forum.gif
Haiduka pirtīņa atklāj sezonu!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Haiduka pirtīņa atklāj sezonu!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.09.08 20:16
 citēt
SL:Mjā, nu žēl, neredzēju bildi.
Piekrītu, ka ne modeļos ir vaina...

Labi, ka neredzēji :D
Publicēts: 18.09.08 20:18
 citēt
Ai nu nebija jau slikta bilde. Vienkārši sanāca tā, ka konstruktīva kritika šoreiz bija ātrāk nekā piecīši sāka birt.
Publicēts: 18.09.08 20:20
 citēt
sorry ja kadam izchakareeju bildi.. pirmo reizi modeli teloju .. :)
Publicēts: 18.09.08 20:22
 citēt
Interesanti būtu palasīt sasara konstuktīvas kritikas kritērijus, nu tā - pa punktiem. :) Saška, pasaki kaut vai pāris teikumos - ko tu sauc par "konstruktīvu kritiku"! :)
Publicēts: 18.09.08 20:29
 citēt
Lutums:
SL:Mjā, nu žēl, neredzēju bildi.
Piekrītu, ka ne modeļos ir vaina...

Labi, ka neredzēji :D

nu nesaki tā - iespējams man patiktu.

Ļoti liela daļa dzīvo te pēc k-kādiem principiem. Ir principi kuriem piekrītu, kas skaitās tādi kā kopējie un obligatie, bet ir principi kas ir paša savi principi un kurus dikti grib katram uzspiest. Un šajā ziņā ir baigi jāprot laist pāri tos otrus principus.

coop, Tev vispār nav ko justies par k-ko vainīgam. Tev 10 balles jau vien par uzdrīkstēšanos. Un man kā skatītājam no malas likās, ka Tu vispār modelis ar pieredzi. Ja k-kāda konkrēta detaļa bildē nav sanākusi, tad tā tiešām nav Tava vaina, bet fotogrāfa. Fotogrāfam ir mute, lai pakoriģētu modeli. Fotogrāfam ir aparāts, rokas, kājas, lai mainīti savu pozīcīju ķerot labāku kadru. Vienvārdsakot - neķer neko pers.. ;)
Publicēts: 18.09.08 20:35
 citēt
Alvils, es nemāku kritizēt, bet viss, ko tur lasīju bija sakarā ar kadrējumu, moča apgaismojumu un vēl kaut kas (es jau esmu teicis, ka man ir ar atmiņu problēmas?) un modeļu emocijām. Man tagad jāskrien :)
Publicēts: 18.09.08 20:43
 citēt
Nu nebija jau tik traki :) kritika pa ģēlu, mocis par gaišu un bišku biju iekadrējis - precīāk nogriezis nabaga coop`am dibenu :) (sorry, tur viena fotogrāfa zipene bija pielipusi ;) ) Bet kā sāk aizskart modeli, da jeb kā kaut vai par kautrīgumu es bildi ņemu ārā, lai modelis nesāk justies vainīgs manu kļūdu pēc.
A tev coop, vēlreiz saku, moloģec un ja vēl zinot, ka pirmā reize - dubultmoloģec :)
Publicēts: 18.09.08 20:54
 citēt
Pret viņiem ir jāvēršās ar lielu troksni, nevis smīkņāt , kad kāds idiņš aprej modeli... un Haiduks viens pats zaudē savu "gaišo tēlu".
www.fotoblog.lv...
vai te kāds bro_tip aizrādīja par cūcīgu uzvedību
redzi, tagad dabuji tu... un tas būs regulāri, ja tautas vairākums uzreiz nenoreaģēs un šitiem tipiņiem un visi bariņā neaizdzīs aizgaldā vainīgo.
Publicēts: 18.09.08 20:56
 citēt
pelle:zviedzha, tu man nepiezvanīji!:face-sad:

