Tirgoju SLIK 200G monopodu - atnāca šodien, bet kameru, kurai sūtīju, jau esmu nopārdevis. Lielos smagos objektīvus un markus uz viņa, dabiski, likt nevajadzētu, bet ziepīti vai kādu 350D vai D40/D60 KITu turēs mierīgi, atrodot papildus atbalsta punktu var daļēji aizstāt statīvu. Pluss ir kompaktums un vieglums, vienmēr var iemest līdzi somā. Virsū rakstīts meid in džepen. 4 sekcijas, saliktā stāvoklī kādus 40-50 cm mazs, pilnā garumā - nu, man ar 1.90 augumu tikai maaaazliet japieliecas lai vjūfainderī paskatītos.
bet nu, es D300 virsu varbut nerisketu likt... tapat ka marku ar 600/4 galaa. k10 - varbut vel, ipashi ja ne pro lietoshanai. principa, ja lidz 1dienai nepanjems, atstashu sev, prieksh ixusa/30nieka (ja to ari nepanjems lidz 1dienai)
man riit visa diena aarpus darba .... negribaas fotosomu staipiit liidzi .... bet es veel padomaashu (nu 600nieks - ja arii kaut kad man taads buus - nelikshu jau uz monopoda!)
nu ko, esmu pieejams Galerijas Centrs rajonaa shodien lidz 22iem, monopods lidzi. Uzliku EOS 30 virsuu, tur. ar Gitzo nesalidzinat, bet nu cena ari nesalidzinama. sarosaas.
zinu. bet neesmu pārliecināts par to, vai vispār kādreiz vajadzēs. tomēr cena piesaista. bieži vien gadās uz atlaidēm nopirkt to, ko nevajag. šoreiz atturēšos no šī vilinājuma.