forum.gif
Jaunā advancēto foto kursu programma!!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jaunā advancēto foto kursu programma!!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.09.08 13:41 labots
 citēt
Publicēts: 02.09.08 13:46 labots
 citēt
Publicēts: 02.09.08 14:07
 citēt
Vešķj božestvennaja- cena bezbožnaja :D
Publicēts: 02.09.08 14:16
 citēt
Haiduks:Vešķj božestvennaja- cena bezbožnaja :D

Jā, ir dārgāk, kā iepriekšējām advancētajām, bet programma ir arī uz pusi garāka, kā arī daudz piesātinātāka. Iepriekšējām grupām līdz šim izstāde arī nav tikusi organizēta.

Domā, derētu vienkāršot?
Publicēts: 02.09.08 14:47
 citēt
4000:Labak pasaki cik man vaig naudiņu sakrāt lai aizietu pie Tevis ar savu modeli ar studijas gaismās darboties pamācīties ? :face-smile:

25 Ls.
Publicēts: 02.09.08 14:48
 citēt
Juri bet tev tie kursi tikai tiem kas ieprieksh pie tevis bijushi?
Publicēts: 02.09.08 14:55
 citēt
Billy:Juri bet tev tie kursi tikai tiem kas ieprieksh pie tevis bijushi?

Nu, tas ir vairāku apsvērumu dēļ. Iepriekšējā pieredze rāda, ka bez atbilstošas sagatavotības īpašās programmas apmeklētāji bieži vien bremzē visas grupas darbu. Un arī paši bieži netiek līdzi un tapēc komplekso. Tādēļ pašu kursu apmeklētāju labā ir izvēlēts šāds "feiskontroļa" modelis. :) Mani, personīgi, uztrauc rezultāts, un es gribu, lai visiem sanāk, cik nu tas ir iespējams, pēc iespējas labāk.
Publicēts: 02.09.08 15:10
 citēt
25
Portreti:
4000:Labak pasaki cik man vaig naudiņu sakrāt lai aizietu pie Tevis ar savu modeli ar studijas gaismās darboties pamācīties ? :face-smile:

25 Ls.

stundā? vakarā? dienā?
Publicēts: 02.09.08 15:14
 citēt
4000:
Portreti:ote]

25 Ls.

Sāku jau krāt :face-smile:

Darba dienās ar ir iespējams ?

Jā, protams! Ipriekšējs pieraksts pa tālr. 29510016- Juris.
Publicēts: 02.09.08 15:16
 citēt
Un kurā vietā tā Tava studija atrodas?
Publicēts: 02.09.08 15:16
 citēt
alvils:25
Portreti:ote]

25 Ls.

stundā? vakarā? dienā?

Tas ir minimums, par kuru sanāk sagatavošanās konsultācija ar piemēriem apmēram pusotras stundas ilgumā un apmēram tad pusotra stunda paliek pašam fočēt vienatnē. Kopā trīs stundas. Katra nākošā stunda-5,00 vai 7,00 Ls.

Patiesībā te viss ir rakstīts:

www.portreti.lv...
Publicēts: 02.09.08 15:20
 citēt
Un, kad vienreiz sagatavošanās konsultācija ir izieta, var ņemt jebkurā laikā par 5 vai 7 lati stundā? :)
Publicēts: 02.09.08 15:21 labots
 citēt
alvils:Un kurā vietā tā Tava studija atrodas?

www.portreti.lv...
Publicēts: 02.09.08 15:22
 citēt

šito praktiski ir pareizi... tik uz priekšu... līdz paliek daži :)
Un atkal sāk no 0-les ar citiem... savā laikā man stāstīja par atlasi štatos... pie LIELĀ MEISTARA tiek tikai daži, no tūkstošiem, kas sākuši mācīties pie viņa asistentiem un palīgiem... un tas ļoti normāli :)
Publicēts: 02.09.08 15:23
 citēt
alvils:Un, kad vienreiz sagatavošanās konsultācija ir izieta, var ņemt jebkurā laikā par 5 vai 7 lati stundā? :)

Fotostudijas īre: 5,00 Ls stundā. Minimālais īres apjoms- 15,00 Ls. Piektdienās un brīvdienās īres cena 7,00Ls/h, min.apjoms 20,00Ls. Pirmreizēja studijas gaismošanas un ierīču lietošanas konsultācija- papildus 10,00 Ls- PĒC VĒLĒŠANĀS (tas nozīmē, ka nav obligāti).
Publicēts: 02.09.08 15:24
 citēt
"Fotostudijas īre: 5,00 Ls stundā. Minimālais īres apjoms- 15,00 Ls. Piektdienās un brīvdienās īres cena 7,00Ls/h, min.apjoms 20,00Ls. Pirmreizēja studijas gaismošanas un ierīču lietošanas konsultācija- papildus 10,00 Ls- pēc vēlēšanās. Konsultācija sevī ietver tehniskas lietas, skaidrojumu par gaismas dabu un komunikāciju ar modeli." vairs nav jautājumu. es noteikti kaut kad, kad atradīsies kāds brīvāks brītiņš būšu attiecīgais klients. "29510016- Juris." - tiek saglabāts telefona adrešu grāmatā. :)
Publicēts: 02.09.08 15:25
 citēt
Haiduks:

šito praktiski ir pareizi... tik uz priekšu... līdz paliek daži :)
Un atkal sāk no 0-les ar citiem... savā laikā man stāstīja par atlasi štatos... pie LIELĀ MEISTARA tiek tikai daži, no tūkstošiem, kas sākuši mācīties pie viņa asistentiem un palīgiem... un tas ļoti normāli :)

Neko nezinu par lielajiem meistariem, bet kursu organizēšanā esmu iekrājis pietiekošu pieredzi, lai zinātu, ko daru un darītu to ar pārliecību.
Publicēts: 02.09.08 23:48
 citēt
nu ko lai saka,feini,feini..
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):