belladonnai patīk diskusijas... Nu izlasīju visu šito un atklāti sakot domāju, ka 4K nedaudz nepareizi noformulēja to savu domu sākumā, bet nu vienas jaunkundzes sacepšanās tādā mērā ir uzjautrinoša:P
Man bieži nākas fočēt vecas, apaļīgas pusmūža tantes, reizēm arī diezgan palietotas prostitūtes, sievietes ar lieliem deguniem, nošļukušām krūtīm, piemēram, un es VIENMĒR, saproti, V-I-E-N-M-Ē-R uztaisu praktiski jebkurai no viņām bildi, kuru ievietojot oho.lv, teiksim, viņai uzrakstītu pat tāds skaistuma baudītājs kā tu.
Citiem vārdiem sakot- jā, ir iespējams nofočēt gan izplūdušu sievieti, gan ar ne-tvirtām krūtīm, gan ar milzu degunu, gan čupā zobiem tā, ka viņa izskatās pēc smukulītes. Jei bogu, ir iespējams!!! Visu nosaka rakurss un gaisma.
Piemērus, protams, šeit nerādīšu, bet, ja kādreiz būsi pie manis, atceries pavaicāt- datorā tie ir!
Jāsaka, ka man pat skaistās modeļu tipa daiļavu fotosesijas fočēt patīk daudz mazāk, jo tajās nav nekāda izaicinājuma.
Jā, un vēl- par visiem šajā diskusijā dalību ņēmušajiem divkošiem, kuri regulāri balso 777 par tukšām bezsatura smuksejaino tvirtpupu 17- gadnieču bildēm- neņem viņus vērā, tie ir kompleksi, kuri liek viņiem tā blaaa-blaaa-blaaa murgot šajā topikā...tu esi normāls, gribēt smukās nav nekas nenormāls. Viņi paši gribētu, ja tik varētu tādas dabūt...Tomēr- ja runa iet par FOTOGRĀFIJU, tas ir kas cits, to tev ja ne jāizjūt, tad vismaz jāmēģina saprast!
Annir:beidzot arii vienkosis saciija savu vaardu... un kad es esmu kaut ko bildis par siekaloshanos - te plivinājuši lozungus - sieviete ir skaista plika - davai vairaak tos 17gadīgos tvirtpupus - sviests... TAS, kas ir vajadzīgs reitingam - var redzēt pat bildes vaļā neverot, galvenais, lai jauna, smuka, plika un debīlā pozā... diemžēl tēmas rosinātājs domā tajās pašās kategorijās un arī cenšas to rādīt caur sava "aprāta" prizmu - cik veiksmīgi? To jau jūs paši te lemjat...
Tikai tu aizmirsti, ka šīs kategorijas cilvēkam daba ir ielikusi šūpulī. Līdz ar to tas ir NORMĀLI. Liekas, ka vairumam no šīs diskusijas dalībniekiem tas nav pieņamami savu mazvērītbas kompleksu dēļ.
Belladonna:Kāda jēga ir šadai uztaisītai bildei,a, Portreti? Un lai cik tā bilde nebūtu teicama vai izcila, palasot fotogrāfa pausto attieksmi pret lietām, šķebinoši kaut kā paliek... Dažiem fotogrāfiem ieteicams laikam pievērsties būtu plastiskajai ķirurģijai... Vai laba fotogrāfa uzdevums tomēr nebūtu spēt skaistumu plašāk tvert un parādīt to īpašo un neatkārtojamo, kas cilvēkā ir...nevis pielikt klāt to, kas nav, maskēt un slēpt? Vai par labu atzīt tikai kaut kādus 2008 gada sazin kā noteiktus standartus??? Vai fotogrāfs nesaprot, ka...tādā veidā veicina neko labu...? Kam gan par to domāt, ka tik čaukst kabatā...
Annir:aga - tad ej un dzīvē priecājies. Turi sev blakus kādu prieka objektu un dzīvo laimīgs. Tak laikam nepietiek prāta un naudas un pāri paliek tikai lētas fotogrāfijas un salvetes
Vispār, ja tā padomā, tev tiešām ir taisnība- vizuāli skaists cilvēks nevar būt saturiski īsti vērtīgs! Nu, un ko darīt, visiem jau nevar tās naudas un prāta būt pietiekoši, vai tad par to jāņirgājas?
....man patīk bildēt to kas man patīk un neko citu es nebildēju
Tā ir vairumam šī portāla apmeklētāju, paskaties taču, ko viņi fočē! P.S. Es redzu, ko fočē arī mani studijas īrētāji... 9 no 10 gadījumos tā ir slaida jauna meitene ar pievilcīgiem sejas vaibstiem.
