zinu, ak visiem jau šāda veida dikusijas ir apnikušas, bet nāku pēc padomiņa. Kurš pē jūsu domām labāks ? canon eos 400D vai 20D? Un vai gudri pirkt lietotu?
Nu, var jau tikt izskatītas, tik iesakiet kko. canon vairāk dodu priekšroku, joe msu nedaudz pie viņa jau pieradusi! Un uz ko vajag skatīties pērkot lietotu?
muļķīgi bļaut C, C, C !!! ja tiek piedāvāti tikai A un B varianti es par 20d. bet vaitad nav tā ka šī kamera noņemta jau no trases? pie jaunas diezvai varēsi tikt, bet lietotai labāk paintresēties kāds ir slēdža noskrējiens.
p.s. - ā nu jā es jau ar kko citu izvēlētos šo divu vietā
man šķiet, ka D80 tagad jau var dabūt arī par 350 (jaunu), nea? tas noteikti būs labāka izvēle par 400D, savukērt D20 būs tik nolietots, ka diez vai ilgi kalpos...
alvils:man šķiet, ka D80 tagad jau var dabūt arī par 350 (jaunu), nea? tas noteikti būs labāka izvēle par 400D, savukērt D20 būs tik nolietots, ka diez vai ilgi kalpos...
es savu paņēmu pa 370 latvijā.... lētākais internetā ir 395 Ls
alvils:man šķiet, ka D80 tagad jau var dabūt arī par 350 (jaunu), nea? tas noteikti būs labāka izvēle par 400D, savukērt D20 būs tik nolietots, ka diez vai ilgi kalpos...
350ls jauns d80 nesanāks. Bet pirms es tiku pie sava d80, es skatijos ari lietotus aparātus un vienu brīdi tirgojās d80 + battery grip pa 350ls. nu tad mož arī d80 body + kāds lētucis objektīvs ari sanāktu pa 350 naudiņām. Vispār ieteiktu pievērst lielu uzmanību tam ko skrūvēsi virsū...Ja ne uzreiz tad, sāc jau tagad domāt par nākotni
Tik tas jau bez objektīva vai ne tā?
paņēmu ar 50 1.8 un 8 gb lēto karti ( vajadzēja uz sitiena karti un lielu, tā būtu ņēmis 4gb ātro.. bet nu nesūdzos..) kopumā pa 460 vai 470 ( vairs neatceros )