Šodien saskāros ar vienu ļoti nepatīkamu lietu, kas sabojāja man konkrēti garstāvokli.. Lieta ir tāda, ka manam fotoaparātam laižot ārā lēcu ir tāda nepatīkama skaņa - tādi krakšķi, zoomojot tas pats.. un ik pa brīdim uz displejā parādās vel nepatīkamāks tesksts - lens error, please restart your camera.. un tajā brīdī izslēgt fotoaparātu ar power pogu nevar, ir jāņem ārā baterijas un jastartē no jauna.. kas attiecas uz visiem fokusiem, režijumiem.. to visu viņš dara ideāli, tā skaiņai ir ļoti liels sakars ar manu iepriekš minēto erroru, jo ar neko tādu vel sastapies.. Fotoapratātam ir garanija, bet uz garantiju nest negribas, jo tomēr.. garntija ir foršā veikalā - ELKOR.. varbūt kāds var mani apskaidrot, nu vismaz apmēram.. kas ir noticis un vai to var salabot pašrocīgi?
talavietis:kas vainas Elkor garantijai? Visticamāk, salūzis gliemežmehanisms... kaut kur zem dubena patrāpījies... nejauši. Ziepju slimība + vēl smiltis arī tardicionāli
cik man ir nācies saskārties, tad elkor meistari "reāli rullē", man jau pietika ar viņiem kasīties ar cietā diska remontu, kas ilga 2 nedēļas un bez rezultātiem.. Zem dibena fotoaparāts noteiki nav ticis, jo vienmēr to nolieku kārtīgi, lai nesanāk nelāgās lietas, bet par smiltīm varētu pastrīdēties.. 2-3 smilšu graudiņiem tiekot iekšā nekam teorētiski nav jāmainās.. + nelāgā skaņa bija novērota 2-3 dienas iepriekš, bet tad pazuda.. un parādijās ar lielāku bumu.. Pieņemsim, ka salūzis ir gliemežmehānisms, ko elkorā noteikti klasificēs kā mana vaina, par ko arī nāksies maksāt.. tad cik ir aptuvenā summa uz mehānisma nomaiņu?
man peekshni peec gada lietoshanas liidziigi bija ar s2is, objektiivs noklemmeeja un viss, sleedzu iekshaa aaraa kameer ruukdams aizgaaja, ruuc un tarkshk kad zoomo veel tagad, bet straadaa nu jau buus divi gadi