forum.gif
Plenērs /tuss Tervetē uz Dzeltenajām lapām 26-28. SEPTEMBRĪ! Rīko apvienība
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Plenērs /tuss Tervetē uz Dzeltenajām lapām 26-28. SEPTEMBRĪ! Rīko apvienība
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.09.08 09:05
 citēt
Eliks:ee... mosh vajag sarakstu ar tiem, kas samaksājuši? Lai cilvji redz, ka ir nauda aizgājusi?

Saraksts būs, domājams, ceturtdien, jo pārskaitījums iet veselu dienu.

p.s. Tava nauda, Eliks, IR aizgājusi. Mums tā patīk. Vari skaitīt vēl :face-monkey: :)
Publicēts: 24.09.08 09:31
 citēt
Es jau jutu, ka kaut kas nebūs tā, ka es gribētu un tā arī sanāca svītrojiet mani ārā.
Vēl pastāv cerība, ka es sestdienas vakarā tieku.
Kāds(a) brauc sestdien vakarpusē?
Publicēts: 24.09.08 10:32
 citēt
AirArt : Vispār jau Blondīn baig grib braukt 27 vakarā uz Pirti utt. Bet šai nav kas ved ŠOBRĪD. Vīņa taisās 27 pēcpusdien pēc savām lexcijām startēt no Rīgas.
Publicēts: 24.09.08 11:00
 citēt
Lunis: Ok.
Publicēts: 24.09.08 11:04 labots
 citēt
Tussa VIETA KARTE šeit www.kurzeme.com...
Publicēts: 24.09.08 11:28
 citēt
Vaarna:
Eliks:ee... mosh vajag sarakstu ar tiem, kas samaksājuši? Lai cilvji redz, ka ir nauda aizgājusi?

Saraksts būs, domājams, ceturtdien, jo pārskaitījums iet veselu dienu.

p.s. Tava nauda, Eliks, IR aizgājusi. Mums tā patīk. Vari skaitīt vēl :face-monkey: :)

Un ja sanāk tā, ka kāds ir pārskaitījis labu laiciņu atpakaļ, bet izrādās ka kko nokļūdījies - tautiešiem panika sāksies :) man tai skaitā :)
Publicēts: 24.09.08 11:56
 citēt
man panika jau ir sākusies. esmu pieķēries pie galda un drudžaini raustos. to var apturēt TIKAI samaksājušo saraksts manu acu priekšā! :D
Publicēts: 24.09.08 11:58 labots
 citēt
Vroģ mēs neesam Mazpisānu pašdarbības pulciņa kultorgi, mēs vroģ kaut ko arī sajēdzam :face-glasses:
Tie, kuru maksājuma uzdevumā kaut kas nav skaidrs, es uzmeklēju un uzjautāju privāti.

Labi, lieku sarakstu, kuru vienu reizi dienā papildināšu.

Par semināru, paiku, pirti ir samaksājuši:
mrproxy
Glazers
Karliks
Vaarna
alvils
Lutums
makatanau
Fons
Pelle
Murchiks
ImantsU
Eliks
Matrixlv
HELLman
Pesix
veve
alku
Vaards
ventins
Bormans
Kambarīte
Oskarz
incognito
Kitija
Punchart
abrakadabra
arturso
Aigarsa
Zane
OskarsLudvigs
Shadow
ak_34
virtima
Arturs Pētersons

Par semināru samaksājuši:
Cooper

Par nakšņošanu 26.09, piektdien samaksājuši:
Pelle
Eliks
Matrixlv
Pesix
HELLman
Glazers

Ja esi pārskaitījis naudu diennakti atpakaļ un sevi te neredzi, jautā man PRIVĀTI. Naudas lietas publiski neķidājam.
Ja nav pareizs niks, dod ziņu PRIVĀTI.
Publicēts: 24.09.08 12:02
 citēt
Eu, iepriekšējā sarakstā es biju augstākā vietā! :D Vai tiešām tas ir rādītājs, ka es esmu veiklāks uz pieteikšanos, nekā uz maksāšanu?! :D :D :D
Publicēts: 24.09.08 13:43
 citēt
Maz nakšņotāju 26. Vai tad tur netrūkst HELLmans un Lunis?
Publicēts: 24.09.08 14:20
 citēt
AirArt:Lunis: Ok.

a tu ar mash?
Publicēts: 24.09.08 14:21
 citēt
par nakšņošanu vaitad nav jāmaksā uz vietas? man te tā teica..
pārskaitīšu šodien!
Publicēts: 24.09.08 14:33
 citēt
Lunis: Ja nav pareizs niks, dod ziņu PRIVĀTI
Aha, skaidrs... A, ja šoreiz pareizs, var te?:face-grin:
Publicēts: 24.09.08 14:46
 citēt
aigarsa:par nakšņošanu vaitad nav jāmaksā uz vietas? man te tā teica..
pārskaitīšu šodien!

