susurks:Ārsts ir un paliek ārsts...Sievietes'nebūs cienījamas par plikajām bildēm. Vīriešiem vienk. kaut kas prātā sagrozījies ja t\a var domāt...es svi citiem nerādītu nekādā gadījumā...jo es saku SIEVIETE SAVU SKAISTUMU VAR PARĀDĪT CITOS VEIDOS.... .......savā profila bildē esmu apģērbta galīgi tikai to neredz jo man tāds krekliņš
esmu pat mazliet pārsteigts, ko tādu dzirdot no visnotaļ jaunas dāmas saprastu vēl, ja senīli sektantiska ome tā melstu. Bet galu galā - necieni nu un, vai ta kādam no tā sliktāk paliks. Lielāko daļu savu dzīves uzskatu mēs pārņemam no vecākiem un apkārtējās vides. Varbūt vērts padomāt, cik tie pamatoti.
PS iesaku ar steigu apģērbt arī visus mājas mīluļus, kanārijputniņus ieskaitot, tiklos pamperīšos, a to nepiedienīgas mantas rēgojās
NilsS: esmu pat mazliet pārsteigts, ko tādu dzirdot no visnotaļ jaunas dāmas saprastu vēl, ja senīli sektantiska ome tā melstu. Bet galu galā - necieni nu un, vai ta kādam no tā sliktāk paliks. Lielāko daļu savu dzīves uzskatu mēs pārņemam no vecākiem un apkārtējās vides. Varbūt vērts padomāt, cik tie pamatoti.
Varbūt izvērstāk izskaidro, tu saki ka tās vērtības, ko meitene šobrīd ir pieņēmusi un godā, ir nepareizas, ja? Jāsaprot, ka pareizi ir tas, ko rāda pa MTV vai glamūržurnāliem, un ko saka "pieredzējis fotogrāfs"?
Personīgi mani patīkami pārsteidz, ka ir meitene ar savu PĀRLIECĪBU. Visu cieņu. Viņas puisim ir paveicies un cerams, ka viņš to apzinās.
NilsS: esmu pat mazliet pārsteigts, ko tādu dzirdot no visnotaļ jaunas dāmas saprastu vēl, ja senīli sektantiska ome tā melstu. Bet galu galā - necieni nu un, vai ta kādam no tā sliktāk paliks. Lielāko daļu savu dzīves uzskatu mēs pārņemam no vecākiem un apkārtējās vides. Varbūt vērts padomāt, cik tie pamatoti.
Varbūt izvērstāk izskaidro, tu saki ka tās vērtības, ko meitene šobrīd ir pieņēmusi un godā, ir nepareizas, ja? Jāsaprot, ka pareizi ir tas, ko rāda pa MTV vai glamūržurnāliem, un ko saka "pieredzējis fotogrāfs"?
Personīgi mani patīkami pārsteidz, ka ir meitene ar savu PĀRLIECĪBU. Visu cieņu. Viņas puisim ir paveicies un cerams, ka viņš to apzinās.
Lasīt māki ? Kur ieraudzīji vārdu "nepareizs" ? Lietas ir tādas, kādas tās ir. Tikai katra indivīda domās, tās iegūst kādu birku un klasifikāciju..........teiksim kailfoto - netikls - necienīt......jeb arī kailfoto - smuks - forši
Diskutēt par to, kam taisnība, kam nē un par cik, ir laika izniekošana. Tāpat + - katrs paliks pie saviem uzskatiem. Estēti jau kopš senās Grieķijas laikiem sajūsminājās par skaistiem ķermeņiem, tiklākā daļa panāca, ka Mikelandželo Siksta kapellas gleznojumos, vīriešu dzimumorgānus aizsedz ar gurnautiem, kā piedauzīgus tā pa lielo, nekas nav mainījies arī šodien.
Nu dzert jau arī var no kristāla glāzes lepnā pilī un var arī uz stūra. Vienam pirmais variants ir forši, otrais ir neforši. Citam otrais variants ir forši, pirmais - vispār nereāli sasniegt.
Bet kas attiecas uz jauno dāmu, nu tur vēl maksimālisms un tādas lietas, bet tas labi. Par to, ka piedāvājumam fočēties priekš Playboy turētos pretī, šaubos. Bet labi arī, ka neskrien pie kura katra pēc plikbildēm.
p.s. incanti, vai viņa jau ierakstījās pie Luņa pusgadīgajā rindā!?
