forum.gif
google chrome
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / google chrome
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.09.08 18:37 labots
 citēt
[url=www.google.com/chrome]www.google.com/chrome[/url]

izteikti aatraak visas lapas veraas valjaaa pats notesteeju
Publicēts: 04.09.08 18:40
 citēt
tik shur tur dazhas fiichas nestraadaa
Publicēts: 04.09.08 18:43
 citēt
iespeejams. pats vel neesmu piefikseejis neko kas nestraadaatu.
Publicēts: 04.09.08 19:52
 citēt
nestrādā skrols uzspiežot uz vidējās peles pogas
never vaļā phpMyAdmin sistēmas
Publicēts: 04.09.08 20:07
 citēt
Eliks, wo wo - tas otrais mani arii saapina:-)
Publicēts: 04.09.08 20:48
 citēt
Google Chrome nav domāts phpmyadmin... viņš ir domāts vairāk interaktīviem mēdijiem, galerijā, jūtūbam, web 2.0.
Publicēts: 04.09.08 20:56
 citēt
ir ir viņš labs.

Viņš taisa katrai lapai savu procesu un atmiņu ēd padaudz, bet man galīgi nav žēl, jo tas uzlabo ātrumu.

Savādāk bijām nonākuši līdz līmenim, ka uzlabo dzelzi kā gribi, bet OS un softu ātrums no tā nemainās.
Publicēts: 04.09.08 20:57
 citēt
Viss nestrādā tāpēc, ka tā ir tikai beta un uz viņa vispār neviena lapa nav "piedzīta"
Publicēts: 04.09.08 21:11
 citēt
nu gaidiisim googles briinumu :-)
Publicēts: 04.09.08 21:14
 citēt
man phpmyadmin ver vaļā tikai nevar linkus iemest , jāspaida pogas un pie tā nēsmu pieradis :). Un protams nav daudzi pierastie IE/Maxthon plugins pagaidām.
Publicēts: 04.09.08 21:21
 citēt
Kas te visi kkā web developeri nolasījušies, ka ar myadminiem ņemās? :))
Publicēts: 04.09.08 21:34
 citēt
itkā ir iespēja ielikt ķeksīti, lai nesūta info viņiem par tām lapām, kuras apmeklē, bet vik tā ir patiesība grūti spriest.

Par tiem web developeriem tiešām nav skaidrs, kur tik daudz cilvēki lietot ādu jauku lietu kā phpmyadmin? un kur nu vēl dansiga :) Tas ir kronis visam :D:D:D
Publicēts: 04.09.08 21:51
 citēt
Un kurš muļkis izmanto googledesktops? Viens ķeksītis un visa tava datora informācija glabājas uz viņu servera.
Vajag lietot ar saprātu...
Publicēts: 04.09.08 22:01
 citēt
ox3r, tu veel daudz ko par mani nezini ;-)))))
Publicēts: 04.09.08 22:04
 citēt
da labi, jūs nevienam neinteresējat kā indivīds, varat nesatraukties, ja internetu lieto miljardi, tad cik dienas vispār paies, lai aizskaitītos līdz personai X ?
Publicēts: 04.09.08 22:09
 citēt
vovo
piekriitu MartinK
Publicēts: 04.09.08 22:14
 citēt
dansiga:ox3r, tu veel daudz ko par mani nezini ;-)))))

nebaidē adminus :D:D:D

hakere
Publicēts: 04.09.08 22:19
 citēt
ox3r, es jau vakar lekcijaas arii izceelos .... gruuti man buus exaamenu nokaartot laikam ;-)
Publicēts: 04.09.08 22:35
 citēt
Annir:tu esi viens no miljarda, kameer nesaac mekleet atbildes uz jautaajumiem par peedeejo 60 gadu pasaules veesturi...