26.09. gulētāji maksā ar pārskaitījumu, lai nav jārausta administratore naktī;
27.09. gulētāji maksā uz vietas, rīta skaitīšanā.

Utrom djengi, večerom stuļja.
Publicēts: 24.09.08 16:00
 citēt
aa! skaidrs. oke! braukšu jau tāpat tikai 6dien no rīta puses.
Publicēts: 24.09.08 16:29
 citēt
ir, pārskaitīts, izdrukāts, ja nu būs nepieciešams.! :)
Publicēts: 24.09.08 23:14
 citēt
ou jee 26 pashi savu seminaru rikojam! :D :D :D
Publicēts: 24.09.08 23:44
 citēt
ko lai es daru a?

man tā sērija ira, bet nupat sanāca, ka pats dodos te:

............................................................
27. septembrī no 18:00 līdz 23:00 pretim Jaunmoku pilij z/s “Dimzu” muižā durvis vērs radošā telpa “Šķūnis” .
Radošā telpa “Šķūnis” piedāvā unikālu projektu, kurā satiksies avangarda mūzikas, kino un teātra pasaule. Reālā senlaicīgā šķūņī tiks atdzīvināta un radīta īpaša atmosfēra, pulcinot mūsdienu mākslas cienītājus.
Ar domu, šai telpai piešķirt statusu, kā brīvam iespēju laukam, jebkura veida žanram.
Forumā piedalās:
“Antarktīda”
“Puse H puse W”
“Sound Mecano”
“Umka.lv”,
kā arī tiks izrādītas pēdējā laika jauno kino režisoru filmas.
Projekta mērķis ir informēt par jauno pašmāju mākslinieku veikumu, tādējādi aktualizējot tieši Latvijā esošās mākslas tendences.
Mūsdienu kultūras forums “Šķūnī” tapis sadarbībā ar Nacionālo kino centru, Jaunā teātra institūtu, Skaņu mežu, z/s “Dimzas”, Radio Naba, Radio SWH.
Organizē pb.lv
Ieeja bezmaksas. Rudens āboli ar bez maksas.
Pasākuma norises vietai garām kursēs Rīga-Ventspils marštura autobusi.
Pietura „Jaunmoku pils”, tieši pretējā pusē pilij, ir „Dimzu ” muižas platības. Garām paiet vai pabraukt nevar.
Mūsdienu kultūras forums “Šķūnī” ne tikai ver durvis visa veida radošajiem pasākumiem, bet ir pilotprojekts nākamā gada vasarā paradzētajam projektam “Brīvā dabā ar Latvijas filmu”, kad būs iespēja īpašā atmosfērā baudīt kino seansus aptuveni 20 vietās visā Latvijā.
tiksimies,
.......................................................................................

piedodiet, bet nu ... svaru kausi.. tur domāt ne sekundi tā teikt

varētu turpceļā izbraukt caur Tērveti un to "sēriju" izkarināt/nodot/atdot - tomēr tur šai vieta, plec pie pleca.........

a kam kā maksāt pa tādu gājienu, vai tas maz iespējams... u.t.t.

he - šai sakarā atcerējos kā 2 gab. igauņi klauvēja pie Rīgas meitumājas durvīm un prasīja "što vi nam možiķe predložiķ za 10 krōn?" uz ko bij atbilde "vaļiķe v kusti otsasiķe drugdrugu" un pēc brīža šie atgriezās ar jautājumu "a komuu zģees plaķiiķ?"
Publicēts: 25.09.08 01:28 labots
 citēt
Maris : Laaaps!:):) 10 Kronas ir ~9 santīmi:):) Mjaa dilēma zvērīgā es jums teixsju:):) BET mums ar būs LATVJU jaunais kīno da tads "dokumentāls avangards" ka LV neviens fests nav sadūšojies parādāīt atšķirībā no Eiropas:):)
Publicēts: 25.09.08 02:32
 citēt
Sorry, bet man kārtējais aplauziens...:( Nav ar ko samainīties dežūrā uz sestdienas vakaru, bet atbraukt uz Tērveti tikai, lai paēstu pusdienas- bik padārgi...:)
Priekā visiem!
Publicēts: 25.09.08 04:01
 citēt
matrixlv:ou jee 26 pashi savu seminaru rikojam! :D :D :D

kādi plāni jau ir?:face-grin:
Publicēts: 25.09.08 11:30
 citēt
sundew: pagaidām vel nezinu. Man pasākums no sestdienas uz sviedienu un tāpēc man savs autiņš būs jaiedot darbiniekiem. Dotajā momentā meklēju transportu vai iespēju uzsēsties uz astes.
Publicēts: 25.09.08 14:05
 citēt
AirArt:sundew: pagaidām vel nezinu. Man pasākums no sestdienas uz sviedienu un tāpēc man savs autiņš būs jaiedot darbiniekiem. Dotajā momentā meklēju transportu vai iespēju uzsēsties uz astes.

tad neko, visticamaka tad palikshu majas...

