forum.gif
Vajag Svena Klaves (SHALY.LV) kontaktus
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Vajag Svena Klaves (SHALY.LV) kontaktus
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.09.08 08:45
 citēt
Tātad cilvēks ir nesmuki izrīkojies un negrib savu šmuci savākt un lietas normāli nokārtot.
no epastiem izvairās un telefonu neceļ(iespējams nav īstais - 27113881). Tāpēc ja kādam iz zināmi vairāki numuri lūdzu ziņojiet.

Tiem kas zina viņa darba vietas precīzu adresi (aptuveni zinu, bet neesmu pārliecināts vai precīzi. Studijā diez vai viņs ir katru dienu), lūdzu paziņojiet.
Sliktakajā gadījumā var ziņot arī mājas adresi.
Publicēts: 03.09.08 09:15 labots
 citēt
28289576 Man tads figure . Tik ja kadam nepatik vinju bildes ta ir INDIVIDA privata problema:) A kas attiecas uz saucamo "Modes foto" tas vispar ir subjektivi , pazistu mulkjus kas dazadiem dzekiem pasuta Art stila "Foto sesiju" jo ta ir LETAK un beigas megina tadas bildes iesniegt ka modelja "Portfolio" kas nebut nav viens un tas patss jo tur ir standartizetas prasibas:):)
Publicēts: 03.09.08 09:32
 citēt
nē, ar bilžu patikšanu nav saistīts.
puisis tirgo bojātas mantas.
Publicēts: 03.09.08 09:38
 citēt
Andreass, ko tad Tu no šamā iepirki? :)
Publicēts: 03.09.08 10:00
 citēt
nopirku otru 50mm stiklu un tam izrādījās AF bojāts.
Publicēts: 03.09.08 10:58
 citēt
Nu bet vecit es nesaprotu , kad pirki biji akls ? Ja perk lietotas mantas reizem gadas ka vinjas ir ar PROBLEMAM un vispar nav dzirdets ka samie tirgotu kadu tehniku vini tac nav nekadi tehnika steirgotaji bet gan FOTO kantori. Gan jau ka vienkarsji leti nopirki kautko vecu nolietotu :) Mums ar pilns skapis ar visadiem veciem nolietotiem un bojatiem kramiem ko gan pasji esam "Nostradajusji" gan dazji labi kolegji pamet ar vardiem "Mozj kadam vaig" pa letu naudu:) Nu O.k gan pasji tiksiet galaa :)
Publicēts: 03.09.08 11:00
 citēt
Ja man būtu aizdomas par to, ka jums starp tiem "krāmiem" ir kaut kas priekš Nikona, es painteresētos, kāds tiem ir saturs un mož kaut ko iepirktu. :)
Publicēts: 03.09.08 12:25
 citēt
Zini mums NIKON tadi kardinosjakie tika vel pagajusjo gad aizvakti. Ir dazji CANON ar neejosjiem AF , nodegusjiem motoriem sarautiem vadiem glucijosjiem kontaktiem. BET tie vissi vel SKAITAS un nav norakstiti.
Publicēts: 03.09.08 12:47
 citēt
tas laikam neinteresē. un kā ar lampām? :)
Publicēts: 03.09.08 13:29
 citēt
tur jau tā, lieta ka pie pirkšanas testēju, bet tas AF ir ar dīvainu defektu, strādā, un tad pēc kādiem 10-20 kadriem atsaka, tad pastāv un atkal strādā.
Būtībā canon centrs apstirpināja, ka ir ļoti nolietots. bet pērkot tika apgalvots, ka plauktā nostāvējis un ļoti, ļoti minimāli leitots.
Ja es būtu lēti sūdu nopircis, tad brēku neceltu. Nopriktu dārgi ar vārdiem, ka gandrīz nelietots un perfektā stāvoklī, bet izrādījās kaut kas līdzīgs tam kas jums skapī mētājas.

Lunis, atsūti savu numuru, iespējams, kaut ko sarunāsim par tiem salauztajiem utt.
Publicēts: 03.09.08 13:46
 citēt
Kas ir LAMPAS?
Publicēts: 03.09.08 13:50
 citēt
Par tiem salauztajiem runas nav , vinji stav kamer "Nozjus" tad varbut kads pievaks sev vai izandeles cjomoem:) Tie kas bija "Izdalami" toss jau labu laiku ka izdalija pa letu naudu. A jaa SEXretare tiko piefikseja ka vinai plaukat metajas NIKOR 35mm issktas ka pabijis vienaa soma ar naglam un akmenjiem 15Ls varu lootsoftigiem portretiem ieteikt :):)
Publicēts: 03.09.08 14:07
 citēt
Lunis:Kas ir LAMPAS?

kaut kādi pigori, kas izdala gaismu, kuru var izmantot fotogrāfiju radīšanā. :)

Lunis:SEXretare

:D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):