Resp., ja tā rīkojas vairums, tad tas ir NORMĀLI, loģiski, vai ne? Jo pretējā gadījumā būtu jāsāk domāt, ka normāli ir be gay.
Belladonna:alvil, visi, kam ir interese par manu personību vai sniegumu, gan jau ka būs izpētījuši...manu galeriju... Un savus spriedumus izdarījuši... Jo profila statistika ir neslikta... Un ko Tu ar to gribēji teikt??? Un ko panākt?
šķiet, ka gribēju pateikt, ka pirms, ko runā, pāris reizes pārdomā! Laikam tā.
man gribētos, lai tie, kas piesauc "mākslu", sakot, ka te vai tur tās nav vai gluži pretēji - ir, vispirms nodefinētu šo terminu - māksla. wot pasaki, kas foto ir un kas nav māksla, tad arī var tālāk runāt, vai blogeru bildēs ir vai nav māksla. un to, vai sieviešu miesa fotogrāfijā ir vai nav māksla! pīs!
Belladonna:pieprasījums tieši uz sieviešu miesu fotogrāfijām Kā šo fenomenu izskaidrot? Kādam ir versijas???
Domāju, ka vainīga atkal būs māte daba un pamatinstinkti.
Škrobe, ne, foršāk būtu, ja vīrieši gribētu nevis smukās un tvirtās (fočēt, aplidot, iekarot), bet gan, piemēram, LU filologus beigušās...vai galerijā "Azur" strādājošās...? A to tie idiņi pēc izskata izvēlas...
patīk / nepatīk. kā sieviete patīk, kā cilvēks patīk, kā māksliniece nepatīk, kā modelis nepatīk. vai: kā sieviete nepatīk, kā cilvēks patīk, kā māksliniece patīk, kā modelis patīk.
Portreti:A to tie idiņi pēc izskata izvēlas... Fenomens, vai ne!!!???
točna fenomens! itkā fotogrāfija būtu vizuāla māksla un itkā fotogrāfam būtu patīkamāk fotogrāfēt un skatītājiem aplūkot patīkamākus uz uzlūkošanu organismus. atceramies Šlosers ko teica.
4000: Pats esmu novērojis ka tās bildes kuras man šeit fotoblogeri piesmej...draudziigajaa portaalaa tauati patiik labaak nekaa taas kuras fotoblogeri atziist par labaam esaam
A tu paprovē ielikt piemēram photodomā, ja nebūs reakcija - bilde sūds - ja būs tas labi - tās arī patiks pārējiem Latvieši kā tauta ir dīvaina, pilns ar skauģiem, īgņām utt., citreiz pat kaunos par savu tautiešu izdarībām... Šeit fotoblogā esmu to mazāk novērojis, bet bija kādreiz tāds aktīvs forums fotki.lv - vot tur cilvēki (fotogrāfi) - reāli snobi un pretekļi (pārīts arī te tādi ir, bet nu bez viņiem nu nekādi ) Savā ziņā es tev piekrītu, galvenais lai tautai patiktu.... tie jau ir bilžu saņēmēji, vērtētāji un/vai pircēji, kad tu esi dzirdējis, ka kāds fotogrāfs no kāda cita bildes būtu pircis?
Hmm. Interesanti sanāk...Tu (Beladonna) tiešām velc patiesību uz savu pusi un piesaisti to savam viedoklim. Bet kāpēc? Tikai tāpēc, ka Tev tas liekas nepareizs? Kā tad ir ar katras personas unikalitāti, ar to, ka katrs ir personība (neiet runa par to laba vai slikta)?? Tu saki, ka negribi sēdēt, klusēt un noskatīties, bet tas džeks (4000) arī varbūt negrib. Viņam ir sava pozīcija un tā NAV nepareiza tikai tāpēc, ka vairākums nepiekrīt. Kas vispār ir patiesība??? Kas ir labi un kas ir slikti? - Ne vairāk kā sabiedrības standarti. Kas ir kompleksi - ne vairāk kā tās pašas sabiedrības vēl viens standarts (pareizāk būtu gan - Nestandarts). Mani vispār fascinē visa sabiedrības rašanas teorija - vairākums lemj un pofig - kā būs, tā būs. Un devianci kritizē laikam jau no pirmiem deviantiem. Protams, sabiedrība jākontrolē, bet nevajag taču uzspiest savu viedokli, savu redzējumu. Redzi, nav vienkārši, jo visa šī (proti - sabiedrība) konfliktē jau no pašiem pamatiem. Beladonna, Tu saki, ka šamais rīkojas nepareizi, ka šamā vārdi ir nepareizi. Bet kāpēc? Tev viņi liekas nepareizi, man viņi liekas (varbūt) nepareizi, bet tas nenozīmē, ka tas tā patiešām ir. 4000 - kā jau bija pieminēts šajā threadā un no manis teiktā - nav definējuma kas ir skaists un kas nē. Nav un nebūs. Daudz un dažādi esam, spriežam un domājam savādāk. Un tas ir labi. Beladonna, vot pārlasi visu ko esi sarakstījusi un izmet pārmetumus ārā - atstāj TIKAI padomus.
