forum.gif
Maza palīdzība ar Photoshop
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Maza palīdzība ar Photoshop
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.09.08 22:12
 citēt
Ir viens maziņš jautājums par dažām darbībām ar photoshop.

cerams,ka kāds izpalīdzēs arī.

Proti,ir viens logo,kur ir melni un zili burti uz balta fona.Vajadzētu šo logo pārcelt uz vienu bildi.
Jautājums ir: kā noņemt to balto fonu,tb atstāt tikai logo? Vai ir kāds variants,bez iezīmēšanas un griešanas?

Paldies!
Publicēts: 01.09.08 22:15
 citēt
"magic erasor" un opcijās "erase to bla, bla, bla".
Publicēts: 01.09.08 22:24
 citēt
+ haralds un tad tev jaasaglabaa laikam kaa GIF vai PNG (iisti neatceros) lai saglabaatos fons caurspiidiigs, jo JPEG to caurspiidiigo aizmaalees par jaunu ar balto
Publicēts: 01.09.08 22:25
 citēt
Šopā nezinu. Ja baltais tīrs un vēl logo bez pustoņiem, ar CorelTrace - divas darbības un eksportē, uz kādu formātu vajag. Atikumā paliks arī atdalīti krāsainie laukumi, ar ko var darīt visu, ko sirde kāro.
Publicēts: 01.09.08 22:26
 citēt
es tāds patups... vai tad,ja es ar pipetīti paņemu to balto krāsu no fona,viņš arī nodzēsīs? Citādi pagaidām nesanāk..
Publicēts: 01.09.08 23:25
 citēt
es sak panjem vnk ar magic wand eraser (dzeeshgumija ar taadu zvaigzniiti) un uzspied uz taa fona vins tev izdzeesiis un apakshaa paliks taads ruutains, tas noziimee ka ir caurspiidiigs. tad vai nu tur pat uzkopee uz tas bildes kur vajag vai eksportee uz Gif ar transparent funkciju un peec tam baaz kam gribi virsuu
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):