forum.gif
Nozagts KIEV TTL 60
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Nozagts KIEV TTL 60
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.09.08 22:51
 citēt
Īsāk sakot vakarnakt kāds labs cilvēks izsitamanai mašīnai aizmugurējo sānu stikliņu un izmakšķerēja no bagāžnieka manu platfilmas KIEV TTL 60 un pats galvenais ka nozaga ar visu somu, kas stāvēja atsevišķi no aparāta, uz somas bija šiltīte: "1993 No LR aizsardzības ministra" fotoaparāts bija dāvinājums, un viņam ir liela vērtība tikai ar somu... ja kāds uziet kaut ko tamlīdzīgu kaut kur tad noteikti dodiet ziņu...
Publicēts: 06.09.08 03:17
 citēt
Ohoo baig laba relikvija! Tev ko Valdis Pavlovskis davinaja KIEV 60 TTL?:)
Publicēts: 06.09.08 09:23
 citēt
Man gan vienreiz paveicās,no rīta skatos poliči grozās pa sētu,kaimiņa mašīna izsists stikls un nozagts magnetols,bet es savējā biju atstājis somu ar Marku,lielāko daļu stikliem un pārējiem pričendāļiem.(uz somas gan nebija nekādas dāvinājuma šiltītes,kuras pievieno vērtību)Tad sapratu,ka vajag atcerēties izņemt somu no auto,ka aiziet tas,kam jāaiziet un jānāk vietā kaut kam jaunam.Un vēl,jo vairāk Tu kaut ko vērtē,jo ātrāk Tev tas tiek atņemts....
Publicēts: 06.09.08 09:47
 citēt
shis nav?
www.ss.lv...
Publicēts: 06.09.08 12:21
 citēt
Laurelz, Sludinaajuma Datums: 30.08.2008 11:03.

Bet kur prāts atstāt jebkādu somu mašīnā? Kaut vai tukšu.. zaglis taču nezin, ka varbū tur nekā vērtīga nav... Kaut vai ejot uz veikalu, vienmēr ņemu līdzi mugursonu, vai vismaz pabāžu zem segas bagāžniekā (pikapa tipa)...
Publicēts: 06.09.08 12:26
 citēt
Laurelz : Nee to komplektu pardod zinams dzeks varda Normunds:)
Publicēts: 06.09.08 19:05
 citēt
ok, datums jau saka savu. tik pamaniiju.
Publicēts: 06.09.08 20:00
 citēt
jaa, tas nav tas kas sludinaajumaa, veel ap 12 stundaam pirms zaadziibas ir ievietots viens KIEV TTL60 bet tas arii nav tas, nez kaa vinji zinaaja par to ka tur bagaazhniekaa vispaar kaut kas ir, jo bagaazhnieks ir paarsegts ar vaaku iekshpusee... sita vai nu mashiinas zinaataajs, vai nu veiksminieks uz dullo... Nezinu kas konkreeti daavinaaja - sencim daavinaaja... man tad pat 10 gadi nebija.
Publicēts: 06.09.08 20:02
 citēt
galvenais ka no saakuma domaajam ka arii NIKONS ir aizstiepts ar visu 18-70 objektiivu... izraadiijaas ka bijam par laimi vinju paaris dienas atpakalj panjeemushi uz maajaam, vajadzeeja bildes nokachaat..
Publicēts: 06.09.08 20:12
 citēt
ideaala fototehnikas glabaatuve - mashiinas bagaaznieks :)
Publicēts: 06.09.08 20:19
 citēt
MASJINA tas ta stulbuma KLASIKA. Ir viens tadas SLAVENS fotografs kurm no MASJINAS ir ~5x nosperta visa tehnika:):)
Publicēts: 06.09.08 21:39
 citēt
Lunis:MASJINA tas ta stulbuma KLASIKA. Ir viens tadas SLAVENS fotografs kurm no MASJINAS ir ~5x nosperta visa tehnika:):)

vinjam noteikti staigaa liidzi, gaida ka tik atstaas mashiinaa bez uzraudziibas :D
Publicēts: 07.09.08 09:06
 citēt
Par zaudējumu - līdzjūtība.
Par dāvinātāju - 1993. bija divi ministri - Jundzis un Pavlovskis.
Publicēts: 07.09.08 13:02
 citēt
taadam kiev 60ttl tik vēsturiska vērtība. Gan jau, ka zagļi nebija pārāk priecīgi tādu lūzni dabūt, kuru pat normāli pārdot nevar pa sakarīgu naudu.

Jebkurā gadījumā - līdzjūtība. Nav patīkami ka jebko nozog
Publicēts: 07.09.08 21:39
 citēt
mok kaads pazinja vai zinaataajs, kam pasham vaig...
Publicēts: 08.09.08 17:21
 citēt
Laurelz:mok kaads pazinja vai zinaataajs, kam pasham vaig...

Paskatiijaas ArchAngel fotobloga profilu: Wow, KIEV 60 TTL! Man ar taadu vajag... Un saamekleeja ArchAngel adresi Zaljajaas lapaas...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):