Mja, nu liekas šī bij the best ever for ever Biju patiešām pārsteigta par apsveikšanu. Goda vārs, neko tādu negaidīju, tāpēc -liels paldies. Tas bij mīļi Ceru, ka kā sezona sāktā, tā tā turpināsies Bij jauki
Nu mjā, es ar secināju, ka pēriens bijis labs, jo skanēja teju vai visa pirts ar aigara skaļajām vaidām kurš pēctam no pirts izskrēja un leca baseinā un aiz viņa ar paceltu galvu un slotiņu rokā gandarīts sekoja pluume skats pa rubli, hehehe
oj, fočiks somā gulēja ir noķerti kādi trīs kadri un tajos pašos viens alvils vien k-kā man nevedās vakar bildēt, jo bija viskā cita tik interesanta mjā, kā jau vakar smējos, jāiet man par asistentu bildēšanas sesijās tīri labi man padevās modeļus visādi appušķot un izgrozīt
Bija jauki- jaunas sejas, jaunas pazīšanās, veco atkaltikšanās Paldies par apsveikumiem un dāvanām Mēģināsim turpināt aizsākto stilu... lielumlielam vairumam patika Mans vērtējums- viena no labākajām pirtiņām!!!!!! ... bet ir arī viens liels bet.... tomēr ir jāiemācās uzvesties un cienīt cita darbs- šoreiz par foto sesiju, telpu un ap to... tie kuri atteicās no ši pasākuma, varēja gan netraucēt tiem , kas pieteicās un darbojās, jūs tai vietā bijāt lieki!!!- bija tomēr nepatīkami skatīties uz tiem diviem zviedzējiem (savādāk nenosauksi), kas atteicās, bet visu laiku līdā lūrēt (kā nūdistu plumalē) un ļoti traucēja ar savu ironisko uzvedību. Bet nemēģiniet neviens atpazīt sevi... ... tikai pārdomām.
Tā kā man ir skola otrdienās,visa jautrība iet man secen Nu apsveicu gaviļniekus,apskatījos,ka visi dzīvi ar sārtiem vaidziņiem nākamreiz palikšu līdz metīs laukā
SL:Haiduk, ceru, ka manu organizēšanos pa istabiņu neņemsi ļaunā Neko darīt, ka durves neviens neslēdza ciet un ejot garām gribējās pakoriģēt
Es ne uz vienu neņemu ļaunā, jo es nebiju procesā , viss bija labi, bet tas mans aizrādījums ir tiešām jāsaprot burtiski!!! www.fotoblog.lv... tomēr bija nopietns darbs, kuram ļoti traucēja puiciski bravūrīga uzvedība ... un kas fotografēja, to vislabāk izjuta uz sevi- ieskaitot arī meiteni- kura saprata, ka tiek izsmieta. pie sevis iedomājos, kā ko tādu uztvertu Annas -Marijas fotoplenērā, vai Arhipova Masterklasē... domāju kāviens garantēts un derēja arī. BET TAS ABSOLUTI NEIESPAIDOJA VAKARA GAITU UN NOSKAŅU!!!