forum.gif
Haiduka pirtīņa atklāj sezonu!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Haiduka pirtīņa atklāj sezonu!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.09.08 16:32
 citēt
JRJ. Katram savs :D
aitinaa, nedzen kreņķi... ik pa divi nedēļi būs... pat apniks :D
Publicēts: 21.09.08 16:33
 citēt
nja, tad gan biezi:):) bet kaut ka jau ta druma ziema japardzivo
Publicēts: 22.09.08 21:59
 citēt
spirit:es atvainojos, ka aizskrēju nenomazgājusi savu krūzīti... bet pirtiņa ir jauka, pirtiņā ir silti :)

un ko tu v'el aizmirsi :)
PM
Publicēts: 23.09.08 14:14 labots
 citēt
Haiduks:gliffa@87.226.63.111 | 08:34 20.09.2008
Haiduk - iepeejams naakamaaas reizes nebuus.:(
gliffa@87.226.63.111 | 08:38 20.09.2008
viirieshi ir tie kas veelas pamieloties ar sievieshu plikumiem , kameer dazji tusee pie galda, visi paareejie fochee plikos.Tas jau vairs nav nekaada intereanta izklaides programma :(.vairs nav forshi kaa argraak :(.
varbuut esmu vieniigaa ,kas juutas viilies...gerr

KURŠ PAZĪST ŠĀDU NIKU????

Iesit to IP google... Man acis iepletas!:face-monkey:
Bet nu izmeklētāju nepatīk tēlot! =)
Publicēts: 23.09.08 14:42
 citēt
neturiet sveci zem pūra! kas tur ir ar to IP google? es no šitiem pigoriem neko nesaprotu. :face-surprise:
Publicēts: 23.09.08 15:00
 citēt
alvils:neturiet sveci zem pūra! kas tur ir ar to IP google? es no šitiem pigoriem neko nesaprotu. :face-surprise:

Es ar neko nesaprotu! Daudz dažādi niki rādās! Labāk neko nesaku :face-glasses:
Moš vnk pārpratums :face-angel:
Publicēts: 23.09.08 15:03
 citēt
septiņas lapas teksta, varētu padomāt GADA NOTIKUMS...
Publicēts: 23.09.08 15:18
 citēt
MR2:
alvils:neturiet sveci zem pūra! kas tur ir ar to IP google? es no šitiem pigoriem neko nesaprotu. :face-surprise:

Es ar neko nesaprotu! Daudz dažādi niki rādās! Labāk neko nesaku :face-glasses:
Moš vnk pārpratums :face-angel:

Kādi tie būtu? :)
Publicēts: 23.09.08 15:23
 citēt
haha..njaa.. :D kurš to būtu domājis :D
Publicēts: 23.09.08 15:39 labots
 citēt
nekas
Publicēts: 23.09.08 15:39
 citēt
uljens, sansete... kaut kas tur nav tīrs...
Publicēts: 23.09.08 19:42
 citēt
A kāpēc jūs domājat, ka tas cilvēks bija? Komentārs nemaz to neliecina. Tākā, nav ko cepties. Cilv vnk. komentēja, a te visiem uzreiz šūms - "KURŠ IR TAS!" :face-glasses:
Publicēts: 23.09.08 19:58
 citēt
negatIvs:septiņas lapas teksta, varētu padomāt GADA NOTIKUMS...

Kā nu kuram, man tas ir gada notikums, jo esmu par gadu vecāks :D
Be pirtuk vienmēr ir uz pulka lapām :):):) un ne bez iemesla :)

SL viss ir noskaidrots... ir dzīvs un reāls cilvēks, ļoti jauks :), un tāpat kā viss pārejais, viņš aug un mainās uz augšu :):):)
vienīgais, to ka fotogrāfi ir dulli uz blicēšanu, to nu nevajadzēja pārmest :) Arī es vienmēr daudzus uzklausu, un tāpēc pirtuki paliek ar vien interesantāki.
Tūlīt likšu apauju par nākošo pirtiņu, jo tajā būs iespēja fotografēt modeļus, tai skaitā puisi- ja vien tauta to gribēs.
Publicēts: 23.09.08 22:23
 citēt
kāpēc uzreiz - meitenēm? modelis ir modelis, neatkarīgi no dzimuma. dāmas vairāk tiek bildētas tikai tāpēc, ka viņas ir pievilcīgākas pēc dabas (ne velti tiek sauktas par - daiļo dzimumu), to neviens nenoliegs. bet bildēt jau var arī puišus. man, piemēram, nav jābildē obligāti meitenes, es labrāt bildēju arī vīrišķus. ;)
Publicēts: 24.09.08 07:51
 citēt
Alvil-ļoti pareizi,cilvēks ir un paliek cilvēks,un jo mazāk masku,jo patiesāks.Vislabāk to ir novērot sabiedriskajās pirtīs,kad visi ir vienādi pliki.Un nav nekā slikta,ja fotogrāfi grib bildēt cilvēku kailu,tādu,kāds viņš ir radīts.Tie kas grib skatīties uz plikumiem,lai skatās,jo arī tas ir izziņas posms.
Publicēts: 26.09.08 10:59
 citēt
alvils:kāpēc uzreiz - meitenēm? modelis ir modelis, neatkarīgi no dzimuma. dāmas vairāk tiek bildētas tikai tāpēc, ka viņas ir pievilcīgākas pēc dabas (ne velti tiek sauktas par - daiļo dzimumu), to neviens nenoliegs. bet bildēt jau var arī puišus. man, piemēram, nav jābildē obligāti meitenes, es labrāt bildēju arī vīrišķus. ;)

:) tas tāpēc , ka puiši ir kautrīgāki uz fotografēšanos :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9