teoretiski varu ar vilcienu lidz kautkadai JELGAVAI...vai kur tur talakais punkts ar vilcienu...talak????? nav ne jausmas....
Publicēts: 25.09.08 14:08
 citēt
kautkadu shitadu autobusu atradu

7371 Rīga - Jelgava - Ukri - Dobele 17:40 TĒRVETE -----19:35
Publicēts: 25.09.08 15:24 labots
 citēt
piesakos. eju maksat ... done
Publicēts: 25.09.08 19:55
 citēt
Sestdien rītausmā (6.00), lai pa ceļam pie labiem laika apstākļiem var pabildēt, izbrauciens no Rīgas. (3 vietas) (haļava).
Publicēts: 25.09.08 20:20
 citēt
sundew : BRAUC SAULE , mēs tevi sagaidīsim tas būs liekas nāk pat pie sanatorijas!!
Publicēts: 25.09.08 20:32 labots
 citēt
... piesakos aizbraukt pēc ļ.cien. mākslinieces (sundew) ! Ja naf bail no mazām mašīnām (Citroen C1) , Ogē varētu būt ~ 19.36 ! Ja naf bail, tad uz PM ! :)) (piedāvājums spēkā līdz neesmu atstājis metropoli - piektdiena 09.30)
Publicēts: 25.09.08 21:15
 citēt
AldisK:Sestdien rītausmā (6.00), lai pa ceļam pie labiem laika apstākļiem var pabildēt, izbrauciens no Rīgas. (3 vietas) (haļava).

A Tevis sarakstā nav. Uz kurieni ta Tu brauksi?
Publicēts: 25.09.08 21:22
 citēt
Uwaga!
Ja lapā Nr. 4 sarakstā sevi neatrodiet, bet zvērat pie Adamsa pīšļiem, ka esat samaksājis, dodiet man ziņu privāti!
Publicēts: 25.09.08 21:26
 citēt
ESMU (BIJU UN BŪŠU)! Braukšu uz Tērveti. Lapā sevi atrodu, pie Ievas miesas zvēru, samaksājis esmu. Privātu ziņu nedošu. :face-kiss:
Publicēts: 25.09.08 23:35 labots
 citēt
Eu, bet pie Ievas pīšļiem gan nevajag zvērēt. Tā jau ir zaimošana. Ieva bija tikumīga mauka! :D
Publicēts: 25.09.08 23:42
 citēt
:D :D :D :D
Publicēts: 25.09.08 23:46
 citēt
alvils:Eu, bet pie Ivas pīšļiem gan nevajag zvērēt. Tā jau ir zaimošana. Ieva bija tikumīga mauka! :D

Nu, kur te Ivu ar pīšļiem saskatīji???:face-wink:
Publicēts: 25.09.08 23:47
 citēt
AldisK, Tev nepareiza (novecojusi) redakcija! :D
Publicēts: 26.09.08 02:23 labots
 citēt
Parskaitījumu veikšanas termiņš 23.09 ir garām , šobrīd sakarā ar milzīgo pieparsījumu un ierobezoto guļvietu skaitu jaunu dalībnieku reģistrācija uz laiku tiek ierobežota lidz papildus iespēju apzināšanai.
Tiem kuri pārskaitījumu ir veikuši pēc 23.09 un neredz savus Nix sarakstā griezieties pie Vaarna uz privāto , visi jautājumi tiks noskaidroti.

Pasākuma programma un kartes šeit. www.kurzeme.com...
Publicēts: 26.09.08 11:31
 citēt
Paziņojums piektdienas braucējiem!

Administrācijai (diennakts dežurantei) tiks paziņoti jūsu vārdi, uzvārdi, lai viņa zin, no kura nauda vairs nav jāiekasē.
Diennakts tālrunis šai pašai dežurantei: 637 26175

Un sestdien 9:00 piektdienas gulētājiem ir brokastis (firma uzsauc). Neaizgulieties.
Publicēts: 26.09.08 11:42
 citēt
Šitas labais:

"Visiem dalībniekiem obligāti jāklausa pasākuma koordinatora norādījumiem . Jāievēro RC Tērvete un TĒRVETES dabas parka iekšējās kārtības noteikumi . Piedalīšanās pasākumos un atrašanās pasākuma norises vietā iespējama tikai personām ar redzamā vietā esošu DALĪBNIEKA identifikācijas karti kuras marķējuma atbilst konkrētam pasākumā posmam . Pasākuma administrācija un RC Tērvete personāls ir tiesīgs izraidīt personas bez identifikācijas kartes no pasākuma norises vietas."
Publicēts: 26.09.08 11:52
 citēt
A ko padarīs? ID kartes, koņešno, bojās fotogēniskumu, taču kaut kā pret dzeguzēniem cīnīties vajag, vai ne? Pie tam Tērvetē sestdien būs Miķeļdiena (direktors iraid Miķelis vārdā), tā ka mēs tur nebūsim vienīgie.
Publicēts: 26.09.08 12:21
 citēt
pirtī šodien nevar tikt?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6