Nu tad taa - sakara ar velmi piekabinat d burtinju kaut kur, tirgoju EOS 30 filmu kameru Izturīgs korpuss, ērta vadāmība ar aizmugurējo riteni un kursorpogām, rokā guļ kudiš labāk par 400D kakām. Ar aci vadāms autofokuss, 4fps, ērta pārslēgšanās starp fokusēšanās režīmiem, kluss motors, vienvārdsakot - laba kamera. Komplektā kamera, vāciņš, kakla striķis, pamācība vācu valodā, varu piemest pāris Ilford XP2 C41 procesa melnbaltās filmas ar gadu kā beigušos termiņu bonusā. Vizuāli kamera praktiski kā jauna, ir tikai viens skrāpējums ko praktiski nemana, pārējais viss ideāli. Komplektā pasvaigas bačas.
_AlterNative:Es labprāt tikai papļāpātu. Par filmas perspektīvēm.
Principā nav to perspektīvju, kvalitātes ziņā, izmaksu ziņa digitālie jau sāk pārsist 35mm... Vienīgi vēl diapozitīvu filmiņas izbāž digitālos, bet negatīvi principā ne... Bet viss atkarīgs no optikas
_AlterNative:Es labprāt tikai papļāpātu. Par filmas perspektīvēm.
Principā nav to perspektīvju, kvalitātes ziņā, izmaksu ziņa digitālie jau sāk pārsist 35mm... Vienīgi vēl diapozitīvu filmiņas izbāž digitālos, bet negatīvi principā ne... Bet viss atkarīgs no optikas
galvenokārt jau grauda skaista grauda dēļ arī ir vērts filmiņu izmantot. bet filmiņa iemāca nespiest pa labi un kreisi un domāt līdzi. Tas liek pašdisciplinēties. Ja paskatās uz fotogrāfiem, kas nav izgājuši filmiņas ēru, tad viņi bildē visu kas kustas un nekuras. Tad šķiro savus entos simtus/tūkstošu bilžu un atstāj labākās. Ar filmu iemācās saskatīt labu kadru.
esi jau noskatījis pārdevēju tam 30D? uzzvani 29996077- Mārtiņš. Viņš nesen apgreidojās uz filmu kamerām un labāku digitālo. 30D domājams, ka palika pāri. BEt neesmu drošs, ka nav pārdevis. Atsaucies uz mani un sarunāsiet labu cenu.