glazers:... piesakos aizbraukt pēc ļ.cien. mākslinieces (sundew) ! Ja naf bail no mazām mašīnām (Citroen C1) , Ogē varētu būt ~ 19.36 ! Ja naf bail, tad uz PM ! ) (piedāvājums spēkā līdz neesmu atstājis metropoli - piektdiena 09.30)
Šorīt man viens pārītis no trešā stāva piedāvāja zaļu peldkostīmu, pēc vārdiem gan viņus nepazinu, bet cik nopratu tad peldkostīms tika nodots sanatorijas dežurantei, jo daudzi jau bija aizbraukuši un nezinājām kam atstāt
Ēēē... burka ir ERfoto bilžu konkursa uzvarētājam. Negribas tagad jaukt visu vienā katlā un šeit reklamēt citu saitu, tāpēc pasaku tik vien, ka burka ir patentēta balva, un ideju nozagt nav brīv
Šorīt man viens pārītis no trešā stāva piedāvāja zaļu peldkostīmu, pēc vārdiem gan viņus nepazinu, bet cik nopratu tad peldkostīms tika nodots sanatorijas dežurantei, jo daudzi jau bija aizbraukuši un nezinājām kam atstāt
Nu, tad jāsaka Andai, ka viņai vairs nav zaļa peldkostīma.
Lunis:alvils : Andai lidz Sanatorijai akurāt 20min ko braukt Lai aizbrauc un savac
Viņa diez vai brauks, turklāt, nevar jau zināt, vai, tur aizbraucot, dabūs savu peldkostīmu. Tur tas onka, kas par visu atbildīgs, bija tāds ne visai draudzīgs un laipns. Nebija jau jauns (vai vienīgais) tas peldkostīms.
A kā ir, RC administrācija saka - fotogrāfiem NĒĒĒ? Man tādi nedaudz moraļņiki tas neLAIPNAIS onkulis uz mani ar tādu šķību aci skatījās, kgan es tip neko tāāādu nedarīju :face-plain:
Lutums:A kā ir, RC administrācija saka - fotogrāfiem NĒĒĒ? Man tādi nedaudz moraļņiki tas neLAIPNAIS onkulis uz mani ar tādu šķību aci skatījās, kgan es tip neko tāāādu nedarīju :face-plain:
Tu meti aci uz smuko vitrāžu! par to vien jau onkuls dusmīgs bij!
Jā, tas gan. Aizmugurē (vismaz Elmāra lekciju točna) bija neiespējami dzirdēt, dēļ kā arī daudzi no aizmugurējām rindām sāka taisīt tirgu un līdz lekcijas beigām nemaz nepalika... Vēl laikapstākļi prasījās labāki (vairāk saules!), bet to jau neviens nevar paredzēt vai koriģēt.
Ar to Onkuli ir tā ka vinš "Padomjlaika zavhozss" pieradis tai laikā būt kungs pavēlnieks pēc savas patikas , vienreiz pirms dažiem gadiem vinš mani taka bix piečakarēja pa sīkumiem. Šoreiz visas lietiņas tika kārtotas ar paīriem PIEMINOT iepriekšējo piečakaru lielajam šefam "Lai nebūtu kā toreiz" caur ko Onkulis varēja nikni skatīties BET padarīt neko nevarēja Padomju domāšana un attieksme Valsts iestādēs sevišķi provincē nav tik viegli iznīdējama , tā aizies tikai ar vecajiem kadriem.
Jā, tas gan. Aizmugurē (vismaz Elmāra lekciju točna) bija neiespējami dzirdēt, dēļ kā arī daudzi no aizmugurējām rindām sāka taisīt tirgu un līdz lekcijas beigām nemaz nepalika... Vēl laikapstākļi prasījās labāki (vairāk saules!), bet to jau neviens nevar paredzēt vai koriģēt.
Cilvēkiem mute ir ne tikai, lai ēstu. Lekciju laikā no aizmugurējām rindām neatskanēja NEVIENS teksts par nedzirdamību. Vispirms jau man kā vienam no organizatoriem jāatvainojas par šo čēpē, tomēr nejūtos vainīga, ka nenolasu civēku domas. Runāt vajag, mīļie, nevis uzmest lūpu
Šausmīgi drūma iestādīte.. tie tuneļi, gaismas un smakas.. ja pavadītu tur nedēļu - saietu sviestā.. Onka kas pa pirti staigāja un vaktēja visus smieklīgs un nožēlojams kadrs.. tiešām tādi ir daudz un ne tikai provincēs.. lielākoties valsts iestādēs vecie kadri ir šādi tipāži.. Elmāra lekcija manuprāt vispār nebija lekcija - tā bija bilžu apskatīšana. Otrā bija +/- lekcija, bet sajūsmā vienalga nebiju. Tad vēl vakarā daži labi kadri smagi apsitās un uzvedās konkrēti neadekvāti, vārdos nesaukšu..
Nezinu kā citiem, bet man pasākums nepatika.. - tas nav uzbrauciens organizatoriem!
Vaarna: Cilvēkiem mute ir ne tikai, lai ēstu. Lekciju laikā no aizmugurējām rindām neatskanēja NEVIENS teksts par nedzirdamību. Vispirms jau man kā vienam no organizatoriem jāatvainojas par šo čēpē, tomēr nejūtos vainīga, ka nenolasu civēku domas. Runāt vajag, mīļie, nevis uzmest lūpu
Vispār - neviens nav uzmetis lūpu par to, ka nevarēja aizmugurē dzirdēt - dzirdēt varēja tik ļoti jāieklausās bija
A par Oskara teikto, nu nezinu gan - cik reizes tevi satiku neapmierināts tu uš toč neizskatījies un par drūmajiem tuneļiem - tas takš labs prikols, cik bieži tev sanāk kkādā tik prikolīgā vietā tusēt, kur pat wc ir fotogēniskas?
Paldies organizātoriem! Pasākums bija dikti labs- drūmie tuneļi, ēdināšana, guļvieta, lekcijas un dalībnieki patikās! Vispār tās telpas atsauca nostaļģiskas atmiņas... Sestdien bija ļoti skaists, silts, saulains laiks- kārtīgi izstaigājamies. Labprāt vēlreiz tur atgrieztos!
P.S. Nu ja, arī es ievēroju dusmīgo onku, bet centos viņu vnk neievērot/ignorēt.:face-monkey: