27. , 28 septembrī krievijas fotogrāfs Vladimirs Arhipovs rīko savu apmācību pasākumu. Sīkāka informācija ir izlasāma Adobe Acrobat formāta failā, kuru te pievienot nemāku. Kam ir interese, haiduks@inbox.lv- aizsūtīšu failu... tajā ir apraksts par jauno nodarbību un fotogrāfijas no iepriekšējās viesošanas. Uz info fotoblogā arī aizsūtīju... var dabūt no turienes. Pašam man bija lemts ar viņu tikties un 6 stundu garumā redzēt viņa darbu- iesaku visiem.
esmu redzējis padaudz labo fotogrāfu darbu ar modeli- bet tik perfektu pieeju tam nebiju redzējis- līdz beidzamajam sīkumam īsteno SAVU (ne modeles) ieceri. Tas arī ir tieši tas sāls , ko der redzēt... ... bet kā jaf teicu, es nebiju uz master klass mācībām, bet piedalījos tieši viņa individuālajā darbā ar modeli 1/10 asistents.
Jā, cena ir paliela - diena 70 Ls , un tikai ar ļoti labu novērošanas un uztveršanas spēju tas atmaksājās. Bet sniedz viņš daudz vairāk, nekā pleneros sausās lekcijas- gan teorētisko, gan uzsvērti praktisko pusi.
Jā, ar karoti mutē neko viņš neliek ! Pašam viss jāčeko un jāanalizē ! Bet tik un tā man baigi patika, jo baigi lietderīgi un vērtīgi tie master klass izrādījās...