forum.gif
problēmas ar kameru
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / problēmas ar kameru
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.09.08 10:44
 citēt
lieta tāda,ka ieslēdzot kameru rādās FULL,bet bildes ir tikai kādas 10 uzņemtas un brīžiem kad nofočē piem 4 bildes uzreiz,tad tikai divas uzrāda,ka ir uzņemtas.kas par vainu varētu būt,karte varbūt brūk nost?
Publicēts: 08.09.08 13:19
 citēt
kas par kameru, kada karte, ko rada piesledzot caur lasitaju pie datora?
Publicēts: 08.09.08 13:37
 citēt
formatee karti, palaid scandisku, ja peec tam atkal atkaartojas peerc jaunu, ja shitaa daraas nav vairs ticiibas ka kaada atbildiigaa momentaa atkal nenogljukos!
Publicēts: 08.09.08 13:50
 citēt
Annir:jaamaacaas logjiski izklaastiit jautaajumu, ja grib dzirdeet kaadu sakariigu padomu! Es nesapratu neko no taa ko esi uzrakstiijis...
es gan šo to, bet pamaz. karte nav ar popšiem pierakstīta?
Publicēts: 08.09.08 18:23
 citēt
piesleedzot pie kompi vispaar neatveera bildes.un neljaava nekaadas opcijas izdariit uz kameru.kad fotograafee tad peec katras uznjemtaas bildes paraadaas cik veel bilzhu var uznjemt,bet man vislaik taa viena vai divas bildes neparaadaas,tas ir...pienjemsim kartee ir 200 bildes ko var uznjemt,5 uznjem-taatad vajadzeetu palikt 195 bildeem briivaam,bet lieta taada,ka man atkal neuzraada shiis 195,bet gan 196 vai 197 veel briivas.domaaju,ka kartei vaina ir.
Publicēts: 08.09.08 19:31
 citēt
gvidels:pienjemsim kartee ir 200 bildes ko var uznjemt,5 uznjem-taatad vajadzeetu palikt 195 bildeem briivaam,bet lieta taada,ka man atkal neuzraada shiis 195,bet gan 196 vai 197 veel briivas.domaaju,ka kartei vaina ir.

1. Tev čalīt vajadzētu mācīties izteikt savu domu
2. Tas ir normāli. Jo bilžu skaits tiek rēķināts no vidējās bildes izmēra - viena bilde var aizņemt 4mb viena 2mb atkarigs no detalizācijas līmeņa tajā, ja bilde aizņem mazāk nekā vidējais tad protams skaitlis paliks 196 nevis 195
Publicēts: 08.09.08 20:18
 citēt
a varbuut ja tev ziepis, tad ir uzlikt, ka vins fochee fochika atminjaa kas chista ir kaadas 10 bildes
Publicēts: 08.09.08 20:51
 citēt
Haralds - tas Tavs dēls? :face-grin:
Publicēts: 08.09.08 21:23
 citēt
sasar:Haralds - tas Tavs dēls? :face-grin:

labs joks :) bet nu nepiesienies viiram :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):