Jā, ir dārgāk, kā iepriekšējām advancētajām, bet programma ir arī uz pusi garāka, kā arī daudz piesātinātāka. Iepriekšējām grupām līdz šim izstāde arī nav tikusi organizēta.
Billy:Juri bet tev tie kursi tikai tiem kas ieprieksh pie tevis bijushi?
Nu, tas ir vairāku apsvērumu dēļ. Iepriekšējā pieredze rāda, ka bez atbilstošas sagatavotības īpašās programmas apmeklētāji bieži vien bremzē visas grupas darbu. Un arī paši bieži netiek līdzi un tapēc komplekso. Tādēļ pašu kursu apmeklētāju labā ir izvēlēts šāds "feiskontroļa" modelis. Mani, personīgi, uztrauc rezultāts, un es gribu, lai visiem sanāk, cik nu tas ir iespējams, pēc iespējas labāk.
Tas ir minimums, par kuru sanāk sagatavošanās konsultācija ar piemēriem apmēram pusotras stundas ilgumā un apmēram tad pusotra stunda paliek pašam fočēt vienatnē. Kopā trīs stundas. Katra nākošā stunda-5,00 vai 7,00 Ls.
šito praktiski ir pareizi... tik uz priekšu... līdz paliek daži Un atkal sāk no 0-les ar citiem... savā laikā man stāstīja par atlasi štatos... pie LIELĀ MEISTARA tiek tikai daži, no tūkstošiem, kas sākuši mācīties pie viņa asistentiem un palīgiem... un tas ļoti normāli
alvils:Un, kad vienreiz sagatavošanās konsultācija ir izieta, var ņemt jebkurā laikā par 5 vai 7 lati stundā?
Fotostudijas īre: 5,00 Ls stundā. Minimālais īres apjoms- 15,00 Ls. Piektdienās un brīvdienās īres cena 7,00Ls/h, min.apjoms 20,00Ls. Pirmreizēja studijas gaismošanas un ierīču lietošanas konsultācija- papildus 10,00 Ls- PĒC VĒLĒŠANĀS (tas nozīmē, ka nav obligāti).
"Fotostudijas īre: 5,00 Ls stundā. Minimālais īres apjoms- 15,00 Ls. Piektdienās un brīvdienās īres cena 7,00Ls/h, min.apjoms 20,00Ls. Pirmreizēja studijas gaismošanas un ierīču lietošanas konsultācija- papildus 10,00 Ls- pēc vēlēšanās. Konsultācija sevī ietver tehniskas lietas, skaidrojumu par gaismas dabu un komunikāciju ar modeli." vairs nav jautājumu. es noteikti kaut kad, kad atradīsies kāds brīvāks brītiņš būšu attiecīgais klients. "29510016- Juris." - tiek saglabāts telefona adrešu grāmatā.
šito praktiski ir pareizi... tik uz priekšu... līdz paliek daži Un atkal sāk no 0-les ar citiem... savā laikā man stāstīja par atlasi štatos... pie LIELĀ MEISTARA tiek tikai daži, no tūkstošiem, kas sākuši mācīties pie viņa asistentiem un palīgiem... un tas ļoti normāli
Neko nezinu par lielajiem meistariem, bet kursu organizēšanā esmu iekrājis pietiekošu pieredzi, lai zinātu, ko daru un darītu to ar pārliecību.