forum.gif
Pērku fotosomu (mugursomu)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku fotosomu (mugursomu)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.08.08 16:03
 citēt
Sakarā ar manas somas izbeigšanos pērku jaunu :)

Vēlamais modelis Lowepro Vertex 200AW velamā cena zemāka nekā elkor plaukta cena (respektīvi tad zemāka nekā laptop.lv cena :) )

Drīkst piedāvāt citu, bet tad vajag lai ielien gan fototehnika, gan lai ar būtu kur laptopu iestūķēt...

Piedāvājumus sūtam uz crash_override at inbox.lv vai zvanam uz mobilo 29264924
Publicēts: 29.08.08 16:14
 citēt
kaut kas no šī www.fotoblog.lv... piedāvājuma neder?
Publicēts: 29.08.08 16:29
 citēt
taas uljena tak ir dikten mazas...
taas nederees.
Publicēts: 29.08.08 16:54
 citēt
Būs par mazu... :) Vajag lai var sastūķēt iekšā divus garos stiklus, bodiju un vēl laptopu... un vēl visādus sīkumus...
Ir cerība ka Vertexam būs labāki rāvējslēdzēji, a to Computrekkeram plus AW jamie nobeidzās 2 gadu laikā... abi garie...
Publicēts: 29.08.08 16:55
 citēt
Nu, centos palīdzēt, kā varēju. :)
Publicēts: 29.08.08 18:02
 citēt
kāda apģērbu darbnīca?
Publicēts: 29.08.08 19:27
 citēt
Rupucs:Būs par mazu... :) Vajag lai var sastūķēt iekšā divus garos stiklus, bodiju un vēl laptopu... un vēl visādus sīkumus...
Ir cerība ka Vertexam būs labāki rāvējslēdzēji, a to Computrekkeram plus AW jamie nobeidzās 2 gadu laikā... abi garie...

neesi pieveersis uzmaniibu shai:
products.lowepro.com...
manupraat 350aas eertums ir tajaa apstaaklii, ka var smuki sagriezt uz veedera nenonjemot nost no sevis to somu un attaisot augshu kjimereeties ap kameru ...
Publicēts: 29.08.08 20:23
 citēt
tas slingshots ir nosacīti ērts! kāpelējot un lievoties viņš slīd nost un daudz reizes traucē! Man ir 200tais un kopš ir mugurene neesmu viņu lietojis! Vienīgais plus tiešam ir tikai,ka var viksi apmest un nomainīt objektīvus, bet arī ja ir tika body un 2 objektīvi!
Publicēts: 29.08.08 22:28
 citēt
nu vispaar laikam taa ir. kalnos ar taadu nepakaapeleesi :)
es uz to skatos, jo besii ka braucot kur taalaak jaanjem vairaakas somas - foto, makam, visiem lorinjiem ...
Publicēts: 29.08.08 22:34
 citēt
nu man ir canon deluxe backpack 200eg, īstenībā esmu ļoti apmierināts, fototehnika saiet ļoti daudz, kaut pēc skata maza, un loriņie vieta arī diezgan, vienreiz biju tā piebāzis, ka biju biju priecīgs, ka neatsprāga vaļā!
Publicēts: 29.08.08 23:49
 citēt
Cirsliitis:a nav idejas, kur tos raaveejsleedzhus var salabot? Man fototrekerim taa pate probleema :(

Biju iegājis dažās apavu darbnīcās teica ka nomainīt var, bet nu tā piešujot caur visu porolonu... maksā aptuveni 30-40Ls par rāvējsēdzi... Man abi... voshem izdomāju ka izdevīgāk nopirkt jaunu somu...
Publicēts: 05.09.08 09:29
 citēt
Nopirkts. :)
Publicēts: 05.09.08 11:24
 citēt
musco:tas slingshots ir nosacīti ērts! kāpelējot un lievoties viņš slīd nost un daudz reizes traucē! Man ir 200tais un kopš ir mugurene neesmu viņu lietojis! Vienīgais plus tiešam ir tikai,ka var viksi apmest un nomainīt objektīvus, bet arī ja ir tika body un 2 objektīvi!

Slingshotam tak ir otraa lence, ko piespraadzee kad jaaskrien vai jaakaapelee! Pluss ka var fiksi apmainiit objektiivus manupraat ir milziigs PLUSS! :) parastai mugureni, lai iznjemtu fochuku jaapstaajas, jaanjem nost soma no pleciem, lai nomainiitu objektiibu soma jaaliek zemee... baigi forshi salijusha lauka viduu.. :D
Publicēts: 05.09.08 14:35
 citēt
Kad ar mugureni piešaujas ar var visu ātri izdarīt. Katas somai baja ātrās pieejas kabatas .. bet cena 200Ls ... bisk par traku :)

A rāvējslēdz nezinu... jāšuj droši vien tāds kādu piedāvā ... gumijoto broši vien dabūt grūti... ja vispār var...
Publicēts: 05.09.08 16:27
 citēt
paskaties kādā apģērbu furnitūras bodē,tur visādiem jābūt.Domāju,ka gumijotie ar nav nekāds baigais retums.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):