forum.gif
Haiduka pirtīņa atklāj sezonu!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Haiduka pirtīņa atklāj sezonu!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.09.08 14:21
 citēt
coop:
aigarsa:coop, tu biji tas..nu tas kurš uz taa mocha nu taads tur uzliida kopa ar to meiteni ja? :)
pirtinja..jaa, laba! Pluumei paldies par peerienu :)

nu jā es uzlīdu.. :D :)
gaidu bildītes uz bergs.kristaps@gmail.com

i neceri- es biju slinks un nenospiedu ne reizi slēdzi :)
bet tev jauzraksta GuntisR PM... liekas viņš līdz pirmdienai nebūs... viņs tevi pa gabaliņam sabildēja :D
Publicēts: 17.09.08 15:31
 citēt
Haiduks:
SL:Haiduk, ceru, ka manu organizēšanos pa istabiņu neņemsi ļaunā :D Neko darīt, ka durves neviens neslēdza ciet un ejot garām gribējās pakoriģēt :D

Es ne uz vienu neņemu ļaunā, jo es nebiju procesā :):):), viss bija labi,
bet tas mans aizrādījums ir tiešām jāsaprot burtiski!!!
www.fotoblog.lv...
tomēr bija nopietns darbs, kuram ļoti traucēja puiciski bravūrīga uzvedība ... un kas fotografēja, to vislabāk izjuta uz sevi- ieskaitot arī meiteni- kura saprata, ka tiek izsmieta.
:):):) pie sevis iedomājos, kā ko tādu uztvertu Annas -Marijas fotoplenērā, vai Arhipova Masterklasē... domāju kāviens garantēts :D un derēja arī.
BET TAS ABSOLUTI NEIESPAIDOJA VAKARA GAITU UN NOSKAŅU!!!

Daļēji nesmuki bija arī tas, ka UZDOTS JAUTAJUMS, vai grib FOTOGRAFET atsevišķā telpā par tādu un tādu maksu, tak bija visiem! Cik sapratu tikai DAŽI Piekrita... Nu un jā... Tad jau atkal jālasa Haiduka komentārs... Bez maz durvis jāslēdz ciet!

Bet nu visu cieņu modeļiem par izturību!
Publicēts: 17.09.08 15:35
 citēt
Vispār - paldies modelei un īpaši - cepuri nost COOP`am par uzdrīkstēšanos :) moloģec :D

Kkad bišku vēlāk nosūtīšu tev bildes - bet nu tas būs vēlāk....
Publicēts: 17.09.08 15:43
 citēt
aigarsa: :face-grin:
Nakossreiz ar divaam slotinjaam.....
Publicēts: 17.09.08 17:18
 citēt
alvils:SL, man jāpateicas Tev par to, ka es vēl šodien "planēju". :D
Un sūti šurp (alvils.es@gmail.com) tās trīs bildes! :)

paldies Tev SL es arii :D
Publicēts: 17.09.08 18:07
 citēt
Haiduks:
SL:Haiduk, ceru, ka manu organizēšanos pa istabiņu neņemsi ļaunā :D Neko darīt, ka durves neviens neslēdza ciet un ejot garām gribējās pakoriģēt :D

Es ne uz vienu neņemu ļaunā, jo es nebiju procesā :):):), viss bija labi,
bet tas mans aizrādījums ir tiešām jāsaprot burtiski!!!
www.fotoblog.lv...
tomēr bija nopietns darbs, kuram ļoti traucēja puiciski bravūrīga uzvedība ... un kas fotografēja, to vislabāk izjuta uz sevi- ieskaitot arī meiteni- kura saprata, ka tiek izsmieta.
:):):) pie sevis iedomājos, kā ko tādu uztvertu Annas -Marijas fotoplenērā, vai Arhipova Masterklasē... domāju kāviens garantēts :D un derēja arī.
BET TAS ABSOLUTI NEIESPAIDOJA VAKARA GAITU UN NOSKAŅU!!!

Nezinu kurš kuru apsmēja vai neapsmēja, bet daudziem, tai skaitā man, patika iesaistīties, jo atvērtās durvis burtiski vilka uz turieni, jo kā nekā liela daļa bija sadrūzmējusies tieši tur. Tātad - kur kļūda? Kļuda tur, ka durvis bij vaļā. Vajadzēja tās slēgt.
Domāju arī, ka kaut ko esi pārpratis, ka kāds kādu apsmēja. Daudzi bija manāmā reibumā un jokus plēsa pa labi pa kreisi un ne par modeļiem, fotogrāfiem vai vēl kādu!
Ja nu tomēr Tev liekas, ka apsmēja, tad varbūt būtu godīgi pateikt tieši kas, lai tas cilvēks pats var sevi attaisnot! :) Un būs miers mājās!
Publicēts: 17.09.08 18:19
 citēt
Paldies arī tiem, kas atsūtīs bilds ar mān VESELĪGI SĀRTO seju!
Tā sēj Tev tik sarkan sanāc,ka baiga ņemšanas ar krāsem...
Publicēts: 17.09.08 18:26
 citēt
Jā nu es arī kādu bildi labprāt sagaidītu uz sandra@slfoto.lv :face-glasses:
Publicēts: 17.09.08 19:07
 citēt
SL:Jā nu es arī kādu bildi labprāt sagaidītu uz sandra@slfoto.lv :face-glasses:

viena melnbalta būs. :P
Publicēts: 17.09.08 19:20
 citēt
uztaisam kaadu kopeejo fotoblog shares vietu? =D
Publicēts: 17.09.08 19:29
 citēt
Un ja nu mana seja ar kkur paradas tad luudzu uz marcis@mbart.lv :))
Publicēts: 17.09.08 19:33
 citēt
Nu labi, manejas tad uz MR2@inbox.lv :)
Bet man liekas, ka vajag noorganizet vietu, kur visi samet visas savas bildes un tad katrs pats sevi meklee, ja grib...
Bet nu privaata izsutishana pa e-pastiem protams arii rulle... :D
Publicēts: 17.09.08 19:49
 citēt
Nu mjā, līdz šim neviens nav pametis ideju -kur kā kapēc. Tā jau būtu labi :) Savādāk, dažkārt pat nesagaidi savu bildi....
Publicēts: 17.09.08 21:13
 citēt
Alvil, točna zinu, ka tev ir viena laba bilde priekš manis :D nu moš ja kādam vēl ir droši uz lutums@inbox.lv :)
Publicēts: 17.09.08 21:37 labots
 citēt
Lutums:Vispār - paldies modelei un īpaši - cepuri nost COOP`am par uzdrīkstēšanos :) moloģec :D

a ko darīt ka es tāds bezkompleksains :D :face-devil-grin:
bet anyway , danke.

jo ja godīgi pats pirmo reizi pozeeju ;)
Publicēts: 17.09.08 21:44
 citēt
ekoist, bet nu kā - paņem hue/saturation - red - un pagriez nost bišk! :D
Publicēts: 17.09.08 22:32
 citēt
coop:
Lutums:Vispār - paldies modelei un īpaši - cepuri nost COOP`am par uzdrīkstēšanos :) moloģec :D

a ko darīt ka es tāds bezkompleksains :D :face-devil-grin:
bet anyway , danke.

jo ja godīgi pats pirmo reizi pozeeju ;)

nu un nemaz ar neslikti :face-devil-grin:
Publicēts: 17.09.08 23:31
 citēt
Lutums:Alvil, točna zinu, ka tev ir viena laba bilde priekš manis :D nu moš ja kādam vēl ir droši uz lutums@inbox.lv :)

daļa patiesības. :) viena (dažas) ir. bet par to "labi"... :) jebkurā gadījumā, aizsūtīšu. ;) man ir pāris bildes ar haiduku. Haiduk, uz kādu e-pastu Tev sūtīt? :face-surprise:
Publicēts: 18.09.08 00:20
 citēt
alvils:
Lutums:Alvil, točna zinu, ka tev ir viena laba bilde priekš manis :D nu moš ja kādam vēl ir droši uz lutums@inbox.lv :)

daļa patiesības. :) viena (dažas) ir. bet par to "labi"... :) jebkurā gadījumā, aizsūtīšu. ;) man ir pāris bildes ar haiduku. Haiduk, uz kādu e-pastu Tev sūtīt? :face-surprise:

:D:D:D uz Haiduka pastu
haiduks@inbox.lv
Publicēts: 18.09.08 00:34 labots
 citēt
SL:
Haiduks:t :D

Nezinu kurš kuru apsmēja vai neapsmēja, bet daudziem, tai skaitā man, patika iesaistīties, jo atvērtās durvis burtiski vilka uz turieni, jo kā nekā liela daļa bija sadrūzmējusies tieši tur. Tātad - kur kļūda? Kļuda tur, ka durvis bij vaļā. Vajadzēja tās slēgt.
Domāju arī, ka kaut ko esi pārpratis, ka kāds kādu apsmēja. Daudzi bija manāmā reibumā un jokus plēsa pa labi pa kreisi un ne par modeļiem, fotogrāfiem vai vēl kādu!
Ja nu tomēr Tev liekas, ka apsmēja, tad varbūt būtu godīgi pateikt tieši kas, lai tas cilvēks pats var sevi attaisnot! :) Un būs miers mājās!

:D:D:D
citēju sevi
Bet nemēģiniet neviens atpazīt sevi... :face-grin: ... tikai pārdomām.

