labs haltūrnieks viegls un samērā ātrs, lai gan personigi sev sportam panjeemu 70-300IS USM (jauno) - salīdzinoši MAN patik labāk. katrā ziņā 70-200:2,8 IS USM cenu es saprotu, bet par 4L bez IS es īsti nejedzu jēgu pirkt.. ja nu vienīgi dēļ burtiņa
Man personīgi 70-200 ir jau vienu nedēļu un es esmu ĻOTI pamierināts, protams man arī sākumā bija izvēle starp 70-300 Is un 70-200, bet beigās sevi pārliecināju un domāju ka nopirku pareizo.
atļaušos piezīmēt, ka tas ir no statīva un ne pret objektu/subjektu, kas Tev tuvojas/attālinās ĻOTI lielā ātrumā ...
Cik daudz tev kompensē IS, ja tev ir daudz sliktāka objetkīva izšķirtspēja, tumšāks stikls un miglaināka bilde pec noklusējuma - bez rokas trīcēšanas...
21.09 būšu BKSB uz durkas noslēgumu.. drīkstēsi pārliecināt praksē... blabla diskusijas nemīlu. Autors prasīja personīgo pieredzi un es SAVĒJO aprakstīju, un TU?
Morsitis:21.09 būšu BKSB uz durkas noslēgumu.. drīkstēsi pārliecināt praksē... blabla diskusijas nemīlu. Autors prasīja personīgo pieredzi un es SAVĒJO aprakstīju, un TU?
Es savējo arī - esmu lietojis abus stiklus - nevajag satraukties
kas ir BKSB?
dzejnieks:Jau iegādāts.. Es jau arī domāju, ka L ir L stikls un tur lieki ko piebilst..
lai arī nelietoju Canon,autosportam viennozīmīgi L klasi un tikai,it īpaši ņemot vērā faktu,ka AF performance atšķiras radikāli.turklāt konstants F4 ne tuvu nav tas sliktākais variants,atšķirībā no 4,5-5,6
shvaboc:BKSB ir biķernieku kompleksā sporta bāze...
lai arī nelietoju Canon,autosportam viennozīmīgi L klasi un tikai,it īpaši ņemot vērā faktu,ka AF performance atšķiras radikāli.turklāt konstants F4 ne tuvu nav tas sliktākais variants,atšķirībā no 4,5-5,6
Pagaidām ralliju bildēju ar Canon EF 55-200 mm f/4. 5-5. 6 II U , bet šonedēļ taisos iegādāties F4 USM,tākā te palīdzēja dažš info un vispār cik cilvēkiem prasu Visi ir apmierināti tieši ar šito modeli 70-200 F4 USM
aspic:Pagaidām ralliju bildēju ar Canon EF 55-200 mm f/4. 5-5. 6 II U , bet šonedēļ taisos iegādāties F4 USM,tākā te palīdzēja dažš info un vispār cik cilvēkiem prasu Visi ir apmierināti tieši ar šito modeli 70-200 F4 USM
L paliek L (ar konkrēto F4 nav sanācis bildēt, bet ar citiem 70-200 jā, un rezultāti baigi labi). Ne velti tiem cenas tādas... Pie tam, ar labu tehniku prieks strādāt
70 - 200 f2.8 IS ir jauks, bet nejauki maksā un ja nav vajadzības tad nu ko var teikt - nav vajadzības...
Vienigais ar ko neesmu bildejis ir 70 - 200 2.8 non-IS, bet parejiem ir sanacis, 2.8 ir baigais klucis, bet patīkams, tiesa bildes bija labākas 4L cik atceros... Pagaidām pats lietoju 4L esmu apmierināts un jūtu ka pagaidām vairāk neko nevajag...
f/4 IS - loti ass un patikams, ar idealu AF, gaisa diena var bildet drosi no rokas un neuztraukties, bet telpas sportam no vina nav nekadas jegas. Vel sliktais ir tas ka nav weather sealed. f/2.8 non IS - lielaks un smagaks, telpas ar monopodu perfekti f/2.8 IS - ja pelna naudu ar vinu viennozimiga izvele IMHO