forum.gif
Dual Sim Card
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Dual Sim Card
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.09.08 11:14
 citēt
dansiga:unima, vot shis modelis manaa lapinjaa ir ierakstiits ..... un ko par to vari pastaastiit?

godiigi sakot neko. man pasham ir D880 ... man jau liekas ka iekshkjigi abi vienaadi. izveelne liidziiga nokias izveelneem ... viss straadaa smuki. pat iisti nez ko lai pastaasta :)
Publicēts: 05.09.08 11:19
 citēt
Annir, pučiks/canon/elkor :D
Publicēts: 05.09.08 11:20
 citēt
Annir, nu man ir liidziiga nosataaja, bet - modeli studijaa!!!!
Publicēts: 05.09.08 11:25
 citēt
ja runaajam par nokia izveelni ........ brrr ... jau 10 meeneshus kaa man ir nokia 6500 - joprojaam bubinu par neerto izveelni .... kad kaadreiz zgataas nokijas vieta aman uzdavainaja siemens ..... smagi nopuutos, klusinjaam noteicu - daavinaatam zirgam zobos neskataas, bet peec briizha secinaaju ka ljoti eerts telefons ... Tagad no siemens atapkalj pie nokia - nekaadi nevaru pierast!
Publicēts: 05.09.08 11:27
 citēt
Annir, un kādus auto modeļus Tu liksi "vs"? :)
Publicēts: 05.09.08 11:29
 citēt
man gan ljoti tiik maXXXima daarziema ielaa;-)
Publicēts: 05.09.08 11:31
 citēt
dansiga:ja runaajam par nokia izveelni ........ brrr ... jau 10 meeneshus kaa man ir nokia 6500 - joprojaam bubinu par neerto izveelni ....

sorry, neesmu tureejis rokaa 6500. tam samsungam izveelne vairaak liidziiga symbian nokiaam. nu taa kaukaa ...
Publicēts: 05.09.08 11:32
 citēt
dansiga:man gan ljoti tiik maXXXima daarziema ielaa;-)

bet man patiik supernetto ar savaam cenaam :) tam ko nevaru dabuut tur braucu pakalj uz rimi.
Publicēts: 05.09.08 11:35
 citēt
Annir:visi tie pashapzinjas pagarinaataaji vs saab un volvo

khm khm ... esmu SAAB iipashnieks ... imho laba cenas un apriikojuma attieciiba :)
taa jau laikam ir saab, mac ... taas taadas lietas kas ne katram iet pie sirds. bet ja aizkjer, tad uz ilgiem laikiem.
Publicēts: 05.09.08 11:42
 citēt
Annir, man no telefona neko vairaka nevajaga, ka sanjemt zvanus, piezvaniit, sanjemto zvanu/sms suutitaaju ierakstiit graamatinjaa - elementaaraas lietas! Ko tur veel menedzeet!? Telefons, kaa " speeliite" mani pilniigi nesaista - briizsho kad neesmu pie stacionaara datora, man nav laika. Ljotneees - pat rezhiimaa " flight" neljauj lietot telefonu ...
Publicēts: 05.09.08 11:53
 citēt
Annir, kas nu kuram ! nu ja tu klausies muuziku, iebaazis telefonu kabataa - tad jaa .... bet tikko stjuarte pamana tev rokaas teleefonu un ja arii vinjai paraadu, ka iesleegts filght rezhiimaa - tik un taa liek izsleegt (lidoju pietiekami biezhi)
Publicēts: 05.09.08 11:54
 citēt
Ooo jā man ar SAAB patik :)
Bija doma ari pieķerties pie MAC bet izskatās, ka nesanāks jo tuvākā nākotnē nāksies lietot datorprogramas, kas iet uz WIN ne MAC.
a ja par telefoniem, ar senak likas, ka NOKIA kruti telefoni un uzticami. Man ir bijuši 2 nokia telefoni pa visu manu pieticīgo dzīves mūžu, bet pašlaik aplūkojot telefonus no izskata puses, nekas vispār nepaķer. Nu tad jau jāmeklē, kas interesantāks un aizkostais ābolītis ar savu iPhone ir pie augšas :)
Publicēts: 05.09.08 12:11
 citēt
arturso:Ooo jā man ar SAAB patik :)
Bija doma ari pieķerties pie MAC bet izskatās, ka nesanāks jo tuvākā nākotnē nāksies lietot datorprogramas, kas iet uz WIN ne MAC.
izveelies mac - divi vienaa :)
uz visiem mac ar intel proci, respektiivi ne paaraak vecajiem, var uzlikt arii win.
darbaa straadaa uz mac/win, atpuuties ar mac/mac :) (paraleeli meklee iespeeju pilniibaa paariet tikai uz mac ;) )
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):