pelle, neuztraucies pirms laika! Foto videi ir tā īpatnība, ka tur kādi 90% publikas ir puiki Nav vajadzības jau tagad skriet Lunim azotē, ka ir skaidrs, ka izvēle tur būs plaša, sadales nokavēšana ir aktuāla tikai vairākumam, tāpēc mierīgi un bez stresa varēsi sev izmeklēt onkuli, kam azotē sildīties. Smukāku, foršāku, ar mazāku aluspuzu nekā Lunim!
Vaarna:pelle, neuztraucies pirms laika! Foto videi ir tā īpatnība, ka tur kādi 90% publikas ir puiki Nav vajadzības jau tagad skriet Lunim azotē, ka ir skaidrs, ka izvēle tur būs plaša, sadales nokavēšana ir aktuāla tikai vairākumam, tāpēc mierīgi un bez stresa varēsi sev izmeklēt onkuli, kam azotē sildīties. Smukāku, foršāku, ar mazāku aluspuzu nekā Lunim!
Neredzu iemeslu uztraukties. Un nebraucu tur puikas lūkoties, vienkārši Lunis man vislabāk pazīstams no visiem
Veicot maksājumus OBLOGĀTI izdrukājiet apstiprinātu bankas pārskaitijumu!! Neskaidrību gadijumā tas būs apliecinājums jūsu maksājuma!! Tie kas Otrā diena vēlas doties uz ŽAGARI obligāti līdzi passes!! Žagare atrodas LIETUVĀ tieši uz Latvijas lietuvas robežas!
Kādas pases, Luni?! Eiropas savienība, Šengenas zona! Mēs ar Vaardu reiz pirms Žagares iebruacām Lietuvā caur pagalmu - vienā sētas pusē LV stabs, otrā pie govīm - leišu stabiņš. Izbrauc cauri, iztrenkā vistas un esi citā valstī
Veicot maksājumus OBLOGĀTI izdrukājiet apstiprinātu bankas pārskaitijumu!! Neskaidrību gadijumā tas būs apliecinājums jūsu maksājuma!!
Nepietiek ar to, ka maksājums ir veikts (ar attiecīgu atzīmi uz personvārdu) un personu apliecinoša dokumenta uzrādīšanu? Priekš kam vēl kaut kādas izdrukas?
Es jau pārskaitīju. Priekš kam atkal meklēt to konkrēto pārskaitījumu, drukāt, censties atcerēties paņemt līdz utt utjp?
Vaarna : JUMS ĻOTI PAVEICĀS , jo vēl nesen bez pases tevi vienkārši nelaistu pāri robežai , BET patreiz sistēma ir savādāka notiek ŠMONS uz ~15km pierobežas joslas ceļiem un ja tevi tur savāc BEZ PASES tad Nr.1 patur līdz apstaķļu noskaidrošanai tuvākajā mentenē Nr.2 Administratūvais sods cik tur tās minimālās algas Man viens jau ir šāds kur viens "Attapīgs" lauku cirvis aizstiepa mani kautkādus 20km no robežas īpašumu uzbildēt , pavisam konkrēts pasākums. Sēdi un gadidi kamēr pienāks tavi papīri AR BILDI no viņu datu bazes un tad + ADMINISTRATĪVAIS SODS Paskaties TV un Preses ziņas , katru nedēļu kādus papuāsus un aziātus savāc NETĀLU NO ROBEŽAS Kādreiz bija vienkāršāk "Apzeltī robiņam rociņu" un brauc laimīgs vai arī pārej kopā ar Kontrabandistiem PATREIZ ir daudz niknāk jo nekad nezinu kur un kad uzpersies virsū patruļam kuras sakarā ar kontroles likvidāciju ir ļoti intensīvas , man ir gadijies uz ~10km posmu uzperties virsū 3 x patruļam. Tāpēc arī pārkāpējus tik regulāri taga savāk jo agrāk KĀ PĀRI ROBEŽAI tā gailis pakaļ nedzied , taga tas posms ir 2x15km vienā un otrā pusē robežai kur tevi var SAVĀKT
Domāju , ka būšu! Bet dēļ ģimenes apstākļiem izbraukšu uz Tērveti no dzimtenes - (tēva mājām Bauskas raj. Mežotnē) sestdien no rīta ar domu būt Tērvetrē 10:00). tātad pa ceļam-tikai atpakaļ!
Vēlējos visiem pateikt, ka sestdien paredzētās brokastis pārcēlu uz svētdienas rītu plkst 9:00. Savukārt tie, kass vēlas brokastis uz sestdienu - varēs visu sarunāt.
Par to bankas izdruku - da neperieties tik dikti! Galvenais ir savlaicīgi pārskaitīt un norādīt kas (niks!) un par ko maksā.
Vaards : Priexsniek tu mums esi zelta cilvēks , es ar domaju NAFIX mums sesdien brokasti aiziesim uz centru uz Krogu bet Ot par svedienas ritu gan nebiju parliecinats ka kur taljak par edamzali spesju aiziet
Es, personīgi, varēšu pie Sanatorijas ierasties ne ātrāk par 20:00... Tādejādi, ja mēs spējams sameklēt kādu pietiekami atbildīgu indivīdu, kas tur gatavs ierasties ātrāk, tad varētu arī viņu sakontaktēt ar Sanatorijas vadību u.t.t. - lai sāk tur darboties un kauč ko darīt.
Atgādinu visiem, kas grib piedalīties pasākumā - šoreiz ir priekšapmaksa, nauda ir jāpārskaita līdz trešdienai, jo pārskaitījums var ieilgt, bet saraksti piektdien tiks apkopoti. Tie, kas pārskaita naudu vēlāk, paņemiet līdzi bankas izdruku par maksājumu!
Pasākuma dienā inflācija maksu būs padarījusi par Ls 5 augstāku.
Lunis:sundew : Ha ha , zini cik te visadu citadu vel ari ira , te 2/3 vel ir visur citur un vismaz 1/3 kas nav vispar nekur
Es nezināju kas tik daudz ir to `visādu citādu kas arī visur citur`. Šodien papētiju, biju pat pārsteigta, ar tiem pašiem nikiem, tādos pat paskatos. Būtu pat interesanti statistiku uztaisīt vai vismaz pie profinfo katrs varētu norādīt kur vēl atrodams.
P.S. ceru admini mani no šejienes neizmetīs par tādiem domu graudiem