forum.gif
Pozas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Pozas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.09.08 19:57
 citēt
laabs
Publicēts: 01.09.08 20:59
 citēt
Es katra zinja neredzu istu vajadzibu pec sji "Pozu pamacibas"ja cilvekam ir acis piere un kautcik sajegas par anatomiju tad kautkadas Pozas ir apsaluti nevajadziga lieta. IZNEMOT ja darbojas kautkada specifiska Modelu industrijas sektora kur ieks portfolio ir neoieciesjamiga pec standartizetam pozam visiem lai vieglak butu izdarit izveli "Perkot" modeli kautkadai vajadzibai:) Bet amatieriem vai maxslai NAFIG tas butu vajadzigs?P)
Publicēts: 01.09.08 21:15
 citēt
Lai mācītos. Tas ir viens no soļiem, kuru iziet itin jebkurš itin jebkādā sfērā. Par ģēnijiem nepiedzimst.
Publicēts: 01.09.08 21:20
 citēt
Mandalay : Paga paga ot sjite tu varetu pastrideties ar 90% sjeit un ne tik tussejosjas publikas ka JAMACAS :):) Reku sjiem visas malas "Kruti fotografi"blamiere ka foto nekas nav jamacas , panem tik krutu kameru un KRUTAIS:):)
Publicēts: 01.09.08 23:03
 citēt
lai blāmējās, es neignorēju (paš)izglītošanas posmu :)
Publicēts: 02.09.08 03:39
 citēt
Lunis:Mandalay : Paga paga ot sjite tu varetu pastrideties ar 90% sjeit un ne tik tussejosjas publikas ka JAMACAS :):) Reku sjiem visas malas "Kruti fotografi"blamiere ka foto nekas nav jamacas , panem tik krutu kameru un KRUTAIS:):)

Tā arī ir, tagad ar nikon D90 vispār - uzņem movie, liec modelei palēkāt pusminūti un vsjo, izlasa 10 kadrus, pa wi-fi samet blogā un ņem nākošo modeli priekšā. Nevajag tur nekādas pozas mācīties :D :D :D
Publicēts: 02.09.08 09:04
 citēt
Mandalay:lai blāmējās, es neignorēju (paš)izglītošanas posmu :)
iepērc Kamasutru, tur arī ir šis tas par pozu tēmu :D
Publicēts: 02.09.08 09:08
 citēt
A šito tāpat var izmantot fotosesijā. Ne tikai, lai sataisītu standarta pozas, vieglākai "preces" izvēlei.

Iedod modelei izprintētas pozas priekšā un lai šī vienu pēc otras taisa, paralēli komentējot un koriģējot, kas un kā, piemēram, nolaist kādu lencīti atpogāt kādu podziņu utt. Viņa būs koncentrējusies uz pozām zīmējumos un viņai būs vieglāk atvērties (īpaši, ja tā nav profesionāla modele un vēl jo vairāk, ja pirmo reizi bildējas), bet pašam jau nav jābildē tieši tas, kā viņa atrodas vienā vai otrā pozā, jābildē, ko redzi, un kas labi izskatās. Pozu mēģinājumi var pavērt arī interesantu kadru cienīgus momentus. :)
Publicēts: 03.09.08 09:48
 citēt
Vienreiz mēģināju pabildēt vienu modeli pēc grāmatas "63 Classical Art and Photography Model Poses" nu sanāca precīzāk nesanāca nekā - abi par pozām bijām noņirgušies un rezultāta nekāda :) Kkā pastulbi sanāk, fotogrāgfs lūr grāmatā - un tagad paprovēsim šito pozu un tagad šito :)

Piemēram www.scribd.com...
poza 7.lapā, nu nevar cilvēks noturēties nesākt smieties :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):