forum.gif
Sākam krāt naudiņu PS fani CS4 nāk ;)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Sākam krāt naudiņu PS fani CS4 nāk ;)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.09.08 13:25
 citēt
Adobe on Tuesday said it will launch an update to its flagship Creative Suite software bundle on September 23.

news.cnet.com...
Publicēts: 04.09.08 14:58
 citēt
jeb palūkojamies tīmeklī, nedaudz pagaidām, arCS3 nebija nekādu problēmu...............
Publicēts: 04.09.08 15:52
 citēt
par programmām nav ko fanot, ar tām tik jādarbojas :))))) Ar PS 8.0 + pāris spraudnņiem ar tīri labi var iztikt :)
Publicēts: 04.09.08 16:08
 citēt
A kas esošajam CS3 vainas? Ja pašiem par to jāmaksā, tad diez vai ka tā rautos upgreidoties? IMHO jaunajam uz win platformas galvenā priekšrocība ir, ka tas strādā 64 bitu režīmā (uz 64 bitu Vistas gan). Var ātrāk ar lielām bildēm strādāt (tām kas nāks no 50-60 Mpix digtālajām pakaļām)
Publicēts: 04.09.08 16:57
 citēt
CS3 nav ne vainas bet CS4 tika solīts reāls GPU supports. Ja šis patiešām ir tāds kādu to izreklamēja , tad visas vecās versijas izmirs kā ļoti bremzīgas :)
Publicēts: 04.09.08 22:28
 citēt
nu ja - kad saku ar CS3 darboties (padies JRJ;-))) - likaas - nu nekas daudz dzihaaks par CS2 ... nupat bija jaapadarbojas ar CS2 .... sedeeju un chortojos, kameer pieradu ;-)
Publicēts: 04.09.08 23:24
 citēt
reāli man kā mac userim tas CS4 ir mazsvarīgs. bet CS5, kad nāks... tas būs rakstīts tieši macam un nevis vnk pārportēts.
Publicēts: 04.09.08 23:28
 citēt
JRJ:CS3 nav ne vainas bet CS4 tika solīts reāls GPU supports. Ja šis patiešām ir tāds kādu to izreklamēja , tad visas vecās versijas izmirs kā ļoti bremzīgas :)

Aperture un vēl daži sw uz MacOS lieto GPU. Nezinu vai tas ātruma ieguvums ir tik nozīmīgs
Publicēts: 05.09.08 01:28
 citēt
cs3 arī lieto zem win bet sola konkrēti lietot gpu, to ko jau teici - lielos failus var apstrādāt tāpat kā tagad 5mpix
Publicēts: 08.09.08 14:21
 citēt
Vēljoprojām lietoju CS2, baigās atšķirības starp CS2 un CS3 nesaskatu - vismaz manam līmenim toč ne, neesmu vēl kārtīgi iebraucis CS2 - tā ka līdz CS4 man vēl tālu :D
Publicēts: 08.09.08 14:49
 citēt
Lietoju Aperture uz MBP, nevareetu teikt ka lido, bet 10mpix RAWus gremo normaali, bet jaatdzist ka Lightrooms stradaa atraak kaut ari neizmanto GPU.
Publicēts: 08.09.08 15:42
 citēt
Lightrooms tak ir pilnīgi savādāks, fīčas nekādas, pat histogrammas staipīšana čerez ž... Der tikai bilžu ielādei un sistematizācijai, aptuveni kā Picasa
Publicēts: 13.09.08 16:49
 citēt
Schnircks:
Bingo!:)
Vienīgi CS2 neatpazīst 40D RAW :((

The way around this, as has been mentioned, is to use the free Adobe DNG converter to convert the CS2 files to DNG files which can be opened by CS2.

Caur "ž" jau ir, bet visu var ja labi grib ;)
Publicēts: 13.09.08 20:24
 citēt
Schnircks:Peeteriitis:
šito es izlasīju gadu atpakaļ:))))) un ir man tas konvertors, bet tas ir trakāk nekā caur zho.:face-devil-grin:

Nu jā - tāpēc esmu izvēlējies Digital Photo Professional ar ko no RAW vilkt ara un ja pec tam vēl k-ko vajag tad ir šops...
Publicēts: 14.09.08 20:00
 citēt
ivog:Lightrooms tak ir pilnīgi savādāks, fīčas nekādas, pat histogrammas staipīšana čerez ž... Der tikai bilžu ielādei un sistematizācijai, aptuveni kā Picasa

Bullšits... :D
Publicēts: 05.11.08 09:31
 citēt
Uzinstaleeju, apskatiiju.. jaa, ir kaa soliits, jaunaas fiichas tieshaam straadaa labi, tik jaapieshaujaas..
Par filtriem - nu nevaru teikt ka straadaa aatraak, bet smukaak gan!
Kas vel.. nu jaa, bik leenaaks arii ir, bet pienjemu ka tas deelj taa ka CS4 taa ruupiigaak straadaa..
Taa ka vienaa mieraa var palikt pie taa pasha CS3..
Publicēts: 05.11.08 11:23
 citēt
ivog:Lightrooms tak ir pilnīgi savādāks, fīčas nekādas, pat histogrammas staipīšana čerez ž... Der tikai bilžu ielādei un sistematizācijai, aptuveni kā Picasa

kāreiz lightrooms ir tas ar ko jāstrādā, vismaz es 99,9% lighroomā apstrādāju jo tas ir DAUDZ vienkāršāk un ātrāk bet ir reizes kad 0,01% to fotšopu tomēr vajag, bet kad būs jāpērk tad domāju ka iztikšu bez viņa.
Publicēts: 05.11.08 11:26
 citēt
Manuprāt, galvenais ieguvums ir tas, ka CS4, salīdzinājumā ar iepriekšējām versijām, ir sācis izmantot GPU. Eju kačāt.
Publicēts: 05.11.08 16:05
 citēt
GR:Lietoju Aperture uz MBP, nevareetu teikt ka lido, bet 10mpix RAWus gremo normaali, bet jaatdzist ka Lightrooms stradaa atraak kaut ari neizmanto GPU.

Nezinu ko izmanto Aperture , bet Lightroom pagaidām labākais no redzētiem softiem kas izmanto progresīvi daudzkodolu sistēmas.
Publicēts: 05.11.08 19:48
 citēt
JRJ - nedomāju, ka izmantos tikai GPU, drīzāk CPU + GPU un GPU priekš grafikas aprēķiniem, tāds kā papildprocesors.
Publicēts: 05.11.08 19:57
 citēt
deabbate , es nekur nerakstīju ka "TIKAI" GPU :) . CS4 jau notestēju un ir ātrāks par CS3 uz mana kompja , bet ne tik izteikti.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):