forum.gif
Plūdi Rīgā un apkārtnē!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Plūdi Rīgā un apkārtnē!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.09.08 09:00
 citēt
Labs riitinsh padevies, tramvaji nestaigaa, mashiinaa var pasedet lidz durviim uudenii :)

KJeriet kadrus!! :)
Publicēts: 08.09.08 09:06
 citēt
kur? maršrutā "mājas - darbs" neko tādu nemanīju. :)
Publicēts: 08.09.08 09:28
 citēt
Vienības gatvē, pie bērnu slimnīcas :) un protams viadukts, to jau ziņās ar teica...
Publicēts: 08.09.08 09:53
 citēt
Juglā ar bija laba duša! :)
Publicēts: 08.09.08 09:59
 citēt
Tākā man nekur nav jābrauc šorīt, man jau patīk :)

Bet nu zibentiņš mežciemā ap kādiem 7:30 bija tā neko sev, pagulēt nevarēja...
Publicēts: 08.09.08 10:01
 citēt
briedis:zibentiņš mežciemā ap kādiem 7:30 bija tā neko sev, pagulēt nevarēja...

Āgenskalnā arī, komplektā ar pamatīgu pērkonu. :)
Publicēts: 08.09.08 10:03
 citēt
alvils:
briedis:zibentiņš mežciemā ap kādiem 7:30 bija tā neko sev, pagulēt nevarēja...

Āgenskalnā arī, komplektā ar pamatīgu pērkonu. :)

Nu jā jā, domāju pērkonu, zibens varētu zibeņot, galvenais jau skaņa :)
Publicēts: 08.09.08 10:16
 citēt
nu 1 graviens bija konkrets. bet fakts, ka no galapunkta lidz eizensteina ielai jabrauc 35 minutes...
Publicēts: 08.09.08 10:16
 citēt
nu 1 graviens bija konkrets. bet fakts, ka no galapunkta lidz eizensteina ielai jabrauc 35 minutes...
Publicēts: 08.09.08 10:42
 citēt
no kengaraga uz centru tikt no riita bija neiespejami, parpludis bija viss, kur vien iespejams un TAADI trafikjami ...

visviarak patika skats: pelkje. liela un dzilja. mashinas rindinjaa no Salaspils puses leeenaam un praatiigi dudina cauri pelkjei. preteja virzienaa, no centra, pilniigaa mieraa un bez nekadiem sastregumiem peleeks toijotis ar meiteniiti iekshaa, ZHLJARKSH peljkjee uz kadiem 40-50, viens mirklis un jau saak mirgot dzeltenie pagriezieni pelkee ar radiusu metri 10. kur praats ....
Publicēts: 08.09.08 10:45
 citēt
tad jau jaaiziet liidz Krustabazniicas un Viskalju ielas stuurim, tur bez lietus jau parasti pludo
Publicēts: 08.09.08 11:24
 citēt
Shadow, prāts matos :D
Publicēts: 08.09.08 12:07
 citēt
briedis:Tākā man nekur nav jābrauc šorīt, man jau patīk :)

Tā neko sev, pirmdienas dienā 7.30 vēl gulēt ....

Bet es šorīt visu izbaudīju papilnam maršrutā Jelgava-Rīga. Tādā lietū pirmo reizi mūžā braucu, brīžiem ceļu redzēt nevarēja, stūrēju pēc priboriem :) Bet nu tiem, kas bez autiņa varu tikai līdzjūtību izteikt :(
Publicēts: 08.09.08 12:22
 citēt
ivog:
briedis:Tākā man nekur nav jābrauc šorīt, man jau patīk :)

Tā neko sev, pirmdienas dienā 7.30 vēl gulēt ....

Bet es šorīt visu izbaudīju papilnam maršrutā Jelgava-Rīga. Tādā lietū pirmo reizi mūžā braucu, brīžiem ceļu redzēt nevarēja, stūrēju pēc priboriem :) Bet nu tiem, kas bez autiņa varu tikai līdzjūtību izteikt :(

Es studējos, man pirdienas sanāca brīvas :face-monkey:
Publicēts: 08.09.08 14:15
 citēt
Salu tilta galā - pārdaugavas pusē zem viadukta - vot tur bija laba peļķe :) Mans koļega ar Toyota Celica izrullēja viņai cauri, skats bija labs :D ūdens smēlās pāri spogulīšiem :D Bet nekāda vaina - mašīna pat darbojas :face-glasses:

Pašam gan sanāca tik pa tādām peļķēm, kur līdz pus durvīm ūdens smeļās. Prikols jau labs - man patika :D
Publicēts: 08.09.08 14:31
 citēt
Lutums:Salu tilta galā - pārdaugavas pusē zem viadukta - vot tur bija laba peļķe :) Mans koļega ar Toyota Celica izrullēja viņai cauri, skats bija labs :D ūdens smēlās pāri spogulīšiem :D Bet nekāda vaina - mašīna pat darbojas :face-glasses:

Pašam gan sanāca tik pa tādām peļķēm, kur līdz pus durvīm ūdens smeļās. Prikols jau labs - man patika :D

Optimists :) Interesanti, cik simtus izliktu pēc tam par remontu, ja mašīna ūdeni sarītos un vārstus apliektu:)
Publicēts: 08.09.08 15:04
 citēt
briedis:
Lutums:Salu tilta galā - pārdaugavas pusē zem viadukta - vot tur bija laba peļķe :) Mans koļega ar Toyota Celica izrullēja viņai cauri, skats bija labs :D ūdens smēlās pāri spogulīšiem :D Bet nekāda vaina - mašīna pat darbojas :face-glasses:

Optimists :) Interesanti, cik simtus izliktu pēc tam par remontu, ja mašīna ūdeni sarītos un vārstus apliektu:)

Domāju, ka džeks jau ir ieberzies - viņš vienkārši to vēl nezin :) Toyota ir japānis (ti. ļoti daudz elektronikas)
Publicēts: 08.09.08 17:07 labots
 citēt
Bāc, tik žāļ, ka nepaķēru fočiku līdzi, kas to būtu domājis, ka šī rīta brauciens būs tāds piedzīvojums!! :)

Būs mācība - fočuku vienmēr līdzi....
Publicēts: 08.09.08 18:40
 citēt
Publicēts: 08.09.08 20:17
 citēt
es tieshi no riita uz krastenes un tur ap slaavu apli blandiijos.
Ar velo protams. Peec lietus.
Visai interesanti bija paskatiities.
JAaaa, bija trakie, kas ieskrienas un ar lielu aatrumu censhas tikt cauri. Uudens pat paari prieksheejam stiklas sitas un uz jumta. Un te peekshnji avareikas iedegas.
Daamiites, kas augstpapeedenees liidz potiiteem pa uudeni bradaa. Un censhas savu BMW pastums.
Ljooooti zjeel, ka fochiigais nebija lidizi.
Publicēts: 08.09.08 23:28
 citēt
Nu vo, ja ir drosme un pārliecība par to, ka ģenerātors nenoslīks un motors neieraus ūdeni (jāskatās, kur tiek ņemts gaiss), tad jāatceras, ka peļķē jāgāzē - lai izpūtējā ūdens nesaiet.
Publicēts: 09.09.08 08:35
 citēt
rekur uz krasta ielas vistālāk tikušais :D

Publicēts: 09.09.08 10:06
 citēt
Dambis:es tieshi no riita uz krastenes un tur ap slaavu apli blandiijos.
Ar velo protams.
A Tu tur tuvumā dzīvo, ne? Es pagājšnedēļ tevi uz Dārzciema ielas no rīta redzēju :face-glasses: tāds neizgulējies izskatījies :D
Publicēts: 09.09.08 10:46
 citēt
Dambis dzīvo 15 minūšu gājienā (centra virzienā) no manis. :) Par cik Tu, Lutum, zini, kur mitinos es, vari izsecināt. :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):