Diezgan interesants slow motion D3 slēdža darbības attēlojums - pačukstēšu pārbrauc ar peli pāri attēlam no kreisās uz labo un tad pretēji un tā sapratīsi kā tā padarīšana strādā
Es ar nesapratu, kas te tāds īpašs, parasts slēdzis... vai nikon, vai kaņon vai vēl sazin kas, kaut zenīts.. tas pats.. paceļ, atver, aizver, nolaiž, uzvelkt(manuāli moš)
Peeteriitis:Diezgan interesants slow motion D3 slēdža darbības attēlojums - pačukstēšu pārbrauc ar peli pāri attēlam no kreisās uz labo un tad pretēji un tā sapratīsi kā tā padarīšana strādā
tā vispārējai izglītībai pa foto vēstures līniju - bija zenīts ar vertikālu lupatštorku. laikam vienīgais tāds pasaulē. necik daudz nav saražoti, ~ 1000.
Ja nu vienīgi man kāds D3 uzdāvinās, bet citādāk esmu ļoti apmierināts ar Canon, pagaidām neko vairāk nevajag un Nikon man liekas neerts, bet tas ir gaumes jautājums tāpēc nevajag man sākt tagad uzbrukt...
Peeteriitis:Ja nu vienīgi man kāds D3 uzdāvinās, bet citādāk esmu ļoti apmierināts ar Canon, pagaidām neko vairāk nevajag un Nikon man liekas neerts, bet tas ir gaumes jautājums tāpēc nevajag man sākt tagad uzbrukt...