Luni? Es pieraxtos pie tevis rindaa .... es izdomaaju, ka man arii vajaga kvalitatiivas plikbildes ... tu speesi ar mani kaut ko taadu izdariit??;-pppp;-)
Manuprāt no visa, ko Dievs ir radījis, visskaistākā ir Sieviete ! Manuprāt visi sūdi sākas no tā,ka mēs sākam likt atzīmes dieva darbiem,viss,ko dievs ir radījis ir skaists un neatkārtojams.Ja kāds to nevar pieņemt,lai pacenšas pats izveidot vismaz vienu no lietām,ko radījis dievs,kaut kukaini,koka lapu vai ūdeni ar visām tā funkcijām.
Danisiga : Man sjodien damite atsutija E-PASTU vinai vaigot tur tadu un tadu sesiju STANDARTA tipa Kamins , sveces , kazjols VISS KA NO GRAMATAS . Pat interjeru jau zinaja KURT tads ir . Sarekinajam ciparu taga runajama KAD sanaca ka akurat PIRMS 8 Marta
susurks: .......savā profila bildē esmu apģērbta galīgi tikai to neredz jo man tāds krekliņš
ieliku bildē 45 grādu spoguli- krekliņš ir, bet uz gultas gala Bet pa nopietnam- Susurks, tu sevi savā nikbildē pasniedz ļoti erotiski , ļaujot vaļu dažāda veida fantāzijām, cita meitene to pašu veic apģērbta, cita pilnīgi parādot sevi NENOSODI CITUS, UN CITI NENOSŌDĪS TEVI. (pēdejais naf uz tevi, bet tas ir mans moto- visas dzīves nišas prasa savu , un tikai sev atbilstošu foto. )
Es tās sievietes neienīstu....nu it nemaz...vienk. kā jau teicu man tādas lietas nepatīk...vairs nepatīk... MartinK - Nē, neesmu pierakstījusies gan pie Luņa NilS - izskaidro ko tu saproti ar vārdu - sektants? MartiniBaby - nezināju, ka tu no Rēzeknes arUn man nav zoba uz tādām sievietēm, es ar tādām varu draudzēties,viņu bildes - kailfoto - varu vērtēt ar labām atzīmēm ja tās ir labas......utt.... Ekoists - tev ir pilnīga taisnība....Tikai vīrieši domā,ka sieviete visskaistākā Dieva radība, bet es domāju, ka viss kopā.... Haiduks - Bet bildē ta neesmu kaila, vai ne?Un ja tas dod iemeslu kaut kādām fantāzijām tad ir labi....Ko tad grūtāk nobildēt - pliku vai apģērbtu sievieti?...Kaila sieviete parāda visu un fantāzijām nav vietas, bet ja sievieti nofotografē erotiski ar kādu apģērba gabalu, tad vīrietis sāk kaut ko domāt.... Būt par sievieti ir vislabākā profesija pasaulē...
ja sieviete ir profesija, tad gribot negribot prātā nāk tikai divi apakšnovirzieni: 1. mājsaimniece 2. prostitūta
susurks, tā nav patiesība, ka apģērbtu sievieti nobildēt ir vieglāk, nekā kailu. pamēģini pati pabildēt apģērbtu un kailu, salīdzini, izdari secinājumus!
mēs tevi nenosodām (jā, tieši nosodījums ir tas, ko šobrīd šai forumā saņem un centies izpelnīties vēl lielāku) par to, ka Tu kādu ienīstu vai neienīstu. mēs tevi nosodām par to, ka tu citiem (šoreiz tās gan ir vairāk - citas) pārmet to, uz ko pašai ir "slabo".
Varbūt es jūs varu nosodīt ko?....Šķiet, ka es nerakstīju,ka kādu nosodītu....un tas ka tu domā, ka man slabo ir viens pīpis...man vienalga....Ja jau mani nosodi,tad i dari tālāk... Laikam veinīgais MartinK saprot to, ka ne jau tikai fotogrāfam var būt taisnība, katrā lietā kādam citam varbūt vairāk taisnības nekā citam....Neesmu teikusi, ka man 100% taisnība...es tikai izklāstīju to, ko tas viss nozīmē TIEŠI MAN...
Susuruks ir FORSJA bet ka visji Lotgalju skukji konservativa un Galejibas milosja , nekas maza paies laikss un paliksi mierigaka nosvertaka un bix trakaka izdaribas
Luni- te tu šauj pār strīpu....Latgaļu skuķi varbūt ir paši labākie....
