forum.gif
Smuki Nesmuki
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Smuki Nesmuki
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.09.08 19:37
 citēt
+ haralda draugam Matti
Publicēts: 11.09.08 19:38
 citēt
Beladonna - pietiek tak muti virināt vienreiz!!! Aizej nobildē pa šo laiku kko, vai izdari ko lietderīgu! :face-devil-grin:
Publicēts: 11.09.08 20:20
 citēt
man patīka piedāvātās opcijas:
1. nobildēt kko
vai
2. izdarīt kaut ko lietderīgu

tas nozīmē, ka Belladonnas bildēšana nav nekas lietderīgs, kā arī kaut kas liederīgs noteikti nav bildēšana. :D

p.s. zinu jau zinu, ka tā tas nebija domāts, es tikai jokus dzenu, tā teikt. :)
Publicēts: 11.09.08 20:32
 citēt
kā kuram, kā kuram... :)
Publicēts: 11.09.08 23:50
 citēt
deabbate:Beladonna - pietiek tak muti virināt vienreiz!!! Aizej nobildē pa šo laiku kko, vai izdari ko lietderīgu! :face-devil-grin:

... bet vai tev neliekas, ka viņa visu laiku dara ko lietderīgu :) VIŅA AIZSTĀV SAVU VIEDOKLI!!! un kā vienmēr sava viedokļa izteikšana tiek bargi nosodīta :D:D:D
VAI TU SPĒJ SAVU VIEDOKLI AIZSTĀVĒT ??? vai tikai bārstīt replikas :D, bet lai saprastu viņas domu ir nedaudz jāpamoka smadzenes... bet daudziem ar melnu kastīti rokās , kuru rotā maģiskie vārdi Canon, Nikon, Zenit un citi, smadzeņu naf (tās no domāšanas slinkuma palikušas kūtras), un spēj tikai reducēt murgaini nesaprotamas frāzes... un domā , ka ir baigi gudri... lieli varoņi!!!
...tagad izlasi savu rakstīto, padomā un uzraksti ko reāli argumentētu pret viņas rakstīto:)
Publicēts: 12.09.08 05:18 labots
 citēt
:face-crying::face-grin:
Publicēts: 12.09.08 08:50
 citēt
ak dievs, jūtos dziļi aizskarts, iešu reducēt savas murgainās domas esejai uz Harvardu :face-crying:
Publicēts: 12.09.08 08:55
 citēt
ā, un Haiduk, palasi 3lpp. rakstīto, man liekas es diezgan argumentēju. :face-devil-grin:
Publicēts: 15.09.08 15:38
 citēt
a frends ģeniālu formulējumu iedāvāja: "labas bildes viņiem ir tās, uz kurām viņi labi izskatās (nu, patīk sev, tiktāl nekā jauna!) un uz kurām viņu ienaidnieki slikti izskatās".
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt