Lieta sekojoša – Pāris nedēļas atpakaļ viena meitene pie manis sabildējās pa pliko un tās bildes gribēja uzdāvināt savam puisim – tip kā pārsteigumu. A šis paziņoja, ja ieraudzīšot viņas kailfoto - vienalga, vai kkur interneta lapās vai mājas datorā viņš no viņas izšķiršoties. Esmu bik šokēts, jo gandrīz jebkuram vecim bija jābūt starā par tādām bildēm, bet nu.... :face-monkey: Kāpēc tāda attieksme pret šādu pasākumu? A vot - nepatīkot puisim, ka viņa draudzene ar fotogrāfu vakaros pa apšaubāmām vietām vazājoties Pēc manām domām, meitenei nevajadzēja teikt savam vecim, ka iet kkur bildēties.
Tad nu radās jautājums, vai kādreiz esat saņēmuši draudus no kādas modeles greizsirdības pārņemta drauga vai vīra? Domāju, ja kailfoto bildē tad ātri vai vēlu saņemsi ar
PS. Meitene savas plikbildes pataupīšot nakamajam puisim
Nevar jau smieties , pietam dzeks taga jau ir riktig izmainijies BET . Reiz te viens musu pasju kolegjis mazss jaiks dzivniecinjsj publiski blamiereja "Ja mana draudzene nobildesies pie CITA es vinju tulit pametisju"" Kautgan ja atceras personigi pieredzi un piemin daudz aprunato Dreef kad sjis vel nebij "Raskusists" sjis medza "Piegadat modeles" ka izradijas pilnigi no ielas par ko mums nebij ne jausmas un sai pasakuma paris gadijumos gadijas varianti ka pec "Sesijas" dazjiem kolegjiem bija zvanijusji "Modelju draugi" ar solijumiem "Parunat"" Smalka varetu noteikt poastastit Karlis un vel dazji kam ""Zvanija""
A kada problema , man ikdienas darbss jau patsmit gaduss ir "Privatas sesijas" tas ir dama atnak samaksa top uzbildeta un velak sanam 100% visu gatavo meterealu apstradatu un neapstradatu atseviskji pie manis VISPAR nekas neoaliek PRINCIPA lai nebutu problemu. Pietam ja man kadreiz pat parada uz uzprasa TU TASIJI ka tas dazreiz ir gadijies es saku PIRMO REIZ REDZU Tad nav nekadu problemu ne ar modeljiem ne ar greizsirdigajiem pusijiem
aitinaa : Tas kas NOSODIJA tas vel taa bet gadas eksemplari kas agresivi sak solijumus izrekinaties izteikt , variants no tiem pasjiem Draugi.lv diezgan labi zinams pietam gan no sava gan preteja dzimuma puses
ir gadījies dzirdēt šādus variantus, bet labi, ka ne savā virzienā njaa..ko padarīsi - mums tie džeki tādi greizsirdīgi, pats vot i nepateikšu kā rīkotos, moš arī nepatiktu, nevar jau īsti zināt.
normāla lieta,ja otru cilvēku uztver kā privātu mantu....Man gan visas bildējas,lai internetā būtu aplūkojamas.interesanti gāja vecmeitu ballē,kur visas sabildējās kailas vai puskailas un pēc divām dienām bija jābildē tās pašas kāzas,puiši tik pakratija pirkstu,bet ļaunā gan neviens neņēma.
alvils : Paga , bet tie kas darbojas foto laucinja un dazjados Art portalos tacju ir vismaz vienu sadu SMUKU bildi redzejusji , vinja par SEIT ir bijusji un SMUKI , katra zinja gruti atkartojams kadrss del bildesjanas vietas nepieejamibas
Komunkācijas trūkums... viens grib plikbildi, otrs domā, ka tas ir slikti - rezultātā šķiršanās... lielisks risinājums, tikai .. kāpēc viņi vispār bija kopā?
Vilksapedasivenu:Vilks iznema no ledusskapja siventinu un aizgaja iekurt pavardu sautejuma gatavosanai. Kamer dumi piepildija virtuvi, lenam un negribot kapjot caur skursteni, parvarot gaisa pretestibu, pelecis paskatijas, par ko raksta potencialie siventini ... un secinaja - bailem lielas acis. Un acis te ir visiem viesiem. Ejot pa ietvi, vienmer grieziet celu visiem citiem siventiniem. Jo jus neesat vilki.