Alvil, es jau zinu atšķirību...Ja nezinātu tad i tā neteiktu... Sievietei nav jābūt tikai mājsaimniecei vai prostitūtai...pēdējai vispār tādai nav jābūt...sievietei ir jābūt vispārībā sievietei pat ja viņa ir mājsaimniece, ja viņa pratīs sevi parādīt..tad nebūs tikai drēbju mazgātāja vai ēdiena taisītāja...tad katrs viņā redzēs unikālu sievieti...jāprot PARĀDĪT!
susurks: ... apgērbtu sievieti ir GRŪTĀK nobildēt nekā kailu.....
kāda sieviete, kāds apģērbs un galvenais - jāuzbildē tā, lai laba bilde sanāk vai tā, lai modelim patīk bilde vai tā, lai modelis sev patiktu uz bildes.
un tādēļ jau neēdīsim skujas, ka skujas ēdot grūtāk dzīvību izvilkt.
susurks:šai forumā Tu tikai nomelno latgaļu skuķu PR! Atvaino džekiņ, tās ir tavas domas, un ja kāds tā domā tas nenozīmē, ka tā ir taisnība...
Ja kāds tā domā, īpaši ja ne tikai viens, tad ir vērts padomāt kāpēc tā. Vai susurkam ir par sarežģītu paskatīties uz situāciju no malas un padomāt kā ir patiesībā?
atkarīgs arī, kādas bildes. tikko nesen draugos apskatīju kāda amatiera-blogera bildes, kur smuka meitenīte tiešām manās acīs salikās piesmieta - bildes nekādas, estētikas un skaistuma arīdzan ne, tik vien, kā kailums un fotogrāfa absolūts paškritikas trūkums... tādos gadījumos točno gribētu pa muti sadod fotogrāfam. rezultātā par šo aizrādījumu, ka manuprāt meitenei ir nodarīts pāri, indivīds izdzēsa mani no saviem draudziņiem, un galerija ar vairs nav publiski skatāma ā, un pēc kāda laiciņa redzēju šo meiteni uz ielas - un tad arī palikās nedaudz neērti, ka re, viņu uz ielas atceros sūdīgu plikbilžu dēļ...
cita runa, ja bildē profesionālāks/advancētāks fotogrāfs un bildes tiešām ir estētiski skaistas - tad problēma ir tajos džekos, kuri var atļauties kko sprēgāt un būt greizsirdīgi
susurks: Haiduks - Bet bildē ta neesmu kaila, vai ne?Un ja tas dod iemeslu kaut kādām fantāzijām tad ir labi....Ko tad grūtāk nobildēt - pliku vai apģērbtu sievieti?...Kaila sieviete parāda visu un fantāzijām nav vietas, bet ja sievieti nofotografē erotiski ar kādu apģērba gabalu, tad vīrietis sāk kaut ko domāt.... Būt par sievieti ir vislabākā profesija pasaulē...
Kuru grūtāk nobildēt??? spiediena spēks uz slēdža pogu nemainās no apģērba daudzuma, tātad vienādi grūti ...vispareizāk (ja vien ir kaut neliela vēlēšanās iegūt kailfoto) ir pēc atnākšanas uzreiz kaila + halātiņš, vairāku iemeslu un apsvērumu dēļ... at(iz)iet uz auguma iespiedumi no džinsiem un visa zem tiem, pati modele iejūtās savā lomā, un jūt vai varēs būt brīvi kaila objektīva priekšā. Tad bildējot tiek skatīts, cik un ko piesedz, uzvelk Šādi parasti rodās labi darbi !!! jo abi grib strādāt un veidot. Koķetīgajā variantā (kad drēbes lēnam tiek maskētas, ka to naf, un tad saprot, ka labāk ir novilk pa vienai, lēnām ( 50 kadri - lencīte, 50 kadri lencīte, 50 kadri āķītis ), nekā mocīties) parasti sanāk smukbildītes, bet proces meitenēm patīk labāk- tikai tas ir patālu no fotosapratnes. Noliegt vai atbalstīt tas tak katra personīgais jautājums... un cik saprotu, tas naf tēmas jautājums, kurš bija par puiša uztveri, kad viņa meitene vēlās sev kailbildes. Un cik puišu- tik pat ir daudz uztveres variantu- un pareizi ir rakstīts otrajā debatē- tas naf ārstējams!!! un paliek tikai divi varianti- vai nu pieņem savu puisi (meiteni) tādu, kāds viņš ir, vai mainīt.
