forum.gif
D3 Slēdzis - how it works?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / D3 Slēdzis - how it works?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.09.08 15:19
 citēt
Diezgan interesants slow motion D3 slēdža darbības attēlojums - pačukstēšu pārbrauc ar peli pāri attēlam no kreisās uz labo un tad pretēji un tā sapratīsi kā tā padarīšana strādā :)

regex.info...
Publicēts: 10.09.08 15:30
 citēt
smuki, bet ar ko svādāk? spogulis izskatās kautkā hitrožopo iekārts, tā kā šēzlongs.
Publicēts: 10.09.08 16:05
 citēt
haralds:smuki, bet ar ko svādāk? spogulis izskatās kautkā hitrožopo iekārts, tā kā šēzlongs.

Nesapratu, ko tu ar to vēlies pateikt?
Publicēts: 10.09.08 16:09
 citēt
labs
Publicēts: 10.09.08 16:18
 citēt
Peeteriitis:Nesapratu, ko tu ar to vēlies pateikt?
nu, neredzu ar ko savādāk, par jebkuru kameru, kurai vertikālā štorka ar 4 vai 5, cik tur bij tās lapiņas.
Publicēts: 10.09.08 16:26
 citēt
es vnk nesaprotu, kaa tur visi tie stikli tajaa atrumaa nesaluuzt
Publicēts: 10.09.08 16:35
 citēt
miller31:es vnk nesaprotu, kaa tur visi tie stikli tajaa atrumaa nesaluuzt
(a počemu eto, vi, jevreji, vsegda na voprosi voprosami otvecjajetje?) a kā iekšdedzes dzinējā kloķene tajā atrumaa nesaluuzt, saproti?
Publicēts: 10.09.08 16:58
 citēt
Es ar nesapratu, kas te tāds īpašs, parasts slēdzis... vai nikon, vai kaņon vai vēl sazin kas, kaut zenīts.. tas pats.. paceļ, atver, aizver, nolaiž, uzvelkt(manuāli moš)
Publicēts: 10.09.08 17:17
 citēt
nu, Zenītam sākot ar 19. tikai vertikālā štorka un 1/60 laikam. kas firmas kamerām gāja cauri ar horizontālo lupatslēdzi.
Publicēts: 10.09.08 17:57
 citēt
jā, zenīt žalūzija galīgi nerullē..
Publicēts: 10.09.08 18:20
 citēt
Peeteriitis:Diezgan interesants slow motion D3 slēdža darbības attēlojums - pačukstēšu pārbrauc ar peli pāri attēlam no kreisās uz labo un tad pretēji un tā sapratīsi kā tā padarīšana strādā :)

http://regex.info/blog/2008-09-04/925

Ka tik neparriet uz nikon Peteriitis! :face-grin: :face-grin:
Publicēts: 11.09.08 00:35
 citēt
tā vispārējai izglītībai pa foto vēstures līniju - bija zenīts ar vertikālu lupatštorku. laikam vienīgais tāds pasaulē. necik daudz nav saražoti, ~ 1000.
Publicēts: 11.09.08 08:46
 citēt
Ja nu vienīgi man kāds D3 uzdāvinās, bet citādāk esmu ļoti apmierināts ar Canon, pagaidām neko vairāk nevajag un Nikon man liekas neerts, bet tas ir gaumes jautājums tāpēc nevajag man sākt tagad uzbrukt...
Publicēts: 11.09.08 10:21
 citēt
Annir:nu neuzbruuk - vienkaarshi Tu noteikti izskatiitos smukaaks ja ap muti aptiitu nikon banti, par citaam vietaam nemaz nerunaajot... ask women...

:D :D :D :D
Publicēts: 05.10.08 12:53
 citēt
Peeteriitis:Ja nu vienīgi man kāds D3 uzdāvinās, bet citādāk esmu ļoti apmierināts ar Canon, pagaidām neko vairāk nevajag un Nikon man liekas neerts, bet tas ir gaumes jautājums tāpēc nevajag man sākt tagad uzbrukt...

Nav tiesa. D3 ir ĻOTI ĒRTS. Žēl, ka forums.dpreview.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):