forum.gif
Nav svarīgi ar ko tu bildē
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nav svarīgi ar ko tu bildē
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.09.08 14:14
 citēt
Bet kā tu bildē

ar iphone:

justwhatisee.com

Kā patīk?

atradu pie viņa: twitter.com...
Publicēts: 05.09.08 14:21
 citēt
HVZ, manai e65 kamera ir vienkarshi draza salidzinot ar SE.
Publicēts: 05.09.08 14:32
 citēt
Iespejams.
Bet nu, nokia man vispar kaitina.
Publicēts: 05.09.08 14:33
 citēt
Njā - pie šī secinājuma es arī jau labu laiku atpakaļ nonācu! Neslikti pastrādāts - tas man atsauca atmiņā, kā pats pāris gadus atpakaļ mēdzu paniekoties ar vienu no pirmajiem divmegapikseļu telefoniem! :face-smile: fotki.lv...
Publicēts: 05.09.08 18:48
 citēt
pač pač drusku pacietību 8Mpikseļi nāk
SE C905 -
www.gsmarena.com...

tik gandrīz visas testa bildes pārdegušas
nez cik tam skata leņķis 35mm standartā
Publicēts: 05.09.08 20:53
 citēt
hehe .... mans uzskats .... Nav savarīgi ar ko bildē ... SVARĪGA ir >> IDEJA <<
Publicēts: 05.09.08 21:13
 citēt
Ja tev ir ko teikt, tu to izteiksi ar jebkādiem līdzekļiem. Nostājas un idejas trūkumu nevar aizstāt ar tehniku :)
(Citāts, neatceros kā, bet nedaudz pārveidots)
Publicēts: 05.09.08 21:20
 citēt
... Briedis - lai arī citēts, bet laps ! Un atliek tikai novēlēt, lai mums katram būtu vairāk ko teikt, nevis tikai atrādīt, cik mums laba tehnika ! :face-glasses:
Publicēts: 05.09.08 21:29
 citēt
nu ir jau svarīgi. bet ne tik svarīgi, kā ko un kā Tu bildē.
Publicēts: 05.09.08 21:47
 citēt
es shad tad paniekojos ar telefonu

sonii erikson w810i 2megapiselji :) pietam 2.8 ''objektivs'' visaadas fiichas, man patiik.
Publicēts: 05.09.08 21:51
 citēt
.. zo ! .. runa jau ir par saturu nevis par formu ! :))
Publicēts: 05.09.08 21:52
 citēt
saturs svarigaks par formu tas jau skaidrss
Publicēts: 05.09.08 22:22
 citēt
nu nu ... Bez idejas ar nekas lāgs nesanāks ... skraidīt riņķu un ķert visu ... ''moš kas sanāks ''... No way ! Pat ar ''labu'' kameru nekas nesanāks ..... Nu ... daudz masu skati fotogrāfēti ,puķes utt..... Vajag ko orģinālu !
Publicēts: 05.09.08 22:44
 citēt
paarskatiju savejaas telefon bildes. drizumaa saliksu te dazas kas man likaas ok. gaidiet.
Publicēts: 06.09.08 17:05
 citēt
o man kadi 3 gadi atpakalj bij ljoti konceptuals projekts - biju pirmais kas ar telefonu nobildeja televizoru (shkiet dzeka nikolsona tuvplanu + smuka lnt zimite sturii un titri ar bija) un ieposteja erfoto.lv

ai, bet tauta nesaprata tavaitaa

ar nobrinijos, ka n95 tiri normali bilde un jutiba ciesama - vienigi konkreti neerti tas ir - var pat skrukit bez automata, bet tas mudzis katreiz izsledzot kameru visu aizmirst
Publicēts: 06.09.08 19:08
 citēt
Ir daži indivīdi, kuri uzskata, ka uz filmas fočētais automātiski ir māksla. Ja vēl uz Kijev midformāta, tad vispār...
Publicēts: 07.09.08 15:10
 citēt
protams nav svarīgi uz ko tu bildē ja tie ir mid-high klases tehniku-optiku canon , nikon , mamiya , hasselblad , pentax ....... :face-grin: .
Portreti . ir arī tādi kas uzskata, ka nofočēta uz ziepes bilde , pārtaisīta b&w sepia photoshop un tam līdzīgas lietas arī ir māksla :) , a ja vēl bildē sazīmētas visādas lietas tad tā ir augstākās klases māksla :D
Publicēts: 07.09.08 20:36
 citēt
Portreti:Ir daži indivīdi, kuri uzskata, ka uz filmas fočētais automātiski ir māksla. Ja vēl uz Kijev midformāta, tad vispār...

