forum.gif
Plenērs /tuss Tervetē uz Dzeltenajām lapām 26-28. SEPTEMBRĪ! Rīko apvienība
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Plenērs /tuss Tervetē uz Dzeltenajām lapām 26-28. SEPTEMBRĪ! Rīko apvienība
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.09.08 20:42
 citēt
matrixlv:
Cooper:Ja "aizmugurējie" nebūtu taisījuši tirgu, tad visi visu varētu labi dzirdēt....

Piekriitu! :face-devil-grin::face-devil-grin:

A un Paldies Elikam par Pokeru iemācīšanu! :D

nu ja.. paldies par pokermācīšanu Elikam! bija interesanti! man tak sanāca :face-wink:
Publicēts: 29.09.08 21:10
 citēt
HELLman:pelle- kur zole spamatlikumu macisana no manas puses :)
nav paldies jaasaka :D

zoli es jau pati mācēju, tik piemirsies mazliet:face-wink: a vai tad tu vispār man mācīji??? cik es atceros, tad Reinis mācīja :face-wink:
nu jebkurā gadījumā .. P Ā A L D I E S!! (to vajag dzirdēt, ne lasīt:face-grin:)
Publicēts: 29.09.08 22:15
 citēt
matrixlv, galvenais neaizraujies ;) savādāk pakāsīsi savu D300
Publicēts: 29.09.08 22:28
 citēt
Eliks:matrixlv, galvenais neaizraujies ;) savādāk pakāsīsi savu D300

:D :D :D
Publicēts: 30.09.08 07:21
 citēt
Eliks:matrixlv, galvenais neaizraujies ;) savādāk pakāsīsi savu D300

kamēr tā īsti nemāk, var tak uz konfektēm, ne D300, vai tad ne? Vai arī pokerā vajag ko `lielāku`, lai ir īsta zaudēšanas sajūta?:face-smile:
Publicēts: 30.09.08 09:01
 citēt
pelle : O jaa , la būtu zaudējuma sajūta svādāk azartspēles nav intresantas. Piemēram ar meitenēm intresanti spēlēt uz viņām pašām , spēlīte nav no stulbajām un tad intresanti vērot divus variantus vai nu viņa riktīgi CENŠAS nezaudēt vai riktīgi cenšas piespēlēt:):):):)
Publicēts: 30.09.08 12:10
 citēt
Lunis:pelle : O jaa , la būtu zaudējuma sajūta svādāk azartspēles nav intresantas. Piemēram ar meitenēm intresanti spēlēt uz viņām pašām , spēlīte nav no stulbajām un tad intresanti vērot divus variantus vai nu viņa riktīgi CENŠAS nezaudēt vai riktīgi cenšas piespēlēt:):):):)

kas nu kuram šķiet interesants
Publicēts: 30.09.08 12:18
 citēt
pelle : Tas gan , es piemēram nespēlēju jo man azartspēles un vispār spēles / konkursi / sacensības kautkā nespēj saistīt. Spēlēt gan māku bet kaifu no tā neķeru. BET man ir citi daudz asakas izjūtas raisosji hobiji un biznesi kas gan ražo adrenalīnu gan teicami relaxsē:):)
Publicēts: 30.09.08 16:59
 citēt
Lunis:pelle : Tas gan , es piemēram nespēlēju jo man azartspēles un vispār spēles / konkursi / sacensības kautkā nespēj saistīt. Spēlēt gan māku bet kaifu no tā neķeru. BET man ir citi daudz asakas izjūtas raisosji hobiji un biznesi kas gan ražo adrenalīnu gan teicami relaxsē:):)

piemēram, kolekcionēt trakos, iegruzīt viņus par to ka viņi tiešām tādi ir, un tad vērot reakciju, gūt enerģiju no viņu trakuma. Savā ziņā tu pats esi tāds traks.
Publicēts: 30.09.08 22:56
 citēt
Arī hoobijs:)
Publicēts: 30.09.08 23:56
 citēt
Kaimiņš stāstīja, ka plika dzeršana vien esot bijusi, šamais nožēlojot tos Ls 25...
:(

