forum.gif
Plenērs /tuss Tervetē uz Dzeltenajām lapām 26-28. SEPTEMBRĪ! Rīko apvienība
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Plenērs /tuss Tervetē uz Dzeltenajām lapām 26-28. SEPTEMBRĪ! Rīko apvienība
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.09.08 15:16 labots
 citēt
Apvienība "REfoto" no 26-28 septembrim Tervetē rīko foto pasākumu plenēru / tussu visiem kam interesē Foto kā dzīves stils un bizness.

„REfoto” seminārs RC Tērvete
26-28 septembris 2008
Programma

26.09.2008 no 20.00-21.00 Agro braucēju reģistrēšana un sadalīšana pa 4-6 vietu "Palātām"

27.09.2008
8.30-9.30 check-ins : Lekciju klausītāju un dalībnieku ierašanās un reģistrēšanās!
9:00 – Agro braucēju brokastis
10:00 - Sadalīšanās pa interešu grupām maršrutu saņemšana , došanās plenērā uz Tērvetes pilskalnu vai Parku , graustu cienītājiem uz Raķešu bāzi.
12:30 – Semināra dalībnieku pusdienas
13:30 - Elmārs Rudzītis "Preses un mēdiju foto kā dzīves stils" no kara Kalnu Karabahā līdz Neļķu Alīnai un šodienai
15:30 - Pauze līdzpaņemto bilžu apzināšana , sagatavošana apskatei !! Vienam dalībniekam līdz 3 bildēm 30x45 ,īsākā mala 30cm!!!
16:00 - Jānis Knāķis "NU" autors prezentēs savu Erotiskās pasaules redzējumu kā DZĪVES STILU nu jau 30 gadu garumā , kas ietver sevī "Pliknis , Glamurs [glancētais stils] , transformētas bildes un projektu "DUPSIS" utt. Vizuāli interesanta un neparasta lekcija ar simtiem un simtiem autora darbu ilustrācijām no dažādiem laikmetiem.
18:00 - vakariņas
19:00 Vakara plenērs Tērvetes pilskalnā un parkā (saulriets), bilžu izstādīšana
21:00 - 2:00 pirts , Groziņu vakars + "Vakara programma"
2:00 - klusā stunda

28.09.2008
8.30 Mošanās
9.00 Semināra dalībnieku Brokastis
9.30 Sadalīšanās pa interešu grupām ,pēc izvēles 3 Maršruti ar personīgo transportu.

1. MARŠRŪTS : Augstkalne - Mežmuižas baznīca un pils . Lietuva Žagares mazpilsēta uz Latvijas Lietuvas robežas , Žīdu kapi , Žagares muižas komplekss ar parku , zirgu stalli , Žagares mazpilsēta, PASES NOTEIKTI LĪDZI!!! Lietuvā var neiebraukt , iet ar kājām no robežas ~1Km Pilsētas centrs!
2. Maršruts uz Jelgavas pusi , Zaļā muiža (Zaļenieku muiža) un baznīca.
3. Tērvetes zirgu audzētava , Dobeles Pilskalns un pilsēta

12:00 - Pēdējam dalībniekam jāpamet TERVETES RC !

Koordinatori:
Lunis. Tel. 26198535 , 29751389
Finansu un reģistrācijas jautājumi : Vaarna , Vārds

Tussa VIETA KARTE šeit www.kurzeme.com...

Pārskaitījumu veikšanas laiks 23.09 ir garām , Sakarā ar milzīgo pieprasījumu un ierobežoto naktsmītņu skaitu jaunu pasākuma dalībnieku reģistrācija šobrīd tiek ierobežota liedz papildus iespeju apzināšanai , šobrīd pasākumā dalību ar veikto maksajumu apstiprinājuši sekojoši fani

Par semināru, paiku, pirti ir samaksājuši:
mrproxy
Glazers
Karliks
Vaarna
alvils
Lutums
makatanau
Fons
Pelle
Murchiks
ImantsU
Eliks
Matrixlv
HELLman
Pesix
veve
alku
Vaards
ventins
Bormans
Kambarīte
Oskarz
incognito
Kitija
Punchart
abrakadabra
arturso
Aigarsa
Zane
OskarsLudvigs
Shadow
ak_34
virtima
Arturs Pētersons

Par semināru samaksājuši:
Cooper

Par nakšņošanu 26.09, piektdien samaksājuši:
Pelle
Eliks
Matrixlv
Pesix
HELLman
Glazers

Ja esi pārskaitījis naudu diennakti atpakaļ un sevi te neredzi, jautā Vaarnai PRIVĀTI. Naudas lietas publiski neķidājam.
Ja nav pareizs niks, dod ziņu VAARNAI PRIVĀTI.