susurks:SASAR VĒL kaut kad bija bilde ar kailām krūtīm un glāzi rokā, kur visiem patika, tas kas to fotografēja pēc mana lūguma izdzēsa...JO SAPRATU ,ka labas un smukas bildes var taisīt tāpat...ne pa pliko...abgērtbta.... KU KŪ ALVIL...cik zinu te neviens neko nerakstīja par pieplnīšanos uz ielas.... Cooper...tavs IQ to nevar atrast jo tu neizprati....Bormans rakstīja, ka ir aprobežotība necinīt cilvēku kurs bildējas kails...sanāk ka tad jāciena visi...arī dzērājiņš, arī kauslītis utt....
hm, un ko zaķis ir vēlējies mums pavēstīt pats ar savu profila bildi?
cita runa, ja bildē profesionālāks/advancētāks fotogrāfs un bildes tiešām ir estētiski skaistas - tad problēma ir tajos džekos, kuri var atļauties kko sprēgāt un būt greizsirdīgi
... skaidrojošā vārdnīca profesionālis- pelna iztiku ar savu darbu profesionālāks- paņēmis vairāk naudu nekā profesionālis
Kāda atšķirība, kas bildējis- profesionālāks, amatieriskāks, vai apvienotais , bildei ir jābūt, lai meitenei pašai patiktu un viņa lūgtu ielikt saitā- tātad- skaistai !!!!!
shambala: - bildes nekādas, estētikas un skaistuma arīdzan ne, tik vien, kā kailums un fotogrāfa absolūts paškritikas trūkums... tādos gadījumos točno gribētu pa muti sadod fotogrāfam.
no 1 1/2-ses sadalu viedokli, no otras 1/2-es - ja nu pašiem (un ne tikai!) patīk?
susurks:...sanāk ka tad jāciena visi...arī dzērājiņš, arī kauslītis utt....
kādēļ dzērājiņš, kauslītis - arī mazu bērnu izpederētāji, smago narkotiku dīleri, purnogrāfisko filmu andelētāji, zagļi, laupītāji un venērisko slimību izplatītāji! labi, kā teica mans latviešu valodas skolotājs: "atjokojām un pietiek!" - gibi cieni - negribi - necieni, galu galos Tavs cienamais.
Haiduk, Ok - izvēlēšos tad apzīmējumu "advancētāks", ne "profesionāls"
es vairāk runāju par to, kas ar bildi notiek tad, kad tā ir izlikta publiskajā telpā apskatīšanai un komentāriem...
Jo jēdziens "patikt" var būt diezgan abstrakts - ir taču cilvēki, kas pavelkas uz bildēm no sērijas "beibe uz vafeļsegas, bliezts ar bliceni sejā" vai kaut kas šitāds te: meeting.oho.lv... - bet abiem iesaistītajiem nenormāls pavilciens un liekas skaisti
shambala... tu jaf domāji pareizi... bet lieta ir ka visi tevis un manis minētie fotogrāfu paveidi ir mācīti, mācījušies- paliek atklāts jautājums- VAI IR AUDZINĀTI... tevis minētais piemērs ir par to, ka konkrētais cilvēks naf audzināts , un līdz ar to jāsaprot, ka arī "advancētāks" var būt neaudzināts un izrīkoties tieši tāpat.
alvils:harald, nomaini taču vienreiz savu profila bildi!
reti iedzīvojos kādā bildē, parasti filmas / matricas 1/2-ē stiklam. bet pierunāji, ne tik sen Sergejs uzcienāja, provēs. P.S. darīts. mainīt mainīšanas dēļ nafig, bet jāapgrādē gan - uzliks kāds Zaķis man aci pēc bildes, a man bilde 8 gadus veca - nelāga. P.P.S. tas nekas, ka nav plikbilde? man tikai 1-na un tā pati "žopnim planom" un nav uz rokas!
Luni- te tu šauj pār strīpu....Latgaļu skuķi varbūt ir paši labākie....
Net tik LATGAĻU es saku ka VISPĀR skuķi paši labākie , bet par cik jūs te divas Rezenkes beibes ar pretējiem viedokļiem tad nju es FANĀ Jā abas PAŠAS FORŠĀKĀS!