Haiduks:gliffa@87.226.63.111 | 08:34 20.09.2008 Haiduk - iepeejams naakamaaas reizes nebuus. gliffa@87.226.63.111 | 08:38 20.09.2008 viirieshi ir tie kas veelas pamieloties ar sievieshu plikumiem , kameer dazji tusee pie galda, visi paareejie fochee plikos.Tas jau vairs nav nekaada intereanta izklaides programma .vairs nav forshi kaa argraak . varbuut esmu vieniigaa ,kas juutas viilies...gerr
KURŠ PAZĪST ŠĀDU NIKU????
Iesit to IP google... Man acis iepletas!:face-monkey: Bet nu izmeklētāju nepatīk tēlot! =)
A kāpēc jūs domājat, ka tas cilvēks bija? Komentārs nemaz to neliecina. Tākā, nav ko cepties. Cilv vnk. komentēja, a te visiem uzreiz šūms - "KURŠ IR TAS!"
negatIvs:septiņas lapas teksta, varētu padomāt GADA NOTIKUMS...
Kā nu kuram, man tas ir gada notikums, jo esmu par gadu vecāks Be pirtuk vienmēr ir uz pulka lapām un ne bez iemesla
SL viss ir noskaidrots... ir dzīvs un reāls cilvēks, ļoti jauks , un tāpat kā viss pārejais, viņš aug un mainās uz augšu vienīgais, to ka fotogrāfi ir dulli uz blicēšanu, to nu nevajadzēja pārmest Arī es vienmēr daudzus uzklausu, un tāpēc pirtuki paliek ar vien interesantāki. Tūlīt likšu apauju par nākošo pirtiņu, jo tajā būs iespēja fotografēt modeļus, tai skaitā puisi- ja vien tauta to gribēs.
kāpēc uzreiz - meitenēm? modelis ir modelis, neatkarīgi no dzimuma. dāmas vairāk tiek bildētas tikai tāpēc, ka viņas ir pievilcīgākas pēc dabas (ne velti tiek sauktas par - daiļo dzimumu), to neviens nenoliegs. bet bildēt jau var arī puišus. man, piemēram, nav jābildē obligāti meitenes, es labrāt bildēju arī vīrišķus.
Alvil-ļoti pareizi,cilvēks ir un paliek cilvēks,un jo mazāk masku,jo patiesāks.Vislabāk to ir novērot sabiedriskajās pirtīs,kad visi ir vienādi pliki.Un nav nekā slikta,ja fotogrāfi grib bildēt cilvēku kailu,tādu,kāds viņš ir radīts.Tie kas grib skatīties uz plikumiem,lai skatās,jo arī tas ir izziņas posms.
alvils:kāpēc uzreiz - meitenēm? modelis ir modelis, neatkarīgi no dzimuma. dāmas vairāk tiek bildētas tikai tāpēc, ka viņas ir pievilcīgākas pēc dabas (ne velti tiek sauktas par - daiļo dzimumu), to neviens nenoliegs. bet bildēt jau var arī puišus. man, piemēram, nav jābildē obligāti meitenes, es labrāt bildēju arī vīrišķus.
tas tāpēc , ka puiši ir kautrīgāki uz fotografēšanos