Pasākuma plāns un karte šeit.
www.kurzeme.com...
Publicēts: 08.09.08 15:26
 citēt
Tam Knāķim tāds šizo stils.
Vislabāk patika šī:
Publicēts: 08.09.08 16:42
 citēt
Lieliski! Divi mēneši pēc (bloga) plenēra ir gana ilgs laiks, lai organisms pieprasītu vēl kādu plenēru. Un te nu tas tiek piedāvāts. :)
Publicēts: 08.09.08 17:43 labots
 citēt
Rudzis būs labais!
Publicēts: 08.09.08 19:14
 citēt
alvils : Jā gan , atcerējos cik liela bij atsaucība kād pirms dažiem gadiem rīkoju tur RVR fotokluba plenēru , tad REfoto izdomāja ka Foto faniem varētu būt intresanti Rudens krāsas TĒRVETE kur nav tik traki daudz cilvēku kā Siguldā tik stāvu kalnu un viss ir samērā kompakti un bez stresa pastaigājams daudz ko apskatīt arī ar bērniem. Lēta naktsmītne un paika jau bija padomā tad nu tik atlika apzināt LEKTORUS. Zinot publikas intresi par praktiskām lietām tatad Elmārs Rudzītis par Reportāžām un presi un biznessu un Jānis Knākīs par Erotiku un Sievišķiem abi ar milzīgu pieredzi un bagātu zināšanu klāstu + iespēja piedāvāt sevi BIZNESAM jo būs pārstāvētas vismaz 3 aģentūras kas ikdienā izmanto un līgst fotogrāfus un izmanto darbuss arī no Freelenceriem:) Taka visnotaļ izdevīgs piedāvājums no LIETDERĪBAS un tālāku Biznesa iespēju viedokļa un nelālā attālumā no Rīgas un Kurzemes , Zemgales. REfoto jau tendēts lietderīgu iespēju piedāvājumiem gan Biznesā gan Radošajām izpausmēm ar tādu mērķi tas tika radīts tieši piedaloties vairāku ieintresētu mēdiju struktūru un biznesa darboņiem:):)
Publicēts: 08.09.08 20:45
 citēt
Eh, norezervēts jau datums :(
Publicēts: 08.09.08 20:50
 citēt
Luni par tām bildēm saucās - būt īstaja vietā īstajā laikā. Esmu dzirdējis, ka tas bija vēl AFI laikos un tad, kad eiropa jau bildēja uz digi, AFI bildēja uz filmas un eiropieši jau prasa bildes a latvieši tik vēl atīsta - kāds tāds stāsts tur esot bijis, esot nolikti kārtīgi. Tā man vismaz tika stāstīts no cilvēkiem, kas tajā laikā tur strādāja.

Kas vēl svarīgāk - ļoti žēl ka nesanāks piedalīties šajā pasākumā, jo tikai 28 sept. naktī ielidoju ;(
Publicēts: 08.09.08 21:12
 citēt
Peeteriitis:Luni par tām bildēm saucās - būt īstaja vietā īstajā laikā. Esmu dzirdējis, ka tas bija vēl AFI laikos un tad, kad eiropa jau bildēja uz digi, AFI bildēja uz filmas un eiropieši jau prasa bildes a latvieši tik vēl atīsta - kāds tāds stāsts tur esot bijis, esot nolikti kārtīgi. Tā man vismaz tika stāstīts no cilvēkiem, kas tajā laikā tur strādāja.