Tā ir taisnība, ka bija tik švaki?
Publicēts: 01.10.08 01:41 labots
 citēt
Nju spriežot pēc pieteikušos skaita jau uz nakamo pat vēl nezinot "TĒMU" tad tiešām laikam KAUTKAS TUR BŪS BIJIS:) Tiem kas ne pie galda patusēt prot momenta neaizlejoties ne autoru stastus spēj klausīties ne pirti spej patuset tur točno vietas nebija. Mums lietišķi pasākumi "Pieredze + Bizness" mācīt elementāras lietas tas nav mūsu profīls , bij cilveki kas bij sajaukusji "Dzives stila prezentaciju " ar pamacibu kursiem "Ka atri radit sedevru" :):) Mēs piedāvājam paskatities ko dara krutakie jomas speci un patuset pakomunicet ar vieniem ari neoficilala pirts un galda gaisotne:):) Taka nakmaja pasakuma buss Pedejo 20 gadu krutākais kāzu Studijas foto speci ar milzonigu pieredzi un pasjiem prominetakajiem klientiem un loti kruts Dabas un Arhitekturas fotografs vini tapat ka lidz sjim Radis darbuss un stastis par savu Stilu , NEKO ELEMENTARU NEMACIS vienkrsji stastis par saviem krutajiem darbiem un STASTIS PAR SAVU DARBA PIEREDZI:) Taka tā , piedāvājam tussus publikai kas jau PASJI KAUTKO PROT UZTASIT nevis "Iesaceju kursus" bernudarzam :):) Pasakumus iesacejiem taisa citas vietas , mes orentejamies uz domajosaku auditoriju ar pieredzi :):) Vislabak tas bij redzems Bilzju atrādīšanā kur "Neapmierinatajiem" kareiz bildes nebija , diemaju ka vienkarsji bij kauns likt blakus vairuma krutajiem darbiem:):)
Publicēts: 01.10.08 02:00 labots
 citēt
Portreti, tas jau no katra paša atkarīgs, katrs pasākums dod iespēju, lai izmantotu iespējas, vajag intereses, lai būtu intereses, vajag darīt to, kas interesē un saskatīt kaut ko tur, kur citi neko nesaskata... tas jau atgādina studentus, kas aizveļas līdz universitātei un pēc tam raud, ka tur neko neiemāca, darbu pēc tam nevar atrast, auuu...

:face-glasses:
Publicēts: 01.10.08 06:38
 citēt
Portreti:Kaimiņš stāstīja, ka plika dzeršana vien esot bijusi, šamais nožēlojot tos Ls 25...
:(

Tā ir taisnība, ka bija tik švaki?

Tad jau tas tavs kaimiņš neko vairāk par pliku dzeršanu nepieprot. `Apbrīnoju` tādus aprobežotus augstprātīgus ļautiņus, kas sēž un gaida, ka viņiem kas tiks ar karoti iebarots. Neesot pareizās vecuma kategorijas cilvēki apkārt, runājot ne pa tēmu, darbi citiem tādi tizli, īsāk sakot - šķiet atbrauca uz pasākumu izrādīt savu augstprātību un spēju ķengāt citus, kaut gan paši nesen no pamperiem izkāpuši un nav pat vēl no savas ideoloģiski paštaisnās domāšanas atkratījušies.

