no kengaraga uz centru tikt no riita bija neiespejami, parpludis bija viss, kur vien iespejams un TAADI trafikjami ...
visviarak patika skats: pelkje. liela un dzilja. mashinas rindinjaa no Salaspils puses leeenaam un praatiigi dudina cauri pelkjei. preteja virzienaa, no centra, pilniigaa mieraa un bez nekadiem sastregumiem peleeks toijotis ar meiteniiti iekshaa, ZHLJARKSH peljkjee uz kadiem 40-50, viens mirklis un jau saak mirgot dzeltenie pagriezieni pelkee ar radiusu metri 10. kur praats ....
briedis:Tākā man nekur nav jābrauc šorīt, man jau patīk
Bet nu zibentiņš mežciemā ap kādiem 7:30 bija tā neko sev, pagulēt nevarēja...
Tā neko sev, pirmdienas dienā 7.30 vēl gulēt ....
Bet es šorīt visu izbaudīju papilnam maršrutā Jelgava-Rīga. Tādā lietū pirmo reizi mūžā braucu, brīžiem ceļu redzēt nevarēja, stūrēju pēc priboriem Bet nu tiem, kas bez autiņa varu tikai līdzjūtību izteikt
briedis:Tākā man nekur nav jābrauc šorīt, man jau patīk
Bet nu zibentiņš mežciemā ap kādiem 7:30 bija tā neko sev, pagulēt nevarēja...
Tā neko sev, pirmdienas dienā 7.30 vēl gulēt ....
Bet es šorīt visu izbaudīju papilnam maršrutā Jelgava-Rīga. Tādā lietū pirmo reizi mūžā braucu, brīžiem ceļu redzēt nevarēja, stūrēju pēc priboriem Bet nu tiem, kas bez autiņa varu tikai līdzjūtību izteikt
Es studējos, man pirdienas sanāca brīvas :face-monkey:
Salu tilta galā - pārdaugavas pusē zem viadukta - vot tur bija laba peļķe Mans koļega ar Toyota Celica izrullēja viņai cauri, skats bija labs ūdens smēlās pāri spogulīšiem Bet nekāda vaina - mašīna pat darbojas
Pašam gan sanāca tik pa tādām peļķēm, kur līdz pus durvīm ūdens smeļās. Prikols jau labs - man patika
Lutums:Salu tilta galā - pārdaugavas pusē zem viadukta - vot tur bija laba peļķe Mans koļega ar Toyota Celica izrullēja viņai cauri, skats bija labs ūdens smēlās pāri spogulīšiem Bet nekāda vaina - mašīna pat darbojas
Pašam gan sanāca tik pa tādām peļķēm, kur līdz pus durvīm ūdens smeļās. Prikols jau labs - man patika
Optimists Interesanti, cik simtus izliktu pēc tam par remontu, ja mašīna ūdeni sarītos un vārstus apliektu
Lutums:Salu tilta galā - pārdaugavas pusē zem viadukta - vot tur bija laba peļķe Mans koļega ar Toyota Celica izrullēja viņai cauri, skats bija labs ūdens smēlās pāri spogulīšiem Bet nekāda vaina - mašīna pat darbojas
Optimists Interesanti, cik simtus izliktu pēc tam par remontu, ja mašīna ūdeni sarītos un vārstus apliektu
Domāju, ka džeks jau ir ieberzies - viņš vienkārši to vēl nezin Toyota ir japānis (ti. ļoti daudz elektronikas)
es tieshi no riita uz krastenes un tur ap slaavu apli blandiijos. Ar velo protams. Peec lietus. Visai interesanti bija paskatiities. JAaaa, bija trakie, kas ieskrienas un ar lielu aatrumu censhas tikt cauri. Uudens pat paari prieksheejam stiklas sitas un uz jumta. Un te peekshnji avareikas iedegas. Daamiites, kas augstpapeedenees liidz potiiteem pa uudeni bradaa. Un censhas savu BMW pastums. Ljooooti zjeel, ka fochiigais nebija lidizi.
Nu vo, ja ir drosme un pārliecība par to, ka ģenerātors nenoslīks un motors neieraus ūdeni (jāskatās, kur tiek ņemts gaiss), tad jāatceras, ka peļķē jāgāzē - lai izpūtējā ūdens nesaiet.
Dambis:es tieshi no riita uz krastenes un tur ap slaavu apli blandiijos. Ar velo protams. A Tu tur tuvumā dzīvo, ne? Es pagājšnedēļ tevi uz Dārzciema ielas no rīta redzēju tāds neizgulējies izskatījies