Kas vēl svarīgāk - ļoti žēl ka nesanāks piedalīties šajā pasākumā, jo tikai 28 sept. naktī ielidoju ;(

Īstajā vietā un laikā ir jāmāk būt un vēl slēdzi nospiest laikus ;) Un par filmu stāstu gan brīnos -- pat pēdējā olimpiādē uz vietas bija dabūjami C41 un E6 attīstīšanas servisi. Kāds jau vēl ar vien bildē uz filmas
Publicēts: 08.09.08 21:33
 citēt
oi, patiesi interesants pasākums šķiet....tik es vēl nebūšu atgriezusies no komandējuma....ekh, žēluma gals, bet gaidīs nākamo:)
Publicēts: 08.09.08 22:02 labots
 citēt
Peeteriitis : Ot kā bija ĪSTENĪBĀ un vēl daudzas citas reizes vares paklausīties klātienē:) Jā tas bija uz filmas un SPIESTS ir neredzot KO SPIEŽ , vienkārši Rudzim bija ČUJS vinš izbāza kameru un sāka spiest šim kautkāda iekšējā bals esot pateikusi TULĪT KAUTKAS NOTIKS vinš izlicis Kameru no pūļa bet pats neesot varejis tur izlīst un sācis spiest un tai brīdī Alina pienākusi un iemaukusi Čarļikam.Kā redzi ir sāksts bildēt vēl PIRMS notikums sākas un beigts pēc ! Apsardze Alinu momentā saķera BET vai moments nobildēts un VISPĀR vai tur kautkas virsū Rudzim neesot bijusi nekāda parliecība lidz brīdim kamēr viss attīstīts :):) Kopā laiks esot bijis ~45min no Notikuma lidz Bildēm IESKANĒTAM:):) Nevienam citam tāda kadra nav , Priņča personīgajam fotogrāfam kas fiksē katru Čarlza rokas spiedienu un vēlāk tautai izdala bildes ir NO MUGURAS kur nekas isti nav redzams bet Elmāra kadri bija visos lielākajos pasaules izdevumos + vairākos uz VĀKA! Rudzim ir vairāki šādi gadijumi daži pabriesmīgi daži smieklīgi , piemēram ir tāds maz patīkams nitikums šausmīgs notikumu Latvijas vēsturē kuru vinš bija PREDZĒJIS un neapzināti gatavojās BET tad kautkas viņam lika NETURPINĀT vinš tasija veselu sēriju un kautkas pēkšņi viņam likan NEBRAUKT un netasīt sērijas nobeigumu BET mēs šo pielauzām braukt un svinēt vienu pasākumu šis gan puksētja BET beigās piekrita un kautkā mums tur ķerot vēžus un dzerot šnābi RADIO pazņoja pra šo notikumu šis apšedās sastinga un teica ES JAU 2 MĒNEŠI zināju kā tā notiks. Labākias ka tā sērija tobrīd bija piejam un tai trūkst FINĀLA a fināls visiem tāpat LABI zināms.

Tāpēc jau mēs jums piedāvājam Rudzīti un Knāķi jo šitie džeki iar Latvijā unikāli gan ar saviem neparastajiem piedzīvojumiem milzīgo pieredzi un superīgajām bildēm:) Viņi nav nekādi pašpasludiņati "Paši labākie un krutākie" bet gan vienkrši INTRESANTI + ĻOTI PIEREDZĒJUŠI katrs savas jomas speci.
Publicēts: 09.09.08 09:20
 citēt
Peeteriitis:būt īstaja vietā īstajā laikā. + nesanāks piedalīties šajā pasākumā, jo tikai 28 sept. naktī ielidoju ;(

Kā šitas iet kopā? :) Peeteriitim atkal padomā nebūt īstajā vietā un īstajā laikā? :)

Lunis:Rudzim bija ČUJS vinš izbāza kameru un sāka spiest šim kautkāda iekšējā bals esot pateikusi TULĪT KAUTKAS NOTIKS vinš izlicis Kameru no pūļa bet pats neesot varejis tur izlīst un sācis spiest un tai brīdī Alina pienākusi un iemaukusi Čarļikam.

A mož patiesībā viņš bija pazīstams ar to dāmu, un viņa jau iepriekš Rūdzīti bija pabrīdinājusi par savu nodomu?! :face-glasses::face-surprise:
Publicēts: 09.09.08 09:49
 citēt
Lunis:....ir tāds maz patīkams nitikums šausmīgs notikumu Latvijas vēsturē kuru vinš bija PREDZĒJIS un neapzināti gatavojās BET ...

