lieta tāda,ka ieslēdzot kameru rādās FULL,bet bildes ir tikai kādas 10 uzņemtas un brīžiem kad nofočē piem 4 bildes uzreiz,tad tikai divas uzrāda,ka ir uzņemtas.kas par vainu varētu būt,karte varbūt brūk nost?
formatee karti, palaid scandisku, ja peec tam atkal atkaartojas peerc jaunu, ja shitaa daraas nav vairs ticiibas ka kaada atbildiigaa momentaa atkal nenogljukos!
piesleedzot pie kompi vispaar neatveera bildes.un neljaava nekaadas opcijas izdariit uz kameru.kad fotograafee tad peec katras uznjemtaas bildes paraadaas cik veel bilzhu var uznjemt,bet man vislaik taa viena vai divas bildes neparaadaas,tas ir...pienjemsim kartee ir 200 bildes ko var uznjemt,5 uznjem-taatad vajadzeetu palikt 195 bildeem briivaam,bet lieta taada,ka man atkal neuzraada shiis 195,bet gan 196 vai 197 veel briivas.domaaju,ka kartei vaina ir.
gvidels:pienjemsim kartee ir 200 bildes ko var uznjemt,5 uznjem-taatad vajadzeetu palikt 195 bildeem briivaam,bet lieta taada,ka man atkal neuzraada shiis 195,bet gan 196 vai 197 veel briivas.domaaju,ka kartei vaina ir.
1. Tev čalīt vajadzētu mācīties izteikt savu domu 2. Tas ir normāli. Jo bilžu skaits tiek rēķināts no vidējās bildes izmēra - viena bilde var aizņemt 4mb viena 2mb atkarigs no detalizācijas līmeņa tajā, ja bilde aizņem mazāk nekā vidējais tad protams skaitlis paliks 196 nevis 195