Pelle, piedod , ja vari, bet laika trūkuma un vecās galvas dēļ, nedevu tev ziņu...
Publicēts: 18.09.08 21:04
 citēt
Ai nu, Haiduk, kuš kuš. Nevaik ar pers. apvainojumiem. Galu beigās, mēs katrs esam tiesīgs uz viedokli. Tajā ziņā, ja redzi, ka kāds k-ko smīkņā, vai lej samazgas, tad nevajag nolaisties līdz viņa līmenim un darīt to pašu. Šajā ziņā jābūt gudrākam un jāstāv tam visam pāri. :)

Kā kauliņš mētājas? Ko šodien uzmeti? ;) Un vai Buda sargā Tavu veselību? ;)
Publicēts: 18.09.08 21:20
 citēt
SL , vienmēr ir robežas līdz kurām var noklusēt :) . Es no tāda tipa komentiem dzēšu bildes ārā , a citi iebliež komentētājam pretī.
Publicēts: 18.09.08 21:29
 citēt
Skaidrs ka ir robežas :) bet nu, tās arī katrs po svojemu mēra ;)
Publicēts: 18.09.08 22:04
 citēt
Bet ja būs gribētāji tad varēšu nākamreiz arī pozēt :D :face-devil-grin:
Publicēts: 18.09.08 22:54
 citēt
coop:Bet ja būs gribētāji tad varēšu nākamreiz arī pozēt :D :face-devil-grin:

Iepatikās? :D :face-devil-grin:
Publicēts: 18.09.08 23:25
 citēt
Ja līdzās būs simpātiska (simpātiskumu nosaku es) modele, es arī! :D:face-devil-grin:
Publicēts: 18.09.08 23:30
 citēt
alvils:
Ja līdzās būs simpātiska (simpātiskumu nosaku es) modele, es arī! :D:face-devil-grin:

Tik skaties, lai simpātisks Tu liktos pašai modelei :D
Publicēts: 18.09.08 23:34
 citēt
nu īstenība ir ok .. ;)
bet bildēt tik un tā labāk..
bet kamēr nemāku labi kadrēt . tad varu arī ielīst kādam citam kadrā :face-devil-grin:
Publicēts: 18.09.08 23:46
 citēt
baigoti gari lasiit. Nezinu ko sarakstiijushi esiet.
Zinu tik to, ka riitu buus arii mans reports. shodien tik reaali uzmetu aci kas tur sanaacis. Ui..... Tik daudz feinu kadru :)

Tik daudz gribeetos ielikt, bet tak nevar :D:D

buushu pateiciigs par sava gjiimja bildeem.
Lai vai kaadas taas buutu. Jo neparastaakas, jo labaak :)

dambis@inbox.lv
Publicēts: 18.09.08 23:50
 citēt
Dambis:buushu pateiciigs par sava gjiimja bildeem.
Lai vai kaadas taas buutu. Jo neparastaakas, jo labaak :)

dambis@inbox.lv

Manējās tak jau no rīta saņēmi. A kur tas, ka esi pateicīgs? :face-devil-grin:
Publicēts: 18.09.08 23:51
 citēt
SL:Tik skaties, lai simpātisks Tu liktos pašai modelei :D

aR to gribēji pateikt, ka neesmu gana simpātisks? :face-surprise:
Publicēts: 18.09.08 23:57
 citēt
HO HO!!! riktīgi laba pirtiņa bija izdevusies, paldies Tev Haiduk par to vakaru... :) un piedod ka uzvedāmies diezgan cūciski, bet es ceru ka Tu saprati kas ar mums notiek... un neņēmi to īsti ļaunā... mēs smējāmies par pavisam citiem jokiem (kaut vai piemēram čīkstošs kopētājs - SL atceries? ;) ) un nevis apsmējām modeles...modeļus, vienalga, to kas bija tur tajā istabā mēs uztvērām diezgan nopietni... un arī galvā ienāca prātā doma ka mūs kāds var pārprast... tikai tagad nesakiet ka ja mēs to sapratām, kāpēc tad neuzvedāmies savādāk... savādāk tobrīd vienkārši nevarēja šā vai tā... :) peace un respect visiem :)
Publicēts: 19.09.08 00:01
 citēt
alvils:
SL:Tik skaties, lai simpātisks Tu liktos pašai modelei :D

aR to gribēji pateikt, ka neesmu gana simpātisks? :face-surprise:

nūū, a ko Tu gribēji teikt, ka ir arī tādas sievietes, kas nav gana simpātiskas? :P