P.S.
Juri, izsaku līdzjūtību, ka tev tāds kaimiņš
Publicēts: 01.10.08 08:11
 citēt
Paga, tad mož es kaut ko esmu sajaucis, ja jau jūs sakāt, ka tik labi bija...šitais nav tas pats kaut kāds erfoto pāsākums ar pirti?
Publicēts: 01.10.08 08:37
 citēt
esi esi sajaucis, shii nebija erfoto pirts :D
Publicēts: 01.10.08 09:43
 citēt
Portreti : Nē ERfoto ir parasti tikai pirts bez kādiem pieaicinātājiem runātājiem :) Šitais ir REfoto pasākums ,visiem tiem FOTO intresentiem kas grib kautko uzzināt un apjautātie par to ko nezin zinošākiem speciem kā arī ar plenēru maršruti, tāpēc jau arī Knāķis ar Rudzīti bija . Tie kas kautko gribēja pajautāt tie arī cītīgi jautāja man patika ka Knāķis jautāja Rudzim taka pat tiem dzekiem bij ko viens otram uzjautāt:) Nju ja dalībniekam jautājumu nebiaj tad arī atbildes grūti sagaidīt:):) Mūsu pasākumu uzdevums nav MĀCĪT ELEMENTĀRAS LIETAS bet gan ļaut uzprasīt pierezdējušam specam KĀ VIŅS KONKRĒTO LIETU DARA :):) Marsruti tiek piedavati ka nem un EJ / BRAUC pec pasja izveles un tur kur mes piedavajam noteikti kautko ieraudzīsi JA GRIBĒSI:):) Taka piedāvājam pasākumus DOMĀJOŠIEM CILVĒKIEM:):) Nākamis būs par nopietnu profesionālu studijas darbu gan Kāzās gan pasūtijumu portretos utt. Arī nebūs nākada "Dari šitā dari tā " bet cilvēks rādīs savus izcilos darbus un viņam varēs ja ir jautājumi pajautāt kā viņs redz to vai citu lietu savā darbā:)
Publicēts: 01.10.08 10:07
 citēt
Un kad tas būs?
Publicēts: 01.10.08 10:42 labots
 citēt
alvils : Pagaidām laiks nav noteikts , bet kā parasti ~2 mēneši starpā. Vel zinības gut gribošiem tiek piedāvāti advancēti Foto apstrādes kursi iekš "Digitāl Guru" , REfoto biedriem tur labveliga cenu politika un speciāli fotogrāfu gruppai piemerojama programma:)
Publicēts: 01.10.08 10:45
 citēt
Kur var izlasīt kaut ko vairāk par minētajiem kursiem?
Publicēts: 01.10.08 10:46 labots
 citēt
alvils : Šīs ziņas tiek izsūtītas REfoto biedriem uz elektronisko pastu :) REfoto ir kolektīva BIEDRU organizācija pasākumi gandrīz visi ATKLĀTI jebkuram intresentam , savukārt tikai BIEDRI kas maksā biedru naudas saņem dažādus bonussus plašākas iespējas un atlaides:) Ka piemēram konkrētās izglītības projektu atlaides. Par šiem kursiem vari palasīt ŠEIT www.digitalguru.lv tur visas programmas sarastītas , tik REfoto biedriem cenas un saturs atšķiras jo komplektējam specializētu intrešu gruppas no REfoto biedriem:)
Publicēts: 01.10.08 10:47
 citēt
Es neesmu REfoto biedrs...
Publicēts: 01.10.08 10:53
 citēt
Ko lai tev iesaka , ja tev ir intreses kuras piejamas tikai konkretam personu lokam tad varu ieteikt tik pievienoties konkrētai personu gruppai:):) Pasākums atklāts visiem intresentiem kuri vēlas ņemt dalību ar FOTO sastītos dažādu veidu projektos :)
Publicēts: 01.10.08 11:48
 citēt
Lunis:[...] Šitais ir REfoto pasākums ,visiem tiem FOTO intresentiem kas grib kautko uzzināt un apjautātie par to ko nezin zinošākiem speciem kā arī ar plenēru maršruti, tāpēc jau arī Knāķis ar Rudzīti bija . Tie kas kautko gribēja pajautāt tie arī cītīgi jautāja man patika ka Knāķis jautāja Rudzim taka pat tiem dzekiem bij ko viens otram uzjautāt:) Nju ja dalībniekam jautājumu nebiaj tad arī atbildes grūti sagaidīt:):) [...]