Kāpēc tik ļoti uztraucies? :) kļūdu tur nebija un durvis bija vaļā speciāli :):):) teiksim, lai visi var redzēt, , arī tie , kas uz PM neatbalstīja šādu ieceri, ka arī šādā vakarā var tapt un var strādāt
Un ja ir šāds aizrādījums, tad tikai pārdomām, tikai lai pasākums iegūtu un nevis zaudētu . Arī cilvēki iegūst, ja iemācās ko jaunu- nedaudz uzvedības normas attiecīgās vietās...
Publicēts: 18.09.08 07:48
 citēt
Nu jā, es arī, tā tikai pārdomām...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mana pasta kaste vēljoprojām tukša ;) saprotu, ka tie desmit knipsētāji neko nav noknipsējuši un sagaidīt bildes nesagaidīšu :D
Publicēts: 18.09.08 08:06
 citēt
SL:Nu jā, es arī, tā tikai pārdomām...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mana pasta kaste vēljoprojām tukša ;) saprotu, ka tie desmit knipsētāji neko nav noknipsējuši un sagaidīt bildes nesagaidīšu :D

Arī apskatei bilžu naf :(:(:( un reportāžu naf- tikai divas. Laikam objektīvi aizsvīduši būs bijuši :D
Publicēts: 18.09.08 08:12
 citēt
nē,tagad visi kārtīgi apstrādā bildes...
Publicēts: 18.09.08 08:44
 citēt
es uz savām bilžām apskatījos, nu..... nav man tur nekā tāda reportāžas cienīga, blogeri ar limonādainām sejām :D nelikšu es reportāžu - ticiet man - nevajag :D
Publicēts: 18.09.08 09:12
 citēt
bildēm taču jāļauj nostāvēties (kā minimums mēnesi)! :)
Publicēts: 18.09.08 09:19
 citēt
zviedzha, tu man nepiezvanīji!:face-sad:
Publicēts: 18.09.08 09:33
 citēt
Lutums:es uz savām bilžām apskatījos, nu..... nav man tur nekā tāda reportāžas cienīga, blogeri ar limonādainām sejām :D nelikšu es reportāžu - ticiet man - nevajag :D

nu sākās :D
Publicēts: 18.09.08 09:48
 citēt
Lutums: nelikšu es reportāžu - ticiet man - nevajag :D

a es tomēr ieliku :)

www.fotoblog.lv...

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 18.09.08 10:19
 citēt
pelle:zviedzha, tu man nepiezvanīji!:face-sad:

Es paliku Rīgā! Un Haiduks solījās, ka Tev padošot ziņu - padeva?
Nē - es negribu novelt vainu uz Haiduku, bet es biju 99% pārliecināts, ka Tev neder tas punkts, ka palieku Rīgā un nākamajā dienā Ventspilī biju tikai 10:30!
Publicēts: 18.09.08 10:20
 citēt
man arii kadu bildi - elina@fotonoma.lv
Publicēts: 18.09.08 10:20
 citēt
taa, kaa esmu apgreidojies un sataisiijis sev maajaas sisteemu, kur varu savam arejam cietajam diskam piekljuut no arpasaules, tad varu piedavat blogeriem bildes uzlikt uz sava serverdiska, pec tam ari parejiem izdaliiitu.
ja nu kaadam ir velme, tad uz PM, tad ari pec tam visiem parejiem pateikshu, kam tas bus jazin.
Publicēts: 18.09.08 10:52
 citēt
zviedzha@inbox.lv
Publicēts: 18.09.08 10:57
 citēt
kaads nejaushi neatrada manu sudraba kjeediiti ar ēģiptes piekariņu??
fck..vot, pazaudeeju..
shajaa bildee daljeji redzams:
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 18.09.08 11:00
 citēt
nop
Publicēts: 18.09.08 11:15
 citēt
es uz tevi cereeju...hh...! :face-devil-grin:
Publicēts: 18.09.08 11:44
 citēt
zviedzha:
pelle:zviedzha, tu man nepiezvanīji!:face-sad:

Es paliku Rīgā! Un Haiduks solījās, ka Tev padošot ziņu - padeva?
Nē - es negribu novelt vainu uz Haiduku, bet es biju 99% pārliecināts, ka Tev neder tas punkts, ka palieku Rīgā un nākamajā dienā Ventspilī biju tikai 10:30!

Man ir atvaļinājums un būtu arī varējusi palikt Rīgā:face-sad:
Publicēts: 18.09.08 14:01
 citēt
tad gan tagad Haiduks ir vainīgs! :D
Publicēts: 18.09.08 19:50
 citēt
Ieliku vienu bildi - nu brāķis sanāca - sorry :face-plain: nedarīšu sev kaunu un arī coopam, jo biju viņu slikti nobildējis :)
Nekas ir arī labākas.
Vienu gan es gribētu aizrādīt bildes komentētajiem - ir nerakstīts likums - neaprunāt modeļus, fotografs vainīgs...
Publicēts: 18.09.08 20:04
 citēt
Tā bija tava bilde ar plikni un moci? (neievēroju autoru)
Ja jā, tad neviens jau tai bildei neapsprieda modeļus kā tādus, bet gan viņu emocijas. Nedomāju, kas tas butu tabu apspriešanai.
Publicēts: 18.09.08 20:12
 citēt
Mjā, nu žēl, neredzēju bildi.
Piekrītu, ka ne modeļos ir vaina...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5