ArchAngel, mjā, es par to čīkstošo jau biju aizmirsusi :) momenta glukz
Publicēts: 19.09.08 00:03
 citēt
riktiigais, tas ir vieniigais ko es atceros... tur veelaak gaitenii vispaar pakjeera kaut kas, tikai neatceros kas... :D
Publicēts: 19.09.08 00:05
 citēt
katraa zinjaa jaasleedz durvis naakamreiz ciet! :)
1. neviens nezinaas ko bildee, un ko +- drizumaa gaidiit galerijaas
2. neviens nezinaas ka HP bildeets, jo tas radot neobjektivitaati
nu un tml lietas :)
Publicēts: 19.09.08 00:05
 citēt
Aj, limonāde baigi raustīja aiz ūsām :D
Publicēts: 19.09.08 00:06
 citēt
sasar:Tā bija tava bilde ar plikni un moci? (neievēroju autoru)
Ja jā, tad neviens jau tai bildei neapsprieda modeļus kā tādus, bet gan viņu emocijas. Nedomāju, kas tas butu tabu apspriešanai.

Mans shots =)
 citēt
Nu a ko darīt ja mēs tādi limonādes kaķi esam... :D
 citēt
Tieši tā MR2 :)
Būtu bijušas durvis ciet, neviens i pat nesaprastu, kur 4 fotogrāfi pazuduši.
Bet bij vaļā un vesels bars pie tām. Skaidrs, ka pārējais bars ar tur līdīs.
Publicēts: 19.09.08 00:24
 citēt
es tāpat no notiekošā neko daudz nesapratu. :D durvis vaļā, durvis ciet - nekādas atšķirības. :face-glasses::face-kiss::face-surprise::face-plain::face-monkey::face-crying::face-angel::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 19.09.08 00:26
 citēt
SL:nūū, a ko Tu gribēji teikt, ka ir arī tādas sievietes, kas nav gana simpātiskas? :P

tas vēl ir jāsaka? nav pašsaprotami? nu, ja jāsaka, tad teikšu, ka kādi 98% no visām. ;)
Publicēts: 19.09.08 01:07
 citēt
MR2:
sasar:Tā bija tava bilde ar plikni un moci? (neievēroju autoru)
Ja jā, tad neviens jau tai bildei neapsprieda modeļus kā tādus, bet gan viņu emocijas. Nedomāju, kas tas butu tabu apspriešanai.

Mans shots =)

Nē, te runa gāja par citu bildi.
Publicēts: 19.09.08 09:10
 citēt
alvils:
SL:nūū, a ko Tu gribēji teikt, ka ir arī tādas sievietes, kas nav gana simpātiskas? :P

tas vēl ir jāsaka? nav pašsaprotami? nu, ja jāsaka, tad teikšu, ka kādi 98% no visām. ;)

nu vo, ļoti pat iespējams, ka kāda tos vīriešus ar tikpat procentos dala un tad nu Tu vari trāpīties taijos 98 procentos ;)
Publicēts: 19.09.08 09:13
 citēt
SL:
alvils:uote]

nu vo, ļoti pat iespējams, ka kāda tos vīriešus ar tikpat procentos dala un tad nu Tu vari trāpīties taijos 98 procentos ;)

nu labi. pierunāji. tad es nē. palikšu objektīva tai pašā pusē, kur parasti esmu. ;)
Publicēts: 19.09.08 10:11 labots
 citēt
SL:Ai nu, Haiduk, kuš kuš. Nevaik ar pers. apvainojumiem. Galu beigās, mēs katrs esam tiesīgs uz viedokli. Tajā ziņā, ja redzi, ka kāds k-ko smīkņā, vai lej samazgas, tad nevajag nolaisties līdz viņa līmenim un darīt to pašu. Šajā ziņā jābūt gudrākam un jāstāv tam visam pāri. :)

SL... KLUSĒŠANA IR PIEKRIŠANA!!!! Un klusējot tu piekrīti bro_tip!!! un tādi uzreiz jūtās vareni, kad saņemtu pretsparu kaut no desmit cilvēkiem un regulāri... ātri parasti apklust un daudzi pat izdzēšas, jo saprot, ka naf īstā vieta gānīties.

