forum.gif
Šedevrs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Šedevrs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.09.08 14:59
 citēt
dansiga, Bormans, attiecību skaidrošanu mož labāk uz PM?! :)

bet es gribu tieši definējumu! skaidrojumu tam, kas bildei vajadzīgs, lai tā būtu - šedevrs. kas ir vērtēšanas kritēriji, nosakot to, vai bilde ir vai nav šedevrs.

Bormans skaidrojums par vecajiem laikiem un vārda rašanos ļoti labs. Dod ieskatu no vēsturiskā spektrā. Labs pirmais solis pretī patiesībai un skaidrībai par to, kas galu galā ir - šedevrs! :)
Publicēts: 05.09.08 15:07
 citēt
Lielisks attaisnojums nedomāšanai :D

dansiga:nu ja - kaut gan es pati ne vienmeer domaaju to ko raxtu - raxtu lai izprovoceetu un redzeetu cilveeka rekaciju ;-))))
Publicēts: 05.09.08 15:15
 citēt
a mani , interesē , kas ir māksla , a?
Publicēts: 05.09.08 15:22
 citēt
sandijs, nevis nedomaashanai - bet tas, ko esmu uzraxtiiju, patiesiibaa mans viedoklis ir pilniigi preteejs! un lai taa uzraxtiitu arii ir jaadomaa;-pppp

alvils, ak taa, ja? taas nav muusu attieciibas bet striidi par "shedevru";-pppp tu tieshaam tagad nopietni megjini to izdibinaat!?!?!?!? ja buutu taada definiicija, tad pilna pasaule buutu ar shedevriem ;-ppp
Publicēts: 05.09.08 15:22
 citēt
Spriežot pēc tā, ka pieprasi definīciju, loģikai vajadzētu būt Tavai stiprajai pusei, tādēļ aicināšu padomāt loģiski vēlreiz - ja tiešām būtu skaidri nodefinējams, kas vajadzīgs bildei, lai to atzītu par šedevru, tad arī fotoblogā šedevru būt kaudzēm un internetā varētu atrast tūkstošiem pamācību, kā uztaisīt šedevrus ar dažādiem sižetiem (tādas pamācības ir atrodamas, bet tās visas ir muļķības).
Manā skatījumā par šedevru tiešām ir vērts runāt tikai tad, ja darbs ir izturējis zināmu laika pārbaudi un ja tas joprojām uzrunā cilvēkus. Protams, ne visus, bet vismaz vēl dažus ārpus autora pēcteču dzimtas :)

alvils:
bet es gribu tieši definējumu! skaidrojumu tam, kas bildei vajadzīgs, lai tā būtu - šedevrs. kas ir vērtēšanas kritēriji, nosakot to, vai bilde ir vai nav šedevrs.
Publicēts: 05.09.08 15:24
 citēt
Tev droši vien šķiet aizraujoši stundām ilgi turpināt strīdus par tēmu, ka 2x2 tomēr varētu būt 5 :)

dansiga:sandijs, nevis nedomaashanai - bet tas, ko esmu uzraxtiiju, patiesiibaa mans viedoklis ir pilniigi preteejs! un lai taa uzraxtiitu arii ir jaadomaa;-pppp
Publicēts: 05.09.08 15:38
 citēt
sandijs, nee - bet atljauju tev palikt pie shiim domaam par mani ;-p
Publicēts: 05.09.08 16:04
 citēt
nejau recepti, bet vērtēšanas kritērijus! :) tātad visoptimālākais kritērijs ir laika pārbaude? labu viskiju arī jānotur vismaz 10 gadus noslēgtā ozolkoka mucā...
Publicēts: 05.09.08 17:16
 citēt
nūu dzīva diskusija!
Tad nu pievienošu tai savu ļoti objektīvu kritēriju.
Alvil, ja par tavu bildi kāds ir gatavs noskaitīt 1 000 000 naudiņas, ar vai bez laika pārbaudes vari būt diezgan drošs, ka tev ir gadījies šedevrs!
Publicēts: 05.09.08 18:11
 citēt
japāņu jēnas arī der? :D
Publicēts: 05.09.08 18:28
 citēt
man der:face-angel:
Publicēts: 05.09.08 18:30
 citēt
4530 Ls:face-wink:
Publicēts: 05.09.08 19:43
 citēt
soms-to par šedevru būs atzinis tikai tas cilvēks,kurš nopirks to darbu.jautājums varētu būt,cik daudz personām tas ir jāatzīst par šedevru,lai vsi pārējie kliegtu,jā tas ir šedevrs...
Publicēts: 05.09.08 20:56
 citēt
visi nekliegs nekad
lai būtu drošāka pārliecība (pašam), ka tas ir šedevrs, tad jāpārdod izsolē par līdzīgu summu. Tad būs iesaistīti vairāki cilvēki. :face-wink:
Publicēts: 05.09.08 21:14
 citēt
... nu kāpēc viss ir jāpārvērš naudas iztieksmē ?! ... man šedevrs ir mana Sieva (arī bez biudēm ) ! :)))
Publicēts: 06.09.08 18:53
 citēt
Ja mēs nerunājam par foto, tad manuprāt šedevrs ir Kventina Tarantīno filma Pulp Fiction. :)
Publicēts: 06.09.08 23:39
 citēt
Va vellos-cik sarežģīti te viss! Man ZG mācīja,ka ''šedevrs'' ir tas režīms kamerai ,kur zaļais kvadrātiņš virsū :face-surprise:
Publicēts: 07.09.08 03:20
 citēt
alvils:Ja mēs nerunājam par foto, tad manuprāt šedevrs ir Kventina Tarantīno filma Pulp Fiction. :)

Jeeeziņ, tiešām tev šķiet, ka tā ir kino alfa un omega ?!
Publicēts: 07.09.08 04:29 labots
 citēt
img211.imageshack.us... ,

naf ko ticeet visam, kas uz kameras raxtiits! :face-glasses:
Publicēts: 07.09.08 10:24
 citēt
glazers:... nu kāpēc viss ir jāpārvērš naudas iztieksmē ?! ... man šedevrs ir mana Sieva (arī bez biudēm ) ! :)))

...bet autors ir tomēr cits :) līdz ae to jāsaka- ŠEDERVS, KURU ES APJŪSMOJU!!!
Publicēts: 07.09.08 20:47
 citēt
4000:A_Z wikipedia ...Šedevrs - ir tāds mākslas darbs kuru nav iespējams(vai ir ļoti grūti) atkārtot !

Tad jau laikam jebkurš fotouzņēmums ir šedevrs, jo nevienu bildi nav iespējams pilnīgi tieši tāpat atkārt. Tas ir bijis moments, kurš vairs nekad nebūs. Vai ne tā? :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):