vakar biju, šodien vairs nēesmu haiduk, kāda vēl norietināja? DD vienmēr atradīsies argumens, pofig, pamatots vai nepamatots..! es pateicu kas un kā bija, pēc tam jau tur izvērtās citas tēmas.
aigarsa:vakar biju, šodien vairs nēesmu haiduk, kāda vēl norietināja? DD vienmēr atradīsies argumens, pofig, pamatots vai nepamatots..! es pateicu kas un kā bija, pēc tam jau tur izvērtās citas tēmas.
tad vēl vairāk jādomā kā spožumu atgūt... ar jaunu skanējumu- pirtiņas VAKARZVAIGZNE
mēs nevienam neteiksim. :face-angel: un galu galā, ja jau vēl nav diploma, tātad arī hipokrāta zvērasts vēl nav dots. īstais brīdis, kad to izmantot (kamēr vēl var)!
MartiniBaby:niikuli .. pacienti, kuri nedoma ar galvu un iekulas stulbas mediciniskas problemas, kas jarisina kjirurgjiski
Satraukumam nav pamata...
aaa, Tev tā pašam nekad nav gadījies? Kad (ptu ptu ptu) man vai kādam no ģimenes locekļiem kas gadīsies, es ceru, ka ar Tevi ceļi nekrustosies, jo īpaši iepriecināta nejustos, ja manis ārstējošs ārsts mani vai kādu citu saukātu par nīkuli...
Come on ... runa iet iet par kurioziem gadijumiem, un mulkjigi parasti ir VIRIESHI - UROLOGJIJA!!! Bet tas butu beidzot normali, kad PACIENTI saktu izveleties AARSTUS!!!
Nu vienalga, kāds TEv tas pacients... Ārstam ir jāpiemīt tolerancei. Un tas neatiecas viens uz ārstiem
alvils:man vienalga, kā saukā, ka tik dod īstās zālītes!
BaldeJāni, vai ko īsti Tu gribi? Es varētu pieteikties uz smieklu gāzi, bet citādi viskas jau noprovēts
Aha, esmu dzirdējusi šos "normālos bazarus", kad klients tikko izgājis un nu visi ārsti/frizieri/pavāri/vaikastur vēl metas to aprunāt, apsmiet vai kādi apsaukt.
SL:Tu smej? Ieej ss.lv un tur dabūsi pa 10 Ls gramā
Es taču tikai jokojos.
es jokoju līdz bet nu tā ir taisnība, par ko pašai vienvakar, kad pētīju ss.lv un uzdūros uz kaudzi salviju tirgotāju, jo izrādās tā ir legāla- gandrīz acis izsprāga
HAHA, Haiduk! Būs kārtīgi desošana līdz rīta agrumam Bet vispār -nevar šitā jokot. Takš cilvēkiem maz vajag - palaidīs pasaulē pīli, ka Haiduka pirtī notiek filmas Krustēvs cienīgi skati
MartiniBaby:jaa un noklut aiz restem!!! iedomajies ALVIL, kamer es aiz restem, Tu tikmer ar maniem " medikamentiem" arstesies, pat SAUSINJUS droshi vien man netnesiisi..
KAD bus iespeja, atbildeshu uz visiem TEV interesejoshiem jautajumiem!!!
taa DER???
nu tad tev jaanaka uz pirtinju, man tieshi ir viens jautaajums, ko pajautaat mediciinas speciaalistam
MartiniBaby:jaa un noklut aiz restem!!! iedomajies ALVIL, kamer es aiz restem, Tu tikmer ar maniem " medikamentiem" arstesies, pat SAUSINJUS droshi vien man netnesiisi..
KAD bus iespeja, atbildeshu uz visiem TEV interesejoshiem jautajumiem!!!
taa DER???
nu tad tev jaanaka uz pirtinju, man tieshi ir viens jautaajums, ko pajautaat mediciinas speciaalistam
nabaga mediķi, pat, tusiņos nav miera.... tā jau klasika, kā uzzina, ka dakteris, tā sākas... " man te vienā vietā tāda dīvaina sajūta..."
SL:HAHA, Haiduk! Būs kārtīgi desošana līdz rīta agrumam Bet vispār -nevar šitā jokot. Takš cilvēkiem maz vajag - palaidīs pasaulē pīli, ka Haiduka pirtī notiek filmas Krustēvs cienīgi skati
Pēc visa, kas jaf ir palaists no nebijušajiem pie manis ZINOŠAJIEM .... , skādēt vairs nevar, vienīgi tikai slavenāku padarīt šo pasākumu
...starp citu SL... Baltais pulverītis vislabāk ir safasēts pa 50 gr. ... kad sportoju- tā bija glikozes deva dažus mirkļus pirms starta ...