Es jau jutu, ka kaut kas nebūs tā, ka es gribētu un tā arī sanāca svītrojiet mani ārā. Vēl pastāv cerība, ka es sestdienas vakarā tieku. Kāds(a) brauc sestdien vakarpusē?
AirArt : Vispār jau Blondīn baig grib braukt 27 vakarā uz Pirti utt. Bet šai nav kas ved ŠOBRĪD. Vīņa taisās 27 pēcpusdien pēc savām lexcijām startēt no Rīgas.
Vroģ mēs neesam Mazpisānu pašdarbības pulciņa kultorgi, mēs vroģ kaut ko arī sajēdzam Tie, kuru maksājuma uzdevumā kaut kas nav skaidrs, es uzmeklēju un uzjautāju privāti.
Labi, lieku sarakstu, kuru vienu reizi dienā papildināšu.
Par nakšņošanu 26.09, piektdien samaksājuši: Pelle Eliks Matrixlv Pesix HELLman Glazers
Ja esi pārskaitījis naudu diennakti atpakaļ un sevi te neredzi, jautā man PRIVĀTI. Naudas lietas publiski neķidājam. Ja nav pareizs niks, dod ziņu PRIVĀTI.
man tā sērija ira, bet nupat sanāca, ka pats dodos te:
............................................................ 27. septembrī no 18:00 līdz 23:00 pretim Jaunmoku pilij z/s “Dimzu” muižā durvis vērs radošā telpa “Šķūnis” . Radošā telpa “Šķūnis” piedāvā unikālu projektu, kurā satiksies avangarda mūzikas, kino un teātra pasaule. Reālā senlaicīgā šķūņī tiks atdzīvināta un radīta īpaša atmosfēra, pulcinot mūsdienu mākslas cienītājus. Ar domu, šai telpai piešķirt statusu, kā brīvam iespēju laukam, jebkura veida žanram. Forumā piedalās: “Antarktīda” “Puse H puse W” “Sound Mecano” “Umka.lv”, kā arī tiks izrādītas pēdējā laika jauno kino režisoru filmas. Projekta mērķis ir informēt par jauno pašmāju mākslinieku veikumu, tādējādi aktualizējot tieši Latvijā esošās mākslas tendences. Mūsdienu kultūras forums “Šķūnī” tapis sadarbībā ar Nacionālo kino centru, Jaunā teātra institūtu, Skaņu mežu, z/s “Dimzas”, Radio Naba, Radio SWH. Organizē pb.lv Ieeja bezmaksas. Rudens āboli ar bez maksas. Pasākuma norises vietai garām kursēs Rīga-Ventspils marštura autobusi. Pietura „Jaunmoku pils”, tieši pretējā pusē pilij, ir „Dimzu ” muižas platības. Garām paiet vai pabraukt nevar. Mūsdienu kultūras forums “Šķūnī” ne tikai ver durvis visa veida radošajiem pasākumiem, bet ir pilotprojekts nākamā gada vasarā paradzētajam projektam “Brīvā dabā ar Latvijas filmu”, kad būs iespēja īpašā atmosfērā baudīt kino seansus aptuveni 20 vietās visā Latvijā. tiksimies, .......................................................................................
piedodiet, bet nu ... svaru kausi.. tur domāt ne sekundi tā teikt
varētu turpceļā izbraukt caur Tērveti un to "sēriju" izkarināt/nodot/atdot - tomēr tur šai vieta, plec pie pleca.........
a kam kā maksāt pa tādu gājienu, vai tas maz iespējams... u.t.t.
he - šai sakarā atcerējos kā 2 gab. igauņi klauvēja pie Rīgas meitumājas durvīm un prasīja "što vi nam možiķe predložiķ za 10 krōn?" uz ko bij atbilde "vaļiķe v kusti otsasiķe drugdrugu" un pēc brīža šie atgriezās ar jautājumu "a komuu zģees plaķiiķ?"
Maris : Laaaps! 10 Kronas ir ~9 santīmi Mjaa dilēma zvērīgā es jums teixsju BET mums ar būs LATVJU jaunais kīno da tads "dokumentāls avangards" ka LV neviens fests nav sadūšojies parādāīt atšķirībā no Eiropas
Sorry, bet man kārtējais aplauziens... Nav ar ko samainīties dežūrā uz sestdienas vakaru, bet atbraukt uz Tērveti tikai, lai paēstu pusdienas- bik padārgi... Priekā visiem!
sundew: pagaidām vel nezinu. Man pasākums no sestdienas uz sviedienu un tāpēc man savs autiņš būs jaiedot darbiniekiem. Dotajā momentā meklēju transportu vai iespēju uzsēsties uz astes.
AirArt:sundew: pagaidām vel nezinu. Man pasākums no sestdienas uz sviedienu un tāpēc man savs autiņš būs jaiedot darbiniekiem. Dotajā momentā meklēju transportu vai iespēju uzsēsties uz astes.
tad neko, visticamaka tad palikshu majas...
teoretiski varu ar vilcienu lidz kautkadai JELGAVAI...vai kur tur talakais punkts ar vilcienu...talak????? nav ne jausmas....
... piesakos aizbraukt pēc ļ.cien. mākslinieces (sundew) ! Ja naf bail no mazām mašīnām (Citroen C1) , Ogē varētu būt ~ 19.36 ! Ja naf bail, tad uz PM ! ) (piedāvājums spēkā līdz neesmu atstājis metropoli - piektdiena 09.30)
Parskaitījumu veikšanas termiņš 23.09 ir garām , šobrīd sakarā ar milzīgo pieparsījumu un ierobezoto guļvietu skaitu jaunu dalībnieku reģistrācija uz laiku tiek ierobežota lidz papildus iespēju apzināšanai. Tiem kuri pārskaitījumu ir veikuši pēc 23.09 un neredz savus Nix sarakstā griezieties pie Vaarna uz privāto , visi jautājumi tiks noskaidroti.
Administrācijai (diennakts dežurantei) tiks paziņoti jūsu vārdi, uzvārdi, lai viņa zin, no kura nauda vairs nav jāiekasē. Diennakts tālrunis šai pašai dežurantei: 637 26175
Un sestdien 9:00 piektdienas gulētājiem ir brokastis (firma uzsauc). Neaizgulieties.
"Visiem dalībniekiem obligāti jāklausa pasākuma koordinatora norādījumiem . Jāievēro RC Tērvete un TĒRVETES dabas parka iekšējās kārtības noteikumi . Piedalīšanās pasākumos un atrašanās pasākuma norises vietā iespējama tikai personām ar redzamā vietā esošu DALĪBNIEKA identifikācijas karti kuras marķējuma atbilst konkrētam pasākumā posmam . Pasākuma administrācija un RC Tērvete personāls ir tiesīgs izraidīt personas bez identifikācijas kartes no pasākuma norises vietas."
A ko padarīs? ID kartes, koņešno, bojās fotogēniskumu, taču kaut kā pret dzeguzēniem cīnīties vajag, vai ne? Pie tam Tērvetē sestdien būs Miķeļdiena (direktors iraid Miķelis vārdā), tā ka mēs tur nebūsim vienīgie.