Tieši tā. Tie, kas gribēja kaut ko jaunu uzzināt, uzzināja. Kas pajautāja, tas arī atbildes saņēma. Es personīgi jūtos apmierināts ar redzēto un dzirdēto. Pie tam pilnīgi skaidrā :face-grin:
Publicēts: 01.10.08 22:56
 citēt
.... pasāciens bij labs ! Tomēr FotoBloga pasācieni (idejiski) ir labāki ! ... man tā domāt !
Publicēts: 02.10.08 00:09
 citēt
FotoBloga un ERfoto pasākumi principiāli atšķiras no REfoto pasākumiem. REfoto taisa pasākumus kuri Orentēti uz PRAKTISKĀM lietām advancētākai publikai. ERfoto tasija tīrākos izklaides pasākumus saviem faniem , Fotoblog taisa pasākumus pamatā Lameriem iesācējiem un tīņiem. Tieši tāpēc no Blog pasākumiem nošķēlās saucamā "Vidējā paaudze" kas jau labu laiku rīko pilnīgi alternatīvus pasākumus kur "Tīņi nepiedalās" :) REfoto aicina VISUS kuriem intresē AUSTĀKS līmenis nekā Lameris iesācejs patusēt ar tādīem pašiem un sabīdīt biznesus un parunāties ar KRUTĀKIEM dažādu foto jomu speciem:) Katram sava pilnīgi savādāka niša:):)
Publicēts: 02.10.08 00:14
 citēt
... nu tad es esmu Lameris ! ... un ar to lepojos ! :)))
Publicēts: 02.10.08 00:45
 citēt
Lunis:Fotoblog taisa pasākumus pamatā Lameriem iesācējiem un tīņiem.

bet REfoto - veciem perdeļiem un stagnātiem... :P
Publicēts: 02.10.08 00:53
 citēt
Eliks:
Lunis:Fotoblog taisa pasākumus pamatā Lameriem iesācējiem un tīņiem.

bet REfoto - veciem perdeļiem un stagnātiem... :P

:face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 02.10.08 01:00
 citēt
Eliks : Ne pamata advancetakai publikai un gadiem nav nozimes nozime ir DOMASJANAA:):) Reka tinji kam bija intrese tie ari labi izpaudas bez problemam un darbi sjiem forsji bija:):)
Publicēts: 02.10.08 01:07
 citēt
Jap - es laikam esmu tīnis (lameris).. :)
Pelle - es tevi saprotu, man pašam besī kritizētāji, bet nu šoreiz pateicu ko domāju, varbūt vajadzēja noklusēt, lai kādu neaizskartu.
Pozitīvais ir tas ka zinu tagad ko domā par mani. Varēji jau toreiz pateikt, bet noklusēji ;)
Publicēts: 02.10.08 01:15
 citēt
Oskarz : Diemas jāsaka kā ir , tas palīdz komunicēt:):) Pelle tev klusēja , ojooo tas jau ir nopietni:):)
Publicēts: 02.10.08 01:24
 citēt
Lunis: šoreiz šķiet ka nenostrādāja. Es laikam biju pārāk negatīvs savā atklātībā :D
Publicēts: 02.10.08 02:09
 citēt
Oskarz : Tev vienkarsji vaidzej novēlēt Pellei "Daudz laimes 2.. dzimšansdienā" un uzdāvināt virtuālu puķi un nekadu krenķu nebūtu:):) Buss jau labi:):)
Publicēts: 02.10.08 06:26
 citēt
Oskarz: Vispār jau negribēju klusēt, jo nepatīkami klausīties to, kam galīgi nepiekrītu, bet nebija vēlēšanās sākt izteikties, tu tak tāpat manu nostāju nebūtu sapratis. Ne tik daudz tava attieksme pārsteidza, cik incognito. Nezinu cik tam puikam gadu, bet man šķita pagalam bērnišķīgi tie viņa izteicieni un spēja citus apsmiet. Neesmu tā kas kritizētu cilvēkus dēļ vecuma, zināšanām, vai da jebkā cita, tāpēc man tas nav pieņemami. Bija arī citi jaunie, kas pauda savu nepatiku pret vecākiem, bet ko nu vairs par to, es labāk paklusēšu.
Publicēts: 02.10.08 08:29
 citēt
Pelle, vienam no viņiem vispār ir tikai 17 gadi.