es jau šobrīd sāku apšaubīt personas eksistenci, ja par viņu nav info meklētājā, nevis otrādāk....
Publicēts: 04.09.08 22:45
 citēt
vo vellos - aizgaaju sevi pamekleet ..... intersantas lietas ieraudziiju .... azh intervijas par darbu .... azh projektus ..... uihhhhhh
Publicēts: 04.09.08 22:52
 citēt
oi - niku nemaz nepaskatiiju ... a kaa tu zini manu vardu?;-p
Publicēts: 04.09.08 22:59
 citēt
annir, nu ja .... nepratiigi photodomaa ielogojos ar iisto vaardu ;-((((
Publicēts: 04.09.08 23:16 labots
 citēt
dansiga:vo vellos - aizgaaju sevi pamekleet ..... intersantas lietas ieraudziiju .... azh intervijas par darbu .... azh projektus ..... uihhhhhh

Tu par to kaunies?
Publicēts: 04.09.08 23:20
 citēt
neeee - taa tik veel truuka, lai es kauneetos par to, ko daru .... tikai biju parsteigta, ka atrodamas taadas lietas;-)
Publicēts: 04.09.08 23:30
 citēt
re ku šeit daži labumi par chrome:
googlesystem.blogspot.com...
moš kādam noder! :-)
Publicēts: 05.09.08 00:07
 citēt
man besii nestraadaa rullis kaa poga skrouloshanai !
Publicēts: 05.09.08 00:12
 citēt
Dansiga, it sevišķi par to magnētu labs :)
Publicēts: 05.09.08 00:13
 citēt
a chrome man baigi patīk, ka searchojot lielā lapā, labajā vietā kur ir skrollējamā daļa - tur ar oranžu tiek atzīmētas vietas, kurās ir atrastais vārds..manuprāt ļoti laba lieta
Publicēts: 05.09.08 04:35
 citēt
Nezinu vai kads jau to augstāk ir rakstījis, bet atļausos norādīt uz datuves rakstu, kur ir minēts licences teksts...
datuve.lv...)

Citāts:
11. Satura licence no jums
11.1. Jūs saglabājat jums jau piederošās autortiesības un jebkuras citas tiesības uz Saturu, kuru iesniedzat, publicējat vai attēlojat Pakalpojumos. Iesniedzot, publicējot vai attēlojot saturu, jūs sniedzat uzņēmumam Google pastāvīgu, neatsaucamu, globālu un neekskluzīvu licenci, uz ko neattiecas autoratlīdzība, reproducēt, pielāgot, mainīt, tulkot, publicēt, publiski sniegt un izplatīt jebkuru Saturu, ko iesniedzat, publicējat vai attēlojat Pakalpojumos vai izmantojot Pakalpojumus. Šīs licences vienīgais mērķis ir ļaut Google attēlot, izplatīt un veicināt Pakalpojumus, un to noteiktiem Pakalpojumiem var atsaukt, kā noteikts šo Pakalpojumu Papildu noteikumos.
11.2. Jūs piekrītat, ka šī licence iekļauj tiesības uzņēmumam Google padarīt šādu Saturu pieejamu citiem uzņēmumiem, organizācijām vai privātpersonām, ar ko Google ir attiecības, lai sniegtu sindikāta pakalpojumus, un izmantot šādu Saturu saistībā ar šo pakalpojumu sniegšanu.
11.3. Jūs saprotat, ka Google jāveic obligātas tehniskās darbības, lai sniegtu Pakalpojumus mūsu lietotājiem, tāpēc tas drīkst (a) pārsūtīt vai izplatīt jūsu Saturu, izmantojot dažādus publiskus tīklus un saziņas līdzekļus; un (b) veikt nepieciešamās izmaiņas jūsu Saturā, lai apstiprinātu un pielāgotu šo Saturu pieslēgto tīklu, iekārtu, pakalpojumu vai līdzekļu tehniskajām prasībām. Jūs piekrītat, ka šī licence ļauj Google veikt šīs darbības.
11.4. Jūs apstiprināt un garantējat uzņēmumam Google, ka jums ir visas nepieciešamās tiesības, vara un pilnvaras, lai piešķirtu minēto licenci.
Publicēts: 05.09.08 07:24
 citēt
Papildināts:
Google izmainījuši EULA publiskoto informāciju un šobrīd Google nevar izmantot nekādu informāciju, ko lietotājs caur pārlūku augšuplādējis. Šīs izmaiņas attieksies arī uz tiem, kas jau piekrituši nelabotajam tekstam.
Publicēts: 05.09.08 22:14 labots
 citēt
Laikam jau otro reizi atinstalēšu to Google Chrome