Luni, tu runā par Talsiem??? :face-plain:
Publicēts: 09.09.08 09:55 labots
 citēt
tur tajās bildēs tak ir redzams, ka pretējā pusē viens čibriks stāv arī ar kameru tieši pretī pavērstu - vaitad šim nav kāds bilds?
Publicēts: 09.09.08 10:48
 citēt
VB. uz to pusi.
Publicēts: 09.09.08 10:49
 citēt
Aigarsa : Tas cibriks skaidri redzams ir SJOKA , bilde ar kautkadu Zenit vai ko lidzigu un bridi kad NOTIEK vins no brinumiem ir nonemis aparatu no acss LABI REDZAMS :):)
Publicēts: 09.09.08 11:53
 citēt
nu traki interesanti. būs jāpadomā :)
Publicēts: 09.09.08 13:05
 citēt
Eh,atkal nepaveicās,tajā laikā būšu tālu no Latvijas,baudīšu tai okeāna otrā pusē,sauli,smiltis,vien vārd sakot,relaks,nu lai jauki ietās,veicās!
Publicēts: 09.09.08 23:51
 citēt
.... man arī skumji.... jo biju jau sasolījusi, ka nākamajā erfoto pasākumā būšu noteikti, bet atkal - nebūšu uz vietas.... būtu zinājusi vakar, tad viss bija vēl maināms:face-crying:
Publicēts: 10.09.08 00:24 labots
 citēt
Stings , nekas citreiz tiksi :) Ir doma tadus rikot regulari uz darbalauzju pieprasijuma:):) Tas nav ERfoto bet gan REfoto speciāli no ERfoto atdalīts partner projekts lai varetu piedalīties VISJI, tas ir kantors kas atseviski nodarbojas ar PLENERU /TUSSU RIKOSJANU @ ISSTADEM @ FOTO BIZNESSA KONSULTĀCIJĀM @ FOTO IZGLĪTĪBAS VEICINĀŠANU @ FOTOGRAFU INTRESJU LOBESJANU @ TIESISKO ATBALSTU speciali taadam merkjiem gada sakumā nodibinats PROJEKTS , lai varētu OFICILĀLI kačāt pravas pie IESTĀDĒM @ FINANSU DONORIEM piemēram oficilāli bīdīt starptautiskus projektus kur ar PRIVĀTĀJIEM vie vienu cilvēku VIENKĀRŠI NERUNĀ bet ar KANTORI cita lieta:):)!
Publicēts: 10.09.08 09:11
 citēt
Lunis:Ņemot vērā ka pasākumu organizē un ņems dalību vairāku mēdiju projektu vadošie darboņi dalībniekiem būs iespēja prezentēt sevi kā AUTORU un piedāvāt sevi biznesa sadarbībai , caur ko būtu vēlams paņemt līdzi vismaz 3 gab savus DARBUS formāta ierobežojums 30x45cm laukums pasākuma laikā varēs atrādīt un izstādīt lekciju norises vietā.