:):):) Buda strādā, bet to paciņu vēl neesu attaisījis. Šodien Budu ņemšu palīgā bildēt :) Paldies!!!
Publicēts: 19.09.08 10:21
 citēt
sasar:
MR2:

Mans shots =)

Nē, te runa gāja par citu bildi.

ok
Publicēts: 19.09.08 14:08
 citēt
Haiduks:
SL:Ai nu, Haiduk, kuš kuš. Nevaik ar pers. apvainojumiem. Galu beigās, mēs katrs esam tiesīgs uz viedokli. Tajā ziņā, ja redzi, ka kāds k-ko smīkņā, vai lej samazgas, tad nevajag nolaisties līdz viņa līmenim un darīt to pašu. Šajā ziņā jābūt gudrākam un jāstāv tam visam pāri. :)

SL... KLUSĒŠANA IR PIEKRIŠANA!!!! Un klusējot tu piekrīti bro_tip!!! un tādi uzreiz jūtās vareni, kad saņemtu pretsparu kaut no desmit cilvēkiem un regulāri... ātri parasti apklust un daudzi pat izdzēšas, jo saprot, ka naf īstā vieta gānīties.

:):):) Buda strādā, bet to paciņu vēl neesu attaisījis. Šodien Budu ņemšu palīgā bildēt :) Paldies!!!

Es klusēju un es iru gudrāka nebojājot sev lieki nervus un netērējot enerģiju ar kādu kasopties cenšoties pierādīt itkā k-kādu savu taisnību :) Labāk klusēju un uz cepšanos nereāgēju :) Un pofig ko kurš kā padomā, vai piekrītu vai nepiekrītu, vai tur kāds jūtas varens vai nejūtas - POFIG :) Man galvenais, ka es sevi saudzēju ;)
Publicēts: 20.09.08 21:08
 citēt
gliffa@87.226.63.111 | 08:34 20.09.2008
Haiduk - iepeejams naakamaaas reizes nebuus.:(
gliffa@87.226.63.111 | 08:38 20.09.2008
viirieshi ir tie kas veelas pamieloties ar sievieshu plikumiem , kameer dazji tusee pie galda, visi paareejie fochee plikos.Tas jau vairs nav nekaada intereanta izklaides programma :(.vairs nav forshi kaa argraak :(.
varbuut esmu vieniigaa ,kas juutas viilies...gerr

KURŠ PAZĪST ŠĀDU NIKU????
Publicēts: 20.09.08 21:19
 citēt
Es ne :) bet iespējams kāds vecais viedais pamainījis uz jaunu ;)
Publicēts: 21.09.08 13:50
 citēt
Paldies,par pasakumu! diemzel 30. septembris iet secen......
bet gari gan te sarakstijusi.........................
Publicēts: 21.09.08 14:45
 citēt
Haiduks:gliffa@87.226.63.111 | 08:34 20.09.2008
Haiduk - iepeejams naakamaaas reizes nebuus.:(
gliffa@87.226.63.111 | 08:38 20.09.2008
viirieshi ir tie kas veelas pamieloties ar sievieshu plikumiem , kameer dazji tusee pie galda, visi paareejie fochee plikos.Tas jau vairs nav nekaada intereanta izklaides programma :(.vairs nav forshi kaa argraak :(.
varbuut esmu vieniigaa ,kas juutas viilies...gerr

KURŠ PAZĪST ŠĀDU NIKU????

Es viemēr domāju ka NEinteresantākā izklaide ir sēdēt pie galda :D , bet izrādās ir tie kam tieši šāda izklaide patīk vairāk :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9