forum.gif
Stāvokļa fotogrāfijas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Stāvokļa fotogrāfijas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.09.08 22:44
 citēt
Man te viens draugs grib sabildēt savu sievu, jo šī stāvoklī utt utt ...... Pašam baigais slinkums ķerties klāt, tad man radās doma moš kāds pa naudu to varētu izdarīt, bet tagad jau tājums cik tas varētu maksāt? Vajadzīgas kautkādas smukumbildes, studijā un moš kautkur zaļumos, nu tā lai paliek visam mūžam foršas atmiņas!
Publicēts: 01.09.08 23:36 labots
 citēt
Grutnieces loti specifiska un seviskju uzmanibu prasosja publika taka ar "Varu visju" nepietikss. No tadiem kas tasa LABI var ieteikt Sundew jeb Gundegu Degji www.sundewart.com , Andrez jeb Anderju Zavadski jeb www.andreart.net un tepatas no blogeriem bija gan Krampe gan vel paris dzeki bet skatas cik var atlauties pikji minimalais cipars butu jarekjinas SAKOT no kadiem 50Ls da pie jebka. Pie labakiem meistariem protams daaaaudz dargak.
Publicēts: 02.09.08 11:03
 citēt
Man jau ar negribās ķerties šim pasākumam, jo jūtu ka varētu būt baigi ķēpīgā lieta, ņemot vērā ka nekad neko līdzīgu neesmu darījis! andrez saki savu cenu!
Publicēts: 02.09.08 11:41
 citēt
Tieši vienu grūtnieci taisos sabildēt, nekad neesmu to darījis, bet jāpaprovē ir, protams, ka bildēšu bez maksas, tik par degvielu man samaksās. Interesanti kko jaunu paprovēt.

Tev diezgan dīvaina attieksme, ķēpīga - značit neņemos, a moš tev apslēpts talants stāvokļ-bilžu taisīšanā :)
Publicēts: 02.09.08 19:15
 citēt
moš ir kāda adrese kur stāvokļa bildes palūrēt?
Publicēts: 02.09.08 22:16
 citēt
psihais:Man jau ar negribās ķerties šim pasākumam, jo jūtu ka varētu būt baigi ķēpīgā lieta, ņemot vērā ka nekad neko līdzīgu neesmu darījis! andrez saki savu cenu!

atcerējos neseno fotosesiju ar grūtnieci ... sevi ik pa laikam pieķēru pie tā, ka fotogrāfēju viņu ne kā grūtnieci ... tas ir, neuzsvēru to faktu ... jo galvenais, lai bildē justu to, ka viņa ir ''apaļāka'' un ''gaidošāka'' kā jebkad ... :)
Publicēts: 03.09.08 00:55
 citēt
psihais:moš ir kāda adrese kur stāvokļa bildes palūrēt?

Šeit dažas ir:
www.fotostudija.lv...
Publicēts: 03.09.08 11:24
 citēt
principā galvenais , ko iesaku: bildēt kamēr nav pēdējā mēnesī !
Sarežģītības pakāpe atkarīga no tā, ko vēlas topošā māmiņa redzēt bildē ...
Arī grūtnieci var seksīgi nobildēt. Pavisam cita lieta , ja bilde būs rādāma kaut kad nākotnē atvasei... utt.
Publicēts: 03.09.08 11:37
 citēt
vakarā iepostēšu.
pērn biju jaunmoku pils izstāžu zālē - neatceros kurš fotogrāfs, bet bija labi sabildējis grūtnieces...pamēģināšu vakarā atrast kādu linku.
Publicēts: 03.09.08 12:19
 citēt
Ja nemaldos calis.lv, tur viena fotogrāfe taisa bērnu un grutnieču bildes - skaistas, man patika un cenas arī bija ļoti ok.
Ja nemaldos vārds viņai Nataļja, bet uzvārdu gan neatceros. Skaties pie sludinājumiem.
Publicēts: 03.09.08 17:05
 citēt
ooo taa ir liiksma padariisana :)

www.calis.lv...

www.calis.lv...
Publicēts: 04.09.08 19:13
 citēt
Itkā atrasts fotogrāfs :)
Publicēts: 04.09.08 23:26
 citēt
pasākums baigi labais :) vienīgi, protams - jārēķinās, ka jaunkundze būs īpaši jāuzmana, un nevarēs viņu mocīt ilgi.
rekur viena bildīte 2 ned pirms ze notikuma www.fotoblog.lv... - fotonomas gaismiņas nostreikoja, es pati stresā ārprātīgā, bet neko, kkas beigu beigās sanāca :)

bet noteikti man salikās to vērts - šo laiku atrādīt tā īpaši skaisti :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):