Belladonna:Kāda jēga ir šadai uztaisītai bildei,a, Portreti? Un lai cik tā bilde nebūtu teicama vai izcila, palasot fotogrāfa pausto attieksmi pret lietām, šķebinoši kaut kā paliek... Dažiem fotogrāfiem ieteicams laikam pievērsties būtu plastiskajai ķirurģijai... Vai laba fotogrāfa uzdevums tomēr nebūtu spēt skaistumu plašāk tvert un parādīt to īpašo un neatkārtojamo, kas cilvēkā ir...nevis pielikt klāt to, kas nav, maskēt un slēpt? Vai par labu atzīt tikai kaut kādus 2008 gada sazin kā noteiktus standartus??? Vai fotogrāfs nesaprot, ka...tādā veidā veicina neko labu...? Kam gan par to domāt, ka tik čaukst kabatā...
a tu nerunā tik daudz,labāk ka saliec savas brīnišķīgās idejas bildītēs un satriec mūs
A tu paprovē ielikt piemēram photodomā, ja nebūs reakcija - bilde sūds - ja būs tas labi - tās arī patiks pārējiem Latvieši kā tauta ir dīvaina, pilns ar skauģiem, īgņām utt., citreiz pat kaunos par savu tautiešu izdarībām...
par photodom (man šis saits patīk, bet es praktiski nevienam nevērtēju darbus< - lai man neteiktu ka pērku savu reitingu) 1. no dzīves- lielisks fotogrāfs uzraksta meitenei lai ieliek pati savu bildi (ne visai veiksmīgu) PĀRBAUDEI, pašam bail ka nezūd reitings 2. jauniņā saņem vēstuli- tu ej pie visiem un balso, tad par tavām bildēm arī daudzi balsos 3. modele atver savu niklapu un liek citu fotogrāfu bildētas savas bildes (tur tā drīkst) bez norādes uz autoru, jo daudzi esot lūguši viņus neuzrādīt- un te uzreiz parādās īstais bilžu novērtējums, nevis pēc principa- tu man , es tev Un netīšām viena bilde aiziet topā , bilde tiek izņemta jo daži "guru" izdara spiedienu, apmēram tā- ja to neizņemsi, vairāk tevi neaicināsim.
Tāds ir apmēram tas katls arī tur- un ja kāds domā, ka kaut kur ir viss uz godīguma principa, tad stipri kļūdās!!!
Belladonna:"..a tu nerunā tik daudz,labāk ka saliec savas brīnišķīgās idejas bildītēs un satriec mūs.. " Kādus tādus jau atkal Jūs...??? Un...Runāšanai pietiek ar fišku, kas smadzenēs, darīšanai vajag vēl daudz ko...
Tās bildītes, kas mani ir un kuras izsveru esam par likšanas vērtām es lieku, satriecu, nesatriecu, patīk, nepatīk...man jau mazāk interesē un tāds nav to mērķis... Kā jau Annir teica, es neesmu fotogrāfe, man ir viena fotokamera, ar nolietojumu 3 gadi nebūt ne perfekti piemērota manām šodienas idejām, viena nelielas ietilpības atmiņas karte un Cs kaut kāds tur uz datora, kas ne īpaši piemērots apskatei un apstrādei, pat statīva jau kādu laiku nā-ni(bija par smagu), lielā mērā tas ar ir viss...,ā vēl ir zibspuldze, kurai nav man iegādāti akumulātori...Un ar zināšanām par fotogrāfēšanas tehnikām,objektīviem un tehnisko pusi kā tādu,utt...diemžēl es varu tikai sasmīdināt, tur ir robi kā krāteri uz mēness, kuri arī pabieži liek sevi manīt....Šeit esot tos aizpildīt neizdodas...jo nekādu normālu kritiku sagaidīt nevar, nav no kā...jo neviens neiedziļinās bildēs, kas nesaista...nav tur kāda burvīga meitene vai kaut kas tāds,kas visiem patīk... iekrīt acīs...tā teikt...un tā kritika , kas ir reti ir saturīga, bieži aizskaroša.... Un nebūt ne vienmēr nesu kameru līdz...Saprotams, ka nepelnu ar to maizi...Tādejādi savās fotogrāfa-nefotogrāfa izpausmēs esmu stipri ierobežota. Pie tā daudzas idejas apstājas...Bet tie, kuriem iespējas nav ierobežotas, dažreiz ir aprobežoti...
