Īsāk sakot vakarnakt kāds labs cilvēks izsitamanai mašīnai aizmugurējo sānu stikliņu un izmakšķerēja no bagāžnieka manu platfilmas KIEV TTL 60 un pats galvenais ka nozaga ar visu somu, kas stāvēja atsevišķi no aparāta, uz somas bija šiltīte: "1993 No LR aizsardzības ministra" fotoaparāts bija dāvinājums, un viņam ir liela vērtība tikai ar somu... ja kāds uziet kaut ko tamlīdzīgu kaut kur tad noteikti dodiet ziņu...
Man gan vienreiz paveicās,no rīta skatos poliči grozās pa sētu,kaimiņa mašīna izsists stikls un nozagts magnetols,bet es savējā biju atstājis somu ar Marku,lielāko daļu stikliem un pārējiem pričendāļiem.(uz somas gan nebija nekādas dāvinājuma šiltītes,kuras pievieno vērtību)Tad sapratu,ka vajag atcerēties izņemt somu no auto,ka aiziet tas,kam jāaiziet un jānāk vietā kaut kam jaunam.Un vēl,jo vairāk Tu kaut ko vērtē,jo ātrāk Tev tas tiek atņemts....
Bet kur prāts atstāt jebkādu somu mašīnā? Kaut vai tukšu.. zaglis taču nezin, ka varbū tur nekā vērtīga nav... Kaut vai ejot uz veikalu, vienmēr ņemu līdzi mugursonu, vai vismaz pabāžu zem segas bagāžniekā (pikapa tipa)...
jaa, tas nav tas kas sludinaajumaa, veel ap 12 stundaam pirms zaadziibas ir ievietots viens KIEV TTL60 bet tas arii nav tas, nez kaa vinji zinaaja par to ka tur bagaazhniekaa vispaar kaut kas ir, jo bagaazhnieks ir paarsegts ar vaaku iekshpusee... sita vai nu mashiinas zinaataajs, vai nu veiksminieks uz dullo... Nezinu kas konkreeti daavinaaja - sencim daavinaaja... man tad pat 10 gadi nebija.
galvenais ka no saakuma domaajam ka arii NIKONS ir aizstiepts ar visu 18-70 objektiivu... izraadiijaas ka bijam par laimi vinju paaris dienas atpakalj panjeemushi uz maajaam, vajadzeeja bildes nokachaat..