forum.gif
Puteklis nevietā.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Puteklis nevietā.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.08.08 22:16 labots
 citēt
Nevaru īsti "izpīpēt" kur tieši ir nokļuvis viens puteklis. šodien tik viņu pamanīju, skatoties skatu meklētājā. Notīriju gan stiklu, gan pašu skatu meklētāja stikliņu, a atas maita tur vēl aizvien ir. Taču bildēs gan viņš nav redzams. Vai kādam ir kāda nojausma, kur šamais ielīdis un kā to var mēģināt dabūt ārā?:face-surprise:

P.s.
Kamera - D80
Publicēts: 31.08.08 22:19
 citēt
Pasu spoguli tīrīji?
Skatu meklētāja pentaprizmas apakšējo stikliņu, kurš virs spoguļa, tīrīji??
Publicēts: 31.08.08 22:22
 citēt
vareetu buut ka vins ir matstiklam otraa pusee, kur klaat netiek, man taadi paaris, riktiigi besii laukaa!!!
Publicēts: 31.08.08 22:27
 citēt
palaidniex:Pasu spoguli tīrīji?
Skatu meklētāja pentaprizmas apakšējo stikliņu, kurš virs spoguļa, tīrīji??

Es "tur iekšā" labāk nelīdīšu.

shauttra:vareetu buut ka vins ir matstiklam otraa pusee, kur klaat netiek, man taadi paaris, riktiigi besii laukaa!!!

Tur jau tā lieta, ka nāvīgi besī. Po, ka bildē nav redzams, bet tāpat kaitina. :face-devil-grin::face-grin:
Publicēts: 31.08.08 22:32
 citēt
Nu paņem ar fototīrīšanas bumbieri un kārtīgi izpūt - aptiekas bumbieris, kas pilns ar talku neder.
Vai arī izpūt riktīgi ar specializēto saspiesto gaisa baloniņu.
Un Tā nav matrica, ka būu jābū mega uzmanīgam - tie ir tikai spogulis un skatu meklētāja pentaprizmas apakšas stikliņš, tas fotogrāfiju neiespaido
Publicēts: 31.08.08 22:33
 citēt
nu ta buus jaapaciesh :face-devil-grin:
Publicēts: 31.08.08 22:34
 citēt
Ok, pamēģināšu!
Publicēts: 31.08.08 22:36
 citēt
ammmm... man te teica ,ka kamerām ir kaut kāds automātiksais kameras tīrīšanas režīms ... a nikonam ar tāds ir ? D40x ?
Publicēts: 31.08.08 22:43
 citēt
automātiskais tīrīšanas režīms? kā veļas mašīnā? :D
Publicēts: 31.08.08 22:44
 citēt
Liels paldies - sirds mierīga un putekļa vairs nav! :face-wink:
Publicēts: 31.08.08 22:58
 citēt
reiz Zeitam uz matstikla no pentaprizmas puses bja kaukaads kukainis ieliidis.. vish tur vazaajaas un vazaajaas lidz beigaas neiztureeju- uzskruuveeju 135mm Jupiteru un pagriezu pret sauli.. kukainc izcepaas un likaas mieraa. skiet joprojaam kaukur tur iekshaa meetaajas.. :face-smile:
Publicēts: 31.08.08 23:09
 citēt
palaidniex:automātiskais tīrīšanas režīms? kā veļas mašīnā? :D

:D nu aptuveni ,tik tas neārdās :]
matricas tīrīšanas režīms (kaut kāds ) ...
Publicēts: 31.08.08 23:13
 citēt
shauttra:reiz Zeitam uz matstikla no pentaprizmas puses bja kaukaads kukainis ieliidis.. vish tur vazaajaas un vazaajaas lidz beigaas neiztureeju- uzskruuveeju 135mm Jupiteru un pagriezu pret sauli.. kukainc izcepaas un likaas mieraa. skiet joprojaam kaukur tur iekshaa meetaajas.. :face-smile:

:face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 31.08.08 23:13
 citēt
full_clip:Liels paldies - sirds mierīga un putekļa vairs nav! :face-wink:

Kur ta puteklis bija?
Publicēts: 31.08.08 23:21
 citēt
To gan nepētīju. Fiksi izpūtu un pēc iespējas ātrāk vēru ciet (nepatīk man kameru ilgi bez objektīva turēt).
Publicēts: 01.09.08 10:01
 citēt
:face-grin:
shauttra:reiz Zeitam uz matstikla no pentaprizmas puses bja kaukaads kukainis ieliidis.. vish tur vazaajaas un vazaajaas lidz beigaas neiztureeju- uzskruuveeju 135mm Jupiteru un pagriezu pret sauli.. kukainc izcepaas un likaas mieraa. skiet joprojaam kaukur tur iekshaa meetaajas.. :face-smile:

Labs! :face-grin:
Publicēts: 01.09.08 10:52
 citēt
zenītos ne to vien var atrast :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):