Tas ir dabīgi no dabas un dieva iekārtots- TAS IR MANS PRIVĀTĪPASUMS. bet trīs gadījumi iz dzīves. 1. (flower) meite iepazinās ar puisi priekš bildēšanās, un tagad ir jauka ģimene 2. meitene izgatavoja intīmalbūmu mīļotam vīrietim- tas paņēma savas mantas un aizgāja, jo cits bija redzējis viņa meiteni . 3. zvans- draudi uzspridzināt un nosist- iznākums, kopā ar savu meiteni bildējās. Viss ap un ar mani saistīts. Bet parasti vislabākās sesijas ir , kad atnāk kopā, un kad pasaka , ka būs jābildējās kopā, puisis paņem pēdu, bet, kad skatām bildes kompī, priecājās par savas meitenes skatiem. bet lielākā daļa cilvēku ir šajā jautjumā saprotoši.
Ja sievu pieķer ar mīļāko, sit, nez kādēļ, mīļāko. Bet viņš jau nav vainīgs, nekādus solījumus vīram nav devis! Analoģiski būtu jārīkojas ar fotogrāfiem - nez, cik ir gatavi atzīties, ka dabūjuši pa zobiem?
A ber, saprast var gan vienu, gan otro. Ļoti atkarīgs no rakstura. Ja ir pārāk greizsirdīgs, protams, ka smadzenēs tiek ģenerētas visiespējamās domas par krāpšanu. Ja ir tikai prof. attiecības, tad nekas tur tik slikts nav. Nu jā, ja iepostē internetā - tad pavisam cits stāsts.
A ber, saprast var gan vienu, gan otro. Ļoti atkarīgs no rakstura. Ja ir pārāk greizsirdīgs, protams, ka smadzenēs tiek ģenerētas visiespējamās domas par krāpšanu. Ja ir tikai prof. attiecības, tad nekas tur tik slikts nav. Nu jā, ja iepostē internetā - tad pavisam cits stāsts.
??? ir - kāpēc krāpt... vai tad ir tik grūti pateikt, un atkarībā no atbildes pieņemt lēmumu... ja ļoti grib un puisis neļauj, tad jāmaina puisis, vai arī ir jāatsakās no ieceres un tas būtu cilvčīgi. Vissliktāk ir kad slēpj, tad, kad netīšam uzziet, tad nu jātaisnojās. Es pirms bildēšanas vienmēr pabrīdinu, ka neviens foto naf to vērts, ja samaitā attiecības
man rezi bija gadījums, kad viena maza meitene atnāca sabildēt vienkāršus portretus.. tā arī pastrādājām un zinot, ka meitene maza, palūdzu, lai viņai līdzi arī atnāk kāda paziņa.. UZSVERU - pat gadījumā, ja tas ir tikai vienkāršs un meitenīgs portrets - maksimāli jāvairās no situācijas, kuru mūsu apkārtējā sabiedrība varētu tulkot izsakot negatīvo novērtējumu fotogrāfu / fotomīļotāju pulciņam..
nedrīkst aizbraukt uz mežu ar meiteni fotogrāfēties, procesa laikā pierunāt uz kailfoto un pēc tam apvainotie, ja vecāki un draugi izsaka nievājošus komentārus..
piebildīsim - man tikai retu reizi bildes atļauj puliskot, ja tajās patiesi redzams kailums, jo dāmas vēlas foto sev piemiņai, dāvanai mīļotajam vīrietim.. tā kā - Lutums.. pierodam pie dzīvs un procesu daudzeidības..
Kad pati gatavojos kailfoto sesijai, pajautāju vīrietim vai nebūs greizsirdības, viņš akceptēja, ka varu to darīt. Lai būtu pavisam drošs, ka būs tikai bildēšanās, sarunājām, ka viņš pēc sesijas atbrauks man pakaļ uz studiju. Bet nu pēc tam tomēr bija pāris drāmas par šo tēmu. Tas laikam kā kurš vīrietis to uztver. Viens laimīgs par tādu pārsteigumu, citam traģēdija, ka kāds cits viņa sievieti kailu redzējis.