Var par šo nedaudz vairāk pastāstīt? :) Tas ir tākā mājas darbs? Vai tas tik tā, lai būtu papīrā, ko parādīt bosiem, ja rodās tāda velme? :) Un kādā virzienā - fotosesijas ar modeļiem, daba, reportāžas, sprots, dzīvnieciņi? :)
Publicēts: 10.09.08 09:21
 citēt
Luni, nu jau paliek interesanti. Ja tas „projekts” pēc darbaļaužu pieprasījuma domāts „...lai varetu piedalīties VISJI...” tad jautājums – vai „visi” ietver arī tādus tipiņus, kam fotobiznesa konsultācijas, interešu lobēšana un tiesiskais atbalsts neinteresē, bet „FOTO IZGLĪTĪBAS VEICINĀŠANA” vajadzīga tikai tik, lai iemācītos bik labāk (vai – mazāk slikti) noknipsēt paša vajadzībām (un fotoblogam, protams :) ) to, kas patiesi interesē. Man tas būtu tikai, ko gudri ļaudis pirms manis iztaisījuši no 4 elementiem – akmens, koka, metāla un stikla, plus vēl Dieva dota gaisma pār to. Ja atrastos vēl kādi darbaļaudis ar līdzīgām „īpašām vajadzībām”, būtu vērts apdomāt. Esot reiz sludināts: „mūžu mācies – nomirsi izglītots”.
Publicēts: 10.09.08 09:48
 citēt
Lunim, (steidzami un ļoti konfidenciāli)
a, pa cik Rudzītis nopārdeva tās savas "Čārlija" bildes ???
Nu vismaz aptuveni ???
Publicēts: 10.09.08 10:18
 citēt
oooo es jau esu saraxtaa nemaz nezinaaju pati to
Publicēts: 10.09.08 19:59
 citēt
Elis_pelis : Tevi LABI DRAUGI pieteica:):)
Publicēts: 10.09.08 20:01 labots
 citēt
x79 : Klatiene varesi uzjauta tas AFI komerc noslepumss BET ciparu vins ZIN jo tai laika bija ari AFI DIREKTORS:) Es pat aptuveni nepateiksju jo lai gan vins viens no paris maniem labakajiem comiem BET tas nezozime ka plapajam viens otram "Komerc noslepumus" tai laika ES biju AFI tjipa "Konkurejosjas" aģentūras Direktorss :):)
Publicēts: 10.09.08 22:37
 citēt
Ja kas, Lutuma mašinā būs pats Lutums, kā arī alvils un Murchiks. Viena vieta vēl brīva. Var vēl kāds pieteikties (man vai Lutumam uz PM). ;)
Publicēts: 10.09.08 22:52 labots
 citēt
Luni, tu tak mani varēji ielikt tai pieteikto sarakstā bez pieteikšanas:) es jau zināju ka es tur būšu pirms tu izgudroji pasākumu rīkot;)
Publicēts: 11.09.08 01:17
 citēt
pelle : Ka teiksi , tu mums tas lielais Kurzemes puses tussetajs es vienkarsj biju pa burzmu piemirsis:)
Publicēts: 11.09.08 07:55
 citēt
hmm grib;etu jau braukt ;)
Publicēts: 11.09.08 09:09
 citēt
Es ar padomāšu. :)
Publicēts: 11.09.08 09:31
 citēt
Luni, neaizmirsti mani piefiksēt un kopā ar fotobloga lietotāju virtima ;)
Publicēts: 11.09.08 11:35
 citēt
ak34 : Viss piefixsets , oii es te nixstu arja jau 3 dienas arpratigi garlaiciga klerku konference Jurmala. Galvena problema neaizmigt no 9-18 :):):) Labi ka WI-FI i:):)
Publicēts: 11.09.08 13:57
 citēt
Atbalstāms pasākums! :)
Tikai žēl, ka citi plāni...
Publicēts: 11.09.08 14:22
 citēt
WMWMW : Mainās tad ja personazjam pasjam pec ta ir kautkada vajadziba. Ja vajadzibas nav tad var but nezi kadi un nez cik LEKTORI labuma no taa ne cik melns aiz naga.:) Taka LEKTORS ir vienkarsji IESPEJA jabut vel ari VELMEI:):) Es piemeram esmu pietiekami daudz laika pavadijis studijas kur bilde "Apgerbus" nju neteisju ka man kautkas no ta vinju "Standartlupatustila" butu piekeries pasjam , man tas vienkarsji NELIEKAS intresanti PASJAM un nesaista:):):)
Publicēts: 11.09.08 14:23
 citēt
Nxxacis : asatraucies saplanoti plani nav jakorogje , nepaies ne menesis ka bus sjau nakamais vanee :):) Buss laaab!
Publicēts: 11.09.08 16:30
 citēt
WMWMW ir jaunais ng? :)
Publicēts: 11.09.08 23:19
 citēt
alvils : ng ir daudzpusigs subjekts , ka jutas konkreta bridi tā saucas manuprat normalnjiks ja negrib parak sevi identificet ar bezpersoniskiem apzimejumiem vai tracinat ar jau par stereeotipisku asociativu "Teelu" :) Taka taa katrs saucas ka vinam labak patik un izdaras ka uzssskta par labaku:)
Publicēts: 11.09.08 23:22
 citēt
Es jau neko. Tikai painteresējos. Šķita, ka viņa stilā. :) Viņa iepriekšējais tēls (sivēnsnorijavilku) man pat diez gan patika. :)
Publicēts: 12.09.08 14:56
 citēt
Oi!!! Links gan labais. Gandrīz no krēsla nokritu... :face-grin:
Publicēts: 12.09.08 15:32
 citēt
Netieku, atkal, žēl :(
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3