traljaljaa utt. Muus, tos kuriem nav saprotama tava cepshanaas
Belladonna:"traljaljaa utt. Muus, tos kuriem nav saprotama tava cepshanaas " Tevi kāds ir izvirzījis Jūs pārstāvēt? Un kurš tad tieši... Man gan ir skaidra tava cepšanās, Tu esi kāzu fotogrāfs...zīmogs un punkts, jāpārstāv brends, jādomā par savu iztikšanu...
nja. Bija glupi iesaistīties domu apmaiņā ar tik kareivīgu personu. Sory, turu muti un pievēršos pareizajām domām
Belladonna:4000 intelekts ir graujošs... Tu noteikti neesi spējīgs uztaisīt smuku bildi ar pēc taviem ieskatiem nesmuku modeli. Par to stāsta Tava daiļrade, kas te vērojama... Tev vispār būtu jāaizliedz fotogrāfēt, jo saprašanas par skaistumu Tev ir stipri pamaz...un Tavas bildes arī citiem var tikai tādu nepareizu saprašanu iedzīt!!! UN, izskatās, ka ne jau fotogrāfija tevi interesē... Labs fotogrāfs prot gan... fotogrāfēt nestandarta modeles un saskatīt un izcelt to īpašo un nestandarta skaistumu...Turklāt, viņš pat nemaz nefotogrāfētu tās modeles, kuras uzskati par skaistām...jo viņam tas nez vai šķistu interesanti un fotogrāfēšanas vērts...
Tipisks nesmukas sievietes domu gaajiens
Tipisks aprobežota egoista domu gājiens. 4000, un sevi uzskati par skaistu? Padomā cik procentiem divkājaino tu varētu šķist pievilcīgs ar tik absurdu domu gaitu, un tici man - tur vairs nekādam izskatam nebūtu nozīmes, jo tu jau sevi degradē ar tādu domāšanu.
rezultāts: tikai 84 skatījumu un neviens balsojums !
Tātad laikam turpināshu bildēt tikai smukās....piedod Belladonna
Tur bija viens izcili, tas bija kāds cits iemesls, visdrīzāk, ka nelietīga bildes te ievietošana, bez atļaujas, kādēļ to dzēsi... Bet nevar nepiekrist...tam, ka ja bildē nav kaut kas acij pierasti tīkams blogs to neskatās, nekomentē, nevērtē, nesaprot... galu galā, te taču daudziem pats svarīgākais uz pasaules ir reitings...Un cilvēki atsakās no saviem imho mēģinājumiem, paliekot pie kaut kā tāda, kas visiem, vai vismaz kādai daļai patīk... Cilvēciski, nemāksleniecisa pieeja... atvēru, aizvēru, te nekā interesanta nav, ejam tālāk, ,re skaista meitene, forši, lieku 555, te... nu tāda fui, pē, nu visām bildēm tā kā nevar likt 555, šajai nelikšu...Kaut...
Kaut gan bildi neredzēju, tāpat skaidrs, ka vaina nebija meitenē, bet tajā ka tu neprati viņu nobildēt. Jebkuru cilvēku var skaisti nobildēt.
"Smuki - Nesmuki". apmēram kā "patīk - nepatīk". kas smuks - patīk, kas nesmuks - nepatīk, un smuks kas patīk un nesmuks, kas nepatīk. man draugos 1 Zaķis nojautāja kā man patīk. teicu, ka manuprāt, kautkas vidējs starp paradīzes ainām "Sargtorņa" izdevumos un gleznām Centrāl Kolhōz Tirgū 50-jos gados. bet ka laikam jau kādam patīk, reiz ne bez panākumiem SHITādas bildes taisa - malo togo, varbūt tā ne sliktas gaumes, bet paklanīšanās sliktai gaumei pazīme.
nu, atbild man: "Jūs esat tipisks Letiņš ! Redzot kad kāds ir komerciāli veiksmīgāks un izdarīgāks Jūs neko citu nevariet (pareizi "nevarIEt" pavēles izteiksmē, stāstījuma - "nevarAt" citētāja piezīme) kā liet virsū mēslus un drazas! Pārsūtīju uz info@djenginamhujovojefotovam.lv , lai izlasa un zin (pareizi "zinA") (te komata pietrūkst) ko par viņiem saka Diženais mākslinieks (prasās pec kādas domuzīmes, komata vai "un") visu domubiedru grupu aktīvs padomdevējs Haraldu Elceris .... Veiksmi nevēlu. Visu gaišu !" un nobloķe. tad nafig jautāja, kā man tīk.
bet mans Igauņu draugs Matti saka vienkārši - Jeslji mnje cjtoto nje nravitsja, togda ja prosto govorju, cjto eto gavno!