Protams, un kurš to noliedz, LOMO vispār jebkura bilde ir šedevrs ;)
Publicēts: 07.09.08 21:32
 citēt
Portreti:Ir daži indivīdi, kuri uzskata, ka uz filmas fočētais automātiski ir māksla. Ja vēl uz Kijev midformāta, tad vispār...

... piekrīti nu- tā tomēr uzreiz ir māksla- māsla atrast atīstītāju, māksla attīstīt, mākala nokopēt un izzāvēt, bet ja skanē , tad pats vainīgs- māksla sabrūk un paliek tikai pikseļprocess :D:D:D
Publicēts: 07.09.08 21:34
 citēt
JRJ:protams nav svarīgi uz ko tu bildē ja tie ir mid-high klases tehniku-optiku canon , nikon , mamiya , hasselblad , pentax ....... :face-grin: .
Portreti . ir arī tādi kas uzskata, ka nofočēta uz ziepes bilde , pārtaisīta b&w sepia photoshop un tam līdzīgas lietas arī ir māksla :) , a ja vēl bildē sazīmētas visādas lietas tad tā ir augstākās klases māksla :D

starp citu ir izveidots spraudnis, kas pilseļattēlu pārveido (imitē) uz jebkuru fimas attēlu... tā kā filmenieku lielībai ir pienācis gals
Publicēts: 07.09.08 21:36
 citēt
Haiduks:... piekrīti nu- tā tomēr uzreiz ir māksla - māsla atrast atīstītāju, māksla attīstīt, māksla nokopēt un izzāvēt ... :D:D:D
tā maliet citā nozīmē māksla, nu, prasme, māka.
Publicēts: 07.09.08 21:43
 citēt
Haiduks:
JRJ:protams nav svarīgi uz ko tu bildē ja tie ir mid-high klases tehniku-optiku canon , nikon , mamiya , hasselblad , pentax ....... :face-grin: .

starp citu ir izveidots spraudnis, kas pilseļattēlu pārveido (imitē) uz jebkuru fimas attēlu... tā kā filmenieku lielībai ir pienācis gals

vel senāk ir izgudrots spraudnis kas aizstāj vīrieti, bet tāpat miera nav :(
Publicēts: 07.09.08 21:47
 citēt
to grauda raksturu tas spraudnis jaudās atveidot tikai, ja būs lielākā rezolūcijā sabildēts.
Maris:vel senāk ir izgudrots spraudnis kas aizstāj vīrieti, bet tāpat miera nav :(
+++ nuka!
Publicēts: 07.09.08 21:57
 citēt
Maris:
Haiduks:s māksla :D

vel senāk ir izgudrots spraudnis kas aizstāj vīrieti, bet tāpat miera nav :(

ahahahahaahahahah, vot šitais bija kā naglai pa galvu :D
Publicēts: 08.09.08 15:16
 citēt
Publicēts: 08.09.08 15:35
 citēt
Portreti:http://www.fotoblog.lv/zhyk/img/?cid=9824

Džeks izsaktās pēc entuziasta smagā pakāpē :)) Bet patīk viņa darbi, jūtama dzīvība..
Publicēts: 08.09.08 18:00
 citēt
briedis:
Portreti:http://www.fotoblog.lv/zhyk/img/?cid=9824

Džeks izsaktās pēc entuziasta smagā pakāpē :)) Bet patīk viņa darbi, jūtama dzīvība..

Raidījums bija nevis par džeku, bet gan par to, ka šamajam nenormālīgi svarīgi likās uzrakstīt ar kādiem miformātiem šamais fočē, un ka tikai ar filmu "strādā"-(meičas sīkās fočē). :)
Komentos arī rēcīgs : "Pilnīgi nekādas apstrādes, var redzēt pat filmas maliņas".
Publicēts: 08.09.08 19:08
 citēt
Haiduk, jā tas nav nekāds jaunums :)))))) Alien skin exposure ir viens un vel var meklēt photokit colour 2
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):