Taču ne par to ir šis stāsts. Dabā ir ne tikai āboli, jo ne katram tiem garšo. Veikalā var atrast ne tikai vienu kefīru, jo gaumes ir dažādas. Un arī foto nišā pieejamie publiskie pasākumi ir dažādi, lai katrs var atrast sev piemērotāko. Paldies visiem, kas piedalījās, paldies par konstruktīvo kritiku, un paldies tiem, kas ar mums vēlas sadarboties arī turpmāk!
Publicēts: 02.10.08 09:31 labots
 citēt
Vaarna : Vecumam nav nozīme saule , pietam tur bez tā ko tu zini bija vēl vismaz viens par kuru droši zinu ka 17 un kurš to vien darija ka bildēja un SUPER un daudz SABILDĒJA to tepat Bloga var ievērtēt!! Fīča ir tajā ka vai nu GRIB kautko sakarīgu pasākt vai arī atbrauc laist luni . Mums luņa laišana bij paredzēta visai ierobežotā laikā taka nākamreiz domāju luņa laideju nebūs. Jūs kautkā baig sacepušies par tiem sīkajiem. A sīkie medz būt dažādi un tas teicami tur bij redzams vieniem bij intresanti un šie darbojās pietam ļoti radoši , citiem intresēj tik izklaides un domāju ka nakamreiz viņu nebūs:):) Kā jau teicu mēs piedāvājam IESPĒJU PIEDALĪTIES un to var izvēlēties jebkurš kam tas liekas intresanti , tiem kam tas nelikās intresanti nākamreiz vienkārši nebrauks un netraucēs pārejiem:):) Nav manos plānos likt "Vecuma cenzus" un rīkot "Slepenus pasākumus" kā te izdarija citi manas paaudzes Blogeri kuriem esot tie "Tīņi peeeee!" Arī Tīņiem kas gribēs piedalīties netiks likti nekādi ierobežojumi ja viņiem liksies intresanta pasākuma tēma un stils:):) Katrā ziņā es nupatās sašokējos no pēdējās Haidukpirts , tiko bij paredzēts kas vairāk par "Lameru tussu" tā fanu gandrīz nebija. Tas tik parāda ka ir tieši kā Elmārs savā diskusijā teica "Knipseru daudz , ko darbā paņemt neviena" . Ja pat uz Arhipovu pa 10Ls ko Haiduks bij ne bez pūlēm sagādājis atnād DAŽI CILVĒKI tad kādas vispār var būt runas par kādu vēlmi ko mācīties:):) Knipsēs arī uz priekšu tik Bobas vienādās pozās un būs laimīgi:):)
Publicēts: 02.10.08 09:37
 citēt
Luni, jaunieši mani uztrauc tikai kā organizētāju - ja viņi savos "vēl nav 18" kaut ko dižu "savāra", tad atbild organizētāji. Tikai tik daudz es pievēršu uzmanību vecumam.

Bet no cita skatījuma jaunieši ir cita paaudze, un ir jārēķinās, ka viņiem ir cits skatījums uz dzīvi. Viņiem ir citi tempi, cita gaume, citas fīčas. Tāpēc arī es saku, ka katram ir sava gaume, un ja kādam pasākums nav paticis, tad tas ir "akzeptabel".

Katrai vadziņai savs arājiņš
/pasaulslavenais mākslinieks A.Pētersons/ :D
Publicēts: 02.10.08 10:56
 citēt
Uij, es tak ar gribeeju izteikt Laba atzinjas gan pasaakumam, gan galvenokaart organizetajiem, gan ari meistariem, kas bij atveeleejushi savu laiku, daloties ar mums! Viikends bij gan izgliitojoshs, gan izklaideejoshs! Un...pashi vainiigi tie, kas palika neapmierinaati ar kaut ko. Cilveeki tak muuzha garumaa attiistas, un ar laiku, iemaacaas ari NeNoKaa guut maaciibu! Lunim PIECI, par formuleejumu - DOMAASHANA!
Publicēts: 02.10.08 11:22
 citēt
uhh, papūlējušies gan atsauksmes sarakstīt :)
bet labi jau ir, ka katram savs redzējums un secinājums par to visu.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >