkumus... Ir cerība ka Vertexam būs labāki rāvējslēdzēji, a to Computrekkeram plus AW jamie nobeidzās 2 gadu laikā... abi garie...
Rupucs:Būs par mazu... Vajag lai var sastūķēt iekšā divus garos stiklus, bodiju un vēl laptopu... un vēl visādus sīkumus... Ir cerība ka Vertexam būs labāki rāvējslēdzēji, a to Computrekkeram plus AW jamie nobeidzās 2 gadu laikā... abi garie...
neesi pieveersis uzmaniibu shai: products.lowepro.com... manupraat 350aas eertums ir tajaa apstaaklii, ka var smuki sagriezt uz veedera nenonjemot nost no sevis to somu un attaisot augshu kjimereeties ap kameru ...
tas slingshots ir nosacīti ērts! kāpelējot un lievoties viņš slīd nost un daudz reizes traucē! Man ir 200tais un kopš ir mugurene neesmu viņu lietojis! Vienīgais plus tiešam ir tikai,ka var viksi apmest un nomainīt objektīvus, bet arī ja ir tika body un 2 objektīvi!
nu vispaar laikam taa ir. kalnos ar taadu nepakaapeleesi es uz to skatos, jo besii ka braucot kur taalaak jaanjem vairaakas somas - foto, makam, visiem lorinjiem ...
nu man ir canon deluxe backpack 200eg, īstenībā esmu ļoti apmierināts, fototehnika saiet ļoti daudz, kaut pēc skata maza, un loriņie vieta arī diezgan, vienreiz biju tā piebāzis, ka biju biju priecīgs, ka neatsprāga vaļā!
Cirsliitis:a nav idejas, kur tos raaveejsleedzhus var salabot? Man fototrekerim taa pate probleema
Biju iegājis dažās apavu darbnīcās teica ka nomainīt var, bet nu tā piešujot caur visu porolonu... maksā aptuveni 30-40Ls par rāvējsēdzi... Man abi... voshem izdomāju ka izdevīgāk nopirkt jaunu somu...
musco:tas slingshots ir nosacīti ērts! kāpelējot un lievoties viņš slīd nost un daudz reizes traucē! Man ir 200tais un kopš ir mugurene neesmu viņu lietojis! Vienīgais plus tiešam ir tikai,ka var viksi apmest un nomainīt objektīvus, bet arī ja ir tika body un 2 objektīvi!
Slingshotam tak ir otraa lence, ko piespraadzee kad jaaskrien vai jaakaapelee! Pluss ka var fiksi apmainiit objektiivus manupraat ir milziigs PLUSS! parastai mugureni, lai iznjemtu fochuku jaapstaajas, jaanjem nost soma no pleciem, lai nomainiitu objektiibu soma jaaliek zemee... baigi forshi salijusha lauka viduu..