Nevajag aizmirst, ka virkni projektu Google ir arī aizvērusi ciet pēc kāda laika ...
Publicēts: 05.09.08 22:32
 citēt
da labi...
Google jau var rakstiit, ka Tavu personiigo informaaciju neviens neuzzinaas, ka viss neuzlauzhami ir suoer-serveros....
es tam neticu...
ja Interpolam vai FBI [:D ] ievajdzeesies, gan jau ka visu atradiis...
savaadaak makten daudzi ciloveeki nelietot gmail, bet paliktu pie vecaa inbox.lv vai veel smt like that...
Publicēts: 05.09.08 23:51
 citēt
it kaa inbox nedotu info FBI, ja shamie prasiitu ;-p
Publicēts: 06.09.08 09:18
 citēt
dansiga:it kaa inbox nedotu info FBI, ja shamie prasiitu ;-p
Itkā FBI prasītu .. vienkārši paņemtu ..
Publicēts: 06.09.08 10:10
 citēt
es labaak FireFox3 + F11 ;)
Publicēts: 06.09.08 11:52
 citēt
prieks par Googli, jo tiešām tikai un vienīgi viņi rada kkādu kustību IT tirgū.

ox3r - gan FF, gan Opera, gan Explorer ir multithreading stuff, kas katram tabam (lasi - šķirklim) startē jaunu procesu, tapē performances ziņā te izmaiņu nevajadzētu būt. Bet zinot Google inovitāti var domāt, ka ātrdarbība tika panākta optimizējot kko ;)
Publicēts: 06.09.08 11:53
 citēt
Es dzirdeju, ka google strada ari pie jaunas OS.
Publicēts: 06.09.08 18:26
 citēt
deabbate:prieks par Googli, jo tiešām tikai un vienīgi viņi rada kkādu kustību IT tirgū.

ox3r - gan FF, gan Opera, gan Explorer ir multithreading stuff, kas katram tabam (lasi - šķirklim) startē jaunu procesu, tapē performances ziņā te izmaiņu nevajadzētu būt. Bet zinot Google inovitāti var domāt, ka ātrdarbība tika panākta optimizējot kko ;)

Ir tomēr starpība vai viens threads vai arī vesals process, kurā ir threads. Man ir tāds nejauks ieradums, ka man parasti mazāk par 20 gtabiem nekad nav vaļā un tas būtiski ietekmē ātrdarbību.

Ar softiem pašreiz ir baigais sviets, jo vismaz kādi 70% no viņiem, kurus ikdienā izmantojam, ir neoptimizēti un jaudīga dzelža iegādāša ātrdarbību neuzlabo un tas ir ļoti nožēlojami.
Publicēts: 06.09.08 20:44
 citēt
a
Publicēts: 06.09.08 20:46
 citēt
uzinstaleju darbaa, nepatika, ver leeni un neka jauna nav. visu cienu guuglej bet shis nerulz. vispariba interesants tagad ir FF liktenis jo nu google auklees savu chromi.

citaats no bloga:
So which one comes out smelling like roses? The beta of Internet Explorer 8, released just last week.

When playing a YouTube video, Firefox 3 took up 95 percent of the CPU time on a three-year old laptop running Windows XP.

Chrome came in at 60 percent -- still too much. Especially since Google owns YouTube! You'd think it could make its browser work well with that site in particular.

Internet Explorer barely broke a sweat, taking up just a few percent.

edition.cnn.com...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas