forum.gif
Meklē ātru karšu lasītāju?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Meklē ātru karšu lasītāju?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.09.08 21:15
 citēt
Iesaku iegādāties šo www.salidzini.lv...=

tiko pamēģināju un kopē failus uz datora ar aptuveni 25mb/s un pat vairāk.

Pievērsiet uzmanību arī cenai.
Publicēts: 10.09.08 21:22
 citēt
Negribētu izgāsties, bet cik zinu, tad USB 2.0 ir USB 2.0 un padarīt to ātrāku ir tik pat iespējams, kā patentēt USB 3.0... Manuprāt, lai sasniegtu maksimālo ātrumu vajag pēc iespējas ātrāku karti, daudz operatīvās atmiņas un ātru cieto disku... Karšu lasītājam nevar būt nekādas teikšanas, ja nu vienīgi salīdzina USB 1.0 un USB 2.0...
Bet nu moš vajadzēja paklusēt...
Publicēts: 10.09.08 21:32 labots
 citēt
Fuc*... izgāzos... izrādās pagājušajā mēnesī tika publiskota USB 3.0 specifikācija... būšos 10 reizes ātrāks par 2.0, t.i. 600MB/s, bet nu iekārtas ar 3.0 parādīsies tikai 2009, 2010 gadā, tāpēc pie no iepriekšējā apgalvojuma neatkāpšos...
Publicēts: 10.09.08 21:37
 citēt
a uz cietā ar kādu ātrumu raksta kompis? manliekas tie nav 600mb/s ;p
Publicēts: 10.09.08 21:40
 citēt
Wizulis:a uz cietā ar kādu ātrumu raksta kompis? manliekas tie nav 600mb/s ;p

Pag, vēl kāds laiciņš ir, lai džeki iespringtu un izdomātu:)
Publicēts: 10.09.08 21:41 labots
 citēt
kristaps_l:vai tad USB 2.0 nebija 480mb/s ? :?

Megabiti un Megabaiti ir divas dažādas lietas... es pat teiktu 8x atšķirīgāki...
Publicēts: 10.09.08 21:58
 citēt
Kā jau rakstīju iepriekš, tad usb 3.0 būs 600MB/s, kas būs 10x ātrāks par 2.0, tātad 600/10=60, kas ir 480/8... bet nu labi, tas viss ir sīkums...
Man patiesībā ir interesanti vai man ir patiesība, vai arī tomēr es kļūdos un iespējams, ka tas pats USB 2.0 vienā iekārtā ir lēnāks, bet citā atrāks... Patiesībā, ja es kļūdos, tad nedaudz priecāšos, jo arī man interesē atrast kādu ātrāku iekārtu bilžu ievilkšanai kompī...
Publicēts: 10.09.08 22:03
 citēt
Ē nu .. 1 lieta ir tā, kādā ātrumā viņš raksta kompī, otra, kādā ātrumā viņš lasa karti ;p
Publicēts: 10.09.08 22:28
 citēt
ja es pieslēdzu pa tiešo pie PC savu Nikon D200 es vidēji ap 6 -8 mb/s dabonu ārā failus, kas pie lieliem GB ir baigi nogurdinoši. Šis lasītājs spēj to darīt ar >25mb/s

runāju es par baitiem nevis bitiem.

Sanders jautājums cik tad tu gribi sasniegt to ātrumu? SanDisk ātrākai kartei ir tikai 40mb/s (iespējams tādai, kas nopērkama pa daudz maz saprātīgām naudām) tad manā gadījumā galīgi nav slikts tas ātrums...
Publicēts: 10.09.08 22:30
 citēt
Senders:Negribētu izgāsties, bet cik zinu, tad USB 2.0 ir USB 2.0 un padarīt to ātrāku ir tik pat iespējams, kā patentēt USB 3.0... Manuprāt, lai sasniegtu maksimālo ātrumu vajag pēc iespējas ātrāku karti, daudz operatīvās atmiņas un ātru cieto disku... Karšu lasītājam nevar būt nekādas teikšanas, ja nu vienīgi salīdzina USB 1.0 un USB 2.0...

man bija vecais lasītājs, kas vilka ārā lēnāk failus nekā foķikā iebūvētais. Tieši no karšu lasītāja ir lielākā šķirba, jo manā gadījumā man ir gan RAM (kurš te mazu lomu spēlē), gan ātrs disks jeb raid.

Svarīga ir karte un lasītājs + lai tas uz kurieni tu kopē spētu rakstīt ar tādu pašu vai lielāku ātrumu.

Vidēji cietie diski velk ap 60mb/s jaunākie (>640GB) kam ir lieli GB iekšā un lielāks datu blīvums nedaudz vairāk
Publicēts: 10.09.08 22:56
 citēt
ox3r:
Senders:Negribētu izgāsties, bet cik zinu, tad USB 2.0 ir USB 2.0 un padarīt to ātrāku ir tik pat iespējams, kā patentēt USB 3.0... Manuprāt, lai sasniegtu maksimālo ātrumu vajag pēc iespējas ātrāku karti, daudz operatīvās atmiņas un ātru cieto disku... Karšu lasītājam nevar būt nekādas teikšanas, ja nu vienīgi salīdzina USB 1.0 un USB 2.0...

man bija vecais lasītājs, kas vilka ārā lēnāk failus nekā foķikā iebūvētais. Tieši no karšu lasītāja ir lielākā šķirba, jo manā gadījumā man ir gan RAM (kurš te mazu lomu spēlē), gan ātrs disks jeb raid.

Svarīga ir karte un lasītājs + lai tas uz kurieni tu kopē spētu rakstīt ar tādu pašu vai lielāku ātrumu.

Vidēji cietie diski velk ap 60mb/s jaunākie (>640GB) kam ir lieli GB iekšā un lielāks datu blīvums nedaudz vairāk

Man tagad viss skaidrs...
Turpinām spamu...
Publicēts: 11.09.08 00:37 labots
 citēt
Senders:.. Karšu lasītājam nevar būt nekādas teikšanas ...
var vai nevar, bet ir.
Publicēts: 11.09.08 00:48 labots
 citēt
štelle ir tāda ka vecie lasītāji ir USB2 bet šis ir USB2 HighSpeed :) es tieši šo kingston nopirku kādu pus gadu atpakaļ. Vispār tajā usb2 specifikā bij tā ka ja nav uzraksts HighSpeed tas tas verķis strādā gandrīz kā usb1 bet suportē usb2 . Tāpat paņēmu iebūvēto 3.5" Enlight ātro lasītāju ar HighSpeed.
p.s. 480Mbit bij tikai USB2 HighSpeed versijā :)
Publicēts: 11.09.08 00:59 labots
 citēt
Un lai nebūtu nesaprašanas ar baitiem un bitiem tad kā bijušais programmists :face-glasses: iesaku lietot jau sen zināmus noteikumus - ar lielo B apzīmē Baitus (Bytes) bet ar mazo b bitus (bit) . USB3 anosētais ir 4.7Gbit
Publicēts: 11.09.08 21:41
 citēt
uhh paldies ,tieši šito mantiņu meklēju :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):